|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:22:32 GMT 1
Mentzen gra tak samo, jak w ostatniej rozgrywce, w której był w mafii. Jednak poza mną nikt pewnie nie śledził tej rozgrywki . Tematy zastępcze, brak głosu, brak merytoryki. Dodatkowo w tej rozgrywce jest jeszcze bardziej spięty.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:22:33 GMT 1
Wczoraj, kiedy Mgła dyskutowała z Kar-Wai-Wong, to czuć było od niej autentyczne miejskie wkurwienie. on umie to dobrze symulować, naturalność to ostatnie po czym można mgłę uniewinnić
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 27, 2024 21:22:37 GMT 1
ty gejuch jak jesteś taki spec i będziesz teraz wyrzuty robił miastu, do dlaczego nie próbowałeś wczoraj wejść w temat i temu chujowemu linczowi zapobiec? A Ty dalej widzę, że masz na opak z czytaniem i lubisz sobie coś przeczytać, ale dopowiedzieć po swojemu. Abstrahując od tego, że nie mam się za dobrego gracza, to przede wszystkim odpowiedź brzmi: bo mam życie i nie jest nim mafia. Przed tym, jak wyszedłem w zasadzie nie było tematu studenta, poza wytykaniem tego, jak się podlizywał Mentzenowi, ale to ogólnie klasyk, że sobie spijają w fiutków. Śledziłem grę gdzieś tak to 18:00 (ale często już tylko zerkając, bardziej niż czytając, dlatego gówno miałem do powiedzenia). Jak wszedłem pisać posta, to widziałem tylko czyjś post, że mogę być mafijnym glonem (był na górze strony) i czytałem Twój, bo miałem tam pinga, więc nie widziałem tego, co się dzieje ze Studentem. Typami na lincz były zupełnie inne osoby - i tak jak np. nie szedłbym wczoraj w głosowanie w Fajnopolaka, to rozumiałbym, dlaczego został byłby celem, bo to było klarownie tutaj napisane. Rozumiałbym ujebanie Mgły, Denisa, nie wiem, kurwa, Mentzena. Ale Student z pizdy napędzany kontrproduktywnym owczym pędem.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:22:48 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:22:48 GMT 1
Wielki Backup. Gary umarł i w testamencie bronił fajnopolaka - dla mnie nie ma tematu i będę go dzisiaj bronił. Tak myślałem też, że jakieś mafie trafią się w glonach, za dużo było tej glonoobrony, wahadło musiało pójść w drugą stronę ten też do szybkiego odjebania. Co kurwa?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:22:53 GMT 1
wrubel we no współpracuj z nami a nie tak się wywyższasz Ale ja chce żebyście mnie obserwowali a ja bym wolał szukać mafii
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 21:22:56 GMT 1
Byłoby dużym pechem gdyby śmierć Garego było efektem działania barmana. Dla mnie stężenie potencjału miastowego (także wybielenia się) i trochę wycofanej gry (możliwa rola) każą świadczyć, że był to zaplanowany mord.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:23:47 GMT 1
to, kogo odjebano i czy celowo myślę, że może nam coś powiedzieć w edycji Przyrodniczej, jak odjebali Akainu, to taki gracz lowrider trafnie zauważył, że świecznik niewinny, skoro odjebano pewnego niewinnego, a mafia nie boi się łowców takie kminy jeśli tu stwierdzimy, że poszedł barman, to rączka ma potencjalnie niewinnego, a o świeczniku mniej się dowiemy tak zacząłem to rozkminiać tylko tego w życiu nie znajdziesz jakby padł kurwa Grafi to wtedy by można się zastanawiać, a padł jeden z najsilniejszych graczy w tej społeczności a ty chcesz się zastanawiać nad barmanem litości
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:23:58 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:23:58 GMT 1
ty gejuch jak jesteś taki spec i będziesz teraz wyrzuty robił miastu, do dlaczego nie próbowałeś wczoraj wejść w temat i temu chujowemu linczowi zapobiec? A Ty dalej widzę, że masz na opak z czytaniem i lubisz sobie coś przeczytać, ale dopowiedzieć po swojemu. Abstrahując od tego, że nie mam się za dobrego gracza, to przede wszystkim odpowiedź brzmi: bo mam życie i nie jest nim mafia. Przed tym, jak wyszedłem w zasadzie nie było tematu studenta, poza wytykaniem tego, jak się podlizywał Mentzenowi, ale to ogólnie klasyk, że sobie spijają w fiutków. Śledziłem grę gdzieś tak to 18:00 (ale często już tylko zerkając, bardziej niż czytając, dlatego gówno miałem do powiedzenia). Jak wszedłem pisać posta, to widziałem tylko czyjś post, że mogę być mafijnym glonem (był na górze strony) i czytałem Twój, bo miałem tam pinga, więc nie widziałem tego, co się dzieje ze Studentem. Typami na lincz były zupełnie inne osoby - i tak jak np. nie szedłbym wczoraj w głosowanie w Fajnopolaka, to rozumiałbym, dlaczego został byłby celem, bo to było klarownie tutaj napisane. Rozumiałbym ujebanie Mgły, Denisa, nie wiem, kurwa, Mentzena. Ale Student z pizdy napędzany kontrproduktywnym owczym pędem. Co zrobiłeś, żeby Student nie poleciał?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:24:09 GMT 1
a od kiedy ty tak wierzysz w Garego, co? A kiedy nie wierzyłem? no wierzyłeś na pewno wtedy kiedy ustawił przegrywającą kolejkę w Kuleszowej
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:24:10 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 21:24:10 GMT 1
ten też do szybkiego odjebania. Co kurwa? masz jeszcze jakieś genialne wnioski? I tak, do odjebania.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:24:17 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:24:17 GMT 1
do tego w sumie nawiązałem w testamencie i to mi też zaśmierdziało otóż gracz Talleyrand słynie z gorących sojuszy ze mną konkretnie w mieście i dobrego czytania mnie, dla mnie to było jedyne jego wyjście z sytuacji i jedyny posting minimum, jaki mógł zrobić dla mnie to się wpisało w to, co musiał zrobić jako mafioza zauważ, że sam pisałem wczoraj pod koniec, że Talleyrand do odjebania tylko że on ma tendencję do uniewinniania kolegów z mafii Talleyrand, gracz Lewkoń? Ślepokulawa? obronił mnie 1 do 1 jak Pracusia mam wrażenie, że jakiś confbias wchodzi
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:24:56 GMT 1
Mentzen gra tak samo, jak w ostatniej rozgrywce, w której był w mafii. Jednak poza mną nikt pewnie nie śledził tej rozgrywki . Tematy zastępcze, brak głosu, brak merytoryki. Dodatkowo w tej rozgrywce jest jeszcze bardziej spięty. Która to edycja i kim jest Memcen?
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 27, 2024 21:24:59 GMT 1
Umiesz czytać?
E: To do Buffona
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 21:25:10 GMT 1
Bo był idealnym kandydatem na mafiozę przemykającego przez rozgrywkę. Takiego z fajną kreacją, pod płaszczykiem której przemyka nie dając niczego od siebie. Pisałem już po pierwszym dniu, że nabił ponad 30 postów i ani jeden z nich nie czynił go w moich oczach bardziej miastowym niż na starcie rozgrywki. czemu zmieniłeś głos na studenta, czym ci bardziej podpadł niż twój poprzedni kandydat? Squbiego lubię i kiedy tylko mogę i widzę, że jest szansa na jego niewinność daję mu pożyć. Jego posty w ostatniej godzinie rozgrywki wydały mi się na tyle miastowe, że postanowiłem zagłosować na gościa, który od początku śmierdział mi swoją postawą.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:25:25 GMT 1
ty gejuch jak jesteś taki spec i będziesz teraz wyrzuty robił miastu, do dlaczego nie próbowałeś wczoraj wejść w temat i temu chujowemu linczowi zapobiec? A Ty dalej widzę, że masz na opak z czytaniem i lubisz sobie coś przeczytać, ale dopowiedzieć po swojemu. Abstrahując od tego, że nie mam się za dobrego gracza, to przede wszystkim odpowiedź brzmi: bo mam życie i nie jest nim mafia. Przed tym, jak wyszedłem w zasadzie nie było tematu studenta, poza wytykaniem tego, jak się podlizywał Mentzenowi, ale to ogólnie klasyk, że sobie spijają w fiutków. Śledziłem grę gdzieś tak to 18:00 (ale często już tylko zerkając, bardziej niż czytając, dlatego gówno miałem do powiedzenia). Jak wszedłem pisać posta, to widziałem tylko czyjś post, że mogę być mafijnym glonem (był na górze strony) i czytałem Twój, bo miałem tam pinga, więc nie widziałem tego, co się dzieje ze Studentem. Typami na lincz były zupełnie inne osoby - i tak jak np. nie szedłbym wczoraj w głosowanie w Fajnopolaka, to rozumiałbym, dlaczego został byłby celem, bo to było klarownie tutaj napisane. Rozumiałbym ujebanie Mgły, Denisa, nie wiem, kurwa, Mentzena. Ale Student z pizdy napędzany kontrproduktywnym owczym pędem. no to kurwa graj, a nie wchodzisz dobę później z kaznodziejskim tonem albo oddaj się w ręce snajpera bo szkoda na ciebie linczu
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:25:44 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:25:44 GMT 1
Ale ja chce żebyście mnie obserwowali a ja bym wolał szukać mafii A ja na jednego głosowałem Masz mi coś w kwestii szukania do zarzucenia? Bo moja końcówka d1 była wspaniała
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:26:03 GMT 1
tylko że on ma tendencję do uniewinniania kolegów z mafii Talleyrand, gracz Lewkoń? Ślepokulawa? obronił mnie 1 do 1 jak Pracusia mam wrażenie, że jakiś confbias wchodzi no a mnie bronił jak byliśmy razem w mafii, icoteras
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:26:17 GMT 1
Mentzen gra tak samo, jak w ostatniej rozgrywce, w której był w mafii. Jednak poza mną nikt pewnie nie śledził tej rozgrywki . Tematy zastępcze, brak głosu, brak merytoryki. Dodatkowo w tej rozgrywce jest jeszcze bardziej spięty. Która to edycja i kim jest Memcen? Ostatnia rozgrywka 4vs2.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:26:18 GMT 1
nie Morales, ja cię pytam konkretnie o opinię na temat kolegi Mgły. no to ci mówię, że nie wiem gość wczorajszy dzień zagrał na prawie całkowitą nieobecność, nie mam dostatecznie dużo materiału żeby go uniewinnić, czy uwinnić ufam Chińczykowi a jemu już udało się go wyłowić raz, kiedy ja nie wierzyłem w jego winę, więc może coś w tym jest, ale nie jestem w stanie na teraz zdecydowanie się określić ja powiem tak tak rolny odjebany d1 - check gracz eneldo z miejską rolą - check strzał snajperski n1 zdejmuję mafię - check nie wiem czy koniecznie snajperem, czy konieczne w n5 czy kiedyśtam itd., natomiast na ten moment uważam, że sprawdzenie mgły będzie obowiązkiem, bo trochę go poczytałem i no za dużo tam widzę jakichś podobieństw z mafijnymi edycjami, żebym mu zaufał nie mówię, że absolutnie teraz, no jeśli jest w mafii, to raczej zwykłym mafiozem, nie snajperem, a raczej wolałbym dzień-dwa miejską mgłę dłużej w grze niż odjebąć wcześniej jakiegoś szpiega chyba mgła: to w zasadzie nie jest atak, ja stwierdzam fakt, że najprawdopodobniej w tej grze cię będzie trzeba kiedyś sprawdzić, tak jak mnie sprawdzono w szachowej i tyle obaj jesteśmy za dobrzy w mafii, żebyś będąc w mafii nie nadrobił tego początku i będzie powtórka z wiśniewskiego, a w zasadzie na więcej śladów już od gracza twojego pokoju i tak nie ma co liczyć jak jesteś w mieście, to olej tego posta i graj sobie normalnie
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:26:25 GMT 1
W ogóle jak to jest że Big Gay Al woli moralizować Moralesa zamiast zastanowić się kto ewentualnie jest w mafii?
|
|