Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 21:11:45 GMT 1
Rozliczenie za studenta:Szybka piła. Nie ma co robić szaleństwa o jednego rolnego, jak mamy backupa. Ale każdego z was proszę, byście mi wytłumaczyli na chłodno czemu student UKSW. Proszę Bo był idealnym kandydatem na mafiozę przemykającego przez rozgrywkę. Takiego z fajną kreacją, pod płaszczykiem której przemyka nie dając niczego od siebie. Pisałem już po pierwszym dniu, że nabił ponad 30 postów i ani jeden z nich nie czynił go w moich oczach bardziej miastowym niż na starcie rozgrywki.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:11:57 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:11:57 GMT 1
Wielki Backup.
Gary umarł i w testamencie bronił fajnopolaka - dla mnie nie ma tematu i będę go dzisiaj bronił.
Tak myślałem też, że jakieś mafie trafią się w glonach, za dużo było tej glonoobrony, wahadło musiało pójść w drugą stronę
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:12:20 GMT 1
Rozliczenie za studenta:Szybka piła. Nie ma co robić szaleństwa o jednego rolnego, jak mamy backupa. Ale każdego z was proszę, byście mi wytłumaczyli na chłodno czemu student UKSW. Proszę nie chciałem linczować ani Fajnopolaka ani Snajpera więc poszedłem w najbardziej prawdopodobnego kontrkandydata
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:12:45 GMT 1
nie Morales, ja cię pytam konkretnie o opinię na temat kolegi Mgły.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:13:01 GMT 1
Mentzen będzie w mafii. Fajnopolak zapewne też biorąc pod uwagę gre Talleyranda.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:13:25 GMT 1
W ogóle mnie dziwi że aż tak uniewinnia Fajnopolaka przez PMS ale to muszę przetrawić ile tak naprawdę wczoraj niewinnych lub winnych było na świeczniku.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:13:30 GMT 1
Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem. Jak dobrze czytam tożsamość, to grał jak zwykle. Jak zwykle jako miastowy. Wam się w dupach przewraca, jak wjeżdża faza wajchy. Zero jakiegoś racjonalnego myślenia, owczy pęd. Na chuj w ogóle siedzieć w temacie i czytać posty z dnia, jak wystarczy wbić w ostatnie 15 minut i oddać głosy? Po co piszecie analizy, skoro i tak finalnie pod wpływem paniki zmieniacie głosy? Zróbcie sobie jakąś edycję z samymi fazami wajchy albo losujcie linczowanych, tyle samo z tego wyjdzie. Ja wiem, że jestem głupi. Nie potrafię w grać w tę grę. Nie umiem szukać mafiozów. Dlatego głównie czytam i obserwuje. Ale, do chuja wafla, nawet ślepy by zauważył, że wy wczoraj zasabotowaliście miasto. Jose Arcadio Morales (przepraszam, że bez cytatów, ale piszę w wordzie jak dekiel, a nie chce mi się kopiować bbcode) “uniewinniłem się długo zanim padło w moją stronę to pytanie, nie wiem dlaczego budujesz teraz jakąś narrację, że "o, już bym cię jechał ale się w międzyczasie uniewinniłeś" Cieszę się, że sam się sobie uniewinniłeś, jak również że tak twierdzi część miasta. Pozwól jednak mi myśleć swoją łepetyną. Mnie na tamten moment się nie uniewinniłeś. Jednak odpowiedzią na tamto pytanie już bardziej. Tym powyżej raczej też, bo sądzę, że raczej mafiozo, by nie wypluł z siebie takiego głupiego wniosku z rzekomą narracją. Stalingradzki top mafijka po pierwszym dniu, finalnie ślicznie podbijał kręcenie wora Studentowi. Restauracja - którą też mieliście na językach, ale zeszła z nich po prostu nie pisząc (podobnie Mentzen) - wróciła wczoraj na chillku. Ani jednego miastowego posta, ani nic. No ale lepiej było w Studenta. To już ten Fajnopolak był ciekawszym wyborem. Albo Denis. Kar-Wai Wong - i jakie odpowiedzi dała śmierć Studenta dot. tego, gdzie miasto popełniło błąd? ty gejuch jak jesteś taki spec i będziesz teraz wyrzuty robił miastu, do dlaczego nie próbowałeś wczoraj wejść w temat i temu chujowemu linczowi zapobiec?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:13:32 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:13:32 GMT 1
ale jestem kocurem ja pierdole
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:13:36 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:13:36 GMT 1
Jan Ludwik Pyszny Weź mi wyjaśnij jak to się stało, że piszesz przed linczem, że masz ochotę coś odjebać, coś czego mafia się nie spodziewa, żeby ostatecznie zagłosować na głównego kandydata do linczu? xD Jak to pisałem, to było między snajperem i fajnopolakiem, nie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:13:47 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:13:47 GMT 1
Dawajcie mnie lamusy do obserwacji i tak nie ogarniecie
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:13:57 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:13:57 GMT 1
Mentzen będzie w mafii. Fajnopolak zapewne też biorąc pod uwagę gre Talleyranda. : o jak wygląda powiązanie na linii ja-Tallayrand?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:13:58 GMT 1
Bo problem w tym, że od pewnego momentu Fajnopolak już miał dość bezpieczną pozycję i musiał wiedzieć że nie poleci.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:14:38 GMT 1
Jan Ludwik Pyszny Weź mi wyjaśnij jak to się stało, że piszesz przed linczem, że masz ochotę coś odjebać, coś czego mafia się nie spodziewa, żeby ostatecznie zagłosować na głównego kandydata do linczu? xD Jak to pisałem, to było między snajperem i fajnopolakiem, nie? Potem to już było rozstrzyganie między mną a Studentem.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:14:40 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:14:40 GMT 1
Wróbel to jest kocur
Wróbel znalazł sposób
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:15:09 GMT 1
jakbyś zamiast pisać te głupoty po prostu przeczytał moje posty, to byś wiedział to jest kurwa 2 minuty roboty ale jaki kurwa profit da nam ta wiedza? xD po chuj się nad tym zastanawiać? myślę, czemu padł akurat on a, jest jeszcze upicie w sumie stary a dlaczego miałoby tam być upicie? to jest mega mocny gracz który uniewinnił się w drugiej części dnia, a w pierwszej grał tak że potencjalnie mógł być rolnym
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:15:15 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:15:15 GMT 1
Nie ma co tu szat rozdzierać po Eneldo (studencie). Musiał coś ekscdntrycznego odwalić i nie przyznać się do roli.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:15:34 GMT 1
Jan Ludwik Pyszny Weź mi wyjaśnij jak to się stało, że piszesz przed linczem, że masz ochotę coś odjebać, coś czego mafia się nie spodziewa, żeby ostatecznie zagłosować na głównego kandydata do linczu? xD Jak to pisałem, to było między snajperem i fajnopolakiem, nie? A jak wysyłałeś swoją zmianę głosu, to była 20:59. Chciałeś zrobić coś niespodziewanego tylko wtedy, gdy na świeczniku byli Snajper i Fajnopolak?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:15:46 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:15:46 GMT 1
myślę, czemu padł akurat on a, jest jeszcze upicie w sumie stary a dlaczego miałoby tam być upicie? to jest mega mocny gracz który uniewinnił się w drugiej części dnia, a w pierwszej grał tak że potencjalnie mógł być rolnym w sensie, że mafiozę upito i padł losowo
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:15:46 GMT 1
Mentzen będzie w mafii. Fajnopolak zapewne też biorąc pod uwagę gre Talleyranda. : o jak wygląda powiązanie na linii ja-Tallayrand? Z dwójki snajper, fajnopolak wolę zostawić fajnopolaka. On już zlatywał zielony za to co mu się tu zarzuca. No o tym poście mówię.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:15:51 GMT 1
No błagam czemu Mgła poza tym że lincz na nim jest conajmniej wątpliwy nawet jeśli byłby w mafii Snajperze, opowiedz nam o tym
|
|