|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 27, 2024 21:32:39 GMT 1
100%. Swoją drogą moje typy to był Stalingradzki i Mgła i pokrywają mi się one z typami Garego (PMSa). Fajnie. I totalnie nierozumiem co robi Wróbel.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 27, 2024 21:33:12 GMT 1
@big Gay AI - no to jak nie zrobiłeś nic, to nie graj teraz tutaj pierwszego sprawiedliwego. a w chuju mam wyjebane jajca na granie sprawiedliwego, mnie chodzi o to, że dzień Waszego napierdalania analiz poszedł się jebać, bo dostaliście cieczki w kluczowym momencie i to jest kolejny raz, kiedy wajcholski pierdolec przejmuje kontrole nad miastem i pomimo kilkurozsądnych typów do linczu, ginie totalnie randomowa postać
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:33:19 GMT 1
Mgła w ogóle miała taki chwilowy wkurw jakby to mógłby być potencjalnie niewinny. Tylko problem polega na tym że Chińczyk mu już wytknął jednego posta i ktoś mu wytknął, że coś już ze spisem lep komuś się kojarzy z pewnej edycji. Dobra snajper. Bo skończyło się pierdolenie i babci sranie. Powiedz mi na początek, co kierowało tobą na kilka minut przed linczem, że napisałeś takiego posta: No błagam czemu Mgła poza tym że lincz na nim jest conajmniej wątpliwy nawet jeśli byłby w mafii uznajmy, że chcę uwierzyć w twoją niewinność, ale wciąż mam wątpliwości, a ty mi możesz pomóc.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:33:30 GMT 1
Mentzen gra tak samo, jak w ostatniej rozgrywce, w której był w mafii. Jednak poza mną nikt pewnie nie śledził tej rozgrywki . Tematy zastępcze, brak głosu, brak merytoryki. Dodatkowo w tej rozgrywce jest jeszcze bardziej spięty. Nie widzisz że ludzie pośrednio wyśmiali jego sztukę, to sobie poszedł? Tam pal licho ten nacisk na niego, myślę, że po prostu ma meh gierkę, bo mu kreacja nie wyszła to sobie poszedł. Jako Mafioza to by chyba dostał wiatru w skrzydła i wzrastał (jako znienawidzony Memcen), chociaż nie kojarzę Sidora z dawnych czasów jak tam mafiozował, to mozesz powiedziec jak to wyglądało Wezmę to pod uwagę. Dałem głos we Mgłe.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:33:30 GMT 1
Jazda kurwa ze wszystkimi nie ma świętych krów Nowy zajebany mafiozo, nowy Ty, nie spodziewalem się, Ty wskazywałeś na Talla?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:33:43 GMT 1
Niewinni jak dla mnie: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary jakbym jednak padł z waszych rąk czy od strzału snajpera to macie sie ich słuchać.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:34:17 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:34:17 GMT 1
Mentzen gra tak samo, jak w ostatniej rozgrywce, w której był w mafii. Jednak poza mną nikt pewnie nie śledził tej rozgrywki . Tematy zastępcze, brak głosu, brak merytoryki. Dodatkowo w tej rozgrywce jest jeszcze bardziej spięty. Nie widzisz że ludzie pośrednio wyśmiali jego sztukę, to sobie poszedł? Tam pal licho ten nacisk na niego, myślę, że po prostu ma meh gierkę, bo mu kreacja nie wyszła to sobie poszedł. Jako Mafioza to by chyba dostał wiatru w skrzydła i wzrastał (jako znienawidzony Memcen), chociaż nie kojarzę Sidora z dawnych czasów jak tam mafiozował, to mozesz powiedziec jak to wyglądało No moim zdaniem niewinny. Zrobił to, co zrobił w tej edycji na mafiauniverse, nie miał dobrego wejścia w gierkę i przestał grać. I moim zdaniem Mentzenowi ambicja nie pozwoliłaby glonować w mafii, dlatego niewinny.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:34:39 GMT 1
@big Gay AI - no to jak nie zrobiłeś nic, to nie graj teraz tutaj pierwszego sprawiedliwego. a w chuju mam wyjebane jajca na granie sprawiedliwego, mnie chodzi o to, że dzień Waszego napierdalania analiz poszedł się jebać, bo dostaliście cieczki w kluczowym momencie i to jest kolejny raz, kiedy wajcholski pierdolec przejmuje kontrole nad miastem i pomimo kilkurozsądnych typów do linczu, ginie totalnie randomowa postać W
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 21:34:43 GMT 1
Niewinni jak dla mnie: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary jakbym jednak padł z waszych rąk czy od strzału snajpera to macie sie ich słuchać. Ufasz Twojemu Staremu?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:34:54 GMT 1
Chłopaki, bo zaraz mnie przekonacie i posypie mi się gierka.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:35:01 GMT 1
Mgła w ogóle miała taki chwilowy wkurw jakby to mógłby być potencjalnie niewinny. Tylko problem polega na tym że Chińczyk mu już wytknął jednego posta i ktoś mu wytknął, że coś już ze spisem lep komuś się kojarzy z pewnej edycji. Dobra snajper. Bo skończyło się pierdolenie i babci sranie. Powiedz mi na początek, co kierowało tobą na kilka minut przed linczem, że napisałeś takiego posta: No błagam czemu Mgła poza tym że lincz na nim jest conajmniej wątpliwy nawet jeśli byłby w mafii uznajmy, że chcę uwierzyć w twoją niewinność, ale wciąż mam wątpliwości, a ty mi możesz pomóc. Nerwowość i niepewność wyniku oraz nie chciałem by już tam grono potencjalnych kandydatów mocniej się rozwadniało.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 27, 2024 21:35:20 GMT 1
W ogóle jak to jest że Big Gay Al woli moralizować Moralesa zamiast zastanowić się kto ewentualnie jest w mafii? no próbujesz kręcić mi wora, a możesz jedynie wyssać bąka z dupy, bo nie dość, że miałeś miafijny dzionek, bo zwieńczyłeś do wydatnym przyczynieniem się do linczu na Studencie, jedynie, co może Cię bronić, to obsrana zbroja, że zawiązuje Ci się pętla na mosznie
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:35:29 GMT 1
Jazda kurwa ze wszystkimi nie ma świętych krów Nowy zajebany mafiozo, nowy Ty, nie spodziewalem się, Ty wskazywałeś na Talla? Kolego, już abstrahując od tego, że no nie podzielam twojego entuzjazmu jeżeli chodzi o wyprowadzenie wzoru na znalezienie mafii, ale o tym ja w zasadzie nie chcę rozmawiać, bo rok temu się nauczyłem, że nie warto. Weź mi jedną rzecz powiedz, dlaczego kolejny raz przepalasz posta na rzecz, którą jesteś w stanie sprawdzić w jakąś minutę, a potem będziesz wypostowany, wpadniesz na godzinę przed linczem albo krócej i będziesz krzyczał, że cię nikt nie słucha. W sensie no to możliwe, że lepiej xDDDDDD, ale no ogarnij czomber.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:35:42 GMT 1
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:35:42 GMT 1
kurwa jak miałem 2 głosy na mafii wczoraj a zajebałem w rolnego miastowego to se strzelę w pysk
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:36:09 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 27, 2024 21:36:09 GMT 1
Kurcze miałem Stalingrad za miastowego i Fajnopolaka za potencjalną mafię, ale testament Garego brzmi przemyślanie i sensownie, a on traktuje o nich odwrotnie. W takim razie będę musiał przeczytać obydwu i moim zdaniem decyzja co do linczu powinna się cofnąć znowu do nich, bo inaczej będą cały czas siedzieć z tyłu głowy. Zachęcam do tego samego. Oni się wykluczają, a to dużo.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:36:35 GMT 1
W ogóle jak to jest że Big Gay Al woli moralizować Moralesa zamiast zastanowić się kto ewentualnie jest w mafii? no próbujesz kręcić mi wora, a możesz jedynie wyssać bąka z dupy, bo nie dość, że miałeś miafijny dzionek, bo zwieńczyłeś do wydatnym przyczynieniem się do linczu na Studencie, jedynie, co może Cię bronić, to obsrana zbroja, że zawiązuje Ci się pętla na mosznie Aha i teraz kolejnej osobie będziesz wytykał pójście w Studenta?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:36:38 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 21:36:38 GMT 1
Jazda kurwa ze wszystkimi nie ma świętych krów Nowy zajebany mafiozo, nowy Ty, nie spodziewalem się, Ty wskazywałeś na Talla? Tłumaczyłem Ci nawet kim jest teleranek!
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:36:58 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:36:58 GMT 1
@big Gay AI - no to jak nie zrobiłeś nic, to nie graj teraz tutaj pierwszego sprawiedliwego. a w chuju mam wyjebane jajca na granie sprawiedliwego, mnie chodzi o to, że dzień Waszego napierdalania analiz poszedł się jebać, bo dostaliście cieczki w kluczowym momencie i to jest kolejny raz, kiedy wajcholski pierdolec przejmuje kontrole nad miastem i pomimo kilkurozsądnych typów do linczu, ginie totalnie randomowa postać No ale przychodzisz tu i pierdolisz o tym od początku dnia. Czasu już nie cofniemy, to Student zjebał, bo nie przyznał się do roli. Jeszcze raz, nie ma co drzeć szat o Eneldo, snajper trafił mafiozę, róbmy imprezę
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:37:07 GMT 1
Nie widzisz że ludzie pośrednio wyśmiali jego sztukę, to sobie poszedł? Tam pal licho ten nacisk na niego, myślę, że po prostu ma meh gierkę, bo mu kreacja nie wyszła to sobie poszedł. Jako Mafioza to by chyba dostał wiatru w skrzydła i wzrastał (jako znienawidzony Memcen), chociaż nie kojarzę Sidora z dawnych czasów jak tam mafiozował, to mozesz powiedziec jak to wyglądało No moim zdaniem niewinny. Zrobił to, co zrobił w tej edycji na mafiauniverse, nie miał dobrego wejścia w gierkę i przestał grać. I moim zdaniem Mentzenowi ambicja nie pozwoliłaby glonować w mafii, dlatego niewinny. o, no i to jest dobry post nt Mentzena kontynuuj ten trend kolego
|
|