Mój testament (pisany na kolanie, bo gdy czytałem sobie jeszcze raz lincz to zobaczyłem, że twój stary sugeruje strzał do mnie, więc stwierdziłem, że jest jakaś szansa że padam to piszę).
Usunąłem paragraf o mgle (który mógłby mnie wykluczyć z rozgrywki):
Miałem już jakieś pierwsze wnioski, ale mam jakiś problem z chyba matrycą i mi się komp wyjebał, musiałem zrobić restart i wszystko przepadło.
Jakiś ziomek, którego nicku już nie pamiętam (jak będzie mi się chciało dodać potem, to ten tekst zniknie) groził mi strzałem, więc piszę szybko co wiem.
1. Stalingradzki snajper - Squbi? Nie gra jak typowy squbi, nie gra nawet jak niewinny. Jeśli dzisiaj nie wrzuci dwóch biegów wyżej to do sprawdzenia.
2. Jose Arcadio Morales - niestety nie wczytywałem się, więc nie podpowiem
3. Mgła Wojny - mam dość dobrą meta rakietę.
4. Student UKSW - Ja pierdolę, Eneldo, co Ty odjebałeś gościu
5. Kar-Wai Wong - to chyba Pshemo. Wygląda dosyć niewinnie i na razie go lubiłem, ale ze względu na nick i fakt że jego możliwości w mafii są właściwie nieograniczone trzeba uważać
6. Big Gay AI - nie znam
7. Restauracja na Kościuszki - wygląda jak wyznaczony przez mafię target do wyjebania. Dajcie mu jeszcze chwilę pożyć, dajcie szansę, może się uniewinnić
8. Jan Ludwik Pyszny - wasz tomus
9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - nie wiem
10. Początkujący mafiozo - miałem kiedyś taką kreację! Nie kreuje się za dużo pomimo posiadania kreacji, która aż prosi o to, wydaje się jego gra być wymuszona full. Do wywalenia
11. Krwawy Hegemon - nie wiem kto
12. Zeus - performance drop pomiędzy pierwszą a drugą częścią d1 niepokojący, dopiero zagrałem grę na MU, gdzie dwójka moich mafiozów miała dokładnie to samo. Zgrywałoby się z mafią na świeczniku, więc trzeba się mocno przyglądać co dalej a jeśli w mafii obaj z pary ssnajper, fajnopolak - to szansa na zeusa rośnie mocno.
13. Denis Załęcki - low, niby w drugim szeregu, ale kolejnym gambitem dojebał. Jest dobry w tę grę i dobrze pozoruje aktywność, ale pokazał w tej grze już, że robi performance. Głos oddany jeszcze przed pierwszym postem, post że nie może się odnaleźć w grze (a potem ewidentnie się odnajdował), słabiutka interakcja z mgłą. Jeśli w mafii jest Fajnopolak - Załęcki pewnie też będzie i wtedy koniecznie trzeba go sprawdzić. To wygodna strategia, żeby przed linczem coś sobie zaplanować i to robić i załęcki wyglądał na to, że ma plan i się jego trzyma. Wyglądał, jakby mu w sumie było obojętne kto padnie (byle nie polak)
14. Twój Stary - na razie mi się podoba
15. Sławomir Mentzen - Sidor, chyba niewinny. Zbyt duża wyjebka jak na mafię i zbyt łatwo zbierały się na niego szable. Na mafijnego Sidora szable nie zbierają się tak łatwo. Gambit Pysznego z rana i Sidor uniewinniony. Wielki Gigi!
16. Fajnopolak - Chyba kshaq, koniecznie trzeba go sprawdzić
17. The Chicken Man - z wajbów mi sie wydawał spoko, ale nie czytałem za mocno
18. Falomat - ten mi się z wajbów wydawał niespoko. Jest jedynym, który przywalił się do mojego postu z poradami merotorycznie, co wydawało mi się nienaturalne.
19. chochoł - Anturaż. Mam jakieś pingi, że oryginalny Anturaż się wylosował, ale raczej skłaniam się że niewinny.
20. Talleyrand - glon który dosyć bezczelnie gra dla mafii. Przypomina mi bielańskiego, obserwować a jeśli to się nie zmieni to zabić.
21. Grafi - wydaje mi się, że lack of agenda
22. Cigano Ronaldo - nie wiem
23. Jackson Lamb - podobał mi się na początku. Czy to jest Żuras? Nie ma co podejmować decyzji zbyt szybko
24. Agata Wróbel - Kacper gra lepiej niż kolędnicy, ale ciężko mi zaufać po kolędnikach. Lekko zielony, rozważać za 2/3 dni
25. Albus Dumbledore - dziwny case. Gość się zarejestrował jako albus dumbledore, zaraz po edycji w której był dumbel, więc musiał przynajmniej czytać poprzednią edycję. Myślałem, że będzie częściej, że będzie się mocniej kreował. Wydaje mi się, że wyklucza się z Załęckim, więc najpierw ten temat trzeba rozwiązać.
26. Parzysty Miejski Snajper - gary, chyba niewinny, chociaż podobno jako karaś pozamiatał. Ja nie czytałem to nie wiem
27. Rap MaTTer Fakker - nie wiem
Czyli jak dla mnie kolejność sprawdzeń to Fajny, Ssnajper, Załęcki, Zeus, Początkujący.
Wasz Tomus