|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 9:16:25 GMT 1
jesteś w ogóle, kim myślę, że jesteś? xD bo akurat takie leniwe powiązanie na bazie Talleyrand - ja mi nie pasuje do koncepcji Tak. To ja. Robię ISO The Chicken Man. no i jak tam efekty roboty , młody?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 9:36:36 GMT 1
no zgoda, ale pogadać możemy, co podejrzewam w gronie Mgła, Wróbel, Restauracja co sądzisz o tym gronie? dlaczego tak stanowczo broniłeś mgły? Nie rozczytałem tożsamości Mgły. Tożsamość w tym przypadku wiele zmienia, mimo wszystko czekam jak się rozwinie. Wróbel bardziej niewinna niż winna, chociaż nie wykluczam posłania głosu w swojego. Ta przewózka dzisiaj bardzo teatralna. O restauracji ciężko cokolwiek powiedzieć, ale jak najbardziej może tam siedzieć mafia. no kurde cygano , przeca to łatwo było zobaczyć kto się kryje za mglistym; coś ty mje tu za bardzo fisiujesz.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 9:40:15 GMT 1
kurdabele , ten hegemon to chyba będzie mafia jednak
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 9:45:43 GMT 1
Mój testament (pisany na kolanie, bo gdy czytałem sobie jeszcze raz lincz to zobaczyłem, że twój stary sugeruje strzał do mnie, więc stwierdziłem, że jest jakaś szansa że padam to piszę). Usunąłem paragraf o mgle (który mógłby mnie wykluczyć z rozgrywki): Miałem już jakieś pierwsze wnioski, ale mam jakiś problem z chyba matrycą i mi się komp wyjebał, musiałem zrobić restart i wszystko przepadło. Jakiś ziomek, którego nicku już nie pamiętam (jak będzie mi się chciało dodać potem, to ten tekst zniknie) groził mi strzałem, więc piszę szybko co wiem. 1. Stalingradzki snajper - Squbi? Nie gra jak typowy squbi, nie gra nawet jak niewinny. Jeśli dzisiaj nie wrzuci dwóch biegów wyżej to do sprawdzenia. 2. Jose Arcadio Morales - niestety nie wczytywałem się, więc nie podpowiem 3. Mgła Wojny - mam dość dobrą meta rakietę. 4. Student UKSW - Ja pierdolę, Eneldo, co Ty odjebałeś gościu 5. Kar-Wai Wong - to chyba Pshemo. Wygląda dosyć niewinnie i na razie go lubiłem, ale ze względu na nick i fakt że jego możliwości w mafii są właściwie nieograniczone trzeba uważać 6. Big Gay AI - nie znam 7. Restauracja na Kościuszki - wygląda jak wyznaczony przez mafię target do wyjebania. Dajcie mu jeszcze chwilę pożyć, dajcie szansę, może się uniewinnić 8. Jan Ludwik Pyszny - wasz tomus 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - nie wiem 10. Początkujący mafiozo - miałem kiedyś taką kreację! Nie kreuje się za dużo pomimo posiadania kreacji, która aż prosi o to, wydaje się jego gra być wymuszona full. Do wywalenia 11. Krwawy Hegemon - nie wiem kto 12. Zeus - performance drop pomiędzy pierwszą a drugą częścią d1 niepokojący, dopiero zagrałem grę na MU, gdzie dwójka moich mafiozów miała dokładnie to samo. Zgrywałoby się z mafią na świeczniku, więc trzeba się mocno przyglądać co dalej a jeśli w mafii obaj z pary ssnajper, fajnopolak - to szansa na zeusa rośnie mocno. 13. Denis Załęcki - low, niby w drugim szeregu, ale kolejnym gambitem dojebał. Jest dobry w tę grę i dobrze pozoruje aktywność, ale pokazał w tej grze już, że robi performance. Głos oddany jeszcze przed pierwszym postem, post że nie może się odnaleźć w grze (a potem ewidentnie się odnajdował), słabiutka interakcja z mgłą. Jeśli w mafii jest Fajnopolak - Załęcki pewnie też będzie i wtedy koniecznie trzeba go sprawdzić. To wygodna strategia, żeby przed linczem coś sobie zaplanować i to robić i załęcki wyglądał na to, że ma plan i się jego trzyma. Wyglądał, jakby mu w sumie było obojętne kto padnie (byle nie polak) 14. Twój Stary - na razie mi się podoba 15. Sławomir Mentzen - Sidor, chyba niewinny. Zbyt duża wyjebka jak na mafię i zbyt łatwo zbierały się na niego szable. Na mafijnego Sidora szable nie zbierają się tak łatwo. Gambit Pysznego z rana i Sidor uniewinniony. Wielki Gigi! 16. Fajnopolak - Chyba kshaq, koniecznie trzeba go sprawdzić 17. The Chicken Man - z wajbów mi sie wydawał spoko, ale nie czytałem za mocno 18. Falomat - ten mi się z wajbów wydawał niespoko. Jest jedynym, który przywalił się do mojego postu z poradami merotorycznie, co wydawało mi się nienaturalne. 19. chochoł - Anturaż. Mam jakieś pingi, że oryginalny Anturaż się wylosował, ale raczej skłaniam się że niewinny. 20. Talleyrand - glon który dosyć bezczelnie gra dla mafii. Przypomina mi bielańskiego, obserwować a jeśli to się nie zmieni to zabić. 21. Grafi - wydaje mi się, że lack of agenda 22. Cigano Ronaldo - nie wiem 23. Jackson Lamb - podobał mi się na początku. Czy to jest Żuras? Nie ma co podejmować decyzji zbyt szybko 24. Agata Wróbel - Kacper gra lepiej niż kolędnicy, ale ciężko mi zaufać po kolędnikach. Lekko zielony, rozważać za 2/3 dni 25. Albus Dumbledore - dziwny case. Gość się zarejestrował jako albus dumbledore, zaraz po edycji w której był dumbel, więc musiał przynajmniej czytać poprzednią edycję. Myślałem, że będzie częściej, że będzie się mocniej kreował. Wydaje mi się, że wyklucza się z Załęckim, więc najpierw ten temat trzeba rozwiązać. 26. Parzysty Miejski Snajper - gary, chyba niewinny, chociaż podobno jako karaś pozamiatał. Ja nie czytałem to nie wiem 27. Rap MaTTer Fakker - nie wiem Czyli jak dla mnie kolejność sprawdzeń to Fajny, Ssnajper, Załęcki, Zeus, Początkujący. Wasz Tomus synek , na kolanie toś ty nawet pannicy nie mioł a co dopiero testament; stek bzdur na steku bzdur; pisany ewidentnie ino po to żeby można było dac miastu do wrzucenia. i oczywiście teleranek odgadnięty idealnie walisz mafią na kilometr
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 9:48:06 GMT 1
haha moralesa nie potrafi odczytać , ale teleranek pewny mafiok. no trzymta mnie ludzie , bo żem się tak nawet na sopockich kabaretach nie uśmioł;
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 9:49:06 GMT 1
Na razie przyglądam się. Obserwuję.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 9:49:29 GMT 1
Z przyczajki.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 9:50:16 GMT 1
Ale zbliża się moment, gdy ogłoszę światu Piątkę Mentzena.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 9:50:54 GMT 1
Szóstego będziecie musieli znaleźć sami.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 9:51:31 GMT 1
Nie wiem, czy się zgodzicie, jedna z najlepszych rozgrywek w moim wykonaniu w ostatnich latach. Dawno nie byłem tak powszechnie uniewinniany.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 9:51:53 GMT 1
Najbliżej był chyba Eldo.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 9:52:00 GMT 1
Omów czemu się wykluczają Bo jakby wczoraj było mafiozo vs mafiozo to by mafia kreowała kontrkandydata dość odważnie, a nic takiego nie miało miejsca. no i popatrz pan na to , ja szukałem kandydata bo miałem obu za miasto; rzuciłem studenciakiem o chodnik , inni podłapali; ale skąd pan wiesz że jako mafia nie rzuciłem kandydaturą studenciaka.? czemu według ciebie studenciak nie został wykreowany , gdzie ja z chłopskim rozumiem uważam że był.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 9:53:44 GMT 1
Dobra więc tak: zasadniczo wajcha na studencie miała dwa etapy i intuicyjnie czuję, że gdzieś tam przewijała się mafia, dlaczego to zaraz wytłumaczę. Etap pierwszy - student trafia na świecznik:Piątek, 20:30. Stan linczu: no mamy na świeczniku snajpera i fajnopolaka. Obaj mają swoich chętnych, jest grupa, która wolałaby nie linczować wtedy żadnego z nich. Ludziom po głowie chodzi wajcha, Falomat mówi Chicken/Zeus, chochoł mówi Załęcki, zaraz Cigano zagłosuje na Mentzena i ja też w to wejdę, no ale szczegóły nie są chyba aż tak istotne. Bo jak czytałem na kiblu temat, to mi się rzuciło coś innego w oczy, tj. kiedy się realnie pojawił temat studenta. O, zamiast restauracji taki taleirand teleranek z gumisiem zieją wiedzą w porównaniu do ilości postów, ale gumiś tak poczciwie a teleranek po swojemu Jak nie chcecie iść w kogoś z dwójki Fajnopolak/ja to proponuję w Zeusa/Restaurację. Jest ktokolwiek kto by potrafił dwójkę Zeus-Restauracja uniewinnić? Inną alternatywą jak dla mnie jest Student o którym wcześniej pisałem. 20:38 - Falomat zmienia na studenta o kurła o studenciaku też zapomniałem. no on tam coś mędrkował se i taki z niego był fifarafa a z niczego mocniejszego go nie zapamiętałem. ciągnie szczaw państwowe stypendium , panoszy się po mieście z pannicami i tyle z niego korzyści; 20:42 - Snajper zmienia na studenta o kurde teleranek ma 25 postów? dostał z kuroniówką czy poważnie tyle sam natrzepał? Student też mi się nie podoba po pobieżnym przejrzeniu, ale mam przeczucie, że jeśli jest winny, to to szybko wyjdzie jak tylko rozgrywka się otworzy po linczu. 20:44 - Fajnopolak zmienia na studenta 20:46 - Twój stary zmienia na studenta Wnioski: 1. o 20:30 na stole mogła leżeć wajcha w teleranek, tzn. no dwie osoby o nim pisały (wróbel i morales), ale wtedy miasto mocno szukało celu, bo ten lincz snajper-fajnopolak nie pasował wielu osobom; pojawiał się zeus, memcen, ja, no różnie to się mogło potoczyć wiemy już, że gdzieś na giełdzie nicków był też mafiak 2. temat studenta wyszedł de facto od snajpera i falomatu 3. twój stary przez cały przedlinczowy czas się mocno mota: podbija studenta, podbija tego teleranka, głosuje na studenta, potem z niego schodzi, potem znowu głosuje itd. 4. trzeci głos na studenta dokłada fajnopolak, no przy czym on po prostu daje w kontrkandydata etap pierwszy kończy się około 20:45 i mamy sytuację taką: Student 4 (Snajper, Falomat, Twój stary, Fajnopolak) Snajper 4 (Talleyrand, Hegemon, Big Gay Al, Zeus Fajnopolak 3 (Student, Lamb, Morales) Mentzen 2 (Ronaldo, Denis) Mogłem coś pojebać, spisywanie tego ręczne to katorga jest, natomiast no zakończyła się faza wypychania studenta na świecznik, autorzy są wymienieni. I teraz teza do zastanowienia się: teoretycznie w interesie mafii byłoby dać miastu kandydata na wajchę (studenta), bo wyżej przewijała się kandydatura Talleyranda i teoretycznie mogłoby wypaść na niego. Snajper? Falomat? Twój Stary? No falomat dla mnie chyba najmniej z tej trójki, ten głos Fajnopolaka taki trochę z rozgrzeszeniem. Etap drugi - wajchowanie na studenta:20:49 - Twój stary zmienia na Mgłę Są jeszcze głosy, żeby na mnie gdzieś przywajchować, ale Morales, Cigano i Wong skutecznie pacyfikują ten pomysł. 20:52 - PMS zmienia na studenta 20:53 - Wróbel -> teleranek, Pyszny -> Fajnopolak 20:53 - sprawa dalej jest otwarta, jest w temacie jakaś wola, żeby poszło w Mgłę, opory ze strony Moralesa (Too soon ~illidan stormbringer), No błagam czemu Mgła poza tym że lincz na nim jest conajmniej wątpliwy nawet jeśli byłby w mafii Nie ma opcji, że pójdę w Mgłę, to już wolę w Mentzena albo wajchować w Studenta. ED: Ale najpewniej pójdzie w Fajnopolaka. 20:56 Twój Stary -> Student 20:57-8 -> seria trzech głosów Snajpera, Grafiego i Początkującego mafiozo w Fajnopolaka; ja daję na studenta, bo nie chcę fajnopolaka pyszny daje na studenta, chociaż 5 minut wcześniej się "dawał zbaitować na fajnopolaka" i z tematu wynika, że "chce zrobić nieprzewidywalny lincz" snajper zmienia na studenta twój stary na mgłę morales na studenta grafi na studenta 20:52, PMS głosuje na studenta "bo nie chce Fajnopolaka", Pyszny w Fajnopolaka Stary wraca na Studenta, bo w międzyczasie poszło w mgłę. MAMY KURWA REMIS 4-4-4 STUDENT-SNAJPER-POLAK o 20:58 WTEM KURWA FALA TRZECH GONGÓW NA POLAKA: SNAJPER, POCZĄTKUJĄCY MAFIOZO, GRAFI
Jak to widzę, to zmieniam na studenta, Pyszny zmienia na studenta, Snajper się mota, Stary zdejmuje ze studenta, Morales Student, Grafi Student, Chochoł Fajnopolak I tutaj widzę drugą śmierdzącą rzecz w tej fali trzech głosów. Znowu przewija się snajper i stary miesza bigos głową w tym całym ambarasie, ale jago trzeba przeczytać, bo się motał max i tego nie da się opisać. Wnioskiem z fazy drugiej jest dla mnie to, że między fajnopolakiem a studentem było w chuj ciasno, skończył z +3, gdzie od 20:58 dostał pięć głosów (Denis, Pyszny, Snajper, Grafi, Morales, a gdzieś w tym wszystkim w losowym kierunku poruszał się Twój stary).
I tera tak, wnioski z wniosków:
- źle mi w tym wszystkim snajper wygląda, po pierwsze dlatego, że był realnym uczestnikiem obu faz wajchy na studenta, a po drugie dlatego, że w tym wszystkim, mimo pewnych podobieństw z fajnopolakiem, temat tego drugiego był grzany do końca, a jakoś temat snajpera umarł śmiercią naturalną, byc może po trzecie dlatego, że w tym całym ambarsie jeszcze zdążył zrobić rejtana ws. mgły - dziwnie mi wygląda twój stary, który maks się motał i robił dziwne rzeczy, nie wiem czy to mafijne, ale się wybija - jeżeli fajnopolak niewinny, no to ta fala trzech gongów o 20:58 jest W CHUJ MAFIJNA dla mnie (snajper, początkujący mafiozo, grafi), gdzie grafi z całej gierki my wygląda na raczej nieiwnnych
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 9:54:29 GMT 1
Mój testament (pisany na kolanie, bo gdy czytałem sobie jeszcze raz lincz to zobaczyłem, że twój stary sugeruje strzał do mnie, więc stwierdziłem, że jest jakaś szansa że padam to piszę). Usunąłem paragraf o mgle (który mógłby mnie wykluczyć z rozgrywki): Miałem już jakieś pierwsze wnioski, ale mam jakiś problem z chyba matrycą i mi się komp wyjebał, musiałem zrobić restart i wszystko przepadło. Jakiś ziomek, którego nicku już nie pamiętam (jak będzie mi się chciało dodać potem, to ten tekst zniknie) groził mi strzałem, więc piszę szybko co wiem. 1. Stalingradzki snajper - Squbi? Nie gra jak typowy squbi, nie gra nawet jak niewinny. Jeśli dzisiaj nie wrzuci dwóch biegów wyżej to do sprawdzenia. 2. Jose Arcadio Morales - niestety nie wczytywałem się, więc nie podpowiem 3. Mgła Wojny - mam dość dobrą meta rakietę. 4. Student UKSW - Ja pierdolę, Eneldo, co Ty odjebałeś gościu 5. Kar-Wai Wong - to chyba Pshemo. Wygląda dosyć niewinnie i na razie go lubiłem, ale ze względu na nick i fakt że jego możliwości w mafii są właściwie nieograniczone trzeba uważać 6. Big Gay AI - nie znam 7. Restauracja na Kościuszki - wygląda jak wyznaczony przez mafię target do wyjebania. Dajcie mu jeszcze chwilę pożyć, dajcie szansę, może się uniewinnić 8. Jan Ludwik Pyszny - wasz tomus 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - nie wiem 10. Początkujący mafiozo - miałem kiedyś taką kreację! Nie kreuje się za dużo pomimo posiadania kreacji, która aż prosi o to, wydaje się jego gra być wymuszona full. Do wywalenia 11. Krwawy Hegemon - nie wiem kto 12. Zeus - performance drop pomiędzy pierwszą a drugą częścią d1 niepokojący, dopiero zagrałem grę na MU, gdzie dwójka moich mafiozów miała dokładnie to samo. Zgrywałoby się z mafią na świeczniku, więc trzeba się mocno przyglądać co dalej a jeśli w mafii obaj z pary ssnajper, fajnopolak - to szansa na zeusa rośnie mocno. 13. Denis Załęcki - low, niby w drugim szeregu, ale kolejnym gambitem dojebał. Jest dobry w tę grę i dobrze pozoruje aktywność, ale pokazał w tej grze już, że robi performance. Głos oddany jeszcze przed pierwszym postem, post że nie może się odnaleźć w grze (a potem ewidentnie się odnajdował), słabiutka interakcja z mgłą. Jeśli w mafii jest Fajnopolak - Załęcki pewnie też będzie i wtedy koniecznie trzeba go sprawdzić. To wygodna strategia, żeby przed linczem coś sobie zaplanować i to robić i załęcki wyglądał na to, że ma plan i się jego trzyma. Wyglądał, jakby mu w sumie było obojętne kto padnie (byle nie polak) 14. Twój Stary - na razie mi się podoba 15. Sławomir Mentzen - Sidor, chyba niewinny. Zbyt duża wyjebka jak na mafię i zbyt łatwo zbierały się na niego szable. Na mafijnego Sidora szable nie zbierają się tak łatwo. Gambit Pysznego z rana i Sidor uniewinniony. Wielki Gigi! 16. Fajnopolak - Chyba kshaq, koniecznie trzeba go sprawdzić 17. The Chicken Man - z wajbów mi sie wydawał spoko, ale nie czytałem za mocno 18. Falomat - ten mi się z wajbów wydawał niespoko. Jest jedynym, który przywalił się do mojego postu z poradami merotorycznie, co wydawało mi się nienaturalne. 19. chochoł - Anturaż. Mam jakieś pingi, że oryginalny Anturaż się wylosował, ale raczej skłaniam się że niewinny. 20. Talleyrand - glon który dosyć bezczelnie gra dla mafii. Przypomina mi bielańskiego, obserwować a jeśli to się nie zmieni to zabić. 21. Grafi - wydaje mi się, że lack of agenda 22. Cigano Ronaldo - nie wiem 23. Jackson Lamb - podobał mi się na początku. Czy to jest Żuras? Nie ma co podejmować decyzji zbyt szybko 24. Agata Wróbel - Kacper gra lepiej niż kolędnicy, ale ciężko mi zaufać po kolędnikach. Lekko zielony, rozważać za 2/3 dni 25. Albus Dumbledore - dziwny case. Gość się zarejestrował jako albus dumbledore, zaraz po edycji w której był dumbel, więc musiał przynajmniej czytać poprzednią edycję. Myślałem, że będzie częściej, że będzie się mocniej kreował. Wydaje mi się, że wyklucza się z Załęckim, więc najpierw ten temat trzeba rozwiązać. 26. Parzysty Miejski Snajper - gary, chyba niewinny, chociaż podobno jako karaś pozamiatał. Ja nie czytałem to nie wiem 27. Rap MaTTer Fakker - nie wiem Czyli jak dla mnie kolejność sprawdzeń to Fajny, Ssnajper, Załęcki, Zeus, Początkujący. Wasz Tomus To jest dobry testament. Jan Ludwik Pyszny będzie raczej niewinny. tobie cygano chyba ktoś piątki pod sklepem nie rzucił i ci odpaliło totalnie; jakim waflem ten testament jest dobry? poka chociaż fragmenty bo chyba ci cukier spada; mi to bożenka kawcie parzuszkę słodzikiem słodzi
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 10:02:23 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 10:02:23 GMT 1
Dobra więc tak: zasadniczo wajcha na studencie miała dwa etapy i intuicyjnie czuję, że gdzieś tam przewijała się mafia, dlaczego to zaraz wytłumaczę. Etap pierwszy - student trafia na świecznik:Piątek, 20:30. Stan linczu: no mamy na świeczniku snajpera i fajnopolaka. Obaj mają swoich chętnych, jest grupa, która wolałaby nie linczować wtedy żadnego z nich. Ludziom po głowie chodzi wajcha, Falomat mówi Chicken/Zeus, chochoł mówi Załęcki, zaraz Cigano zagłosuje na Mentzena i ja też w to wejdę, no ale szczegóły nie są chyba aż tak istotne. Bo jak czytałem na kiblu temat, to mi się rzuciło coś innego w oczy, tj. kiedy się realnie pojawił temat studenta. O, zamiast restauracji taki taleirand teleranek z gumisiem zieją wiedzą w porównaniu do ilości postów, ale gumiś tak poczciwie a teleranek po swojemu Jak nie chcecie iść w kogoś z dwójki Fajnopolak/ja to proponuję w Zeusa/Restaurację. Jest ktokolwiek kto by potrafił dwójkę Zeus-Restauracja uniewinnić? Inną alternatywą jak dla mnie jest Student o którym wcześniej pisałem. 20:38 - Falomat zmienia na studenta o kurła o studenciaku też zapomniałem. no on tam coś mędrkował se i taki z niego był fifarafa a z niczego mocniejszego go nie zapamiętałem. ciągnie szczaw państwowe stypendium , panoszy się po mieście z pannicami i tyle z niego korzyści; 20:42 - Snajper zmienia na studenta o kurde teleranek ma 25 postów? dostał z kuroniówką czy poważnie tyle sam natrzepał? Student też mi się nie podoba po pobieżnym przejrzeniu, ale mam przeczucie, że jeśli jest winny, to to szybko wyjdzie jak tylko rozgrywka się otworzy po linczu. 20:44 - Fajnopolak zmienia na studenta 20:46 - Twój stary zmienia na studenta Wnioski: 1. o 20:30 na stole mogła leżeć wajcha w teleranek, tzn. no dwie osoby o nim pisały (wróbel i morales), ale wtedy miasto mocno szukało celu, bo ten lincz snajper-fajnopolak nie pasował wielu osobom; pojawiał się zeus, memcen, ja, no różnie to się mogło potoczyć wiemy już, że gdzieś na giełdzie nicków był też mafiak 2. temat studenta wyszedł de facto od snajpera i falomatu 3. twój stary przez cały przedlinczowy czas się mocno mota: podbija studenta, podbija tego teleranka, głosuje na studenta, potem z niego schodzi, potem znowu głosuje itd. 4. trzeci głos na studenta dokłada fajnopolak, no przy czym on po prostu daje w kontrkandydata etap pierwszy kończy się około 20:45 i mamy sytuację taką: Student 4 (Snajper, Falomat, Twój stary, Fajnopolak) Snajper 4 (Talleyrand, Hegemon, Big Gay Al, Zeus Fajnopolak 3 (Student, Lamb, Morales) Mentzen 2 (Ronaldo, Denis) Mogłem coś pojebać, spisywanie tego ręczne to katorga jest, natomiast no zakończyła się faza wypychania studenta na świecznik, autorzy są wymienieni. I teraz teza do zastanowienia się: teoretycznie w interesie mafii byłoby dać miastu kandydata na wajchę (studenta), bo wyżej przewijała się kandydatura Talleyranda i teoretycznie mogłoby wypaść na niego. Snajper? Falomat? Twój Stary? No falomat dla mnie chyba najmniej z tej trójki, ten głos Fajnopolaka taki trochę z rozgrzeszeniem. Etap drugi - wajchowanie na studenta:20:49 - Twój stary zmienia na Mgłę Są jeszcze głosy, żeby na mnie gdzieś przywajchować, ale Morales, Cigano i Wong skutecznie pacyfikują ten pomysł. 20:52 - PMS zmienia na studenta 20:53 - Wróbel -> teleranek, Pyszny -> Fajnopolak 20:53 - sprawa dalej jest otwarta, jest w temacie jakaś wola, żeby poszło w Mgłę, opory ze strony Moralesa (Too soon ~illidan stormbringer), No błagam czemu Mgła poza tym że lincz na nim jest conajmniej wątpliwy nawet jeśli byłby w mafii Nie ma opcji, że pójdę w Mgłę, to już wolę w Mentzena albo wajchować w Studenta. ED: Ale najpewniej pójdzie w Fajnopolaka. 20:56 Twój Stary -> Student 20:57-8 -> seria trzech głosów Snajpera, Grafiego i Początkującego mafiozo w Fajnopolaka; ja daję na studenta, bo nie chcę fajnopolaka pyszny daje na studenta, chociaż 5 minut wcześniej się "dawał zbaitować na fajnopolaka" i z tematu wynika, że "chce zrobić nieprzewidywalny lincz" snajper zmienia na studenta twój stary na mgłę morales na studenta grafi na studenta 20:52, PMS głosuje na studenta "bo nie chce Fajnopolaka", Pyszny w Fajnopolaka Stary wraca na Studenta, bo w międzyczasie poszło w mgłę. MAMY KURWA REMIS 4-4-4 STUDENT-SNAJPER-POLAK o 20:58 WTEM KURWA FALA TRZECH GONGÓW NA POLAKA: SNAJPER, POCZĄTKUJĄCY MAFIOZO, GRAFI
Jak to widzę, to zmieniam na studenta, Pyszny zmienia na studenta, Snajper się mota, Stary zdejmuje ze studenta, Morales Student, Grafi Student, Chochoł Fajnopolak I tutaj widzę drugą śmierdzącą rzecz w tej fali trzech głosów. Znowu przewija się snajper i stary miesza bigos głową w tym całym ambarasie, ale jago trzeba przeczytać, bo się motał max i tego nie da się opisać. Wnioskiem z fazy drugiej jest dla mnie to, że między fajnopolakiem a studentem było w chuj ciasno, skończył z +3, gdzie od 20:58 dostał pięć głosów (Denis, Pyszny, Snajper, Grafi, Morales, a gdzieś w tym wszystkim w losowym kierunku poruszał się Twój stary).
I tera tak, wnioski z wniosków:
- źle mi w tym wszystkim snajper wygląda, po pierwsze dlatego, że był realnym uczestnikiem obu faz wajchy na studenta, a po drugie dlatego, że w tym wszystkim, mimo pewnych podobieństw z fajnopolakiem, temat tego drugiego był grzany do końca, a jakoś temat snajpera umarł śmiercią naturalną, byc może po trzecie dlatego, że w tym całym ambarsie jeszcze zdążył zrobić rejtana ws. mgły - dziwnie mi wygląda twój stary, który maks się motał i robił dziwne rzeczy, nie wiem czy to mafijne, ale się wybija - jeżeli fajnopolak niewinny, no to ta fala trzech gongów o 20:58 jest W CHUJ MAFIJNA dla mnie (snajper, początkujący mafiozo, grafi), gdzie grafi z całej gierki my wygląda na raczej nieiwnnych kawał dobrej roboty , młody; wróce z kosciola to se o tym pogadamy;
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 10:03:22 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 10:03:22 GMT 1
poza tym , ze sowieta to moj najmocniejszy miastowy
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 10:15:36 GMT 1
A no i to wszystko jest do wyjebania, jeśli fajnopolak jest w mafii <słonko>
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 10:25:52 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 10:25:52 GMT 1
'Jan Ludwik Pyszny – jest zwyczajnie szkodliwy, i to nie w „głupiomiastowy” sposób. W czasie linczu zachował się tragicznie, co świetnie wytknął mu Hegemon. Jak do tej pory największy władca chaosu i przy takiej grze jak nie „główna” mafia, to przynajmniej zagubiony.' @jackson Lamb - gościu. Co Ty dajesz w ogóle. Co to znaczy tragicznie się zachował w czasie linczu? Co było w nim tragicznego o 20:59?
I czym niby szkodzę? Rzucasz mi tu jakieś hasła zamiast prawdziwych argumentów a myślałem, że jesteś gitem.
'Janek tomaszewski , cieciu w ząbek czesany odpowiesz skąd od razu wiedziałeś że leci Student.?? i czemu celowo pomijałeś odpowiedzi na moje pytania.?'
@twój stary - no tak mi się wydawało na czutkę, że poleci. Nie liczyłem a widziałem, że wajcha poszła.
Co do braku odpowiedzi, ja nie wszystkie posty czytałem za pierwszym razem, byłem z ziomkami lekko już wstawiony, a jakoś mój mózg zarejestrował, że za każdym razem jak zaczynam czytać Twojego posta to jest jakieś kreacyjne pierdololo.
'- dziwnie mi wygląda twój stary, który maks się motał i robił dziwne rzeczy, nie wiem czy to mafijne, ale się wybija' @denis załęcki z mojego doświadczenia motanie się w chuj to raczej oznaka niewinności
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 10:28:03 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 10:28:03 GMT 1
Jakie są szanse, że lincz między trzema niewinnymi, wajcha na studenta wykreowana głównie przez miasto a mafia w norach?
To chyba pytanie głównie do starego, ja mam stalingradzkiego raczej za mafię
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 10:29:31 GMT 1
no mój stary nieźle daje, fajnie by było jakbyś dzisiaj trochę więcej polivepostował bliżej linczu, będziesz? analizka Załęckiego to jest właśnie to czego mi brakowało W TRAKCIE głosowania - przeglądu na żywo, jaki jest stan głosów, props za robotę, no i daje to myśleć na temat tego snajpera, chociaż z gry bym go nie pierdyknął ale może snajper nieparzysty powinien, nwm co to motania się starego, to ja jednak uważam to za miastowe, daje mi trochę wajby tego jak zachowywał się jako Tasiemiec w maratońskiej (chociaż sama kreacja daje mi trochę wajby Influencera )
|
|