|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 1:23:12 GMT 1
ja pierdzielę, jaki jestem zmęczony
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 1:26:38 GMT 1
via mobile
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 28, 2024 1:26:38 GMT 1
ja pierdzielę, jaki jestem zmęczony W mieście tryskałbyś energią.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 1:29:00 GMT 1
siemano, ja jestem Karp jakby co pomyliłem Cię z Zeusem xd imo tym gorzej dla Zeusa, ale to jutro rozpiszę Ty chyba niewinny będziesz to jebanie metagrą minie, zawsze takie coś się dzieje po zwolnieniu kagańca, potem ludzie wszystko wiedzą i jest git mógłbym Ci w sumie rozpisać, kto jest kto na bazie Świątecznej, jeśli by Ci to jakoś pomogło na nerfa czyli piernikowy, jo? Ale że wszystkich? No nie wiem, nie wiem. I tak sporo se sam ogarnąłem, tych najbardziej charakterystycznych, z którymi grałem. Powiedz mi czy Grafi to według ciebie to ktoś z tutejszych?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 1:36:19 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 1:36:19 GMT 1
jo, a Ty też z Torunia? xD
Grafi mi nie pasuje na nikogo, więc to może być ten cleyo, jak hintowałeś
a on Ci odpisał w ogóle na to pytanie, czy to on?
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 1:40:07 GMT 1
Nie spodziewałbym się, żeby mi odpisywał o tej porze, więc to raczej pytanie na jutro było.
Nie, dziękuję tato, że nie jestem z Torunia.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 1:43:26 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 1:43:26 GMT 1
ja pierdzielę, jaki jestem zmęczony Jesteś ciumciok
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 1:43:29 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 1:43:29 GMT 1
Nie spodziewałbym się, żeby mi odpisywał o tej porze, więc to raczej pytanie na jutro było. Nie, dziękuję tato, że nie jestem z Torunia. a, pojebało mi się, myślałem, że to wczoraj padło przy szybkim scrollingu Ciebie no to jak Grafi to kleyo, to Denis, masz robotę a Grafi dawaj kolorowankę xD
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 1:46:10 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 1:49:02 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 1:49:02 GMT 1
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 28, 2024 1:52:32 GMT 1
A czemu on właściwie robi dobre wrażenie? Nie pytam złośliwie, pragnę zrozumieć jaka zależność się zadziała. odwrócę pytanie, bo w sumie, to, że o to pytasz jest znamienne. Kto na Tobie robi dobre wrażenie? I co w tym było znamiennego? Bo ci odpowiedziałem i se poszedłeś, nieładnie, nieładnie.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 2:05:36 GMT 1
Uniosłem kąciki ust, nie powiem xd Bardzo trafnie wyłapany post z Douglasem, idealnie pasuje pod tę sytuację - aż się trochę dziwię, że taki znalazłeś, bo ja go kompletnie nie pamiętałem (w sumie nic dziwnego), a ty jeszcze nie tak dawno (40 minut?) nie wiedziałeś, kim jestem. Z drugiej strony, jeśli dobrze pamiętam, to tego samego dnia, w którym napisałem ten post jako Sheo padłem w linczu, tak że tego. Plus jest poza moją "metą", rzadko kiedy mi się chce pisać jakieś podsumowania. Więc, jak to mówił Szarlej, jako dowód non sufficit. Ale jutro sobie pogadamy, nie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 2:10:04 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 2:10:04 GMT 1
Uniosłem kąciki ust, nie powiem xd Bardzo trafnie wyłapany post z Douglasem, idealnie pasuje pod tę sytuację - aż się trochę dziwię, że taki znalazłeś, bo ja go kompletnie nie pamiętałem (w sumie nic dziwnego), a ty jeszcze nie tak dawno (40 minut?) nie wiedziałeś, kim jestem. Z drugiej strony, jeśli dobrze pamiętam, to tego samego dnia, w którym napisałem ten post jako Sheo padłem w linczu, tak że tego. Plus jest poza moją "metą", rzadko kiedy mi się chce pisać jakieś podsumowania. Więc, jak to mówił Szarlej, jako dowód non sufficit. Ale jutro sobie pogadamy, nie? bo po tym poście do Agaty Cię skojarzyłem nie wiem, czy pogadamy jutro, odpisywałeś mi na to kwadrans, będąc w temacie; piszesz posty 1:1 jak mafijna wersja, a jak Morales pisze, żebyś coś dał od siebie, to udajesz, że nie wiesz o co chodzi, gdy potrafisz w mieście piękną analizę zajebać no dla mnie mafioza do zlinczowania, nie?
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 2:18:18 GMT 1
Gdzie mi niby Morales napisał, żebym dał coś od siebie? Pytał mnie o moją tożsamość i czemu mnie wczoraj nie było, a nie żebym dał coś od siebie, nawet mocno nadinterpretując.
Odpisywałem ci na to kwadrans, bo jest druga w nocy i nie siedzę w temacie non stop, tylko co jakiś czas do niego zerkam. W sensie, jeśli naprawdę myślisz, że siedziałem chowając jaja między nogi i nie wiedziałem co odpisać przez te 15 minut, to tym bardziej powinieneś chcieć ze mną rozmawiać - bo tym łatwiej się wsypię, więc będziesz miał argumenty na moją winę.
Akurat starałem się to pisać jak George Michael, nie jak swoja mafijna wersja - zresztą jeśli się nie mylę, to tamte moje posty były widziane akurat jako dość miastowe.
Więc no... nie
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 2:26:06 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 2:26:06 GMT 1
Gdzie mi niby Morales napisał, żebym dał coś od siebie? Pytał mnie o moją tożsamość i czemu mnie wczoraj nie było, a nie żebym dał coś od siebie, nawet mocno nadinterpretując. No to daj coś od siebie.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 2:29:47 GMT 1
E, nie.
Ale SSnajper winny jak co
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 3:46:32 GMT 1
Zieloni:
• Jose Arcadio Morales – tu chyba nikt nie ma wątpliwości, jak na razie czysta partia miastowego, może ewentualnie z malutkim minusikiem za mało autentyczne podkreślanie tego, jak to przeżywa błąd w pierwszym linczu.
• Kar-Wai Wong – zgadzam się z jego typami znacznie mniej niż z tymi Moralesa, ale sama naturalność jest podobna. Nie umiałbym się na tym etapie przyczepić.
• Krwawy Hegemon – najczystsze ze „spóźnionych” wejść tej edycji, do tego ciśnie graczy, których ciśnięcia na chwilę obecną bardzo potrzeba (Agatka, Denis, Mentzen) i zgraliśmy się w dużej mierze w sprawie Fajnopolaka. Nie do ruszenia jak dla mnie.
• Chochoł – co edycję szlag mnie trafia od stylu i sposobu bycia tego gracza, ale akurat w tej edycji gra to stety-niestety na jego korzyść. Pozytywnie rozkręca rozgrywkę jak tylko się pojawia, widzę w tym więcej motywowania miasta niż siania chaosu.
• Cigano Ronaldo – mogę być tu absolutnie robiony w chuja, ale czuję w kościach, że niewinny, bo gra wygląda u niego na razie tak, jak powinna wyglądać, plus podoba mi się wchodzenie do tematu tylko wtedy, kiedy ma coś mądrego do powiedzenia.
• Zeus – kompletnie nie rozumiem przepychania jego kandydatury, bo na tę chwilę to wygląda jak sianie chaosu. Jak jest w temacie, to jego gra jak do tej pory całkiem mi imponuje, a to wyszukiwanie „spadkowości w D1” jest o tyle z dupy, że na litość boską, to jest D1 i sam fakt merytoryki, kiedy MA się czas pisać powinien wystarczyć.
• Big Gay AI – nie rozumiem, jaka z perspektywy mafiozy byłaby logika tak wczesnego otwartego bronienia Tallyranda (a jeśli Fajnopolak jest czerwony, to tym bardziej, bo jego też bronił) przy jednoczesnym ciśnięciu miastowego Moralesa i Wonga.
Najpewniej czerwoni:
• Albus Dumbledore – najbardziej perfidna próba przemknięcia przez rozgrywkę na cichaczu i bez wysiłku. Odhacza chyba wszystkie punkty, które od razu walą mi po gałach, czyli podlizywanie się powszechnie uniewinnianemu graczowi (Wong), wyręczanie się innymi (nasyłanie Fajnego na mnie), wyciąganie bez uzasadnienia kandydatur, które mało kto wyciąga dla pozorowania szerokiej mapy rozgrywki (Big Gay Al), a te 3 posty z dzisiaj w krótkim odstępie czasu, w których najpierw sugeruje, że Cigano to słaby miastowy i go uniewinnia, a potem wali, że nie ogarnia tożsamości to trochę słaby troll jak na D2.
• Falomat – jak na kogoś, kto proklamuje „pisanie tylko wtedy kiedy ma się coś do napisania” to ma strasznie słaby, komentatorski (oh the irony) wpływ na rozgrywkę. Pytania, które zadaje są tak mało wnikliwe i prowokacyjne, że mogłoby ich nie być. Komentarze na temat rozgrywki również. Parafrazując wypowiedź samego zainteresowanego – „napisać 48 postów, z których żaden mocno nie wskazuje na miastowość to jest sztuka”.
• Jan Ludwik Pyszny – jest zwyczajnie szkodliwy, i to nie w „głupiomiastowy” sposób. W czasie linczu zachował się tragicznie, co świetnie wytknął mu Hegemon. Jak do tej pory największy władca chaosu i przy takiej grze jak nie „główna” mafia, to przynajmniej zagubiony.
Do szczególnej obserwacji:
• Fajnopolak – na dzisiaj daję mu trochę więcej zaufania niż wczoraj, ryzykując stwierdzenie, że jego wzrost entuzjazmu po przeżyciu to mogła być autentyczna reakcja miastowego, któremu się upiekło (do tego potencjalny testament nie wyglądał na jakiś szczególnie sztuczny). Ale absolutnie bym nie odpuszczał, jeśli nie za D1, to chociażby za sam fakt, jak się wczorajszy lincz rozegrał.
• Restauracja na Kościuszki – potencjalny mafijny cichacz. To nie jest temat na teraz, czekam na wyjście z kreacji, ale nie wygląda to dobrze.
• Agata Wróbel – rozpędziłem się chwaląc jej któreśtam wejście w okolicach linczu, bo po przeczytaniu tego wszystkiego jeszcze raz - nie wiem, kto to napisał, że Agatka „pisze tak, żeby przypadkiem nic nie napisać”, ale to pasuje. Plus uwzięcie się na Zeusa na podstawie jakichś bór wie jakich przesłanek gryzie mi się z tym, co ja widzę.
• Sławomir Mentzen – dla mnie najbardziej równe 50/50 do tej pory, ale też powinno się to szybko zmienić za dzień, góra dwa. Jak wejdzie z regularną merytoryczną grą, a nie jakimiś „spowiedziami wieszcza Słowackiego”, to może się oczyścić.
Resztę zostawiam sobie do przeanalizowania na jutro, bo wstępnie nic wielkiego nie wyhaczyłem i trochę mi mózg wysiada na tę godzinę – włącznie ze Snajperem i Mgłą, jak dla mnie są mimo wszystko lepsi kandydaci na teraz.
|
|
|
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 4:17:20 GMT 1
No i gdzie są ci co zostawili głos na mnie? Jeden jest już martwy jako winny. Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki zwłaszcza Zeus i Restauracja jak się z tego wytłumaczycie kiedy część graczy zauważyła że przed linczem mam uniewinniające momenty? Tylko nie mówcie że teraz będziecie się kierować testamentem PMS bo jebnę po prostu.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 4:24:13 GMT 1
Co zabawne, ja mu odpisałem, ale on mi już potem nie. Co pięknie się zgrywa z jego postem, w którym zamiast się dopierdolić do wielkiego geja, że ten nie szuka mafii, to ogłaszał wszystkim dookoła, że wielki gej nie szuka mafii
Dziękuję pan Jackson, bo mi się zrobiło cieplej na serduszku - ale wyjaśnij mi to "imponowanie" jak wstaniesz, bo to jednak trochę przesada xD Aczkolwiek z większością listy się zgadzam, Hegemon mi przy okazji zaplusował wnioskiem co do testamentu Pysznego - że koleś ma opinię na temat jakiegoś mafijnego glona, ale już nic o Moralesie - bo miałem taki sam.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 4:30:22 GMT 1
W sumie kurwa wybitnie to zabrzmiało, jakbym się do Hegemona przymilał, z tym uniewinnianiem go, ale co poradzę, strumień myśli xD
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 4:58:13 GMT 1
Ale mam kurwa zajebisty pomysł na kreację na następną edycję. I nawet nie będę się musiał specjalnie kreować xD
Edit: No i kurwa mam bardzo ograniczone słownictwo, bo co drugie słowo to kurwa
|
|