|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 0:11:59 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 0:11:59 GMT 1
ok, ale jak powiedziałeś a to powiedz i b. Skoro połowę miasta odstawiasz na potem, to kto w drugiej połowie powinien być opcja na jutro według ciebie? krwawy hegemon kurwa nie wiem gościu, ograniczam pool o połowę, a ty mi teraz wiercisz dziurę w brzuchu w chuj wie jakim celu mamy 21 godzin do linczu, zobaczymy co się wydarzy a przed chwilą miałeś pretensje że zabiłeś dyskusje No nie wiem, jakieś opcje chyba rozważasz, a ja byłem ciekaw co byś zrobił, zanim samo się zrobi.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 0:12:20 GMT 1
chk chk chk slim shady
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 0:15:25 GMT 1
Kurna, jakie chowanie się do nory, skoro sam mi piszesz, że miałem niezły początek? Już mnie tym Dumbledore wkurwił w poście z wczoraj.
Przez noc grałem albo w mafię, albo w PoE2, o 11 zarzuciłem sobie ćpanie, zeszło mi na tyle, żeby być w stanie czytać posty koło 15-16, przeczytałem, cośtam popisałem, ale bez przekonania, a potem poszedłem spać
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 0:16:19 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 0:16:19 GMT 1
Skonsternował mnie tym cpaniem od 11
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 0:17:08 GMT 1
Czymże jest czas dla Boga?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 0:17:53 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 0:17:53 GMT 1
Kurna, jakie chowanie się do nory, skoro sam mi piszesz, że miałem niezły początek? Już mnie tym Dumbledore wkurwił w poście z wczoraj. Przez noc grałem albo w mafię, albo w PoE2, o 11 zarzuciłem sobie ćpanie, zeszło mi na tyle, żeby być w stanie czytać posty koło 15-16, przeczytałem, cośtam popisałem, ale bez przekonania, a potem poszedłem spać Dosłownie ci napisałem że mam na myśli pierwszą połowę dnia, czego nie rozumiesz? Wjebałeś się w temat fajnie, po czym ostatni post przed linczem napisałeś o 18:30 i się zmyłeś na krytyczną fazę dnia
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 0:21:56 GMT 1
No teraz to w ogóle nie rozumiem, co chciałeś przekazać w ostatnim poście. Na pytanie już ci odpowiedziałem, a "chowanie się do nory" to nie to samo co "pójście sobie z tematu i nie wchodzenie do niego"
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 0:22:25 GMT 1
Na sajm początek chciałbym przeprosić za nazwanie Albusa chujem w temacie linczowym – w tym całym amoku, trochę stres mnie złapał i widziałem, że lincz się raczej kręci wokół Fajnopolaka/Studenta/eSeSnajpera na których zlinczowanie za chuja się nie chciałem przykładać, bo, jak już wspominałem, ja w ogóle w waszą gierkę nie gram, i pewnie jakbym miał przysiąść i stwierdzić o co żeście wy się do nich właściwie przyjebali, to bym nie dał rady sklecić powodów, a z gierki to tak sporo pisali i się wychylali, no to rozumiem brak walenia w glony, czy co wy tam między sobą na jakichś spotkaniach ustaliliście, ale ja się nie czułem dobrze z atakowaniem kogokolwiek, kto się przyłożył i JAKOŚ wyglądał; w każdym razie była 20;59, nie wiedziałem ile mi zostało sekund i wysłałem bez namysłu wiadomość, która miała brzmieć mniej więcej "no to chuj, niech będzie ten Albus z braku laku", no a wyszło jak wyszło – trochę buraczanie z mojej strony, i choć z tego co już zdążyłem zobaczyć, to was taki język raczej nie rusza, to mnie, jeśli kogoś rzeczywiście nie uważam za chuja, a tutaj nie miałem powodu do używania takiego nazewnictwa, raczej gryzie, i aż nie mogłem się uspokoić w nocy, że tak to wyszło, tak się nieswojo z tym czułem. Więc jeszcze raz – Albusie, wcale NIE uważam cię za chuja, i wiem, że teraz pewnie jakieś wasze podręczniki mają ten słowotok za jakąś mafijną zagrywkę czy coś, ale ja to szczerze powiedziawszy mam lekko w kutasie obecnie, potrzebowałem się o tym wygadać, nie chcę po prostu, żeby po gierce jakieś dziwne rzeczy były, i nawet nie wiem kim jesteś, chyba. A podczas gierki to wiadomo, masz pełne prawo to wyciągać przeciw mnie, no trudno. Ale wcale nie uważam cię za chuja. Albus Dumbledore
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 0:23:22 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 0:23:22 GMT 1
Wbijasz w temat z zaangażowaniem, spoko piszesz a pot znikasz, po czym wyjaśnisz to w sposób, który można streścić tak, że w sumie to masz wyjebane
No ok, dzięki za odpowiedź
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 0:24:04 GMT 1
Kolejna kwestia, chciałbym żeby mi to nie siedziało z tyłu głowy jako jakiś głupi argument, mianowicie – Grafi czy ty jesteś tym, kim myślę, że jesteś? W sensie tożsamościowo, nie frakcyjnie.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 0:28:05 GMT 1
Ale ja całe D1 ogólnie miałem spadkowe, polecam to sprawdzić. Nie planowałem nieprzespanej nocy z czwartku na piątek, sam sobie jestem świadkiem, że próbowałem iść spać ze trzy razy. Potem rozważałem doczekanie do tej 21, ale postów mi zostało niewiele, a mi się w sumie nie chciało, plus no, możesz to nazwać krytyczną fazą dnia, ale to wciąż D1, więc się specjalnie nie przejmowałem
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 0:28:18 GMT 1
a co myślicie o Jackson Lamb? ja myślę, że to gracz njay i to w mafijnym wydaniu jakoś umyka tutaj w rozważaniach to, z jaką pewnością się we mnie wjebał, gdy ja właściwie nie wiedziałem, kogo ostatecznie wyjebać, było dla mnie zastanawiające po linczu ostatnie posty, to żeby mnie snajper odjebał, bo go czutka nie myliła Ja bym się trzymał strzału w Fajnego - mam obawy, że jak nie zleci teraz, to się wywinie na dłużej. gracz ten w mafii wpierdala się na pewniaka a w mieście nie wie, co robić, sam mi to przyznał kiedyś To nawet nie jest on. Njay to ja
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 0:28:26 GMT 1
Kurna, jakie chowanie się do nory, skoro sam mi piszesz, że miałem niezły początek? Już mnie tym Dumbledore wkurwił w poście z wczoraj. Przez noc grałem albo w mafię, albo w PoE2, o 11 zarzuciłem sobie ćpanie, zeszło mi na tyle, żeby być w stanie czytać posty koło 15-16, przeczytałem, cośtam popisałem, ale bez przekonania, a potem poszedłem spać
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 0:28:40 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 0:28:40 GMT 1
To może jutro ten chicken Man?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 0:29:06 GMT 1
ale żeby o tej porze do paczkomatu dowozili
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 0:30:04 GMT 1
Jest fajnie, jest przyjemnie, dobrze się czuję, oof, mogę rozmawiać, nie ma problemu.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 0:30:50 GMT 1
Pytajcie, a KMWTBW
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 0:32:13 GMT 1
a nie pierdol z pytaniami, mówi co ci ślina na język przyniesie
pamiętaj, że niewinni w najgorszym razie mogą się pomylić, nie pierwsi i nie ostatni
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 0:32:18 GMT 1
Na sajm początek chciałbym przeprosić za nazwanie Albusa chujem w temacie linczowym – w tym całym amoku, trochę stres mnie złapał i widziałem, że lincz się raczej kręci wokół Fajnopolaka/Studenta/eSeSnajpera na których zlinczowanie za chuja się nie chciałem przykładać, bo, jak już wspominałem, ja w ogóle w waszą gierkę nie gram, i pewnie jakbym miał przysiąść i stwierdzić o co żeście wy się do nich właściwie przyjebali, to bym nie dał rady sklecić powodów, a z gierki to tak sporo pisali i się wychylali, no to rozumiem brak walenia w glony, czy co wy tam między sobą na jakichś spotkaniach ustaliliście, ale ja się nie czułem dobrze z atakowaniem kogokolwiek, kto się przyłożył i JAKOŚ wyglądał; w każdym razie była 20;59, nie wiedziałem ile mi zostało sekund i wysłałem bez namysłu wiadomość, która miała brzmieć mniej więcej "no to chuj, niech będzie ten Albus z braku laku", no a wyszło jak wyszło – trochę buraczanie z mojej strony, i choć z tego co już zdążyłem zobaczyć, to was taki język raczej nie rusza, to mnie, jeśli kogoś rzeczywiście nie uważam za chuja, a tutaj nie miałem powodu do używania takiego nazewnictwa, raczej gryzie, i aż nie mogłem się uspokoić w nocy, że tak to wyszło, tak się nieswojo z tym czułem. Więc jeszcze raz – Albusie, wcale NIE uważam cię za chuja, i wiem, że teraz pewnie jakieś wasze podręczniki mają ten słowotok za jakąś mafijną zagrywkę czy coś, ale ja to szczerze powiedziawszy mam lekko w kutasie obecnie, potrzebowałem się o tym wygadać, nie chcę po prostu, żeby po gierce jakieś dziwne rzeczy były, i nawet nie wiem kim jesteś, chyba. A podczas gierki to wiadomo, masz pełne prawo to wyciągać przeciw mnie, no trudno. Ale wcale nie uważam cię za chuja. Albus Dumbledore to jest imo fajny post sam nieraz mam potrzebę komuś napisać coś pozagrowego w stylu "niezależnie od frakcji, dałeś z siebie wszystko" czy przeprosić zlinczowanego niewinnego za niecelny lincz, ogólnie dobrze żyć z ludźmi
i też posty nieraz ślę z myślą "kurwa, zaraz ktoś się pewnie przyjebie" ogólnie takie podkreślanie swojego self-conciousness w związku z wysłaniem swojego posta kojarzy mi się z niewinnością, np. taki miastowy Gimli pisał "a ja się podczepię" czy Cenarius "ten post pewnie będzie jutro przywoływany jako oznaka mafijności", mafioza paradoksalnie jakby chciał uprawiać posturing, że ma w piździe, co ludzie sądzą, co napisze a co myślicie o Jackson Lamb? ja myślę, że to gracz njay i to w mafijnym wydaniu jakoś umyka tutaj w rozważaniach to, z jaką pewnością się we mnie wjebał, gdy ja właściwie nie wiedziałem, kogo ostatecznie wyjebać, było dla mnie zastanawiające po linczu ostatnie posty, to żeby mnie snajper odjebał, bo go czutka nie myliła gracz ten w mafii wpierdala się na pewniaka a w mieście nie wie, co robić, sam mi to przyznał kiedyś Pomyliłeś się z tożsamością. Also, to, co określiłeś w innym poście jako "no fun allowed" w mojej grze to wyłącznie efekt kreacji - którą chyba dobrałem dość niefortunnie, bo Lamb jest pozbawionym empatii egocentrykiem, którego najwyraźniej nie umiem grać dłużej niż kilka postów. Tekst o snajperze to efekt emocji na szybko przed zamknięciem tematu, bo w pierwszym odruchu autentycznie zaświeciła mi się lampka, że głosowanie to była podręcznikowa wajcha ratująca czerwonego. Dzisiaj bym już tego nie napisał bo raz, że patrząc na chłodno kandydatura Studenta wygląda na zbyt absurdalną na tego typu wajchę, a dwa, że vibe check w Twoim kontekście zaczął mi się bardziej zgadzać po otwarciu tematu na nowo. Duuużo bardziej podoba mi się Twoja dzisiejsza twórczość, jakby przeżycie dało Ci kopa do gry i kombinowania dużo szerzej, zaczepek też jest więcej. Zaraz sobie jeszcze przejrzę na nowo dzisiejsze strony i napiszę coś więcej, bo trafiła się trochę bardziej busy sobota niż przewidywałem. okej, zostawiamy więc tożsamościowe gierki, skoro się pomyliłem, w Twoją nie wnikam ". Duuużo bardziej podoba mi się Twoja dzisiejsza twórczość, jakby przeżycie dało Ci kopa do gry i kombinowania dużo szerzej, zaczepek też jest więcej." - ogólnie jestem ostatni, żeby ludzi jebać za zmianę zdania, ale mam wrażenie, że w d0/d1 zdążyłem mieć od chuja zaczepek, jeszcze się na dobre teraz nie rozkręciłem, więc niezbyt pasuje mi ten argument w tym momencie czekam na dalszą twórczość po przejrzeniu nowych stron
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 0:33:13 GMT 1
a co myślicie o Jackson Lamb? ja myślę, że to gracz njay i to w mafijnym wydaniu jakoś umyka tutaj w rozważaniach to, z jaką pewnością się we mnie wjebał, gdy ja właściwie nie wiedziałem, kogo ostatecznie wyjebać, było dla mnie zastanawiające po linczu ostatnie posty, to żeby mnie snajper odjebał, bo go czutka nie myliła gracz ten w mafii wpierdala się na pewniaka a w mieście nie wie, co robić, sam mi to przyznał kiedyś To nawet nie jest on. Njay to ja i tyś mnie chciał wyjebać w d1? wiedząc, jak mi bateryjki siadają po czasie z first-hand doświadczenia? tłumacz się gorąco
|
|