|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:40:14 GMT 1
Nie wyciągajcie go Kim Titanic jest?
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 20:40:29 GMT 1
Niech mi ktoś wytłumaczy, jaki profit miałby Zeus mający zajebiste d0 w graniu guwna d1, jeżeli jest w mafii. Źle na to patrzysz. Czasami tak się układa życie po prostu - jak masz coś fajnego do napisania, to akurat praca Cię przygniata a potem to już jest za późno, bo ktoś to już zauważył, dyskusja poszła dalej itp. Ja bym raczej zapytał, czy to świadczy o mafijności. Może (mafiozi słabną), ale to za mała próbka. Zdecydowanie nie szedłbym w Zeusa, jeszcze jak go nie ma i jak to d0 faktycznie miał fajne.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 20:40:39 GMT 1
A Ty kurwa chochol co robisz Zastanawiam się czy zbierać szable na no na tego Załęckiego bo kurwa mam vajba na niego i wszystko mi mowi na nim,
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:40:40 GMT 1
via mobile
Post by Wkurwiona Osa Bez Nosa on Jan 26, 2024 20:40:40 GMT 1
Aj tam zaraz zawod, probuje jakkolwiek nadrobic to co sie tu dzieje haha jezu ta osa chyba w mafii, co? Chyba tak hehe ; )
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 20:40:50 GMT 1
w testamencie mam tylko tożsamość, więc
1. Stalingradzki snajper - pisałem 2. Jose Arcadio Morales - myślę, że niewinny, rwanie się do postowania, towntelling, jednak chęć odjebania mnie już dzisiaj mocno zastanawiająca, zwłaszcza, że sam powiedział w d0, żeby dać mi czas, zerknijcie, gdyby para schodziła, ale to za parę dni max 3. Mgła Wojny - może być w mafii, wspominałem wcześniej przy okazji rozpisek, parę rzeczy mi tam nie siedzi 4. Student UKSW - może być w mafii, w sumie tu mógłbym się podpisać pod wieloma zarzutami Wonga wobec niego, robienie jakiegoś szumotrollingu, a gość jest typem gracza, który ma swobodne pióro, i jakby między fluffem starał się przemycać agendę, którą jednak ma? 5. Kar-Wai Wong - stawiam, że niewinny, bardzo pojebana giera, kijowa analiza, mocne armaty na żądanie w Mgłę, szybkie odpowiedzi, autentyczne szukanie imo 6. Big Gay AI - nawet nie kojarzę typa 7. Restauracja na Kościuszki - może być w mafii, jak dziś wrócił, to pierwsze co, to poodnosił się do Stalingrada (w dwóch na trzech postach) - naprawdę pierwsze wnioski po nadrobieniu tematu, to dojebanie się do typa, który może zlecieć zamiast Ciebie? to śmierdzące imo, jakby Stalingrad był niewinny, to Restauracja kolejna do odjebania 8. Jan Ludwik Pyszny - chuj wie, parę rzeczy mi nie gra, post pomocowy był spoko, ale potem jakby bardzo dziwne czytanie rozgrywki, wyjebanie Mentzena na walniętych przesłankach (z których wynika, że powinniśmy gracza Mentzen odpierdalać co edycję xD), jakieś wąchanie i patrzenie, co się przylepi, 50/50, mówił, że w weekend rozjebie, niech dotrzyma obietnicy 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - glon 10. Początkujący mafiozo - chuj wie, czy to wejście kreacja 11. Krwawy Hegemon - nie ogarniam 12. Zeus - wymagać dużo, pressować, jest szansa na miastowego, ale ten zjazd zastanawiający 13. Denis Załęcki - myślę, że niewinny 14. Twój Stary - myślę, że niewinny, wkurwiająco mnie przygrillował, dużo pewności siebie za tym stało z czutki, w ogóle się nie bał o swoją pozycję 15. Sławomir Mentzen - chuj wie, ja bym stawiał, że niewinny, naprawdę nie widziałem tam wejścia na wypracowanie pozycji i większą agendę 16. Fajnopolak 17. The Chicken Man - podobało mi się, jak się mnie spytał, czemu koło niego tak drążę: było to swego rodzaju podsycenie dyskusji, a nie unikanie konfrontacji (wyspowiadanie się i elo) - takich emocji brakowało mi u SSnajpera, gdy go Parzysty przepitywał 18. Falomat - z postingu fajny, ale z przyczajki, z timingiem, ostrożnie 19. chochoł - dobre strumienie miastowości, stawiam na niewinność 20. Talleyrand - myślę, że spora szansa na mafię, potężna przyczajka, gra na przeczekanie, dla mnie na ten moment do odjebania (+ fakcik, jak zareagował na moją piosenkę, nazwał mnie "kolegą", spodziewałbym się bardziej "współpracownika") 21. Grafi - nie ogarniam 22. Cigano Ronaldo - miałem pozytywną czutkę, miałem wrażenie, że momentami pisał to, co ja chciałbym napisać, zalecam go słuchać, wiem, że to nie ma podkładki w temacie w sprawie jego gry, ale miałem wewnętrznie dobre przeczucie co do niego 23. Jackson Lamb - nadal to wejście wydaje mi się słabe, komentatorskie, a to, że postanowił wrócić dziś przed linczem i pierwsze co, to dołożyć się do mnie, nie podoba mi się, jakbyście szukali w głosach na mnie, to tam bym zaczynał 24. Agata Wróbel - tu miałem taką kminę: wiedzieliście, że w grze jest rola strongmena? ja wiem, że to jest napisane w opening poście, ale ja o niej zupełnie zapomniałem, a Agata o niej wspomniała na wejściu, może to być jakiś malutki kamyczek, z samej gry ambiwalentna, 50/50 25. Albus Dumbledore - w sumie to samo, co Falomat, ale mniej merytorycznie, nie mam czasu sprawdzać, ale więcej plusowania niż minusowania? jakby więcej uniewinniał + to lurkowanie, które wytknął Denis 26. Parzysty Miejski Snajper - to wejście nie było fajne, jakieś takie ponure i bez kreacyjnego humorku, stosunek do mnie też jakiś inny, niż bym się spodziewał, poprawia się grą, obserwować, czy będzie dominatorem, może jakiś zagubiony? ale się rozkręca, dziś fragment gry, gdy mnie nie było naprawdę obiecujący, nie uniewinniam w pełni 27. Rap MaTTer Fakker - nie ogarniam
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 20:41:16 GMT 1
o kurła o studenciaku też zapomniałem. no on tam coś mędrkował se i taki z niego był fifarafa a z niczego mocniejszego go nie zapamiętałem. ciągnie szczaw państwowe stypendium , panoszy się po mieście z pannicami i tyle z niego korzyści;
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 20:41:54 GMT 1
Nielinczowanie nieobecnych to nie jest najmądrzejszy obyczaj. Promuje nieobecność/niewyłażenie z nory.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 20:42:03 GMT 1
ale jestem troche teraz w innym swiecie, bo z pizdy wstałem, są tutaj w ogóle szable na wajche?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 20:42:13 GMT 1
Coś czuję, że mamy albo niezorganizowaną mafię, albo wybieramy między niewinnymi. Nie widzę, żadnych większych prób przewrócenia stolika
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:42:31 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 20:42:31 GMT 1
Jeśli dzisiaj zlinczujecie Mentzena lub Stalingradzkiego Snajpera, to będę musiał się zastanowić nad sensownością swojego udziału w tej rozgrywce, tym bardziej, że mam sesję.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:42:31 GMT 1
Chochoł dawaj Mgłę, Albus też się dogra.
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 20:42:35 GMT 1
Generalnie to gorzej jest chyba odpuścić kogoś, kto d0 miał tragiczne, ale potem się obronił, niż typa co miał d0 dobre, a potem oklapł. Ten pierwszy zacznie coś tam sobie pisać, widząc już więcej jak się sytuacja w mieście kształtuje i potem już łatwo zapomnieć o tym co było w d0.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:42:39 GMT 1
w testamencie mam tylko tożsamość, więc 1. Stalingradzki snajper - pisałem 2. Jose Arcadio Morales - myślę, że niewinny, rwanie się do postowania, towntelling, jednak chęć odjebania mnie już dzisiaj mocno zastanawiająca, zwłaszcza, że sam powiedział w d0, żeby dać mi czas, zerknijcie, gdyby para schodziła, ale to za parę dni max 3. Mgła Wojny - może być w mafii, wspominałem wcześniej przy okazji rozpisek, parę rzeczy mi tam nie siedzi 4. Student UKSW - może być w mafii, w sumie tu mógłbym się podpisać pod wieloma zarzutami Wonga wobec niego, robienie jakiegoś szumotrollingu, a gość jest typem gracza, który ma swobodne pióro, i jakby między fluffem starał się przemycać agendę, którą jednak ma? 5. Kar-Wai Wong - stawiam, że niewinny, bardzo pojebana giera, kijowa analiza, mocne armaty na żądanie w Mgłę, szybkie odpowiedzi, autentyczne szukanie imo 6. Big Gay AI - nawet nie kojarzę typa 7. Restauracja na Kościuszki - może być w mafii, jak dziś wrócił, to pierwsze co, to poodnosił się do Stalingrada (w dwóch na trzech postach) - naprawdę pierwsze wnioski po nadrobieniu tematu, to dojebanie się do typa, który może zlecieć zamiast Ciebie? to śmierdzące imo, jakby Stalingrad był niewinny, to Restauracja kolejna do odjebania 8. Jan Ludwik Pyszny - chuj wie, parę rzeczy mi nie gra, post pomocowy był spoko, 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - glon 10. Początkujący mafiozo - chuj wie, czy to wejście kreacja 11. Krwawy Hegemon - nie ogarniam 12. Zeus - wymagać dużo, pressować, jest szansa na miastowego, ale ten zjazd zastanawiający 13. Denis Załęcki - myślę, że niewinny 14. Twój Stary - myślę, że niewinny, wkurwiająco mnie przygrillował, dużo pewności siebie za tym stało z czutki, w ogóle się nie bał o swoją pozycję 15. Sławomir Mentzen - chuj wie, ja bym stawiał, że niewinny, naprawdę nie widziałem tam wejścia na wypracowanie pozycji i większą agendę 16. Fajnopolak 17. The Chicken Man - podobało mi się, jak się mnie spytał, czemu koło niego tak drążę: było to swego rodzaju podsycenie dyskusji, a nie unikanie konfrontacji (wyspowiadanie się i elo) - takich emocji brakowało mi u SSnajpera, gdy go Parzysty przepitywał 18. Falomat - z postingu fajny, ale z przyczajki, z timingiem, ostrożnie 19. chochoł - dobre strumienie miastowości, stawiam na niewinność 20. Talleyrand - myślę, że spora szansa na mafię, potężna przyczajka, gra na przeczekanie, dla mnie na ten moment do odjebania (+ fakcik, jak zareagował na moją piosenkę, nazwał mnie "kolegą", spodziewałbym się bardziej "współpracownika") 21. Grafi - nie ogarniam 22. Cigano Ronaldo - miałem pozytywną czutkę, miałem wrażenie, że momentami pisał to, co ja chciałbym napisać, zalecam go słuchać, wiem, że to nie ma podkładki w temacie w sprawie jego gry, ale miałem wewnętrznie dobre przeczucie co do niego 23. Jackson Lamb - nadal to wejście wydaje mi się słabe, komentatorskie, a to, że postanowił wrócić dziś przed linczem i pierwsze co, to dołożyć się do mnie, nie podoba mi się, jakbyście szukali w głosach na mnie, to tam bym zaczynał 24. Agata Wróbel - tu miałem taką kminę: wiedzieliście, że w grze jest rola strongmena? ja wiem, że to jest napisane w opening poście, ale ja o niej zupełnie zapomniałem, a Agata o niej wspomniała na wejściu, może to być jakiś malutki kamyczek, z samej gry ambiwalentna, 50/50 25. Albus Dumbledore - w sumie to samo, co Falomat, ale mniej merytorycznie, nie mam czasu sprawdzać, ale więcej plusowania niż minusowania? jakby więcej uniewinniał + to lurkowanie, które wytknął Denis 26. Parzysty Miejski Snajper - to wejście nie było fajne, jakieś takie ponure i bez kreacyjnego humorku, stosunek do mnie też jakiś inny, niż bym się spodziewał, poprawia się grą, obserwować, czy będzie dominatorem, może jakiś zagubiony? ale się rozkręca, dziś fragment gry, gdy mnie nie było naprawdę obiecujący, nie uniewinniam w pełni 27. Rap MaTTer Fakker - nie ogarniam ty a nie mogłeś tego wkleić do testamentu?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 20:42:58 GMT 1
o kurde teleranek ma 25 postów? dostał z kuroniówką czy poważnie tyle sam natrzepał?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:43:01 GMT 1
ale jestem troche teraz w innym swiecie, bo z pizdy wstałem, są tutaj w ogóle szable na wajche? Jak chcesz wajchować na mnie, to nie ma, jak chcesz wajchować w jakimś sensownym gronie kandydatów, to całkiem niewykluczone. Nie no kurwa, dla mnie Fajnopolak dzisiaj to jest kejs pracusia, ja do tego ręki nie przyłożę. w testamencie mam tylko tożsamość, więc ty a nie mogłeś tego wkleić do testamentu? w sumieee XDDDDD
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:43:09 GMT 1
Jeśli dzisiaj zlinczujecie Mentzena lub Stalingradzkiego Snajpera, to będę musiał się zastanowić nad sensownością swojego udziału w tej rozgrywce, tym bardziej, że mam sesję. To dawaj kurwa rakiety na niewinność tego Snajpera a nie tak gadasz jak inni zapierdalają.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 26, 2024 20:43:19 GMT 1
Student też mi się nie podoba po pobieżnym przejrzeniu, ale mam przeczucie, że jeśli jest winny, to to szybko wyjdzie jak tylko rozgrywka się otworzy po linczu.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 20:43:24 GMT 1
Chochoł dawaj Mgłę, Albus też się dogra. Jakbym mógł to bym nie grał i pozwolił Ci używać mojego głosu, tak jakbyś Ty miał podwójny
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:43:26 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 20:43:26 GMT 1
Przepraszam, że cytuję tego prostaka, ale "róbta co chceta". Dziwne prądy w tym mieście.
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 20:43:44 GMT 1
w testamencie mam tylko tożsamość, więc 1. Stalingradzki snajper - pisałem 2. Jose Arcadio Morales - myślę, że niewinny, rwanie się do postowania, towntelling, jednak chęć odjebania mnie już dzisiaj mocno zastanawiająca, zwłaszcza, że sam powiedział w d0, żeby dać mi czas, zerknijcie, gdyby para schodziła, ale to za parę dni max 3. Mgła Wojny - może być w mafii, wspominałem wcześniej przy okazji rozpisek, parę rzeczy mi tam nie siedzi 4. Student UKSW - może być w mafii, w sumie tu mógłbym się podpisać pod wieloma zarzutami Wonga wobec niego, robienie jakiegoś szumotrollingu, a gość jest typem gracza, który ma swobodne pióro, i jakby między fluffem starał się przemycać agendę, którą jednak ma? 5. Kar-Wai Wong - stawiam, że niewinny, bardzo pojebana giera, kijowa analiza, mocne armaty na żądanie w Mgłę, szybkie odpowiedzi, autentyczne szukanie imo 6. Big Gay AI - nawet nie kojarzę typa 7. Restauracja na Kościuszki - może być w mafii, jak dziś wrócił, to pierwsze co, to poodnosił się do Stalingrada (w dwóch na trzech postach) - naprawdę pierwsze wnioski po nadrobieniu tematu, to dojebanie się do typa, który może zlecieć zamiast Ciebie? to śmierdzące imo, jakby Stalingrad był niewinny, to Restauracja kolejna do odjebania 8. Jan Ludwik Pyszny - chuj wie, parę rzeczy mi nie gra, post pomocowy był spoko, 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - glon 10. Początkujący mafiozo - chuj wie, czy to wejście kreacja 11. Krwawy Hegemon - nie ogarniam 12. Zeus - wymagać dużo, pressować, jest szansa na miastowego, ale ten zjazd zastanawiający 13. Denis Załęcki - myślę, że niewinny 14. Twój Stary - myślę, że niewinny, wkurwiająco mnie przygrillował, dużo pewności siebie za tym stało z czutki, w ogóle się nie bał o swoją pozycję 15. Sławomir Mentzen - chuj wie, ja bym stawiał, że niewinny, naprawdę nie widziałem tam wejścia na wypracowanie pozycji i większą agendę 16. Fajnopolak 17. The Chicken Man - podobało mi się, jak się mnie spytał, czemu koło niego tak drążę: było to swego rodzaju podsycenie dyskusji, a nie unikanie konfrontacji (wyspowiadanie się i elo) - takich emocji brakowało mi u SSnajpera, gdy go Parzysty przepitywał 18. Falomat - z postingu fajny, ale z przyczajki, z timingiem, ostrożnie 19. chochoł - dobre strumienie miastowości, stawiam na niewinność 20. Talleyrand - myślę, że spora szansa na mafię, potężna przyczajka, gra na przeczekanie, dla mnie na ten moment do odjebania (+ fakcik, jak zareagował na moją piosenkę, nazwał mnie "kolegą", spodziewałbym się bardziej "współpracownika") 21. Grafi - nie ogarniam 22. Cigano Ronaldo - miałem pozytywną czutkę, miałem wrażenie, że momentami pisał to, co ja chciałbym napisać, zalecam go słuchać, wiem, że to nie ma podkładki w temacie w sprawie jego gry, ale miałem wewnętrznie dobre przeczucie co do niego 23. Jackson Lamb - nadal to wejście wydaje mi się słabe, komentatorskie, a to, że postanowił wrócić dziś przed linczem i pierwsze co, to dołożyć się do mnie, nie podoba mi się, jakbyście szukali w głosach na mnie, to tam bym zaczynał 24. Agata Wróbel - tu miałem taką kminę: wiedzieliście, że w grze jest rola strongmena? ja wiem, że to jest napisane w opening poście, ale ja o niej zupełnie zapomniałem, a Agata o niej wspomniała na wejściu, może to być jakiś malutki kamyczek, z samej gry ambiwalentna, 50/50 25. Albus Dumbledore - w sumie to samo, co Falomat, ale mniej merytorycznie, nie mam czasu sprawdzać, ale więcej plusowania niż minusowania? jakby więcej uniewinniał + to lurkowanie, które wytknął Denis 26. Parzysty Miejski Snajper - to wejście nie było fajne, jakieś takie ponure i bez kreacyjnego humorku, stosunek do mnie też jakiś inny, niż bym się spodziewał, poprawia się grą, obserwować, czy będzie dominatorem, może jakiś zagubiony? ale się rozkręca, dziś fragment gry, gdy mnie nie było naprawdę obiecujący, nie uniewinniam w pełni 27. Rap MaTTer Fakker - nie ogarniam ty a nie mogłeś tego wkleić do testamentu? w sumie mogłem, ale wyleciało mi z głowy, czuję się pogoniony do napisania tego, bo jednak chujowo zlecieć bez żadnego wkładu na do widzenia
|
|