|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 22:30:04 GMT 1
Spodobało mi się w tej edycji skoro już taki zarzut słyszę od Pysznego jakoś nie bycie sobą chociaż na starcie i patrzeć jak ludzie się żrą o to czy gram jak zwykle czy nie
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 22:31:46 GMT 1
brakuje mi w tej rozgrywce jednego gracza, miastowego ogara d1 No który raz to by było jakby ta osoba byłaby w mafii i się trochę bardziej ukrywała?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:32:05 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 22:32:05 GMT 1
brakuje mi w tej rozgrywce jednego gracza, miastowego ogara d1 Falomat
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:35:23 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 22:35:23 GMT 1
Cygano, ja akurat kojarzę tę ostatnią rozgrywkę Mentzena, śledziłem ją z Tobą, i tam się trochę nie wjebał tym, że za bardzo pchał kandydata do linczu? tu czegoś takiego nie było
a o Chickenie pogadamy później, co tam widzisz konkretnie, mnie niczym nie zajebał, ot, taki nieogar, co właściwie nie wie, co tu robi i w miarę sprawnie odpowiadał na zaczepki
|
|
|
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 22:36:24 GMT 1
ten testament Ludwika może być miastowy, bo jest chujowy, coś jakby ktoś wstawił chujowe notatki, mafioza by się chyba przyłożył xD no i jeszcze odważna czopka, że mnie pojebał z Moralesem, ile można mnie do niego porównywać 😏 Równie dobrze mógł to odwalić na kolanie żeby pokazać że ma testament. Ten post nie miał na celu nikomu imponować No jeśli taki był cel to się udało w 100%
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 27, 2024 22:37:13 GMT 1
Fajnopolak wydaje mi się niewinny, ale jestem trochę zdziwiony aż taką złością na mnie. Ja przecież nie chciałem linczu na nim tylko na Mgle. A do potencjalnego strzału snajpera w niego namawiałem na takiej zasadzie, że nie konkretnie na niego tylko na osobę, która będzie miała 2gą największą ilość głosów. Jest to co do zasady podejście sensowne, ponieważ w ten sposób miasto zyskuje bardzo dokładne informacje odnośnie tego, co się działo podczas linczu, a zarazem weryfikują się podejrzenia sporej liczby graczy. Sam mi zresztą przyznał, że to nie głupie jest. Tak w ogóle to może warto się zastanowić czy ta jego złość na mnie nie była udawana. powiem Ci tylko, że nawet zrobiłem bardziej ofensywną wersję tego gifa i w testamencie miał być rant na estymatory społeczności i to też ostatecznie wyciąłem, bo mi trochę przeszło xD tak, po zamknięciu tematu wkurwiłem się, że piszesz, że nawet nie udaję, że jestem w mafii, jak można być takim łbem A no to sorry, byłem rozemocjonowany Wajchą i taką śmiercią Studenta, jaka była. Ale to napisałem po linczu, więc miało to znacznie mniejsze znaczenie, w trakcie linczu cię nie pchałem. Źle się czuję psychicznie teraz (tak ogółem, nie przez twój post). Moi niewinni kolejność bez znaczenia: Ludwik, Cigano (ale tu trochę ostrożności wypadałoby zachować), Morales, Grafi, Twój Stary, Denis, chyba mimo wszystko Fajnopolak, Hegemon, Chochoł Nie jestem pewny czy Twój Stary to egze, to znaczy wcześniej byłem pewny i nawet nie brałem pod uwagę innego scenariusza, ale teraz sprawiłeś, że się trochę waham. Natomiast nawet jak Twój Stary to nie jest egze to i tak mu ufam.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 22:38:11 GMT 1
Z trudem mi przychodzą te słowa, ale Cigano Ronaldo jest bardziej niewinny niż winny. To też jest przypadek, w którym nigdy pewności nie będzie, ale jak tak sobie patrzę na listę graczy, odhaczam tych, których nie ruszamy, odhaczam tych, którzy gdzieś tam powinni być na świeczniku i trzymamy kciuki, żeby nie było 0/3 i mi zostaje np. taki Chicken, do którego trzeba wrócić. No a Ronaldo napisał o tym pół godziny temu. No może jeszcze być takim geniuszem i tak to dobrze czytać osiem kroków do przodu i wtedy rzeczy się dzieją a ja nie mam racji w jakichś kwestiach, no ale jednak miejski mindmeld jest bardziej prawdopodobny. powiem Ci tylko, że nawet zrobiłem bardziej ofensywną wersję tego gifa i w testamencie miał być rant na estymatory społeczności i to też ostatecznie wyciąłem, bo mi trochę przeszło xD tak, po zamknięciu tematu wkurwiłem się, że piszesz, że nawet nie udaję, że jestem w mafii, jak można być takim łbem A no to sorry, byłem rozemocjonowany Wajchą i taką śmiercią Studenta, jaka była. Ale to napisałem po linczu, więc miało to znacznie mniejsze znaczenie, w trakcie linczu cię nie pchałem. Źle się czuję psychicznie teraz (tak ogółem, nie przez twój post). Moi niewinni kolejność bez znaczenia: Ludwik, Cigano (ale tu trochę ostrożności wypadałoby zachować), Morales, Grafi, Twój Stary, Denis, chyba mimo wszystko Fajnopolak, Hegemon, Chochoł Nie jestem pewny czy Twój Stary to egze, to znaczy wcześniej byłem pewny i nawet nie brałem pod uwagę innego scenariusza, ale teraz sprawiłeś, że się trochę waham. W zasadzie jak wyżej. Twój stary to nie jest egze. Kurwa no, może się wygłupiam, ale to nie będzie pierwszy raz, ja czuję moc w tym mieście dzisiaj. ROBIMY ICH
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 22:39:00 GMT 1
Twój Stary to Łuczyk, w dodatku dozujący to co chce przekazać. Dlatego jest dobrym graczem do upijania.
A ja nie ukrywałem się jakoś zbytnio. Post o czwartej rano, ewidentne nawiązywanie do relacji ze Squbim, nawiązywanie do wcześniejszych edycji. Gdybym był w mafii, to z tą kreacją byłbym nie do znalezienia przy tej liczbie graczy co najmniej przez tydzień.
Tylko bawiło mnie to przypisywanie do glonów. Bo jeśli taki wkład (pisanie tylko wtedy kiedy ma się coś do napisania i czytanie w zasadzie wszystkiego, posiadanie własnego zdania) uznawane jest za glonowanie, to nie ma przyszłości dla tej gry.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:39:34 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 22:39:34 GMT 1
brakuje mi w tej rozgrywce jednego gracza, miastowego ogara d1 Jest ich sporo Chociaz ze słowem ogar można się spierać
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:40:07 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 22:40:07 GMT 1
Ale myślę że miasto znowu mocne
bo w nim jestem hehe
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 22:41:38 GMT 1
Rada miastowych mędrców zawiązana, Agaty w niej nie będzie, Twojego starego też nie, obaj na cenzurowanym.
ROBIMY ICH.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:42:37 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 22:42:37 GMT 1
brakuje mi w tej rozgrywce jednego gracza, miastowego ogara d1 Jest ich sporo Chociaz ze słowem ogar można się spierać Ogar w sensie pies gończy, rozszarpujący zwierzynę, nie ogarniacz miasta 😎
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:43:23 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 22:43:23 GMT 1
Nie będę w żadnej radzie wajchowcow lamusów
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:43:31 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 22:43:31 GMT 1
Twój Stary to Łuczyk, w dodatku dozujący to co chce przekazać. Dlatego jest dobrym graczem do upijania. *** A ja nie ukrywałem się jakoś zbytnio. Post o czwartej rano, ewidentne nawiązywanie do relacji ze Squbim, nawiązywanie do wcześniejszych edycji. Gdybym był w mafii, to z tą kreacją byłbym nie do znalezienia przy tej liczbie graczy co najmniej przez tydzień. Tylko bawiło mnie to przypisywanie do glonów. Bo jeśli taki wkład (pisanie tylko wtedy kiedy ma się coś do napisania i czytanie w zasadzie wszystkiego, posiadanie własnego zdania) uznawane jest za glonowanie, to nie ma przyszłości dla tej gry. Myślałem że tyś jakiś Farciarz do tej pory Ale grałeś raczej niewinnie do tej pory więc chętnie zobaczę więcej pary z twojej strony
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 22:44:39 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 22:44:39 GMT 1
A co do starego to kurde ja miałem z nim sporo momentów że się z nim zgadzałem, na razie uważam że jest niewinny
No ale jak każdy wytrawny mafiak, do obserwacji mimo to
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 22:44:47 GMT 1
Rada miastowych mędrców zawiązana, Agaty w niej nie będzie, Twojego starego też nie, obaj na cenzurowanym. ROBIMY ICH. Ja do niej nie dołączę. Wolę pracować solo .
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 27, 2024 22:45:39 GMT 1
A ja w ogóle nie lubię pracować, jestem strasznie leniwy, ale za to celny
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 22:45:50 GMT 1
Rada miastowych mędrców zawiązana, Agaty w niej nie będzie, Twojego starego też nie, obaj na cenzurowanym. ROBIMY ICH. Ja do niej nie dołączę. Wolę pracować solo . to raczej bardziej metafora ale w takim razie odkryj parę kart byczku, dowolny temat
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 22:47:48 GMT 1
Student UKSW [8] – Grafi, Jose Arcadio Morales, Stalingradzki snajper, Jan Ludwik Pyszny, Denis Załęcki, Parzysty Miejski Snajper, Fajnopolak, Falomat Pierwsza karta - tutaj siedzi mafia .
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 22:48:32 GMT 1
brakuje mi w tej rozgrywce jednego gracza, miastowego ogara d1 No który raz to by było jakby ta osoba byłaby w mafii i się trochę bardziej ukrywała? to Ty mnie podejrzewasz czy nie? Bo coś mi się zdaje, że jak się trafiła okazja żeby trochę wokół mnie poddymić, to teraz starasz się skorzystać.
|
|