|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:37:27 GMT 1
Niewinni jak dla mnie: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary jakbym jednak padł z waszych rąk czy od strzału snajpera to macie sie ich słuchać. Ufasz Twojemu Staremu? Ufam a co? Masz podejrzenia jakieś wobec niego?
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:37:59 GMT 1
Rozliczenie za studenta:Szybka piła. Nie ma co robić szaleństwa o jednego rolnego, jak mamy backupa. Ale każdego z was proszę, byście mi wytłumaczyli na chłodno czemu student UKSW. Proszę jakbyś zamiast pisać te głupoty po prostu przeczytał moje posty, to byś wiedział to jest kurwa 2 minuty roboty -Pisanie głupot -Najlepszy gracz roku kurwa jebiący kreacyjnego Eneldo i robiąc jakaś pod-wajchę No nie przejdzie takie twoje granie
|
|
|
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 21:38:25 GMT 1
no wierzyłeś na pewno wtedy kiedy ustawił przegrywającą kolejkę w Kuleszowej Tak, oczywiście że wierzyłem. Nie oznacza to, że nie mam go za dobrego gracza @big Gay AI - no to jak nie zrobiłeś nic, to nie graj teraz tutaj pierwszego sprawiedliwego. A Ty hegemon co się przyjebałeś? Boś mafia dziadu jeden.
Niech będzie ten student chuj, niech się dzieje wola nieba Mafia była zagrożona, bo w studenta sie dużo wjebało, ale student wyjdzie zielony, niezły lincz Niezła kurwa refleksja w DWIE minuty.
Zmiana o 20:59 też zajebista.
Ale nie o tym, jesteś bezzębny w tej edycji, nic nie robisz, dajesz głupie porady, rzucasz nickami. Do odjebania.
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 21:38:57 GMT 1
Co mi się u Stalingradzkiego Snajpera nie podoba. On w mieście zwykle podłapywał typy innych graczy, ewentualnie coś tam zasugerował, ale raczej był bardziej odtwórczy niż twórczy.
W tej edycji on wręcz szuka zaczepki. Tak było z Garym. Tak teraz jest z Big Gay Alem.
Coś tam sobie na niego znalazł i teraz będzie prowadził wojenkę.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:39:06 GMT 1
Mocny Hegemon!
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 21:39:25 GMT 1
Ufam a co? Masz podejrzenia jakieś wobec niego? no moim zdaniem jest to Łuczyk i jest to ostatnia osoba, której bym zaufał.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:39:35 GMT 1
Nowy zajebany mafiozo, nowy Ty, nie spodziewalem się, Ty wskazywałeś na Talla? Tłumaczyłem Ci nawet kim jest teleranek! Mnie? To chyba podczas wajszy, bo ja tam prąd miałem odcięty i byłem pomiędzy power-napem a snem własciwym Kto to był? Lewkoń?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:40:01 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:40:01 GMT 1
Tak, oczywiście że wierzyłem. Nie oznacza to, że nie mam go za dobrego gracza @big Gay AI - no to jak nie zrobiłeś nic, to nie graj teraz tutaj pierwszego sprawiedliwego. A Ty hegemon co się przyjebałeś? Boś mafia dziadu jeden.
Niech będzie ten student chuj, niech się dzieje wola nieba Mafia była zagrożona, bo w studenta sie dużo wjebało, ale student wyjdzie zielony, niezły lincz Niezła kurwa refleksja w DWIE minuty.
Zmiana o 20:59 też zajebista.
Ale nie o tym, jesteś bezzębny w tej edycji, nic nie robisz, dajesz głupie porady, rzucasz nickami. Do odjebania.
Haha. No na podstawie postów studenta ta zmiana. Co chciałbyś, żebym zrobił?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:40:10 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:40:10 GMT 1
czyli NAI I guess 🤷 nie wiem, z mojej perspektywy mi zaśmierdział, mam go w testamencie do odjebania, przed zamknięciem tematu pisałem, że jest do odjebania, wystawiając go na snajpera jeśli uważasz, że planem było, żebym spreparował ten testament i potem dążył do linczu na nim, żeby sobie wyrobić pozycję, żebym dojechał dalej, to trochę karkołomny plan, biorąc pod uwagę moje tempo zaczynam mieć wrażenie, że co nie napiszę, to będziesz obracał przeciw mnie, a masz chyba taki autorytet w temacie (tak oceniam), żeby doprowadzi do linczu na mnie, więc nie wiem, gdzie prowadzą te dyskusje, może po prostu róbmy swoje, a Ty sam na koniec dnia zdecyduj, czy mnie wywalasz, ja tu będę działał, nie trzeba mnie wyciągać za uszy dlaczego testament wrzuciłeś do tematu na te 15 minut przed linczem, zamiast wrzucić go jako testament? napisałem to w 10 minut, co masz do potwierdzenia w temacie po minutach postów, panował mi na bani potężny chaos, nie myślałem o tym jako formie testamentu w sensie mechaniki, tylko zostawienia czegokolwiek po sobie, daj Boże celnego, żeby ta gra nie była zapamiętana jako "no odpadł w linczu w d1 i ogólnie chujnia" zrobiłem se kolację i jak zobaczyłem, że faktycznie mogę polecieć, to pierdolnąłem żarcie i siadłem do kompa targany potężnymi emocjami nie do końca byłem w stanie nadążać za głosami czy postingiem w wątku tak wspominam tamten wieczór
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 27, 2024 21:40:27 GMT 1
a w chuju mam wyjebane jajca na granie sprawiedliwego, mnie chodzi o to, że dzień Waszego napierdalania analiz poszedł się jebać, bo dostaliście cieczki w kluczowym momencie i to jest kolejny raz, kiedy wajcholski pierdolec przejmuje kontrole nad miastem i pomimo kilkurozsądnych typów do linczu, ginie totalnie randomowa postać Wno już się nie zesraj, bo jesteś jednym z tych, co dzięki swojej aktywnej grze i wczutce i robieniu dobra dla miasta zmienił z - jak twierdzisz - bardzo uzasadnionego na wcale nieuzasadnionego Studenta może jednak mniej pisz, a czytaj
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:40:38 GMT 1
Co mi się u Stalingradzkiego Snajpera nie podoba. On w mieście zwykle podłapywał typy innych graczy, ewentualnie coś tam zasugerował, ale raczej był bardziej odtwórczy niż twórczy. W tej edycji on wręcz szuka zaczepki. Tak było z Garym. Tak teraz jest z Big Gay Alem. Coś tam sobie na niego znalazł i teraz będzie prowadził wojenkę. no właśnie ja miałem jakiś moment czy dwa wczoraj gdzie wydawało mi się, że Snajper po kimś powtarza, musiałbym poszukać ale było
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:41:01 GMT 1
Ufam a co? Masz podejrzenia jakieś wobec niego? no moim zdaniem jest to Łuczyk i jest to ostatnia osoba, której bym zaufał. Powiem tyle wyjdzie w praniu później jego kolor jak masz do niego wątpliwości.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:41:03 GMT 1
No wejście Zalewskiego OK, ale spięte Fagata na pełnej, dobry vajbik, jebać mafię A Ludwiczka nie ma
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:41:27 GMT 1
no już się nie zesraj, bo jesteś jednym z tych, co dzięki swojej aktywnej grze i wczutce i robieniu dobra dla miasta zmienił z - jak twierdzisz - bardzo uzasadnionego na wcale nieuzasadnionego Studenta może jednak mniej pisz, a czytaj może jednak mniej pisz i to by było na tyle z moich rad
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:41:52 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:41:52 GMT 1
Kurcze miałem Stalingrad za miastowego i Fajnopolaka za potencjalną mafię, ale testament Garego brzmi przemyślanie i sensownie, a on traktuje o nich odwrotnie. W takim razie będę musiał przeczytać obydwu i moim zdaniem decyzja co do linczu powinna się cofnąć znowu do nich, bo inaczej będą cały czas siedzieć z tyłu głowy. Zachęcam do tego samego. Oni się wykluczają, a to dużo. dlaczego miałeś mnie za potencjalną mafię?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:42:11 GMT 1
dlaczego testament wrzuciłeś do tematu na te 15 minut przed linczem, zamiast wrzucić go jako testament? napisałem to w 10 minut, co masz do potwierdzenia w temacie po minutach postów, panował mi na bani potężny chaos, nie myślałem o tym jako formie testamentu w sensie mechaniki, tylko zostawienia czegokolwiek po sobie, daj Boże celnego, żeby ta gra nie była zapamiętana jako "no odpadł w linczu w d1 i ogólnie chujnia" zrobiłem se kolację i jak zobaczyłem, że faktycznie mogę polecieć, to pierdolnąłem żarcie i siadłem do kompa targany potężnymi emocjami nie do końca byłem w stanie nadążać za głosami czy postingiem w wątku tak wspominam tamten wieczór masz całą dobę żeby pokazać swoją niewinność, jeżeli jesteś niewinny ja do twojego tematu nie wracam do jutra do powiedzmy 19 i zobaczymy co do tej pory zrobisz
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 27, 2024 21:42:40 GMT 1
Ufam a co? Masz podejrzenia jakieś wobec niego? no moim zdaniem jest to Łuczyk i jest to ostatnia osoba, której bym zaufał. Moim zdaniem jest to Egze.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:42:43 GMT 1
jakbyś zamiast pisać te głupoty po prostu przeczytał moje posty, to byś wiedział to jest kurwa 2 minuty roboty -Pisanie głupot -Najlepszy gracz roku kurwa jebiący kreacyjnego Eneldo i robiąc jakaś pod-wajchę No nie przejdzie takie twoje granie ogarnij mi Zeusa Studenta Memcena Fajnopolaka Staliningradzkiego i tych mniej aktywnych i daj znać co robimy @denis Załęcki Kurwa no ja tylko tak napisałem, żeby zagaić, a ty mi takie pytania trudne zadajesz. Zeus z wypadkowej ilość postów-merytoryka postów-fajność mógłby być mafiozą teoretycznie, ale jak sobie tak szukałem po mecie, której nie można używać, to nie mam żadnego solidnego typu kto to może być, skoro nie jestem to ja, a wszystkie pomysły, jakie mi przychodzą do głowy mówią, że najprawdopodobniej jest to niewinna wersja jakiegoś gracza. Dla mnie jeździć, obserwować, dzisiaj bym go nie wyrzucił. Student jest dziwny/nadaktywny, treści wiele nie ma, no taki koleś, któremu na zielono nic nie dam, mózg mówi, żeby dawać go nisko, a to zazwyczaj się kończy niewinnym xDDD
Memcena podsumował Ludwik w jednym postów, że jak nie będzie lepszego pomysłu na lincz, to by go można odpalić tylko dlatego, że o uniewinnienie będzie tutaj trudno, ale no to takie meh by było dla mnie. Fajnopolaka czytałem wcześniej i mi się raczej podobał metowo, ma swoich fanów na dzisiaj, będę chciał z Moralesem jeszcze na jego temat pogadać. Saliningradzki no to mam zdanie jak ty, w mafii najlepsze argumenty to te prawdziwe i tutaj znowu ma zastosowanie to, co było o nim pisane edycję temu. Że za 2-3 dni do będzie widać jak na dłoni, spiny o rolę nie ma. Z braku laku można by myśleć o odpaleniu go dzisiaj przy braku lepszych celów, teoretycznie jakieś światło na parę nicków by to rzuciło, ale raczej nie tych, co mnie teraz głównie interesują, ale jednak wolałbym wyłuskać kogoś z tego grona nibyglonów na przykład.ok, tak tylko pytam, bo nie doczytałem fajnopolak nie student od biedy snajper od biedy, ale mniej chętnie niż studenta nie mam celu na dzisiaj kurwa edit: mgła oczywiście dla snajpera jakby co To naprawdę nie było trudne tak, pewnie jakby do tego podejść na chłodno, to powinienem wybrać snajpera nad studenta, przy czym lincz był między studentem a fajnopolakiem, a fajnopolaka nie chciałem odpalać próbowałem linczować w bok, nie było chętnych bez odbioru, nie chce mi się z tobą gadać jak masz fazę manii
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:42:46 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:42:46 GMT 1
Kurcze miałem Stalingrad za miastowego i Fajnopolaka za potencjalną mafię, ale testament Garego brzmi przemyślanie i sensownie, a on traktuje o nich odwrotnie. W takim razie będę musiał przeczytać obydwu i moim zdaniem decyzja co do linczu powinna się cofnąć znowu do nich, bo inaczej będą cały czas siedzieć z tyłu głowy. Zachęcam do tego samego. Oni się wykluczają, a to dużo. Omów czemu się wykluczają
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:42:49 GMT 1
ale mnie wkurwiają kaznodzieje co wpadają do tematu jak mleko już jest rozlane
|
|