|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:26:47 GMT 1
a ja bym wolał szukać mafii A ja na jednego głosowałem Masz mi coś w kwestii szukania do zarzucenia? Bo moja końcówka d1 była wspaniała no to szkoda że nie przekonałeś do tego głosowania reszty mam na myśli że wolę szukać mafii niż obserwować ciebie jeśli jesteś niewinny
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 27, 2024 21:26:49 GMT 1
Fajnopolak wydaje mi się niewinny, ale jestem trochę zdziwiony aż taką złością na mnie. Ja przecież nie chciałem linczu na nim tylko na Mgle. A do potencjalnego strzału snajpera w niego namawiałem na takiej zasadzie, że nie konkretnie na niego tylko na osobę, która będzie miała 2gą największą ilość głosów. Jest to co do zasady podejście sensowne, ponieważ w ten sposób miasto zyskuje bardzo dokładne informacje odnośnie tego, co się działo podczas linczu, a zarazem weryfikują się podejrzenia sporej liczby graczy.
Sam mi zresztą przyznał, że to nie głupie jest.
Tak w ogóle to może warto się zastanowić czy ta jego złość na mnie nie była udawana.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:27:23 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:27:23 GMT 1
no wierzyłeś na pewno wtedy kiedy ustawił przegrywającą kolejkę w Kuleszowej Tak, oczywiście że wierzyłem. Nie oznacza to, że nie mam go za dobrego gracza @big Gay AI - no to jak nie zrobiłeś nic, to nie graj teraz tutaj pierwszego sprawiedliwego. A Ty hegemon co się przyjebałeś?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:27:24 GMT 1
Która to edycja i kim jest Memcen? Ostatnia rozgrywka 4vs2. no ja w niej grałem, dlatego go nie uniewinniam zupełnie i dlatego ten jeden zgrzytający post z początku jest dostatecznym powodem, żeby go trzymać w podejrzanych
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:28:44 GMT 1
W ogóle jak to jest że Big Gay Al woli moralizować Moralesa zamiast zastanowić się kto ewentualnie jest w mafii? Uuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:28:55 GMT 1
No tak powiem, że Gary zagrał jak nie Gary jak tak patrzę i go teraz czytam, w sumie to z Snajperem parzystym się mocno mijałem, ciekawe podejście ten jego testament, ale zgadza się z moimi obczajkami, więc props
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:29:43 GMT 1
no to ci mówię, że nie wiem gość wczorajszy dzień zagrał na prawie całkowitą nieobecność, nie mam dostatecznie dużo materiału żeby go uniewinnić, czy uwinnić ufam Chińczykowi a jemu już udało się go wyłowić raz, kiedy ja nie wierzyłem w jego winę, więc może coś w tym jest, ale nie jestem w stanie na teraz zdecydowanie się określić ja powiem tak tak rolny odjebany d1 - check gracz eneldo z miejską rolą - check strzał snajperski n1 zdejmuję mafię - check nie wiem czy koniecznie snajperem, czy konieczne w n5 czy kiedyśtam itd., natomiast na ten moment uważam, że sprawdzenie mgły będzie obowiązkiem, bo trochę go poczytałem i no za dużo tam widzę jakichś podobieństw z mafijnymi edycjami, żebym mu zaufał nie mówię, że absolutnie teraz, no jeśli jest w mafii, to raczej zwykłym mafiozem, nie snajperem, a raczej wolałbym dzień-dwa miejską mgłę dłużej w grze niż odjebąć wcześniej jakiegoś szpiega chyba mgła: to w zasadzie nie jest atak, ja stwierdzam fakt, że najprawdopodobniej w tej grze cię będzie trzeba kiedyś sprawdzić, tak jak mnie sprawdzono w szachowej i tyle obaj jesteśmy za dobrzy w mafii, żebyś będąc w mafii nie nadrobił tego początku i będzie powtórka z wiśniewskiego, a w zasadzie na więcej śladów już od gracza twojego pokoju i tak nie ma co liczyć jak jesteś w mieście, to olej tego posta i graj sobie normalnie tzn no to pójście na konfrontację od początku to imo można poczytać za mafijne miejski monti robi to w inny sposób chyba, nie szuka poklasku, nie jest skupiony na konflikcie tylko na szukaniu mafii dla mnie to jest 55/45 na mafię teraz, ale mogę się mylić
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:30:00 GMT 1
No tak powiem, że Gary zagrał jak nie Gary jak tak patrzę i go teraz czytam, w sumie to z Snajperem parzystym się mocno mijałem, ciekawe podejście ten jego testament, ale zgadza się z moimi obczajkami, więc props No mi w pewnym momencie puszczał oczko aby tylko bym go rozpoznał.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:30:18 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:30:18 GMT 1
Talleyrand, gracz Lewkoń? Ślepokulawa? obronił mnie 1 do 1 jak Pracusia mam wrażenie, że jakiś confbias wchodzi no a mnie bronił jak byliśmy razem w mafii, icoteras czyli NAI I guess 🤷 nie wiem, z mojej perspektywy mi zaśmierdział, mam go w testamencie do odjebania, przed zamknięciem tematu pisałem, że jest do odjebania, wystawiając go na snajpera jeśli uważasz, że planem było, żebym spreparował ten testament i potem dążył do linczu na nim, żeby sobie wyrobić pozycję, żebym dojechał dalej, to trochę karkołomny plan, biorąc pod uwagę moje tempo zaczynam mieć wrażenie, że co nie napiszę, to będziesz obracał przeciw mnie, a masz chyba taki autorytet w temacie (tak oceniam), żeby doprowadzi do linczu na mnie, więc nie wiem, gdzie prowadzą te dyskusje, może po prostu róbmy swoje, a Ty sam na koniec dnia zdecyduj, czy mnie wywalasz, ja tu będę działał, nie trzeba mnie wyciągać za uszy
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:30:30 GMT 1
Mgła to Monti?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:30:45 GMT 1
W ogóle jak to jest że Big Gay Al woli moralizować Moralesa zamiast zastanowić się kto ewentualnie jest w mafii? Snajper props, nawet jak jesteś w mafii to złomuj gejucha
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:30:59 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:30:59 GMT 1
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:31:05 GMT 1
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:31:22 GMT 1
Mgła w ogóle miała taki chwilowy wkurw jakby to mógłby być potencjalnie niewinny. Tylko problem polega na tym że Chińczyk mu już wytknął jednego posta i ktoś mu wytknął, że coś już ze spisem lep komuś się kojarzy z pewnej edycji.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:31:29 GMT 1
Mentzen gra tak samo, jak w ostatniej rozgrywce, w której był w mafii. Jednak poza mną nikt pewnie nie śledził tej rozgrywki . Tematy zastępcze, brak głosu, brak merytoryki. Dodatkowo w tej rozgrywce jest jeszcze bardziej spięty. Nie widzisz że ludzie pośrednio wyśmiali jego sztukę, to sobie poszedł? Tam pal licho ten nacisk na niego, myślę, że po prostu ma meh gierkę, bo mu kreacja nie wyszła to sobie poszedł. Jako Mafioza to by chyba dostał wiatru w skrzydła i wzrastał (jako znienawidzony Memcen), chociaż nie kojarzę Sidora z dawnych czasów jak tam mafiozował, to mozesz powiedziec jak to wyglądało
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:31:44 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:31:44 GMT 1
Morales jakis wkurwiony po miastowym sukcesie
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:31:48 GMT 1
no a mnie bronił jak byliśmy razem w mafii, icoteras czyli NAI I guess 🤷 nie wiem, z mojej perspektywy mi zaśmierdział, mam go w testamencie do odjebania, przed zamknięciem tematu pisałem, że jest do odjebania, wystawiając go na snajpera jeśli uważasz, że planem było, żebym spreparował ten testament i potem dążył do linczu na nim, żeby sobie wyrobić pozycję, żebym dojechał dalej, to trochę karkołomny plan, biorąc pod uwagę moje tempo zaczynam mieć wrażenie, że co nie napiszę, to będziesz obracał przeciw mnie, a masz chyba taki autorytet w temacie (tak oceniam), żeby doprowadzi do linczu na mnie, więc nie wiem, gdzie prowadzą te dyskusje, może po prostu róbmy swoje, a Ty sam na koniec dnia zdecyduj, czy mnie wywalasz, ja tu będę działał, nie trzeba mnie wyciągać za uszy dlaczego testament wrzuciłeś do tematu na te 15 minut przed linczem, zamiast wrzucić go jako testament?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:32:01 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:32:01 GMT 1
Jazda kurwa ze wszystkimi nie ma świętych krów
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:32:10 GMT 1
W ogóle jak to jest że Big Gay Al woli moralizować Moralesa zamiast zastanowić się kto ewentualnie jest w mafii? Snajper props, nawet jak jesteś w mafii to złomuj gejucha Gejuch u mnie jest na liście potencjalnej mafii. Pierwszy woli moralizować a jak przyszło co do czego zajebał głosem we mnie.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:32:23 GMT 1
Morales jakis wkurwiony po miastowym sukcesie bo znowu zjebałem wajchowy lincz i czuję się jak alkoholik po nawrocie choroby
|
|