|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:10:55 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 23:10:55 GMT 1
Nwm chłopaki, pisałem że mi się rzeczy w zeusie nie podobają ale jak to Kurwi to jeszcze bardziej mi się nie podobają
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 27, 2024 23:12:58 GMT 1
Wczorajszy lincz to absolutna kompromitacja miasta.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 27, 2024 23:13:12 GMT 1
Za każdym razem mam bekę, jak ktoś potrafi dopasować tożsamości 20 typów (co moje umiejętności przekracza), ale nie wyłapuje Gary'ego, którego ja zwykle odnajduję maks po paru postach. Also sam żeś kurwiszon, słomiany chamie Czyta ktoś tutaj rozgrywkę? Czy wszystko łapiecie jak pelikany?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 27, 2024 23:13:25 GMT 1
Przejmuję władzę i działamy odtąd po mojemu.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 27, 2024 23:14:23 GMT 1
Kurde, ale mi się marzy zamknięcie dzisiejszego linczu w grupie, Zeus, Mgła, Chicken Man i Big Gay Al
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:14:44 GMT 1
via mobile
Post by chochoł on Jan 27, 2024 23:14:44 GMT 1
Bohaterze, prowadź
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:15:04 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 23:15:04 GMT 1
Wczorajszy lincz to absolutna kompromitacja miasta. XD Ja co prawda nie udzielalem się w fazie wajchy bo w D1 to z reguły w tym community straszne gówno, ale ty się schowałeś do nory dużo wcześniej i jesteś teraz bezczelny
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 23:15:22 GMT 1
Nwm chłopaki, pisałem że mi się rzeczy w zeusie nie podobają ale jak to Kurwi to jeszcze bardziej mi się nie podobają ja powiem tak tak [2] Jak Kurwi jest Chicken manem, to mi się trochę nie podoba drogą eliminacji, bo niby z mojego pressingu d0 wyszedł z jakimś luzem, ale bez followupu ani d1, ani w dotychczasowym d2, a to trochę luzu to za mało, żeby się wozić na uniewinnieniach, chociaż to dalej jest jeszcze w granicach jakiegoś benefit of the doubt Jak Kurwi jest Zeusem, to mi się wtedy tym bardziej nie podoba, no bo wtedy to jest przepaść jakaś i mogłeś mieć rację z tym, że nie umi. Ja bym stawiał na Chickena i Zeusa jakiegoś super miejskiego Jose, ewentualnie jakiś totalny wildcard w stylu Vulgarda i wtedy nic nie wiem. edit: Za każdym razem mam bekę, jak ktoś potrafi dopasować tożsamości 20 typów (co moje umiejętności przekracza), ale nie wyłapuje Gary'ego, którego ja zwykle odnajduję maks po paru postach. Also sam żeś kurwiszon, słomiany chamie Czyta ktoś tutaj rozgrywkę? Czy wszystko łapiecie jak pelikany? a no to może wildcard i jest trudniej, zobaczymy
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 23:15:26 GMT 1
W życiu bym nie powiedział że to on, ale jeśli to on to się zgadzam no a to nie jest chicken man po prostu (i wtedy też średnio wygląda? xD) Ale po co mnie męczysz o to co się zmieniło o 20:30 skoro to już są typy po przetrawieniu tego co się działo w okolicach linczu dodając to co dzisiaj się zdarzyło po otwarciu tematu? no bo w pierwszym zdaniu piszesz, że się dzielisz odczytami z testamentu, więc dla mnie logiczne było, że wklejasz testament o 20:30 cigano jest raczej podejrzany, bo ukrywa potencjał w testamencie (pisanym już po linczu) jest raczej niewinny więc pytam: co się zmieniło teraz doczytałem, że w zasadzie to dopisywałeś jeszcze to z dzisiaj, więc pytanie można było zadać lepiej, natomiast no opowiedz o twoim stosunku co cigano na przestrzeni gierki Wczoraj miałem właśnie między innymi u Cigano odczyt że było widać że to ogar skrywający potencjał oraz powinienem do niego ostrożnie podchodzić ( zgodnie zasadą że ci najmniej aktywni będący najbardziej merytoryczni mogą być w mafii i tam jeszcze 2 osoby wymieniłem). Temat nie musiał być ciągnięty w d1. Dzisiaj swoją grą jak dla mnie się uniewinnia. Koniec tematu.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 27, 2024 23:15:57 GMT 1
Wczorajszy lincz rozegrał się pomiędzy Studentem a Polskiem, co - w myśl reguł sztuki - jest ciężkim absurdem. Nie takich graczy się linczuje pierwszego dnia.
Trzy głosy wyłapał jeszcze Zamglony Umysł, no ludzie! 😃
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:17:14 GMT 1
via mobile
Post by chochoł on Jan 27, 2024 23:17:14 GMT 1
A co do Doktora to przecież Red wczoraj w pierwszych lepszych 3 postach najebał tyle razy te swoją emotke, co w swoim podsumowaniu dotyczącym MVP
Czytacie wy te jego podsumowania w ogóle czy tylko z niego bekę kręcicie na discordzie? No nie da się odzobaczyć tych emotke
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:17:20 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 23:17:20 GMT 1
Przejmuję władzę i działamy odtąd po mojemu. Prowadź, wodzu
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:18:08 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 23:18:08 GMT 1
Kurde, ale mi się marzy zamknięcie dzisiejszego linczu w grupie, Zeus, Mgła, Chicken Man i Big Gay Al Albus dobrze główkuje, powinien dostać zapro do RMM
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:18:12 GMT 1
via mobile
Post by chochoł on Jan 27, 2024 23:18:12 GMT 1
Zawiązuje nowa MRM i mianuje Mentzena przewodniczącym!
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:18:46 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 23:18:46 GMT 1
Nwm chłopaki, pisałem że mi się rzeczy w zeusie nie podobają ale jak to Kurwi to jeszcze bardziej mi się nie podobają ja powiem tak tak [2] Jak Kurwi jest Chicken manem, to mi się trochę nie podoba drogą eliminacji, bo niby z mojego pressingu d0 wyszedł z jakimś luzem, ale bez followupu ani d1, ani w dotychczasowym d2, a to trochę luzu to za mało, żeby się wozić na uniewinnieniach, chociaż to dalej jest jeszcze w granicach jakiegoś benefit of the doubt Jak Kurwi jest Zeusem, to mi się wtedy tym bardziej nie podoba, no bo wtedy to jest przepaść jakaś i mogłeś mieć rację z tym, że nie umi. Ja bym stawiał na Chickena i Zeusa jakiegoś super miejskiego Jose, ewentualnie jakiś totalny wildcard w stylu Vulgarda i wtedy nic nie wiem. edit: Czyta ktoś tutaj rozgrywkę? Czy wszystko łapiecie jak pelikany? a no to może wildcard i jest trudniej, zobaczymy Chicken chyba gracz Szarlej, tak strzelałem
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 27, 2024 23:19:10 GMT 1
Buffon (Tomus) na sto procent niewinny. Typowe dla tego gracza miejskie zaćmienie, miejska głupota, miejski chaos. Jeśli potrafił to odegrać w mafii, rzeczywiście zrobił gigantyczny postęp.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 27, 2024 23:19:16 GMT 1
To może dwie równoległe rady miastowych mędrców? Ja chcę być w tej z Moralesem i Albusem.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:19:45 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 23:19:45 GMT 1
ja powiem tak tak [2] Jak Kurwi jest Chicken manem, to mi się trochę nie podoba drogą eliminacji, bo niby z mojego pressingu d0 wyszedł z jakimś luzem, ale bez followupu ani d1, ani w dotychczasowym d2, a to trochę luzu to za mało, żeby się wozić na uniewinnieniach, chociaż to dalej jest jeszcze w granicach jakiegoś benefit of the doubt Jak Kurwi jest Zeusem, to mi się wtedy tym bardziej nie podoba, no bo wtedy to jest przepaść jakaś i mogłeś mieć rację z tym, że nie umi. Ja bym stawiał na Chickena i Zeusa jakiegoś super miejskiego Jose, ewentualnie jakiś totalny wildcard w stylu Vulgarda i wtedy nic nie wiem. edit: a no to może wildcard i jest trudniej, zobaczymy Chicken chyba gracz Szarlej, tak strzelałem Też mi się tak zdawało Tylko kim jest Big Al nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:19:54 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 23:19:54 GMT 1
Ciekawe jak moi obserwatorzy zareagują jeśli miałem rację z Zeusem
|
|
|
Rozgrywka