chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 22:03:52 GMT 1
ja dzisiaj się wezme za Glony, ale i tak jestem fanem jebnięcia w du Zalewski-Ludwiczek tbh, Fagata faktycznie tego Talla tam jebała
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 22:04:02 GMT 1
Nie rozczytałem tożsamości Mgły. Tożsamość w tym przypadku wiele zmienia, mimo wszystko czekam jak się rozwinie. Wróbel bardziej niewinna niż winna, chociaż nie wykluczam posłania głosu w swojego. Ta przewózka dzisiaj bardzo teatralna. O restauracji ciężko cokolwiek powiedzieć, ale jak najbardziej może tam siedzieć mafia. wróbel w mafii mam wrażenie że więcej spinki prezentowała ostatnio jako Kolędnicy tutaj jest wyjebańsko i luzik Ja miałem wczoraj przy niej znak zapytania w którą stronę jej gra pójdzie na razie zgodnie z oczekiwaniami że w stronę niewinności.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 22:04:12 GMT 1
Dobra snajper. Bo skończyło się pierdolenie i babci sranie. Powiedz mi na początek, co kierowało tobą na kilka minut przed linczem, że napisałeś takiego posta: uznajmy, że chcę uwierzyć w twoją niewinność, ale wciąż mam wątpliwości, a ty mi możesz pomóc. Nerwowość i niepewność wyniku oraz nie chciałem by już tam grono potencjalnych kandydatów mocniej się rozwadniało. Czy mógłbyś rozwinąć? Tzn. no na tamten moment, jeżeli nic nie mylę, to było takie 60-40 między Fajnopolakiem i tobą, ja i ronaldo mieliśmy głosy na Memcenie, zaczęła pojawiać się wajcha na mgłę. Fajnopolak był dla ciebie znakiem zapytania, ty niewinny. Pojawia się temat mgły. Jednocześnie jakieś 20 minut wcześniej piszesz takiego posta: Raczej to będzie mini testament w razie czego ale tu na wszelki wypadek zostawię. Niewinni jak dla mnie: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary
Mniej niewinni: PMS, Falomat, może Mgła Wojny Znaki zapytania: Wróbel, Mentznen, Big Gay AI, Pyszny,Fajnopolak Potencjalna mafia: Student,Restauracja,Zeus, Talleyrand/Cigano Reszty nawet nie mam przeczytanej.
Patrzcie czy ktoś czasem nie opada z sił jak to na przykład było z Zeusem.
Masz więc "znak zapytania" Fajnopolaka, masz "mniej niewinnego" Mgłę wojny. Co stało się w te 20 minut, że wolałeś zostać przy parze Fajnopolak-Niewinny Snajper, broniłeś Mgły wojny i nie chciałeś rozwadniać linczu? Jeżeli dobrze rozumiem, to Mgła wojny była dla ciebie bardziej podejrzana niż Fajnopolak.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 27, 2024 22:04:54 GMT 1
No i gdzie są ci co zostawili głos na mnie? Jeden jest już martwy jako winny. Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki zwłaszcza Zeus i Restauracja jak się z tego wytłumaczycie kiedy część graczy zauważyła że przed linczem mam uniewinniające momenty? Tylko nie mówcie że teraz będziecie się kierować testamentem PMS bo jebnę po prostu. Przecież to jest absolutnie normalne, że ludzie mają różne odczucia co do danych osób, co tu jest do tłumaczenia. Jakby to było oczywiste, to gra by nie istniała, albo ludzie typu Gary czy Monti wskazywaliby mafię za każdym razem w 100% bez problemu. Przecież ja się dalej mogę upierać przy czyjejś (w tym wypadku akurat Twojej) winie, a reszta może myśleć co innego, staram się trzymać swoich odczuć (bo ślepa wiara w testament PMS to też przesada), a powtarzam: grałeś trochę jakby paliło Ci się w dupie i szukałeś alternatywy, a ten Studenciak był Ci bardzo na rękę. Nie zmieniłbym tego głosu do końca.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:05:20 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 22:05:20 GMT 1
Nie wiem czy ktoś ma psychę by czytać Tomusiowe Mafia-Universe edycje 5/5 mafiozo, ale byłoby to pewnie sporo mówiące. Najlepiej jakiś pewniaczek miastowy, Moralez, Wong czy kto z góry, co by nie trzeba było czytać tego dwa razy Ja w jednej grałem jak coś
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 22:05:30 GMT 1
i za wszystkie odpowiedzi do studenta dziekuje, potem to sobie podsumuje i dodam do rozpiski
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:08:38 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 22:08:38 GMT 1
Mój testament (pisany na kolanie, bo gdy czytałem sobie jeszcze raz lincz to zobaczyłem, że twój stary sugeruje strzał do mnie, więc stwierdziłem, że jest jakaś szansa że padam to piszę).
Usunąłem paragraf o mgle (który mógłby mnie wykluczyć z rozgrywki):
Miałem już jakieś pierwsze wnioski, ale mam jakiś problem z chyba matrycą i mi się komp wyjebał, musiałem zrobić restart i wszystko przepadło.
Jakiś ziomek, którego nicku już nie pamiętam (jak będzie mi się chciało dodać potem, to ten tekst zniknie) groził mi strzałem, więc piszę szybko co wiem.
1. Stalingradzki snajper - Squbi? Nie gra jak typowy squbi, nie gra nawet jak niewinny. Jeśli dzisiaj nie wrzuci dwóch biegów wyżej to do sprawdzenia. 2. Jose Arcadio Morales - niestety nie wczytywałem się, więc nie podpowiem 3. Mgła Wojny - mam dość dobrą meta rakietę. 4. Student UKSW - Ja pierdolę, Eneldo, co Ty odjebałeś gościu 5. Kar-Wai Wong - to chyba Pshemo. Wygląda dosyć niewinnie i na razie go lubiłem, ale ze względu na nick i fakt że jego możliwości w mafii są właściwie nieograniczone trzeba uważać 6. Big Gay AI - nie znam 7. Restauracja na Kościuszki - wygląda jak wyznaczony przez mafię target do wyjebania. Dajcie mu jeszcze chwilę pożyć, dajcie szansę, może się uniewinnić 8. Jan Ludwik Pyszny - wasz tomus 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - nie wiem 10. Początkujący mafiozo - miałem kiedyś taką kreację! Nie kreuje się za dużo pomimo posiadania kreacji, która aż prosi o to, wydaje się jego gra być wymuszona full. Do wywalenia 11. Krwawy Hegemon - nie wiem kto 12. Zeus - performance drop pomiędzy pierwszą a drugą częścią d1 niepokojący, dopiero zagrałem grę na MU, gdzie dwójka moich mafiozów miała dokładnie to samo. Zgrywałoby się z mafią na świeczniku, więc trzeba się mocno przyglądać co dalej a jeśli w mafii obaj z pary ssnajper, fajnopolak - to szansa na zeusa rośnie mocno. 13. Denis Załęcki - low, niby w drugim szeregu, ale kolejnym gambitem dojebał. Jest dobry w tę grę i dobrze pozoruje aktywność, ale pokazał w tej grze już, że robi performance. Głos oddany jeszcze przed pierwszym postem, post że nie może się odnaleźć w grze (a potem ewidentnie się odnajdował), słabiutka interakcja z mgłą. Jeśli w mafii jest Fajnopolak - Załęcki pewnie też będzie i wtedy koniecznie trzeba go sprawdzić. To wygodna strategia, żeby przed linczem coś sobie zaplanować i to robić i załęcki wyglądał na to, że ma plan i się jego trzyma. Wyglądał, jakby mu w sumie było obojętne kto padnie (byle nie polak) 14. Twój Stary - na razie mi się podoba 15. Sławomir Mentzen - Sidor, chyba niewinny. Zbyt duża wyjebka jak na mafię i zbyt łatwo zbierały się na niego szable. Na mafijnego Sidora szable nie zbierają się tak łatwo. Gambit Pysznego z rana i Sidor uniewinniony. Wielki Gigi! 16. Fajnopolak - Chyba kshaq, koniecznie trzeba go sprawdzić 17. The Chicken Man - z wajbów mi sie wydawał spoko, ale nie czytałem za mocno 18. Falomat - ten mi się z wajbów wydawał niespoko. Jest jedynym, który przywalił się do mojego postu z poradami merotorycznie, co wydawało mi się nienaturalne. 19. chochoł - Anturaż. Mam jakieś pingi, że oryginalny Anturaż się wylosował, ale raczej skłaniam się że niewinny. 20. Talleyrand - glon który dosyć bezczelnie gra dla mafii. Przypomina mi bielańskiego, obserwować a jeśli to się nie zmieni to zabić. 21. Grafi - wydaje mi się, że lack of agenda 22. Cigano Ronaldo - nie wiem 23. Jackson Lamb - podobał mi się na początku. Czy to jest Żuras? Nie ma co podejmować decyzji zbyt szybko 24. Agata Wróbel - Kacper gra lepiej niż kolędnicy, ale ciężko mi zaufać po kolędnikach. Lekko zielony, rozważać za 2/3 dni 25. Albus Dumbledore - dziwny case. Gość się zarejestrował jako albus dumbledore, zaraz po edycji w której był dumbel, więc musiał przynajmniej czytać poprzednią edycję. Myślałem, że będzie częściej, że będzie się mocniej kreował. Wydaje mi się, że wyklucza się z Załęckim, więc najpierw ten temat trzeba rozwiązać. 26. Parzysty Miejski Snajper - gary, chyba niewinny, chociaż podobno jako karaś pozamiatał. Ja nie czytałem to nie wiem 27. Rap MaTTer Fakker - nie wiem
Czyli jak dla mnie kolejność sprawdzeń to Fajny, Ssnajper, Załęcki, Zeus, Początkujący.
Wasz Tomus
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:09:27 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 22:09:27 GMT 1
Nie rozczytałem tożsamości Mgły. Tożsamość w tym przypadku wiele zmienia, mimo wszystko czekam jak się rozwinie. Wróbel bardziej niewinna niż winna, chociaż nie wykluczam posłania głosu w swojego. Ta przewózka dzisiaj bardzo teatralna. O restauracji ciężko cokolwiek powiedzieć, ale jak najbardziej może tam siedzieć mafia. wróbel w mafii mam wrażenie że więcej spinki prezentowała ostatnio jako Kolędnicy tutaj jest wyjebańsko i luzik Wykluczasz progres?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:10:08 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 27, 2024 22:10:08 GMT 1
Kurcze miałem Stalingrad za miastowego i Fajnopolaka za potencjalną mafię, ale testament Garego brzmi przemyślanie i sensownie, a on traktuje o nich odwrotnie. W takim razie będę musiał przeczytać obydwu i moim zdaniem decyzja co do linczu powinna się cofnąć znowu do nich, bo inaczej będą cały czas siedzieć z tyłu głowy. Zachęcam do tego samego. Oni się wykluczają, a to dużo. Omów czemu się wykluczają Bo jakby wczoraj było mafiozo vs mafiozo to by mafia kreowała kontrkandydata dość odważnie, a nic takiego nie miało miejsca.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 22:10:37 GMT 1
ręka na pulsie, pamietajcie mordy, super morale, super press, zwłaszcza na topperów i zdolniochy co są nietykani i wchodzą pod trendy by Polityczno-Maratońska się nie powtorzyła, press pomaga uniewinniac, wiec sobie tym pomagamy, ale jak jesteś miastowy, to chillera Lecę, jak wbije Monciarz to tak jak on zawsze tak wy go Morales Twój Stary Jak coś uspokajajcie tendencje Wong Fajnopolak Chłodna głowa lets fucking go spanko
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 22:10:49 GMT 1
Nie wiem czy ktoś ma psychę by czytać Tomusiowe Mafia-Universe edycje 5/5 mafiozo, ale byłoby to pewnie sporo mówiące. Najlepiej jakiś pewniaczek miastowy, Moralez, Wong czy kto z góry, co by nie trzeba było czytać tego dwa razy Ja w jednej grałem jak coś E Agata przychodzę do ciebie jak do specjalisty weź daj mi na gorąco swoją ocenę tematu przez ostatnią godzinę i potem porównamy co nam wyszło
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 22:11:04 GMT 1
Mój testament (pisany na kolanie, bo gdy czytałem sobie jeszcze raz lincz to zobaczyłem, że twój stary sugeruje strzał do mnie, więc stwierdziłem, że jest jakaś szansa że padam to piszę). Usunąłem paragraf o mgle (który mógłby mnie wykluczyć z rozgrywki): Miałem już jakieś pierwsze wnioski, ale mam jakiś problem z chyba matrycą i mi się komp wyjebał, musiałem zrobić restart i wszystko przepadło. Jakiś ziomek, którego nicku już nie pamiętam (jak będzie mi się chciało dodać potem, to ten tekst zniknie) groził mi strzałem, więc piszę szybko co wiem. 1. Stalingradzki snajper - Squbi? Nie gra jak typowy squbi, nie gra nawet jak niewinny. Jeśli dzisiaj nie wrzuci dwóch biegów wyżej to do sprawdzenia. 2. Jose Arcadio Morales - niestety nie wczytywałem się, więc nie podpowiem 3. Mgła Wojny - mam dość dobrą meta rakietę. 4. Student UKSW - Ja pierdolę, Eneldo, co Ty odjebałeś gościu 5. Kar-Wai Wong - to chyba Pshemo. Wygląda dosyć niewinnie i na razie go lubiłem, ale ze względu na nick i fakt że jego możliwości w mafii są właściwie nieograniczone trzeba uważać 6. Big Gay AI - nie znam 7. Restauracja na Kościuszki - wygląda jak wyznaczony przez mafię target do wyjebania. Dajcie mu jeszcze chwilę pożyć, dajcie szansę, może się uniewinnić 8. Jan Ludwik Pyszny - wasz tomus 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - nie wiem 10. Początkujący mafiozo - miałem kiedyś taką kreację! Nie kreuje się za dużo pomimo posiadania kreacji, która aż prosi o to, wydaje się jego gra być wymuszona full. Do wywalenia 11. Krwawy Hegemon - nie wiem kto 12. Zeus - performance drop pomiędzy pierwszą a drugą częścią d1 niepokojący, dopiero zagrałem grę na MU, gdzie dwójka moich mafiozów miała dokładnie to samo. Zgrywałoby się z mafią na świeczniku, więc trzeba się mocno przyglądać co dalej a jeśli w mafii obaj z pary ssnajper, fajnopolak - to szansa na zeusa rośnie mocno. 13. Denis Załęcki - low, niby w drugim szeregu, ale kolejnym gambitem dojebał. Jest dobry w tę grę i dobrze pozoruje aktywność, ale pokazał w tej grze już, że robi performance. Głos oddany jeszcze przed pierwszym postem, post że nie może się odnaleźć w grze (a potem ewidentnie się odnajdował), słabiutka interakcja z mgłą. Jeśli w mafii jest Fajnopolak - Załęcki pewnie też będzie i wtedy koniecznie trzeba go sprawdzić. To wygodna strategia, żeby przed linczem coś sobie zaplanować i to robić i załęcki wyglądał na to, że ma plan i się jego trzyma. Wyglądał, jakby mu w sumie było obojętne kto padnie (byle nie polak) 14. Twój Stary - na razie mi się podoba 15. Sławomir Mentzen - Sidor, chyba niewinny. Zbyt duża wyjebka jak na mafię i zbyt łatwo zbierały się na niego szable. Na mafijnego Sidora szable nie zbierają się tak łatwo. Gambit Pysznego z rana i Sidor uniewinniony. Wielki Gigi! 16. Fajnopolak - Chyba kshaq, koniecznie trzeba go sprawdzić 17. The Chicken Man - z wajbów mi sie wydawał spoko, ale nie czytałem za mocno 18. Falomat - ten mi się z wajbów wydawał niespoko. Jest jedynym, który przywalił się do mojego postu z poradami merotorycznie, co wydawało mi się nienaturalne. 19. chochoł - Anturaż. Mam jakieś pingi, że oryginalny Anturaż się wylosował, ale raczej skłaniam się że niewinny. 20. Talleyrand - glon który dosyć bezczelnie gra dla mafii. Przypomina mi bielańskiego, obserwować a jeśli to się nie zmieni to zabić. 21. Grafi - wydaje mi się, że lack of agenda 22. Cigano Ronaldo - nie wiem 23. Jackson Lamb - podobał mi się na początku. Czy to jest Żuras? Nie ma co podejmować decyzji zbyt szybko 24. Agata Wróbel - Kacper gra lepiej niż kolędnicy, ale ciężko mi zaufać po kolędnikach. Lekko zielony, rozważać za 2/3 dni 25. Albus Dumbledore - dziwny case. Gość się zarejestrował jako albus dumbledore, zaraz po edycji w której był dumbel, więc musiał przynajmniej czytać poprzednią edycję. Myślałem, że będzie częściej, że będzie się mocniej kreował. Wydaje mi się, że wyklucza się z Załęckim, więc najpierw ten temat trzeba rozwiązać. 26. Parzysty Miejski Snajper - gary, chyba niewinny, chociaż podobno jako karaś pozamiatał. Ja nie czytałem to nie wiem 27. Rap MaTTer Fakker - nie wiem Czyli jak dla mnie kolejność sprawdzeń to Fajny, Ssnajper, Załęcki, Zeus, Początkujący. Wasz Tomus To jest dobry testament. Jan Ludwik Pyszny będzie raczej niewinny.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 22:11:09 GMT 1
Nerwowość i niepewność wyniku oraz nie chciałem by już tam grono potencjalnych kandydatów mocniej się rozwadniało. Czy mógłbyś rozwinąć? Tzn. no na tamten moment, jeżeli nic nie mylę, to było takie 60-40 między Fajnopolakiem i tobą, ja i ronaldo mieliśmy głosy na Memcenie, zaczęła pojawiać się wajcha na mgłę. Fajnopolak był dla ciebie znakiem zapytania, ty niewinny. Pojawia się temat mgły. Jednocześnie jakieś 20 minut wcześniej piszesz takiego posta: Raczej to będzie mini testament w razie czego ale tu na wszelki wypadek zostawię. Niewinni jak dla mnie: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary
Mniej niewinni: PMS, Falomat, może Mgła Wojny Znaki zapytania: Wróbel, Mentznen, Big Gay AI, Pyszny,Fajnopolak Potencjalna mafia: Student,Restauracja,Zeus, Talleyrand/Cigano Reszty nawet nie mam przeczytanej.
Patrzcie czy ktoś czasem nie opada z sił jak to na przykład było z Zeusem.
Masz więc "znak zapytania" Fajnopolaka, masz "mniej niewinnego" Mgłę wojny. Co stało się w te 20 minut, że wolałeś zostać przy parze Fajnopolak-Niewinny Snajper, broniłeś Mgły wojny i nie chciałeś rozwadniać linczu? Jeżeli dobrze rozumiem, to Mgła wojny była dla ciebie bardziej podejrzana niż Fajnopolak. Tak była bardziej podejrzana niż Fajnopolak i na mgłę przy mojej pozycji byłoby ciężej przekonać ludzi. Musiałby to zrobić ktoś z dwójki Chińczyk/Twój Stary aby tamta kandydatura przeszła. Ja nie miałem siły przebicia i wolałem zablokować aby już lepiej się lincz rozstrzygał między mną a Fajnopolakiem czy potem Studentem. Więcej na pewno byście z tego wyciągnęli niż potencjalnego linczu na Mgle tak wcześnie nawet jeśli byłby trafny.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:11:36 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 22:11:36 GMT 1
Nie no. Nie mówię, że utrata Eneldo to mała strata. Wolałbym go mieć teraz obok siebie w mieście. Ale stało się, gramy dalej. Mój plan? Głos już oddany, zachęcam do przyłączenia się. na razie czekam na odpowiedź początkującego i muszę się odtunelować w kontekście Załęckiego czemu uważasz że teraz powinniśmy linczowac SS i jakie wymierne efekty nam to da w porównaniu na przykład z linczem na fajnopolaku oraz czemu chcesz się odtunelowywac z Zaleskiego, jest niewinny według ciebie? Dwie rzeczy: Polak wydaje mi się bardziej niewinny na początku d2 Gary w testamencie uniewinniał. Czemu się odtubelowywać? Bo mi to przeszkadza w szukaniu mafii. Nadal uważam, że trafił do mafii, ale nie mogę myśleć tylko o teoriach z nim w środku
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 22:11:44 GMT 1
Omów czemu się wykluczają Bo jakby wczoraj było mafiozo vs mafiozo to by mafia kreowała kontrkandydata dość odważnie, a nic takiego nie miało miejsca. No właśnie to, że nie było odważnego kreowania kontrkandydata a i tak tyle osób się podczepilo pod tego Studenta jest zastanawiające. Ale bardziej bym to zrzucił na karb tego, że i Fajnopolak i SSnajper się dobrze bronili.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 22:12:27 GMT 1
Mój testament (pisany na kolanie, bo gdy czytałem sobie jeszcze raz lincz to zobaczyłem, że twój stary sugeruje strzał do mnie, więc stwierdziłem, że jest jakaś szansa że padam to piszę). Usunąłem paragraf o mgle (który mógłby mnie wykluczyć z rozgrywki): Miałem już jakieś pierwsze wnioski, ale mam jakiś problem z chyba matrycą i mi się komp wyjebał, musiałem zrobić restart i wszystko przepadło. Jakiś ziomek, którego nicku już nie pamiętam (jak będzie mi się chciało dodać potem, to ten tekst zniknie) groził mi strzałem, więc piszę szybko co wiem. 1. Stalingradzki snajper - Squbi? Nie gra jak typowy squbi, nie gra nawet jak niewinny. Jeśli dzisiaj nie wrzuci dwóch biegów wyżej to do sprawdzenia. 2. Jose Arcadio Morales - niestety nie wczytywałem się, więc nie podpowiem 3. Mgła Wojny - mam dość dobrą meta rakietę. 4. Student UKSW - Ja pierdolę, Eneldo, co Ty odjebałeś gościu 5. Kar-Wai Wong - to chyba Pshemo. Wygląda dosyć niewinnie i na razie go lubiłem, ale ze względu na nick i fakt że jego możliwości w mafii są właściwie nieograniczone trzeba uważać 6. Big Gay AI - nie znam 7. Restauracja na Kościuszki - wygląda jak wyznaczony przez mafię target do wyjebania. Dajcie mu jeszcze chwilę pożyć, dajcie szansę, może się uniewinnić 8. Jan Ludwik Pyszny - wasz tomus 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - nie wiem 10. Początkujący mafiozo - miałem kiedyś taką kreację! Nie kreuje się za dużo pomimo posiadania kreacji, która aż prosi o to, wydaje się jego gra być wymuszona full. Do wywalenia 11. Krwawy Hegemon - nie wiem kto 12. Zeus - performance drop pomiędzy pierwszą a drugą częścią d1 niepokojący, dopiero zagrałem grę na MU, gdzie dwójka moich mafiozów miała dokładnie to samo. Zgrywałoby się z mafią na świeczniku, więc trzeba się mocno przyglądać co dalej a jeśli w mafii obaj z pary ssnajper, fajnopolak - to szansa na zeusa rośnie mocno. 13. Denis Załęcki - low, niby w drugim szeregu, ale kolejnym gambitem dojebał. Jest dobry w tę grę i dobrze pozoruje aktywność, ale pokazał w tej grze już, że robi performance. Głos oddany jeszcze przed pierwszym postem, post że nie może się odnaleźć w grze (a potem ewidentnie się odnajdował), słabiutka interakcja z mgłą. Jeśli w mafii jest Fajnopolak - Załęcki pewnie też będzie i wtedy koniecznie trzeba go sprawdzić. To wygodna strategia, żeby przed linczem coś sobie zaplanować i to robić i załęcki wyglądał na to, że ma plan i się jego trzyma. Wyglądał, jakby mu w sumie było obojętne kto padnie (byle nie polak) 14. Twój Stary - na razie mi się podoba 15. Sławomir Mentzen - Sidor, chyba niewinny. Zbyt duża wyjebka jak na mafię i zbyt łatwo zbierały się na niego szable. Na mafijnego Sidora szable nie zbierają się tak łatwo. Gambit Pysznego z rana i Sidor uniewinniony. Wielki Gigi! 16. Fajnopolak - Chyba kshaq, koniecznie trzeba go sprawdzić 17. The Chicken Man - z wajbów mi sie wydawał spoko, ale nie czytałem za mocno 18. Falomat - ten mi się z wajbów wydawał niespoko. Jest jedynym, który przywalił się do mojego postu z poradami merotorycznie, co wydawało mi się nienaturalne. 19. chochoł - Anturaż. Mam jakieś pingi, że oryginalny Anturaż się wylosował, ale raczej skłaniam się że niewinny. 20. Talleyrand - glon który dosyć bezczelnie gra dla mafii. Przypomina mi bielańskiego, obserwować a jeśli to się nie zmieni to zabić. 21. Grafi - wydaje mi się, że lack of agenda 22. Cigano Ronaldo - nie wiem 23. Jackson Lamb - podobał mi się na początku. Czy to jest Żuras? Nie ma co podejmować decyzji zbyt szybko 24. Agata Wróbel - Kacper gra lepiej niż kolędnicy, ale ciężko mi zaufać po kolędnikach. Lekko zielony, rozważać za 2/3 dni 25. Albus Dumbledore - dziwny case. Gość się zarejestrował jako albus dumbledore, zaraz po edycji w której był dumbel, więc musiał przynajmniej czytać poprzednią edycję. Myślałem, że będzie częściej, że będzie się mocniej kreował. Wydaje mi się, że wyklucza się z Załęckim, więc najpierw ten temat trzeba rozwiązać. 26. Parzysty Miejski Snajper - gary, chyba niewinny, chociaż podobno jako karaś pozamiatał. Ja nie czytałem to nie wiem 27. Rap MaTTer Fakker - nie wiem Czyli jak dla mnie kolejność sprawdzeń to Fajny, Ssnajper, Załęcki, Zeus, Początkujący. Wasz Tomus To jest dobry testament. Jan Ludwik Pyszny będzie raczej niewinny. właśnie miałem pisać że jest słaby co w nim dobrego?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:12:34 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 27, 2024 22:12:34 GMT 1
Omów czemu się wykluczają Bo jakby wczoraj było mafiozo vs mafiozo to by mafia kreowała kontrkandydata dość odważnie, a nic takiego nie miało miejsca. No mi się wydaje, że sporo kandydatów się wczoraj przewinęło
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:13:15 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 27, 2024 22:13:15 GMT 1
Rozpisalem to w pierwszym poście. Wczorajszy lincz wyglądał jakby mógł być z jedną mafią w dwójce ty-snajper. Ale Snajper wajbował miejsko, starał się, a ty z kolei grałeś bardziej na przeżycie. Choć jak teraz o tym myślę, zwłaszcza po testamencie Garego, to taka "chujowsza" gra może być bardziej miejska od tej "dobrej"... Muszę was przeczytać. no to jesteś hellbent (modne słówko dzisiaj) na sprawdzanie tylko w gronie Snajper - Fajnopolak w najbliższym linczu? z tego pierwszego posta wynika, że mniejszy nacisk stawiasz na samą grę grających, a potrzebujesz informacji o kolorach z d1 o czym by świadczyły wydarzenia z d1, gdybym zarówno ja i Snajper wyszli zieloni? Nie wiem co znaczy słowo hellbent. No można to nazwać pewnego rodzaju mniejszym naciskiem, ale nie chcę się wysprzęglać z estymatorów, bo mafia czyta. Ale obiecuję, że grę też biorę i będę bral pod uwagę przy decyzjach.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 22:13:44 GMT 1
To jest dobry testament. Jan Ludwik Pyszny będzie raczej niewinny. właśnie miałem pisać że jest słaby co w nim dobrego? Ten Testament to głównie pierdolenie o tożsamosciach xD i k(olorowanie bez powodów (post-edit bo szkoda postów)) WIELKI TOMUŚ ahahahah
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 22:14:54 GMT 1
Tomusia niewinności przynajmniej jestem w miarę pewny, a twojej chochoł jeszcze nie. Taka drobna różnica.
|
|