|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:54:24 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:54:24 GMT 1
a restauracja ma spore szanse na mafiozowanie bo jednak brak reakcji tam był do wajchy, wiec mafia średnio ucieszona, nie doklepywała się do potencjalnej pre-wajcha masówki czy restauracja to gracz, który byłby w stanie pierdolnąć takiego posta po linczu, w którym był jednym z głównych kandydatów? w sumie możesz zerknąć na sekcję o nim, o której miałem w testamencie typ wraca do gry po kilkunastu godzinach przerwy i pierwsze co ma na myśli, to żeby podbijać ataki na osoby, które mogły paść zamiast niego dla mnie to nie był miastowy mindset nadrabiającego rozgrywkę
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 21:54:35 GMT 1
Tak. To ja. Robię ISO The Chicken Man. o kurwa, czemu się tym razem nie kitrasz? no to taki kozak i mówi, że ja w mafii, bo Talleyrand wysłał tego pierda na odpierdol? xD weź się tłumacz! Mam swoje powody, żeby badać Twoją reakcję. Słuchaj, umówmy się tak, graj swoje a ja dzisiaj nie będę pchał Twojego tematu. Kogo podejrzewasz?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 21:54:59 GMT 1
No i gdzie są ci co zostawili głos na mnie? Jeden jest już martwy jako winny. Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki zwłaszcza Zeus i Restauracja jak się z tego wytłumaczycie kiedy część graczy zauważyła że przed linczem mam uniewinniające momenty? Tylko nie mówcie że teraz będziecie się kierować testamentem PMS bo jebnę po prostu. Z czego mam się tłumaczyć? xD Głosowałem na ciebie, bo mam cię za mafię i dalej cię mam za mafię, co mnie obchodzi zdanie "części graczy"? Jakbym był szydercą, to bym zapytał, czemu ta część graczy nie poświęciła energii na to, żeby wskazać uniewinniające momenty Studenta, ale nie jestem szydercą. Ale wrzuć te momenty, chętnie poczytam, bo wczorajsze kilka godzin przed linczem czytałem dopiero raz.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:55:01 GMT 1
a restauracja ma spore szanse na mafiozowanie bo jednak brak reakcji tam był do wajchy, wiec mafia średnio ucieszona, nie doklepywała się do potencjalnej pre-wajcha masówki czy restauracja to gracz, który byłby w stanie pierdolnąć takiego posta po linczu, w którym był jednym z głównych kandydatów? A był kandydatem? W fazie wajchy wygląa jakby jego temat umarł, tak samo jak Stalingradu. Tylko temat Mentzena tam dychał bo pamietam ze sam odwoływałem
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:55:17 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 21:55:17 GMT 1
zatańcz kurwa walca, co się mnie pytasz? To nie ty wrzucałes niedawno poradniki? XD Masz na myśli ten poradnik, który jakby student przeczytał, to by żył? A poza tym, no pytam Cię, bo chyba się zafiksowałeś i wpierdalasz się we mnie z toporem, kiedy w miarę oczywiste jest, żem niewinny ale tak łatwo mnie nie zjedziesz, bo się nie zafiksowalem. Pierwszy raz cię zaczepiłem. Jaki jest twój plan teraz, bo skoro mówisz że utrata Eneldo to mała strata to pewnie już pomyślałeś co i jak robić dalej. Dawaj.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:55:20 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:55:20 GMT 1
Nie wiem czy ktoś ma psychę by czytać Tomusiowe Mafia-Universe edycje 5/5 mafiozo, ale byłoby to pewnie sporo mówiące. Najlepiej jakiś pewniaczek miastowy, Moralez, Wong czy kto z góry, co by nie trzeba było czytać tego dwa razy Większym problemem może być to, że nie mamy Twojej mety
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:56:32 GMT 1
Nie wiem czy ktoś ma psychę by czytać Tomusiowe Mafia-Universe edycje 5/5 mafiozo, ale byłoby to pewnie sporo mówiące. Najlepiej jakiś pewniaczek miastowy, Moralez, Wong czy kto z góry, co by nie trzeba było czytać tego dwa razy jutro pracuję to spróbuję zerknąć jak mi się będzie chciało
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:56:39 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 21:56:39 GMT 1
o kurwa, czemu się tym razem nie kitrasz? no to taki kozak i mówi, że ja w mafii, bo Talleyrand wysłał tego pierda na odpierdol? xD weź się tłumacz! Mam swoje powody, żeby badać Twoją reakcję. Słuchaj, umówmy się tak, graj swoje a ja dzisiaj nie będę pchał Twojego tematu. Kogo podejrzewasz? no zgoda, ale pogadać możemy, co podejrzewam w gronie Mgła, Wróbel, Restauracja co sądzisz o tym gronie? dlaczego tak stanowczo broniłeś mgły?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:57:16 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:57:16 GMT 1
Masz na myśli ten poradnik, który jakby student przeczytał, to by żył? A poza tym, no pytam Cię, bo chyba się zafiksowałeś i wpierdalasz się we mnie z toporem, kiedy w miarę oczywiste jest, żem niewinny ale tak łatwo mnie nie zjedziesz, bo się nie zafiksowalem. Pierwszy raz cię zaczepiłem. Jaki jest twój plan teraz, bo skoro mówisz że utrata Eneldo to mała strata to pewnie już pomyślałeś co i jak robić dalej. Dawaj. Nie no. Nie mówię, że utrata Eneldo to mała strata. Wolałbym go mieć teraz obok siebie w mieście. Ale stało się, gramy dalej. Mój plan? Głos już oddany, zachęcam do przyłączenia się. na razie czekam na odpowiedź początkującego i muszę się odtunelować w kontekście Załęckiego
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 21:58:22 GMT 1
Nie wiem czy ktoś ma psychę by czytać Tomusiowe Mafia-Universe edycje 5/5 mafiozo, ale byłoby to pewnie sporo mówiące. Najlepiej jakiś pewniaczek miastowy, Moralez, Wong czy kto z góry, co by nie trzeba było czytać tego dwa razy Większym problemem może być to, że nie mamy Twojej mety No to mnie napierdalaj, jestem chochoł, do tego służę , tylko mi pomożesz
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 21:58:45 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 21:58:45 GMT 1
Nie wiem czy ktoś ma psychę by czytać Tomusiowe Mafia-Universe edycje 5/5 mafiozo, ale byłoby to pewnie sporo mówiące. Najlepiej jakiś pewniaczek miastowy, Moralez, Wong czy kto z góry, co by nie trzeba było czytać tego dwa razy jutro pracuję to spróbuję zerknąć jak mi się będzie chciało Trzy są na koncie Myzrael (2x mafia league offseason, raz perpetual melo) a jedna na 'the collector' (hollow knight theme)
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 21:59:03 GMT 1
czy restauracja to gracz, który byłby w stanie pierdolnąć takiego posta po linczu, w którym był jednym z głównych kandydatów? w sumie możesz zerknąć na sekcję o nim, o której miałem w testamencie typ wraca do gry po kilkunastu godzinach przerwy i pierwsze co ma na myśli, to żeby podbijać ataki na osoby, które mogły paść zamiast niego dla mnie to nie był miastowy mindset nadrabiającego rozgrywkę no dobra, ale mafijne posty może każdy pierdolnąć ja bardziej szukam czegoś, co potencjalnie jego mafiowanie może wykluczyć nwm kto to jest, ale grał w sposób raczej bezczelny, jak spojrzysz na to co zacytowałem, plus to pierdolenie o menu pół dnia
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:00:16 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 22:00:16 GMT 1
Większym problemem może być to, że nie mamy Twojej mety No to mnie napierdalaj, jestem chochoł, do tego służę , tylko mi pomożesz Nie no. Na razie bardziej nie wiem jak Cię przeczytać. Wydaje mi się, że bez doświadczenia miałbyś problem spoko zagrać (a grasz spoko), ale z drugiej strony effort z którego nic nie wynika - tak właśnie sobie Ciebie w mafii wyobrażam
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 22:00:25 GMT 1
Mafia lubi mnie napierdalać, więc nic nowego, dobry trening, z każdą edycją coraz lepsza psycha, a psycha to podstawa, psycha wygrywa edycje, pzdr dla Garecjusza, który mnie tego nauczył
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 22:00:34 GMT 1
Mam swoje powody, żeby badać Twoją reakcję. Słuchaj, umówmy się tak, graj swoje a ja dzisiaj nie będę pchał Twojego tematu. Kogo podejrzewasz? no zgoda, ale pogadać możemy, co podejrzewam w gronie Mgła, Wróbel, Restauracja co sądzisz o tym gronie? dlaczego tak stanowczo broniłeś mgły? Nie rozczytałem tożsamości Mgły. Tożsamość w tym przypadku wiele zmienia, mimo wszystko czekam jak się rozwinie. Wróbel bardziej niewinna niż winna, chociaż nie wykluczam posłania głosu w swojego. Ta przewózka dzisiaj bardzo teatralna. O restauracji ciężko cokolwiek powiedzieć, ale jak najbardziej może tam siedzieć mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:00:55 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 22:00:55 GMT 1
Fajnopolak wydaje mi się niewinny, ale jestem trochę zdziwiony aż taką złością na mnie. Ja przecież nie chciałem linczu na nim tylko na Mgle. A do potencjalnego strzału snajpera w niego namawiałem na takiej zasadzie, że nie konkretnie na niego tylko na osobę, która będzie miała 2gą największą ilość głosów. Jest to co do zasady podejście sensowne, ponieważ w ten sposób miasto zyskuje bardzo dokładne informacje odnośnie tego, co się działo podczas linczu, a zarazem weryfikują się podejrzenia sporej liczby graczy. Sam mi zresztą przyznał, że to nie głupie jest. Tak w ogóle to może warto się zastanowić czy ta jego złość na mnie nie była udawana. powiem Ci tylko, że nawet zrobiłem bardziej ofensywną wersję tego gifa i w testamencie miał być rant na estymatory społeczności i to też ostatecznie wyciąłem, bo mi trochę przeszło xD tak, po zamknięciu tematu wkurwiłem się, że piszesz, że nawet nie udaję, że jestem w mafii, jak można być takim łbem
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 22:01:22 GMT 1
Agata Wróbel usilnie stara się tak pisać żeby nic nie napisać. The Chicken Man*
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 22:01:40 GMT 1
no zgoda, ale pogadać możemy, co podejrzewam w gronie Mgła, Wróbel, Restauracja co sądzisz o tym gronie? dlaczego tak stanowczo broniłeś mgły? Nie rozczytałem tożsamości Mgły. Tożsamość w tym przypadku wiele zmienia, mimo wszystko czekam jak się rozwinie. Wróbel bardziej niewinna niż winna, chociaż nie wykluczam posłania głosu w swojego. Ta przewózka dzisiaj bardzo teatralna. O restauracji ciężko cokolwiek powiedzieć, ale jak najbardziej może tam siedzieć mafia. wróbel w mafii mam wrażenie że więcej spinki prezentowała ostatnio jako Kolędnicy tutaj jest wyjebańsko i luzik
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:02:32 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 22:02:32 GMT 1
ale tak łatwo mnie nie zjedziesz, bo się nie zafiksowalem. Pierwszy raz cię zaczepiłem. Jaki jest twój plan teraz, bo skoro mówisz że utrata Eneldo to mała strata to pewnie już pomyślałeś co i jak robić dalej. Dawaj. Nie no. Nie mówię, że utrata Eneldo to mała strata. Wolałbym go mieć teraz obok siebie w mieście. Ale stało się, gramy dalej. Mój plan? Głos już oddany, zachęcam do przyłączenia się. na razie czekam na odpowiedź początkującego i muszę się odtunelować w kontekście Załęckiego czemu uważasz że teraz powinniśmy linczowac SS i jakie wymierne efekty nam to da w porównaniu na przykład z linczem na fajnopolaku oraz czemu chcesz się odtunelowywac z Zaleskiego, jest niewinny według ciebie?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 22:02:35 GMT 1
No to mnie napierdalaj, jestem chochoł, do tego służę , tylko mi pomożesz Nie no. Na razie bardziej nie wiem jak Cię przeczytać. Wydaje mi się, że bez doświadczenia miałbyś problem spoko zagrać (a grasz spoko), ale z drugiej strony effort z którego nic nie wynika - tak właśnie sobie Ciebie w mafii wyobrażam XD jebany Volverin siedziący dzień w dzień 10h ma celność na poziomie mojego chujowego grania, trzeba dobrze uniewinniać i nie dać się zślepokulawić i tego się trzymamy
|
|