|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:16:51 GMT 1
nie Morales, ja cię pytam konkretnie o opinię na temat kolegi Mgły. no to ci mówię, że nie wiem gość wczorajszy dzień zagrał na prawie całkowitą nieobecność, nie mam dostatecznie dużo materiału żeby go uniewinnić, czy uwinnić ufam Chińczykowi a jemu już udało się go wyłowić raz, kiedy ja nie wierzyłem w jego winę, więc może coś w tym jest, ale nie jestem w stanie na teraz zdecydowanie się określić
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:17:09 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:17:09 GMT 1
Dzisiaj z kolei walę drinki
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:17:26 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:17:26 GMT 1
Jak to pisałem, to było między snajperem i fajnopolakiem, nie? A jak wysyłałeś swoją zmianę głosu, to była 20:59. Chciałeś zrobić coś niespodziewanego tylko wtedy, gdy na świeczniku byli Snajper i Fajnopolak? Gościu. Ja chciałem zrobić coś niespodziewanego i tym czymś niespodziewanym był lincz na studencie. To jak zeszło na studenta to znowu miałem robić coś niespodziewanego czy o co Ci cho?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:17:32 GMT 1
Dawajcie mnie lamusy do obserwacji i tak nie ogarniecie wrubel we no współpracuj z nami a nie tak się wywyższasz
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:17:37 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:17:37 GMT 1
: o jak wygląda powiązanie na linii ja-Tallayrand? Z dwójki snajper, fajnopolak wolę zostawić fajnopolaka. On już zlatywał zielony za to co mu się tu zarzuca. No o tym poście mówię. do tego w sumie nawiązałem w testamencie i to mi też zaśmierdziało otóż gracz Talleyrand słynie z gorących sojuszy ze mną konkretnie w mieście i dobrego czytania mnie, dla mnie to było jedyne jego wyjście z sytuacji i jedyny posting minimum, jaki mógł zrobić dla mnie to się wpisało w to, co musiał zrobić jako mafioza zauważ, że sam pisałem wczoraj pod koniec, że Talleyrand do odjebania
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:18:03 GMT 1
A w ogóle to Dumblebore jest w mafii jak co, pewne info
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:18:05 GMT 1
stary a dlaczego miałoby tam być upicie? to jest mega mocny gracz który uniewinnił się w drugiej części dnia, a w pierwszej grał tak że potencjalnie mógł być rolnym w sensie, że mafiozę upito i padł losowo no i czego to dowodzi?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:18:40 GMT 1
Wczoraj, kiedy Mgła dyskutowała z Kar-Wai-Wong, to czuć było od niej autentyczne miejskie wkurwienie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:19:00 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:19:00 GMT 1
Mgłę oceńcie za 19 godzin. Może wejdzie z czymś fajnym, jak nie wejdzie to porozmawiamy.
Mentzen niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:19:05 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:19:05 GMT 1
Dawajcie mnie lamusy do obserwacji i tak nie ogarniecie wrubel we no współpracuj z nami a nie tak się wywyższasz Ale ja chce żebyście mnie obserwowali
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:19:07 GMT 1
No błagam czemu Mgła poza tym że lincz na nim jest conajmniej wątpliwy nawet jeśli byłby w mafii Snajperze, opowiedz nam o tym To był moment kiedy jak już to lepiej było rozstrzygać między mną/fajnopolakiem/studentem. Tym bardziej Mgła by nie przeszedł na ostatnią chwilę nawet jak intencje Twojego Starego czy Chinczyka tam były dobre i chcieli go wywalić jako potencjalnego mafiaka.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:19:57 GMT 1
do tego w sumie nawiązałem w testamencie i to mi też zaśmierdziało otóż gracz Talleyrand słynie z gorących sojuszy ze mną konkretnie w mieście i dobrego czytania mnie, dla mnie to było jedyne jego wyjście z sytuacji i jedyny posting minimum, jaki mógł zrobić dla mnie to się wpisało w to, co musiał zrobić jako mafioza zauważ, że sam pisałem wczoraj pod koniec, że Talleyrand do odjebania Dobrze. Sprawdzę to.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:20:29 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:20:29 GMT 1
w sensie, że mafiozę upito i padł losowo no i czego to dowodzi? to, kogo odjebano i czy celowo myślę, że może nam coś powiedzieć w edycji Przyrodniczej, jak odjebali Akainu, to taki gracz lowrider trafnie zauważył, że świecznik niewinny, skoro odjebano pewnego niewinnego, a mafia nie boi się łowców takie kminy jeśli tu stwierdzimy, że poszedł barman, to rączka ma potencjalnie niewinnego, a o świeczniku mniej się dowiemy tak zacząłem to rozkminiać
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:20:34 GMT 1
Wielki Backup. Gary umarł i w testamencie bronił fajnopolaka - dla mnie nie ma tematu i będę go dzisiaj bronił. Tak myślałem też, że jakieś mafie trafią się w glonach, za dużo było tej glonoobrony, wahadło musiało pójść w drugą stronę a od kiedy ty tak wierzysz w Garego, co?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:21:16 GMT 1
A jak wysyłałeś swoją zmianę głosu, to była 20:59. Chciałeś zrobić coś niespodziewanego tylko wtedy, gdy na świeczniku byli Snajper i Fajnopolak? Gościu. Ja chciałem zrobić coś niespodziewanego i tym czymś niespodziewanym był lincz na studencie. To jak zeszło na studenta to znowu miałem robić coś niespodziewanego czy o co Ci cho? No dziwi mnie, że wysłałeś swój głos na Studenta, bo nie było w tym nic niespodziewanego. Liczyłem na jakieś wywrócenie stolika
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:21:23 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:21:23 GMT 1
Wielki Backup. Gary umarł i w testamencie bronił fajnopolaka - dla mnie nie ma tematu i będę go dzisiaj bronił. Tak myślałem też, że jakieś mafie trafią się w glonach, za dużo było tej glonoobrony, wahadło musiało pójść w drugą stronę a od kiedy ty tak wierzysz w Garego, co? A kiedy nie wierzyłem?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:21:26 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 21:21:26 GMT 1
Rozliczenie za studenta:Szybka piła. Nie ma co robić szaleństwa o jednego rolnego, jak mamy backupa. Ale każdego z was proszę, byście mi wytłumaczyli na chłodno czemu student UKSW. Proszę Bo był idealnym kandydatem na mafiozę przemykającego przez rozgrywkę. Takiego z fajną kreacją, pod płaszczykiem której przemyka nie dając niczego od siebie. Pisałem już po pierwszym dniu, że nabił ponad 30 postów i ani jeden z nich nie czynił go w moich oczach bardziej miastowym niż na starcie rozgrywki. czemu zmieniłeś głos na studenta, czym ci bardziej podpadł niż twój poprzedni kandydat?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:21:56 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 21:21:56 GMT 1
Wielki Backup. Gary umarł i w testamencie bronił fajnopolaka - dla mnie nie ma tematu i będę go dzisiaj bronił. Tak myślałem też, że jakieś mafie trafią się w glonach, za dużo było tej glonoobrony, wahadło musiało pójść w drugą stronę ten też do szybkiego odjebania.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:22:01 GMT 1
do tego w sumie nawiązałem w testamencie i to mi też zaśmierdziało otóż gracz Talleyrand słynie z gorących sojuszy ze mną konkretnie w mieście i dobrego czytania mnie, dla mnie to było jedyne jego wyjście z sytuacji i jedyny posting minimum, jaki mógł zrobić dla mnie to się wpisało w to, co musiał zrobić jako mafioza zauważ, że sam pisałem wczoraj pod koniec, że Talleyrand do odjebania tylko że on ma tendencję do uniewinniania kolegów z mafii
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:22:27 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:22:27 GMT 1
Gościu. Ja chciałem zrobić coś niespodziewanego i tym czymś niespodziewanym był lincz na studencie. To jak zeszło na studenta to znowu miałem robić coś niespodziewanego czy o co Ci cho? No dziwi mnie, że wysłałeś swój głos na Studenta, bo nie było w tym nic niespodziewanego. Liczyłem na jakieś wywrócenie stolika No jeszcze raz. W momencie kiedy to pisałem, to nie było spodziewane. Poza tym, byłem już trochę najebany
|
|