|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:01:40 GMT 1
To by potwierdzało żę na pewno ktoś z mafii na mnie głosował.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:01:40 GMT 1
no i kurwa snajper props
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:02:54 GMT 1
JEBAĆ KURWA MAFIA GLONOWA ZNOWU KURWY MI TO ROBICE
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:03:24 GMT 1
Ale dobrze, lecimy z planem tak jak napisałem! Snajperzy od dołu, my od góry, i spotykamy się świętować essa
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:04:17 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 27, 2024 21:04:17 GMT 1
Dobra czas najwyższy wyjść z kreacji, bo już widziałem, że niektórzy te gówna, które tworzyłem, brali na serio. Dla nich króciutkie wyjaśnienie – kreacja chujowego mafioza to i posty musiały być jak najchujowsze. Chciałem trochę potrollować, ale w sumie to wyszło trochę słabiej niż myślałem że wyjdzie. Natomiast sam cel to było przeczekać D1 i zacząć grać od D2, żeby zacząć bez uczestnictwa w potencjalnym zbiorowym biasie dnia pierwszego, móc spojrzeć nieco z boku ze świeżą głową. Zaczynamy zabawę. Nie czytałem pierwszego dnia i raczej nadrabiać całości nie zamierzam, będę oczywiście czytał wybranych graczy od dechy do dechy, gdy zajdzie taka potrzeba. Przeczytałem z kolei ostatnią godzinę przed linczem, bo to ona moim zdaniem jest kluczowa, cała wcześniejsza reszta może okazać się pomocna w późniejszym czasie, póki co szkoda mi na nią miejsca w głowie. Na godzinę 20, a nawet 20:30, lincz rozgrywał się między Fajnopolakiem i Snajperem. Oczywistym dla mnie jest, że powinien zakończyć się wyborem jednego z nich, bo jebać wajchy, które powstają pod wpływem emocji, chwili, mafijnej manipulacji, zajebania się, itd. Dlatego istotne jest określenie, czy lincz był pomiędzy dwoma niewinnymi (wariant zielony), jednym niewinnym i jednym winnym (wariant żółty), czy dwoma winnymi (wariant czerwony). Spodziewałbym się takich zagrań: Jeśli to wariant czerwony, mafia powinna starać się kreować alternatywę. Jeśli to wariant żółty, mafia powinna starać się przepchać miastowego + kreować alternatywę, rozmyć głosy. Jeśli to wariant zielony, mafia może nic nie robić i podpiąć się pod innych, może też optować za jednym z nich, ale raczej nie jakoś mocno. Przede wszystkim miasto od samego początku wydaje się niezbyt chętne do linczowania któregokolwiek. Moim zdaniem brakuje zdecydowania, twardszej ręki. Jest też pewna równowaga między tymi dwoma. Może to sugerować wariant zielony, ale z drugiej strony mam wrażenie, że od początku raczej nie ma chęci do wyboru między tymi dwoma, alternatywy od początku szuka sporo graczy. Więc wariant żółty również jest prawdopodobny. Wariant czerwony z kolei jest mało prawdopodobny, nie ma silnego pchania alternatywy z żadnej ze stron – z wyjątkiem chińczyka pchającego Mgłę. Tylko czerwony chińczyk powoduje, że wariant czerwony ma sens. Do samego końca nie wiadomo, kto padnie, ale też do samego końca widać pewien chaos. Moim zdaniem zatem wariant zielony jest zdecydowanie najbardziej prawdopodobny. Z tej dwójki jeszcze Fajnopolak ma predyspozycje do mafiowania ze względu na grę na przeżycie, ale i w mieście taka gra się zdażała. Ważne do odnotowania jednak, że Student ma Fajnopolaka za mafię. Najważniejszy wniosek, to że wybór prawie na pewno nie był między dwoma mafiozami, a bardziej prawdopodobnym mafiozą z tej dwójki jest Fajnopolak. Daje to pewną dozę zaufania Stalinigradowi. Imo głosy mafii mogły tym razem być rozproszone. Warto poszukać po 1-2 nicki z każdej grupy głosujących – na Studenta, Fajnopolaka, Snajpera, w bok. Jakbym miał teraz decydować o linczu to głosowałbym ponownie w Fajnopolaka, bo jego sprawę trzeba wyjaśnić. Mam nieco więcej wniosków, ale nie chcę teraz o nich pisać, trzeba poobserwować, co się będzie działo i kto co napisze.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:05:00 GMT 1
props snajper ale fajnopolak musi umrzeć i chuj
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:05:14 GMT 1
Za każdym razem mam bekę, jak ktoś potrafi dopasować tożsamości 20 typów (co moje umiejętności przekracza), ale nie wyłapuje Gary'ego, którego ja zwykle odnajduję maks po paru postach. Also sam żeś kurwiszon, słomiany chamie
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 21:05:44 GMT 1
No Antura dał mocno do pieca tymi chujowymi tożsamościami.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:06:11 GMT 1
ANTURAŻ KTÓRYŚ RAZ MNIE Z PIERNIKIEM MYLISZ XD ale jesteś niewinny wiec nie mam ci tego za złe
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:06:21 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 27, 2024 21:06:21 GMT 1
Propsy dla backupa-snajpera, przynajmniej taka osłoda po linczu
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:06:45 GMT 1
props snajper ale fajnopolak musi umrzeć i chuj ej kurwa robimy zabawę typu zgaduj zgadula jakie masz przemyślenia na temat kolegi mgły i czy cię zdziwiła opinia pmsa
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:07:09 GMT 1
A pisałem wczoraj,że ewidentnie ktoś z glonów kryje potencjał to oczywiście znaleźli się mądrzy...
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 27, 2024 21:08:00 GMT 1
Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem. Jak dobrze czytam tożsamość, to grał jak zwykle. Jak zwykle jako miastowy. Wam się w dupach przewraca, jak wjeżdża faza wajchy. Zero jakiegoś racjonalnego myślenia, owczy pęd. Na chuj w ogóle siedzieć w temacie i czytać posty z dnia, jak wystarczy wbić w ostatnie 15 minut i oddać głosy? Po co piszecie analizy, skoro i tak finalnie pod wpływem paniki zmieniacie głosy? Zróbcie sobie jakąś edycję z samymi fazami wajchy albo losujcie linczowanych, tyle samo z tego wyjdzie. Ja wiem, że jestem głupi. Nie potrafię w grać w tę grę. Nie umiem szukać mafiozów. Dlatego głównie czytam i obserwuje. Ale, do chuja wafla, nawet ślepy by zauważył, że wy wczoraj zasabotowaliście miasto. Jose Arcadio Morales(przepraszam, że bez cytatów, ale piszę w wordzie jak dekiel, a nie chce mi się kopiować bbcode) “uniewinniłem się długo zanim padło w moją stronę to pytanie, nie wiem dlaczego budujesz teraz jakąś narrację, że "o, już bym cię jechał ale się w międzyczasie uniewinniłeś" Cieszę się, że sam się sobie uniewinniłeś, jak również że tak twierdzi część miasta. Pozwól jednak mi myśleć swoją łepetyną. Mnie na tamten moment się nie uniewinniłeś. Jednak odpowiedzią na tamto pytanie już bardziej. Tym powyżej raczej też, bo sądzę, że raczej mafiozo, by nie wypluł z siebie takiego głupiego wniosku z rzekomą narracją. Stalingradzki top mafijka po pierwszym dniu, finalnie ślicznie podbijał kręcenie wora Studentowi. Restauracja - którą też mieliście na językach, ale zeszła z nich po prostu nie pisząc (podobnie Mentzen) - wróciła wczoraj na chillku. Ani jednego miastowego posta, ani nic. No ale lepiej było w Studenta. To już ten Fajnopolak był ciekawszym wyborem. Albo Denis. Kar-Wai Wong - i jakie odpowiedzi dała śmierć Studenta dot. tego, gdzie miasto popełniło błąd?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:08:30 GMT 1
Rozliczenie za studenta:Szybka piła. Nie ma co robić szaleństwa o jednego rolnego, jak mamy backupa. Ale każdego z was proszę, byście mi wytłumaczyli na chłodno czemu student UKSW. Proszę
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:09:23 GMT 1
myślicie, że Parzysty mógł paść za bycie Zagubionym?
czy jest sens próbować strzelać w d1 w Zagubionego?
może to takie win/win - albo sprzątasz mocne nazwisko, albo masz kolegę w szrankach
ale chyba się nie opłaca pod kątem mocy jego strzałów, CHYBA ŻE wśród niewinnych są mafiozi i chcieli go zaprosić, żeby im ich nie odjebał taka kmina
Morales mnie już trochę wkurw przeszedł, ale cóż, nawet nie wiem, jak z tobą gadać
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:09:52 GMT 1
Rozliczenie za studenta:Szybka piła. Nie ma co robić szaleństwa o jednego rolnego, jak mamy backupa. Ale każdego z was proszę, byście mi wytłumaczyli na chłodno czemu student UKSW. Proszę jakbyś zamiast pisać te głupoty po prostu przeczytał moje posty, to byś wiedział to jest kurwa 2 minuty roboty myślicie, że Parzysty mógł paść za bycie Zagubionym? czy jest sens próbować strzelać w d1 w Zagubionego? może to takie win/win - albo sprzątasz mocne nazwisko, albo masz kolegę w szrankach ale chyba się nie opłaca pod kątem mocy jego strzałów, CHYBA ŻE wśród niewinnych są mafiozi i chcieli go zaprosić, żeby im ich nie odjebał taka kmina Morales mnie już trochę wkurw przeszedł, ale cóż, nawet nie wiem, jak z tobą gadać ale jaki kurwa profit da nam ta wiedza? xD po chuj się nad tym zastanawiać?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:10:39 GMT 1
Rozliczenie za studenta:Szybka piła. Nie ma co robić szaleństwa o jednego rolnego, jak mamy backupa. Ale każdego z was proszę, byście mi wytłumaczyli na chłodno czemu student UKSW. Proszę Na chłodno to sobie patrzyłem jak się toczył lincz i prawie do samego końca przez wajchą na studenta sprawdziłem że to ja lecę i to jeszcze w momencie kiedy ja wajchowałem mocno na swoją niekorzyść czyli miałem przewagę w głosach. Poza tym wcześniej wyrażałem do niego wątpliwości i dopiero wieczorem znaleźli ci co nagle zachcieli na niego w większości głosować.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:11:02 GMT 1
props snajper ale fajnopolak musi umrzeć i chuj ej kurwa robimy zabawę typu zgaduj zgadula jakie masz przemyślenia na temat kolegi mgły i czy cię zdziwiła opinia pmsa w sensie że Fajnopolak niewinny? nie wiem kurwa tzn on go często bronił jak piernik był niewinny xD ale nie musi mieć zawsze racji (sorry PMS), a mi z wajbów nie siedzi i chuj, przypomina mi moje mafijne gierki, gdzie aktywnością jako Centrysta byłem w stanie ogarniać, ale nie byłem w stanie tak pushować swoich typów jak robię to w mieście co do Mgły to chuj go wie, bardziej ufam Chińćzykowi na moment obecny ale chcę zobaczyć jego dzisiejszą aktywność mój testament z dzisiaj wyglądał tak "Musicie sprawdzić tego fajnopolaka i chuj Dodatkowo nie podobał mi się gejuch, bufon, hegemon, zeus, talleyrand Z uniewinnień, ufałbym Chińczykowi, chochołowi, mojemu staremu, PMS chyba też Z uniewinnień na czutkę - Stalingradzki Snajper, falomat (zwraca na siebie uwagę, dopomina się o opinie), Grafi, Restauracja na Kościuszki (patrzcie jak on bezczelnie wszedł wczoraj po linczu) Grupa - Mgła Wojny - Załęcki - Wróbel - Mentzen jest do poważnej obserwacji bo żaden z gagatków nie wszedł tak, żebym zaufał w 100%. Na czutkę wróbel i Załęcki niewinny, ale mogę się mylić. Mentzen z Mgła wojny to 50/50 Reszta chuj wie, ale uważajcie na merytorycznych półglonów jak Ronaldo czy Dumbledore Pozdro i z fartem"
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:11:31 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:11:31 GMT 1
Rozliczenie za studenta:Szybka piła. Nie ma co robić szaleństwa o jednego rolnego, jak mamy backupa. Ale każdego z was proszę, byście mi wytłumaczyli na chłodno czemu student UKSW. Proszę jakbyś zamiast pisać te głupoty po prostu przeczytał moje posty, to byś wiedział to jest kurwa 2 minuty roboty myślicie, że Parzysty mógł paść za bycie Zagubionym? czy jest sens próbować strzelać w d1 w Zagubionego? może to takie win/win - albo sprzątasz mocne nazwisko, albo masz kolegę w szrankach ale chyba się nie opłaca pod kątem mocy jego strzałów, CHYBA ŻE wśród niewinnych są mafiozi i chcieli go zaprosić, żeby im ich nie odjebał taka kmina Morales mnie już trochę wkurw przeszedł, ale cóż, nawet nie wiem, jak z tobą gadać ale jaki kurwa profit da nam ta wiedza? xD po chuj się nad tym zastanawiać? myślę, czemu padł akurat on a, jest jeszcze upicie w sumie
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:11:42 GMT 1
Jan Ludwik Pyszny Weź mi wyjaśnij jak to się stało, że piszesz przed linczem, że masz ochotę coś odjebać, coś czego mafia się nie spodziewa, żeby ostatecznie zagłosować na głównego kandydata do linczu? xD
|
|