|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 22:50:06 GMT 1
No który raz to by było jakby ta osoba byłaby w mafii i się trochę bardziej ukrywała? to Ty mnie podejrzewasz czy nie? Bo coś mi się zdaje, że jak się trafiła okazja żeby trochę wokół mnie poddymić, to teraz starasz się skorzystać. Zaraz ci odpowiem bo coś dłuższego piszę ale bardziej to było pytanie do Moralesa kogo mniej więcej podejrzewa że kogoś mu brakuje. Sam mam ciebie w mniej niewinnych.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 22:53:47 GMT 1
oj no nie wiem chłopie sytuacja jest zasadniczo prosta jak konstrukcja cepa
w tej edycji można powiedzieć o mnie wiele, ale jakbyśmy mieli postawić kropkę w tym poście, to jak ktoś serio zrobi uczciwe iso do tego momentu i powie z czystym sumieniem, że ma mnie za mafię, to zrobi z siebie głupka i tyle, ja aktualnie czuję się najlepiej od początku gry, więc też nie sądzę, żeby moja późniejsza twórczość miała wypaść gorzej
ja zakładam, że teraz w tym momencie łowisz sobie, twoje prawo, no ja gram 100% szczerości w tej gierce, więc w najgorszym razie ja cię kolorując na raczejzielono mogłem co najwyżej przestrzelić, a jeśli ty jesteś niewinny, co na ten moment zakładam i SERIO we mnie wjedziesz, to się po prostu wygłupisz i nie ma to nic wspólnego z jakimkowlwiek szantażem emocjonalnym, daje ci prawdziwy toruński realtalk
edit: ale wypowiedz się, proszę, nt. dzisiejszej twórczości kolegi snajpera
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 27, 2024 22:54:37 GMT 1
Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem. Jak dobrze czytam tożsamość, to grał jak zwykle. Jak zwykle jako miastowy. Wam się w dupach przewraca, jak wjeżdża faza wajchy. Zero jakiegoś racjonalnego myślenia, owczy pęd. Na chuj w ogóle siedzieć w temacie i czytać posty z dnia, jak wystarczy wbić w ostatnie 15 minut i oddać głosy? Po co piszecie analizy, skoro i tak finalnie pod wpływem paniki zmieniacie głosy? Zróbcie sobie jakąś edycję z samymi fazami wajchy albo losujcie linczowanych, tyle samo z tego wyjdzie. Ja wiem, że jestem głupi. Nie potrafię w grać w tę grę. Nie umiem szukać mafiozów. Dlatego głównie czytam i obserwuje. Ale, do chuja wafla, nawet ślepy by zauważył, że wy wczoraj zasabotowaliście miasto. Jose Arcadio Morales (przepraszam, że bez cytatów, ale piszę w wordzie jak dekiel, a nie chce mi się kopiować bbcode) “uniewinniłem się długo zanim padło w moją stronę to pytanie, nie wiem dlaczego budujesz teraz jakąś narrację, że "o, już bym cię jechał ale się w międzyczasie uniewinniłeś" Cieszę się, że sam się sobie uniewinniłeś, jak również że tak twierdzi część miasta. Pozwól jednak mi myśleć swoją łepetyną. Mnie na tamten moment się nie uniewinniłeś. Jednak odpowiedzią na tamto pytanie już bardziej. Tym powyżej raczej też, bo sądzę, że raczej mafiozo, by nie wypluł z siebie takiego głupiego wniosku z rzekomą narracją. Stalingradzki top mafijka po pierwszym dniu, finalnie ślicznie podbijał kręcenie wora Studentowi. Restauracja - którą też mieliście na językach, ale zeszła z nich po prostu nie pisząc (podobnie Mentzen) - wróciła wczoraj na chillku. Ani jednego miastowego posta, ani nic. No ale lepiej było w Studenta. To już ten Fajnopolak był ciekawszym wyborem. Albo Denis. Kar-Wai Wong - i jakie odpowiedzi dała śmierć Studenta dot. tego, gdzie miasto popełniło błąd? ten post z tymi długimi odstępami jest moim zdaniem przekopiowanym z openoffice'a (sam czasem kopiowałem więc wiem) i był ewidentnie przygotowywany do wklejenia po rozpoczęciu rozgrywki. bardzo chętnie zobaczyłbym testament BGA
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 22:55:46 GMT 1
Falomat niewinny!
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 22:57:08 GMT 1
oj no nie wiem chłopie sytuacja jest zasadniczo prosta jak konstrukcja cepa w tej edycji można powiedzieć o mnie wiele, ale jakbyśmy mieli postawić kropkę w tym poście, to jak ktoś serio zrobi uczciwe iso do tego momentu i powie z czystym sumieniem, że ma mnie za mafię, to zrobi z siebie głupka i tyle, ja aktualnie czuję się najlepiej od początku gry, więc też nie sądzę, żeby moja późniejsza twórczość miała wypaść gorzej ja zakładam, że teraz w tym momencie łowisz sobie, twoje prawo, no ja gram 100% szczerości w tej gierce, więc w najgorszym razie ja cię kolorując na raczejzielono mogłem co najwyżej przestrzelić, a jeśli ty jesteś niewinny, co na ten moment zakładam i SERIO we mnie wjedziesz, to się po prostu wygłupisz i nie ma to nic wspólnego z jakimkowlwiek szantażem emocjonalnym, daje ci prawdziwy toruński realtalk edit: ale wypowiedz się, proszę, nt. dzisiejszej twórczości kolegi snajpera Spoko stary. Ja nie zamierzam znowu marnować na ciebie czasu. Moim zdaniem masz wyjebane ego i sprawa twojej przynależności tak czy siak zostanie wyjaśniona snajperem.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 27, 2024 22:59:06 GMT 1
Ja ciebie chyba Falomacie nie przypisywałem do glonów i nie umieściłem cię na mojej liście graczy piszących mało. Swoją drogą twojej tożsamości nadal nie znam, ale chyba nie jest dla mnie zbyt istotna. I dosłownie jak to pisałem, to mi kliknęło, kim prawdopodobnie jesteś. No w takim razie będę lekko bardziej ostrożny w stosunku do Twojego Starego, ale uważam, że jak się mieszał w wydarzeniach okołolinczowych, to było bardzo miejskie i wejście też miał bardzo miejskie. A ciebie Falomacie sobie w takim razie poczytam. Moim zdaniem to nie prawda, że mógłbyś długo ukrywać swoją tożsamość w takiej edycji.
A wejście Wróbel dzisiaj to moim zdaniem kolejna na liście rzeczy, które zrobiła, które moim zdaniem mają sens tylko będąc w mafii i nie rozumiem po co miastowy miałby tak zrobić.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 27, 2024 22:59:08 GMT 1
Student UKSW [8] – Grafi, Jose Arcadio Morales, Stalingradzki snajper, Jan Ludwik Pyszny, Denis Załęcki, Parzysty Miejski Snajper, Fajnopolak, Falomat Pierwsza karta - tutaj siedzi mafia . Ciekawa grupa kontrolna. Pójdę sobie z tym dalej, ale nie za daleko, bo jeszcze nie ułożyłem puzzli Fajnopolak [5] – chochoł, Początkujący mafiozo, Krwawy Hegemon, Student UKSW, Jackson Lamb Stalingradzki snajper [4] – Talleyrand, Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki Czy Talleyrand dawałby w swojego? Gdyby musiał zmieniać potrzebowałby się tłumaczyć, a był mało aktywny, więc Stalingradzki zielony (?) Grafiemu i Moralesowi ufam. Reszta mnie do siebie nie przekonuje. Wczoraj raczej nie było wajchy z Fajnopolaka, raczej, bo jest to pojęcie względne i każdy widzi je na swój sposób. Dlatego na ten moment zakładam, że mafia miała dogodną sytuację i nikt z mafii nie był na świeczniku.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 27, 2024 22:59:32 GMT 1
Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem. Jak dobrze czytam tożsamość, to grał jak zwykle. Jak zwykle jako miastowy. Wam się w dupach przewraca, jak wjeżdża faza wajchy. Zero jakiegoś racjonalnego myślenia, owczy pęd. Na chuj w ogóle siedzieć w temacie i czytać posty z dnia, jak wystarczy wbić w ostatnie 15 minut i oddać głosy? Po co piszecie analizy, skoro i tak finalnie pod wpływem paniki zmieniacie głosy? Zróbcie sobie jakąś edycję z samymi fazami wajchy albo losujcie linczowanych, tyle samo z tego wyjdzie. Ja wiem, że jestem głupi. Nie potrafię w grać w tę grę. Nie umiem szukać mafiozów. Dlatego głównie czytam i obserwuje. Ale, do chuja wafla, nawet ślepy by zauważył, że wy wczoraj zasabotowaliście miasto. Jose Arcadio Morales (przepraszam, że bez cytatów, ale piszę w wordzie jak dekiel, a nie chce mi się kopiować bbcode) “uniewinniłem się długo zanim padło w moją stronę to pytanie, nie wiem dlaczego budujesz teraz jakąś narrację, że "o, już bym cię jechał ale się w międzyczasie uniewinniłeś" Cieszę się, że sam się sobie uniewinniłeś, jak również że tak twierdzi część miasta. Pozwól jednak mi myśleć swoją łepetyną. Mnie na tamten moment się nie uniewinniłeś. Jednak odpowiedzią na tamto pytanie już bardziej. Tym powyżej raczej też, bo sądzę, że raczej mafiozo, by nie wypluł z siebie takiego głupiego wniosku z rzekomą narracją. Stalingradzki top mafijka po pierwszym dniu, finalnie ślicznie podbijał kręcenie wora Studentowi. Restauracja - którą też mieliście na językach, ale zeszła z nich po prostu nie pisząc (podobnie Mentzen) - wróciła wczoraj na chillku. Ani jednego miastowego posta, ani nic. No ale lepiej było w Studenta. To już ten Fajnopolak był ciekawszym wyborem. Albo Denis. Kar-Wai Wong - i jakie odpowiedzi dała śmierć Studenta dot. tego, gdzie miasto popełniło błąd? ten post z tymi długimi odstępami jest moim zdaniem przekopiowanym z openoffice'a (sam czasem kopiowałem więc wiem) i był ewidentnie przygotowywany do wklejenia po rozpoczęciu rozgrywki. bardzo chętnie zobaczyłbym testament BGA (przepraszam, że bez cytatów, ale piszę w wordzie jak dekiel, a nie chce mi się kopiować bbcode)
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 23:01:31 GMT 1
Ale dobra podzielę się z odczytami jakie miałem w testamencie skoro już część ujawniłem uzupełniając krótko o wydarzenia po otwarciu tematu.
Niewinni: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary ( Falomat i ktoś jeszcze wyrażał do niego wątpliwości że to wytrawny mafiozo i miałem wrażenie że Twój Stary miał sporo dość niewinnych momentów wczoraj) Mniej niewinni: PMS ( padł w mordzie), Falomat (jak to jest że to teraz ty szukałeś ze mną nici porozumienia gdzie zwykle ja wcześniej szukam z tobą? , Pyszny ( patrząc jak gra raczej niewinny) ,Lamp ( na ile go czytałem to wyglądał raczej niewinnie w tamtym momencie), Hegemon, Mentznen (to jest najmniej pewne moje uniewinnienie z tych mniej niewinnych) Potencjalna mafia/ Pozostali: Restauracja (potencjalna mafia) ,Zeus (???), Talleyrand ( padł jako czerwony), Cigano (stawiam na jego niewinność), Mgła Wojny (potencjalna mafia), Początkujący( ???), RMF(potencjalny strzał dla snajpera), Grafi (???), Załęcki (do przeczytania go jeszcze mam na spokojnie),Fajnopolak ( jeszcze raz poczytam ale jeśli on niewinny i ja niewinny to w największych kandydaturach wcale nie było mafii na świeczniku),The Chicken Man(???), Wróbel ( dzisiejsze postowanko to bardziej niewinne niż winne), Big Gay A (potencjalna mafia) Tak bym na ten moment widział mniej więcej grę. Teraz możemy rozmawiać.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 27, 2024 23:02:56 GMT 1
Big gay al, do zlinczowania lub do odjebania strzałem, jezeli staligradzki faktycznie niewinny
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 23:02:58 GMT 1
No jeśli Zeus to Kurwiszon, to oczywiście jest w mafii.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 23:03:02 GMT 1
oj no nie wiem chłopie sytuacja jest zasadniczo prosta jak konstrukcja cepa w tej edycji można powiedzieć o mnie wiele, ale jakbyśmy mieli postawić kropkę w tym poście, to jak ktoś serio zrobi uczciwe iso do tego momentu i powie z czystym sumieniem, że ma mnie za mafię, to zrobi z siebie głupka i tyle, ja aktualnie czuję się najlepiej od początku gry, więc też nie sądzę, żeby moja późniejsza twórczość miała wypaść gorzej ja zakładam, że teraz w tym momencie łowisz sobie, twoje prawo, no ja gram 100% szczerości w tej gierce, więc w najgorszym razie ja cię kolorując na raczejzielono mogłem co najwyżej przestrzelić, a jeśli ty jesteś niewinny, co na ten moment zakładam i SERIO we mnie wjedziesz, to się po prostu wygłupisz i nie ma to nic wspólnego z jakimkowlwiek szantażem emocjonalnym, daje ci prawdziwy toruński realtalk edit: ale wypowiedz się, proszę, nt. dzisiejszej twórczości kolegi snajpera Spoko stary. Ja nie zamierzam znowu marnować na ciebie czasu. Moim zdaniem masz wyjebane ego i sprawa twojej przynależności tak czy siak zostanie wyjaśniona snajperem.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 23:04:04 GMT 1
Spoko stary. Ja nie zamierzam znowu marnować na ciebie czasu. Moim zdaniem masz wyjebane ego i sprawa twojej przynależności tak czy siak zostanie wyjaśniona snajperem. No chyba, że mam się znowu nad tobą poznęcać. Chcesz?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 23:04:14 GMT 1
Ale dobra podzielę się z odczytami jakie miałem w testamencie skoro już część ujawniłem uzupełniając krótko o wydarzenia po otwarciu tematu.
Niewinni: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary ( Falomat i ktoś jeszcze wyrażał do niego wątpliwości że to wytrawny mafiozo i miałem wrażenie że Twój Stary miał sporo dość niewinnych momentów wczoraj) Mniej niewinni: PMS ( padł w mordzie), Falomat (jak to jest że to teraz ty szukałeś ze mną nici porozumienia gdzie zwykle ja wcześniej szukam z tobą? , Pyszny ( patrząc jak gra raczej niewinny) ,Lamp ( na ile go czytałem to wyglądał raczej niewinnie w tamtym momencie), Hegemon, Mentznen (to jest najmniej pewne moje uniewinnienie z tych mniej niewinnych) Potencjalna mafia/ Pozostali: Restauracja (potencjalna mafia) ,Zeus ( ), Talleyrand ( padł jako czerwony), Cigano (stawiam na jego niewinność), Mgła Wojny (potencjalna mafia), Początkujący( ), RMF(potencjalny strzał dla snajpera), Grafi ( ), Załęcki (do przeczytania go jeszcze mam na spokojnie),Fajnopolak ( jeszcze raz poczytam ale jeśli on niewinny i ja niewinny to w największych kandydaturach wcale nie było mafii na świeczniku),The Chicken Man( ), Wróbel ( dzisiejsze postowanko to bardziej niewinne niż winne), Big Gay A (potencjalna mafia) Tak bym na ten moment widział mniej więcej grę. Teraz możemy rozmawiać.
co się zmieniło od 20:30? No chyba, że mam się znowu nad tobą poznęcać. Chcesz? Rób co chcesz, jeśli jesteś niewinny i nie umiesz oddzielić gierki od niegierki, to jest to po prostu przykre, jak jesteś w mafii to nie ma tematu
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:05:32 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 23:05:32 GMT 1
No jeśli Zeus to Kurwiszon, to oczywiście jest w mafii. W życiu bym nie powiedział że to on, ale jeśli to on to się zgadzam
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 23:05:52 GMT 1
Niewinni: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary ( Falomat i ktoś jeszcze wyrażał do niego wątpliwości że to wytrawny mafiozo i miałem wrażenie że Twój Stary miał sporo dość niewinnych momentów wczoraj) Mniej niewinni: PMS ( padł w mordzie), Falomat (jak to jest że to teraz ty szukałeś ze mną nici porozumienia gdzie zwykle ja wcześniej szukam z tobą? , Pyszny ( patrząc jak gra raczej niewinny) ,Lamp ( na ile go czytałem to wyglądał raczej niewinnie w tamtym momencie), Hegemon, Mentznen (to jest najmniej pewne moje uniewinnienie z tych mniej niewinnych) Potencjalna mafia/ Pozostali: Restauracja (potencjalna mafia) ,Zeus ( ), Talleyrand ( padł jako czerwony), Cigano (stawiam na jego niewinność), Mgła Wojny (potencjalna mafia), Początkujący( ), RMF(potencjalny strzał dla snajpera), Grafi ( ), Załęcki (do przeczytania go jeszcze mam na spokojnie),Fajnopolak ( jeszcze raz poczytam ale jeśli on niewinny i ja niewinny to w największych kandydaturach wcale nie było mafii na świeczniku),The Chicken Man( ), Wróbel ( dzisiejsze postowanko to bardziej niewinne niż winne), Big Gay A (potencjalna mafia) Tak bym na ten moment widział mniej więcej grę. Teraz możemy rozmawiać.
co się zmieniło od 20:30? Ale po co mnie męczysz o to co się zmieniło o 20:30 skoro to już są typy po przetrawieniu tego co się działo w okolicach linczu dodając to co dzisiaj się zdarzyło po otwarciu tematu?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:07:26 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 23:07:26 GMT 1
No jeśli Zeus to Kurwiszon, to oczywiście jest w mafii. o kurka myślałem, że to jakiś bardziej oldskulowy wjebaniec, skoro dał posta z "Radą Miastowych Mędrców" na wejściu ale jak to on, to, kurwa, zupełnie niepodobny xD te, może Ty je jaki debiutant, Zeus?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 27, 2024 23:08:07 GMT 1
No jeśli Zeus to Kurwiszon, to oczywiście jest w mafii. W życiu bym nie powiedział że to on, ale jeśli to on to się zgadzam Przecież Zeus bez byciem Kurwiszonem może być w mafii, bycie Kurwiszonem po prostu te szanse zwiększa jeszcze bardziej
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 23:08:50 GMT 1
Jeśli Zeus w mafii to bardzo mnie dziwi jego aż tak zjazd w dół i to tylko w d1.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 23:09:03 GMT 1
No jeśli Zeus to Kurwiszon, to oczywiście jest w mafii. W życiu bym nie powiedział że to on, ale jeśli to on to się zgadzam no a to nie jest chicken man po prostu (i wtedy też średnio wygląda? xD) co się zmieniło od 20:30? Ale po co mnie męczysz o to co się zmieniło o 20:30 skoro to już są typy po przetrawieniu tego co się działo w okolicach linczu dodając to co dzisiaj się zdarzyło po otwarciu tematu? no bo w pierwszym zdaniu piszesz, że się dzielisz odczytami z testamentu, więc dla mnie logiczne było, że wklejasz testament o 20:30 cigano jest raczej podejrzany, bo ukrywa potencjał w testamencie (pisanym już po linczu) jest raczej niewinny więc pytam: co się zmieniło teraz doczytałem, że w zasadzie to dopisywałeś jeszcze to z dzisiaj, więc pytanie można było zadać lepiej, natomiast no opowiedz o twoim stosunku co cigano na przestrzeni gierki
|
|