|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:43:05 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 21:43:05 GMT 1
Boś mafia dziadu jeden.
Niezła kurwa refleksja w DWIE minuty.
Zmiana o 20:59 też zajebista.
Ale nie o tym, jesteś bezzębny w tej edycji, nic nie robisz, dajesz głupie porady, rzucasz nickami. Do odjebania.
Haha. No na podstawie postów studenta ta zmiana. Co chciałbyś, żebym zrobił? zatańcz kurwa walca, co się mnie pytasz? To nie ty wrzucałes niedawno poradniki? XD
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:44:03 GMT 1
a w chuju mam wyjebane jajca na granie sprawiedliwego, mnie chodzi o to, że dzień Waszego napierdalania analiz poszedł się jebać, bo dostaliście cieczki w kluczowym momencie i to jest kolejny raz, kiedy wajcholski pierdolec przejmuje kontrole nad miastem i pomimo kilkurozsądnych typów do linczu, ginie totalnie randomowa postać No ale przychodzisz tu i pierdolisz o tym od początku dnia. Czasu już nie cofniemy, to Student zjebał, bo nie przyznał się do roli. Jeszcze raz, nie ma co drzeć szat o Eneldo, snajper trafił mafiozę, róbmy imprezę Robimy imprezę bo Eneldziak padł
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:45:02 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:45:02 GMT 1
Haha. No na podstawie postów studenta ta zmiana. Co chciałbyś, żebym zrobił? zatańcz kurwa walca, co się mnie pytasz? To nie ty wrzucałes niedawno poradniki? XD Masz na myśli ten poradnik, który jakby student przeczytał, to by żył? A poza tym, no pytam Cię, bo chyba się zafiksowałeś i wpierdalasz się we mnie z toporem, kiedy w miarę oczywiste jest, żem niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:45:09 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:45:09 GMT 1
do tego w sumie nawiązałem w testamencie i to mi też zaśmierdziało otóż gracz Talleyrand słynie z gorących sojuszy ze mną konkretnie w mieście i dobrego czytania mnie, dla mnie to było jedyne jego wyjście z sytuacji i jedyny posting minimum, jaki mógł zrobić dla mnie to się wpisało w to, co musiał zrobić jako mafioza zauważ, że sam pisałem wczoraj pod koniec, że Talleyrand do odjebania Dobrze. Sprawdzę to. jesteś w ogóle, kim myślę, że jesteś? xD bo akurat takie leniwe powiązanie na bazie Talleyrand - ja mi nie pasuje do koncepcji
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:45:13 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 27, 2024 21:45:13 GMT 1
Kurcze miałem Stalingrad za miastowego i Fajnopolaka za potencjalną mafię, ale testament Garego brzmi przemyślanie i sensownie, a on traktuje o nich odwrotnie. W takim razie będę musiał przeczytać obydwu i moim zdaniem decyzja co do linczu powinna się cofnąć znowu do nich, bo inaczej będą cały czas siedzieć z tyłu głowy. Zachęcam do tego samego. Oni się wykluczają, a to dużo. dlaczego miałeś mnie za potencjalną mafię? Rozpisalem to w pierwszym poście. Wczorajszy lincz wyglądał jakby mógł być z jedną mafią w dwójce ty-snajper. Ale Snajper wajbował miejsko, starał się, a ty z kolei grałeś bardziej na przeżycie. Choć jak teraz o tym myślę, zwłaszcza po testamencie Garego, to taka "chujowsza" gra może być bardziej miejska od tej "dobrej"... Muszę was przeczytać.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:45:24 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:45:24 GMT 1
No ale przychodzisz tu i pierdolisz o tym od początku dnia. Czasu już nie cofniemy, to Student zjebał, bo nie przyznał się do roli. Jeszcze raz, nie ma co drzeć szat o Eneldo, snajper trafił mafiozę, róbmy imprezę Robimy imprezę bo Eneldziak padł Ty to napisałeś
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:46:18 GMT 1
Doktor, Ludwiczek w mecie czy jednak town slipuje wg Cb?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:47:10 GMT 1
Co mi się u Stalingradzkiego Snajpera nie podoba. On w mieście zwykle podłapywał typy innych graczy, ewentualnie coś tam zasugerował, ale raczej był bardziej odtwórczy niż twórczy. W tej edycji on wręcz szuka zaczepki. Tak było z Garym. Tak teraz jest z Big Gay Alem. Coś tam sobie na niego znalazł i teraz będzie prowadził wojenkę. Właśnie ta zaczepka w stronę Wielkiego Geja mi się nie podoba, bo on nie pisze do Geja "czemu nie szukasz mafii", tylko do całej reszty "hej, patrzcie patrzcie". Plus Wielki Gej wleciał na wkurwie (słabym, bo słabym, nie powiem), ale moralizować Cervantesa zaczął po odpowiedzi tego drugiego. No i kurwa zupełnie nie rozumiem wbijania 35 minut po linczu i pisania "ufam temu, temu i temu, jakbym umarł to się ich słuchajcie" xD
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 21:48:12 GMT 1
No i gdzie są ci co zostawili głos na mnie? Jeden jest już martwy jako winny. Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki zwłaszcza Zeus i Restauracja jak się z tego wytłumaczycie kiedy część graczy zauważyła że przed linczem mam uniewinniające momenty? Tylko nie mówcie że teraz będziecie się kierować testamentem PMS bo jebnę po prostu.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:48:48 GMT 1
jesteś w ogóle, kim myślę, że jesteś? xD bo akurat takie leniwe powiązanie na bazie Talleyrand - ja mi nie pasuje do koncepcji Tak. To ja. Robię ISO The Chicken Man.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:49:02 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:49:02 GMT 1
dlaczego miałeś mnie za potencjalną mafię? Rozpisalem to w pierwszym poście. Wczorajszy lincz wyglądał jakby mógł być z jedną mafią w dwójce ty-snajper. Ale Snajper wajbował miejsko, starał się, a ty z kolei grałeś bardziej na przeżycie. Choć jak teraz o tym myślę, zwłaszcza po testamencie Garego, to taka "chujowsza" gra może być bardziej miejska od tej "dobrej"... Muszę was przeczytać. no to jesteś hellbent (modne słówko dzisiaj) na sprawdzanie tylko w gronie Snajper - Fajnopolak w najbliższym linczu? z tego pierwszego posta wynika, że mniejszy nacisk stawiasz na samą grę grających, a potrzebujesz informacji o kolorach z d1 o czym by świadczyły wydarzenia z d1, gdybym zarówno ja i Snajper wyszli zieloni?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:49:05 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:49:05 GMT 1
Dobra czas najwyższy wyjść z kreacji, bo już widziałem, że niektórzy te gówna, które tworzyłem, brali na serio. Dla nich króciutkie wyjaśnienie – kreacja chujowego mafioza to i posty musiały być jak najchujowsze. Chciałem trochę potrollować, ale w sumie to wyszło trochę słabiej niż myślałem że wyjdzie. Natomiast sam cel to było przeczekać D1 i zacząć grać od D2, żeby zacząć bez uczestnictwa w potencjalnym zbiorowym biasie dnia pierwszego, móc spojrzeć nieco z boku ze świeżą głową. Zaczynamy zabawę. Nie czytałem pierwszego dnia i raczej nadrabiać całości nie zamierzam, będę oczywiście czytał wybranych graczy od dechy do dechy, gdy zajdzie taka potrzeba. Przeczytałem z kolei ostatnią godzinę przed linczem, bo to ona moim zdaniem jest kluczowa, cała wcześniejsza reszta może okazać się pomocna w późniejszym czasie, póki co szkoda mi na nią miejsca w głowie. Na godzinę 20, a nawet 20:30, lincz rozgrywał się między Fajnopolakiem i Snajperem. Oczywistym dla mnie jest, że powinien zakończyć się wyborem jednego z nich, bo jebać wajchy, które powstają pod wpływem emocji, chwili, mafijnej manipulacji, zajebania się, itd. Dlatego istotne jest określenie, czy lincz był pomiędzy dwoma niewinnymi (wariant zielony), jednym niewinnym i jednym winnym (wariant żółty), czy dwoma winnymi (wariant czerwony). Spodziewałbym się takich zagrań: Jeśli to wariant czerwony, mafia powinna starać się kreować alternatywę. Jeśli to wariant żółty, mafia powinna starać się przepchać miastowego + kreować alternatywę, rozmyć głosy. Jeśli to wariant zielony, mafia może nic nie robić i podpiąć się pod innych, może też optować za jednym z nich, ale raczej nie jakoś mocno. Przede wszystkim miasto od samego początku wydaje się niezbyt chętne do linczowania któregokolwiek. Moim zdaniem brakuje zdecydowania, twardszej ręki. Jest też pewna równowaga między tymi dwoma. Może to sugerować wariant zielony, ale z drugiej strony mam wrażenie, że od początku raczej nie ma chęci do wyboru między tymi dwoma, alternatywy od początku szuka sporo graczy. Więc wariant żółty również jest prawdopodobny. Wariant czerwony z kolei jest mało prawdopodobny, nie ma silnego pchania alternatywy z żadnej ze stron – z wyjątkiem chińczyka pchającego Mgłę. Tylko czerwony chińczyk powoduje, że wariant czerwony ma sens. Do samego końca nie wiadomo, kto padnie, ale też do samego końca widać pewien chaos. Moim zdaniem zatem wariant zielony jest zdecydowanie najbardziej prawdopodobny. Z tej dwójki jeszcze Fajnopolak ma predyspozycje do mafiowania ze względu na grę na przeżycie, ale i w mieście taka gra się zdażała. Ważne do odnotowania jednak, że Student ma Fajnopolaka za mafię. Najważniejszy wniosek, to że wybór prawie na pewno nie był między dwoma mafiozami, a bardziej prawdopodobnym mafiozą z tej dwójki jest Fajnopolak. Daje to pewną dozę zaufania Stalinigradowi. Imo głosy mafii mogły tym razem być rozproszone. Warto poszukać po 1-2 nicki z każdej grupy głosujących – na Studenta, Fajnopolaka, Snajpera, w bok. Jakbym miał teraz decydować o linczu to głosowałbym ponownie w Fajnopolaka, bo jego sprawę trzeba wyjaśnić. Mam nieco więcej wniosków, ale nie chcę teraz o nich pisać, trzeba poobserwować, co się będzie działo i kto co napisze. Ale zaraz. Skoro wariant czerwony jest mało prawdopodobny, bo nie było szukania alternatywy, ale jednak alternatywa została znaleziona - to jak to się stało i czemu nie wskazuje na dwóch czerwonych? Pytam, bo ja tutaj wszedłem dzisiaj myśląc, że w mafii będą obaj (a przy okazji też myśląc, że Ty ), więc się dziwnie zazębia, że akurat Ty wykluczasz dwóch czerwonych
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 21:49:22 GMT 1
no moim zdaniem jest to Łuczyk i jest to ostatnia osoba, której bym zaufał. Moim zdaniem jest to Egze. Jesteś pewien?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:49:54 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:49:54 GMT 1
Doktor, Ludwiczek w mecie czy jednak town slipuje wg Cb? Misiu kolorowy. Nie macie mojej mety
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:51:10 GMT 1
a restauracja ma spore szanse na mafiozowanie bo jednak brak reakcji tam był do wajchy, wiec mafia średnio ucieszona, nie doklepywała się do potencjalnej pre-wajcha masówki
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:51:18 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:51:18 GMT 1
jesteś w ogóle, kim myślę, że jesteś? xD bo akurat takie leniwe powiązanie na bazie Talleyrand - ja mi nie pasuje do koncepcji Tak. To ja. Robię ISO The Chicken Man. o kurwa, czemu się tym razem nie kitrasz? no to taki kozak i mówi, że ja w mafii, bo Talleyrand wysłał tego pierda na odpierdol? xD weź się tłumacz!
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 21:51:44 GMT 1
Pyszny jest w miejskiej mecie o tyle, że czasem ma posty bardzo dobrego gracza a czasem się łapie za łeb co on najlepszego pierdoli.
W zasadzie nie wiem, jak to świadczy o jego mecie, ale zagranie tego w mafii uważam ogólnie za trudne.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:52:53 GMT 1
Doktor, Ludwiczek w mecie czy jednak town slipuje wg Cb? Misiu kolorowy. Nie macie mojej mety Twoja meta - w mieście sam się złomujesz i umierasz tragicznie W mafii - się starasz, prosto i krótko
A póki co widzę sterylne staranie się
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:53:01 GMT 1
a restauracja ma spore szanse na mafiozowanie bo jednak brak reakcji tam był do wajchy, wiec mafia średnio ucieszona, nie doklepywała się do potencjalnej pre-wajcha masówki czy restauracja to gracz, który byłby w stanie pierdolnąć takiego posta po linczu, w którym był jednym z głównych kandydatów?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:53:50 GMT 1
Nie wiem czy ktoś ma psychę by czytać Tomusiowe Mafia-Universe edycje 5/5 mafiozo, ale byłoby to pewnie sporo mówiące. Najlepiej jakiś pewniaczek miastowy, Moralez, Wong czy kto z góry, co by nie trzeba było czytać tego dwa razy
|
|