|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:37:36 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 27, 2024 23:37:36 GMT 1
a co myślicie o Jackson Lamb? ja myślę, że to gracz njay i to w mafijnym wydaniu jakoś umyka tutaj w rozważaniach to, z jaką pewnością się we mnie wjebał, gdy ja właściwie nie wiedziałem, kogo ostatecznie wyjebać, było dla mnie zastanawiające po linczu ostatnie posty, to żeby mnie snajper odjebał, bo go czutka nie myliła Ja bym się trzymał strzału w Fajnego - mam obawy, że jak nie zleci teraz, to się wywinie na dłużej. gracz ten w mafii wpierdala się na pewniaka a w mieście nie wie, co robić, sam mi to przyznał kiedyś
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 27, 2024 23:39:05 GMT 1
nie bierzcie narkotyków
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:40:19 GMT 1
via mobile
Post by chochoł on Jan 27, 2024 23:40:19 GMT 1
Skisłem
Ten co zapodał, co za kurwa zajebisty wieczór, z każdym pół godziny coraz lepiej, czuję się jak na zlocie : D
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:40:49 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 27, 2024 23:40:49 GMT 1
moich oponentów bardzo doceniam
Szczególnie że backup jest rozgarnięty więc cieszę się że was mam szczekacze
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:41:13 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 27, 2024 23:41:13 GMT 1
a co myślicie o Jackson Lamb? ja myślę, że to gracz njay i to w mafijnym wydaniu jakoś umyka tutaj w rozważaniach to, z jaką pewnością się we mnie wjebał, gdy ja właściwie nie wiedziałem, kogo ostatecznie wyjebać, było dla mnie zastanawiające po linczu ostatnie posty, to żeby mnie snajper odjebał, bo go czutka nie myliła Ja bym się trzymał strzału w Fajnego - mam obawy, że jak nie zleci teraz, to się wywinie na dłużej. gracz ten w mafii wpierdala się na pewniaka a w mieście nie wie, co robić, sam mi to przyznał kiedyś No na pierwszy rzut oka nie wygląda źle ale dla mnie mieści się w potencjalnie ryzykownej grupie merytorycznych pólglonów Do przemyślenia razem z rap mattersem, big alem i jakimś początkującym mafiozą Dumbledora i Grafiego mam za niewinnych
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 23:44:00 GMT 1
podaję ludzi, których mam za bardziej niż mniej niewinnych
dumbledore, wróbel, ronaldo, grafi, chochoł, falomat, fajnopolak, pyszny, wong, morales mentzen na granicy
tam wiadomo, że przy paru nickach ostrożnie trzeba, ale potem drogą eliminacji spokojnie będzie można coś wytypować, taki snajper się może uniewinni, jakaś restauracja czy inny wielkigej się określą
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 27, 2024 23:44:03 GMT 1
takie bedzie gotowanie glonów, albo szybko wydorośleją
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 23:53:26 GMT 1
kurwa no zabiłem dyskusję bo albo jest narada na mafijnym albo beka za mnie i nie ma komu postować
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 27, 2024 23:54:09 GMT 1
a co myślicie o Jackson Lamb? ja myślę, że to gracz njay i to w mafijnym wydaniu jakoś umyka tutaj w rozważaniach to, z jaką pewnością się we mnie wjebał, gdy ja właściwie nie wiedziałem, kogo ostatecznie wyjebać, było dla mnie zastanawiające po linczu ostatnie posty, to żeby mnie snajper odjebał, bo go czutka nie myliła Ja bym się trzymał strzału w Fajnego - mam obawy, że jak nie zleci teraz, to się wywinie na dłużej. gracz ten w mafii wpierdala się na pewniaka a w mieście nie wie, co robić, sam mi to przyznał kiedyś Fajnopolak jak możesz to ciśnij Lamba, to w sumie może byc dobry trop
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 27, 2024 23:56:38 GMT 1
kurwa no zabiłem dyskusję bo albo jest narada na mafijnym albo beka za mnie i nie ma komu postować wyluzuj, już prawie północ, ja zaraz idę w kimę. Ogólnie fajnie by było, jakby się okazało, że miasto zawiązało dobrą komitywę, ale wiemy jak jest, jeden zielony za dużo i znowu będzie, ze nie uczymy się na błędach
|
|
|
Rozgrywka
Jan 27, 2024 23:56:59 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 27, 2024 23:56:59 GMT 1
podaję ludzi, których mam za bardziej niż mniej niewinnych dumbledore, wróbel, ronaldo, grafi, chochoł, falomat, fajnopolak, pyszny, wong, morales mentzen na granicy tam wiadomo, że przy paru nickach ostrożnie trzeba, ale potem drogą eliminacji spokojnie będzie można coś wytypować, taki snajper się może uniewinni, jakaś restauracja czy inny wielkigej się określą a kto najbardziej czerwony?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 27, 2024 23:57:02 GMT 1
kurwa no zabiłem dyskusję bo albo jest narada na mafijnym albo beka za mnie i nie ma komu postować Wypadałoby zostawić coś na jutro do postowania w ciągu dnia
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 27, 2024 23:57:38 GMT 1
Jaki znowu kurwiszon, skoro w pierwszym poście po otwarciu tematu dziś pisałem, że nie? Dobry ziom w pojebanym mieście, ewidentnie prorocze słowa. Ale ja się nie obrażam Aczkolwiek przyznam, że nieco wkurwia, że wszelkie wątpliwości co do mojej strony pojawiają się wtedy, jak mnie nie ma, a jak już jestem, to ani be, ani me, ani chuj mi w dupę.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 27, 2024 23:58:57 GMT 1
no ja nie mówię, że na bank wszyscy moi zieloni są zieloni, bardzo możliwe, że się gdzieś pomyliłem, ale no udało się podzielić miasto mniej więcej na pół i jak w tej drugiej połówce MUSI być więcej mafiozów, bo co no 1 misclear trzeba się liczyć, no nawet 2 od biedy
to tam i tak trzech zostaje, a możliwe że więcej
a to nie są sojusze i cleary do końca życia przecież, bo tu faktycznie się na błędach trzeba uczyć
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 0:01:45 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 0:01:45 GMT 1
Jaki znowu kurwiszon, skoro w pierwszym poście po otwarciu tematu dziś pisałem, że nie? Dobry ziom w pojebanym mieście, ewidentnie prorocze słowa. Ale ja się nie obrażam Aczkolwiek przyznam, że nieco wkurwia, że wszelkie wątpliwości co do mojej strony pojawiają się wtedy, jak mnie nie ma, a jak już jestem, to ani be, ani me, ani chuj mi w dupę. No to dawaj reveal
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 0:01:49 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 0:01:49 GMT 1
no ja nie mówię, że na bank wszyscy moi zieloni są zieloni, bardzo możliwe, że się gdzieś pomyliłem, ale no udało się podzielić miasto mniej więcej na pół i jak w tej drugiej połówce MUSI być więcej mafiozów, bo co no 1 misclear trzeba się liczyć, no nawet 2 od biedy to tam i tak trzech zostaje, a możliwe że więcej a to nie są sojusze i cleary do końca życia przecież, bo tu faktycznie się na błędach trzeba uczyć ok, ale jak powiedziałeś a to powiedz i b. Skoro połowę miasta odstawiasz na potem, to kto w drugiej połowie powinien być opcja na jutro według ciebie?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 0:03:20 GMT 1
no ja nie mówię, że na bank wszyscy moi zieloni są zieloni, bardzo możliwe, że się gdzieś pomyliłem, ale no udało się podzielić miasto mniej więcej na pół i jak w tej drugiej połówce MUSI być więcej mafiozów, bo co no 1 misclear trzeba się liczyć, no nawet 2 od biedy to tam i tak trzech zostaje, a możliwe że więcej a to nie są sojusze i cleary do końca życia przecież, bo tu faktycznie się na błędach trzeba uczyć ok, ale jak powiedziałeś a to powiedz i b. Skoro połowę miasta odstawiasz na potem, to kto w drugiej połowie powinien być opcja na jutro według ciebie? krwawy hegemon kurwa nie wiem gościu, ograniczam pool o połowę, a ty mi teraz wiercisz dziurę w brzuchu w chuj wie jakim celu mamy 21 godzin do linczu, zobaczymy co się wydarzy
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 0:05:39 GMT 1
Jaki znowu kurwiszon, skoro w pierwszym poście po otwarciu tematu dziś pisałem, że nie? Dobry ziom w pojebanym mieście, ewidentnie prorocze słowa. Ale ja się nie obrażam Aczkolwiek przyznam, że nieco wkurwia, że wszelkie wątpliwości co do mojej strony pojawiają się wtedy, jak mnie nie ma, a jak już jestem, to ani be, ani me, ani chuj mi w dupę. No to dawaj reveal Tożsamości? A po co? Jak masz wątpliwości co do mojej osoby, to przecież jestem tutaj, pytaj co mną kierowało jak robiłem X czy Y, porozmawiaj ze mną
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 0:10:37 GMT 1
a co myślicie o Jackson Lamb? ja myślę, że to gracz njay i to w mafijnym wydaniu jakoś umyka tutaj w rozważaniach to, z jaką pewnością się we mnie wjebał, gdy ja właściwie nie wiedziałem, kogo ostatecznie wyjebać, było dla mnie zastanawiające po linczu ostatnie posty, to żeby mnie snajper odjebał, bo go czutka nie myliła Ja bym się trzymał strzału w Fajnego - mam obawy, że jak nie zleci teraz, to się wywinie na dłużej. gracz ten w mafii wpierdala się na pewniaka a w mieście nie wie, co robić, sam mi to przyznał kiedyś Pomyliłeś się z tożsamością. Also, to, co określiłeś w innym poście jako "no fun allowed" w mojej grze to wyłącznie efekt kreacji - którą chyba dobrałem dość niefortunnie, bo Lamb jest pozbawionym empatii egocentrykiem, którego najwyraźniej nie umiem grać dłużej niż kilka postów. Tekst o snajperze to efekt emocji na szybko przed zamknięciem tematu, bo w pierwszym odruchu autentycznie zaświeciła mi się lampka, że głosowanie to była podręcznikowa wajcha ratująca czerwonego. Dzisiaj bym już tego nie napisał bo raz, że patrząc na chłodno kandydatura Studenta wygląda na zbyt absurdalną na tego typu wajchę, a dwa, że vibe check w Twoim kontekście zaczął mi się bardziej zgadzać po otwarciu tematu na nowo. Duuużo bardziej podoba mi się Twoja dzisiejsza twórczość, jakby przeżycie dało Ci kopa do gry i kombinowania dużo szerzej, zaczepek też jest więcej. Zaraz sobie jeszcze przejrzę na nowo dzisiejsze strony i napiszę coś więcej, bo trafiła się trochę bardziej busy sobota niż przewidywałem.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 0:10:56 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 0:10:56 GMT 1
Tożsamości? A po co? Jak masz wątpliwości co do mojej osoby, to przecież jestem tutaj, pytaj co mną kierowało jak robiłem X czy Y, porozmawiaj ze mną Co tobą kierowało jak chowałeś się do nory na drugą część d1 po niezłym początku?
|
|