|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 8:54:40 GMT 1
Aniu, któremu z graczy najchętniej byś coś ugotowała?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 8:56:23 GMT 1
Wykrywaczu, Pitbull napisał najmniej postów spośród jakkolwiek aktywnych. Przeanalizuj te wypowiedzi, proszę. To dosłownie chwila, momencik, kilka minut.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 8:58:01 GMT 1
Reynolds, co sądzisz o Russellu? Russell, co sądzisz o Reynoldsie?
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:03:33 GMT 1
Dzień dobry. Czas najwyższy zająć się szukaniem szpiegów wysłanych przez świrów z Sekty. Bagiennym zielskiem śmierdzi mi kilku kretów, w szczególności Richard Russell, Wykrywacz Mafijnych Postów i Natalia Janoszek. Kobiety pod barierą powinny zajmować się przygotowywaniem kąpieli, a nie panoszyć się w Temacie z Rozgrywką. Tego Jacka Soplicę też w sumie jakiegoś dziwnego zrzucili, ale muszę się mu dokładniej przyjrzeć.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 9:03:53 GMT 1
Ja bym chciał jeszcze jakieś wnioski od Wokulskiego. Skoro aspiruje do Komitywy Szlacheckiej to musi udowodnić swoją wartość.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:04:17 GMT 1
Wykrywaczu, Pitbull napisał najmniej postów spośród jakkolwiek aktywnych. Przeanalizuj te wypowiedzi, proszę. To dosłownie chwila, momencik, kilka minut. Dlaczego przyporządkowałeś go do grupy aktywnych? Gdzie jest ta granica aktywny - glon, którą arbitralnie najwyraźniej postawiłeś?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:05:08 GMT 1
Ten ćpun w sumie też mi się niespecjalnie podoba, ale wszedł wczoraj w konflikt dość odważnie.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 9:06:30 GMT 1
Dzień dobry. Czas najwyższy zająć się szukaniem szpiegów wysłanych przez świrów z Sekty. Bagiennym zielskiem śmierdzi mi kilku kretów, w szczególności Richard Russell, Wykrywacz Mafijnych Postów i Natalia Janoszek. Kobiety pod barierą powinny zajmować się przygotowywaniem kąpieli, a nie panoszyć się w Temacie z Rozgrywką. Tego Jacka Soplicę też w sumie jakiegoś dziwnego zrzucili, ale muszę się mu dokładniej przyjrzeć. Przy tym poście to aż mi zabibczało mimo że to ustrojstwo gdzieś mi się zgubiło.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:07:07 GMT 1
Dzień dobry. Czas najwyższy zająć się szukaniem szpiegów wysłanych przez świrów z Sekty. Bagiennym zielskiem śmierdzi mi kilku kretów, w szczególności Richard Russell, Wykrywacz Mafijnych Postów i Natalia Janoszek. Kobiety pod barierą powinny zajmować się przygotowywaniem kąpieli, a nie panoszyć się w Temacie z Rozgrywką. Tego Jacka Soplicę też w sumie jakiegoś dziwnego zrzucili, ale muszę się mu dokładniej przyjrzeć. Przy tym poście to aż mi zabibczało mimo że to ustrojstwo gdzieś mi się zgubiło. Cóż, obiektywnie rzecz biorąc, to jedyna szansa Jana Pawła na zachowanie władzy.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 9:11:29 GMT 1
Przy tym poście to aż mi zabibczało mimo że to ustrojstwo gdzieś mi się zgubiło. Cóż, obiektywnie rzecz biorąc, to jedyna szansa Jana Pawła na zachowanie władzy. Nikt mi za darmo niczego nie dał, sam musiałem wszystko odziedziczyć.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:15:01 GMT 1
Cóż, obiektywnie rzecz biorąc, to jedyna szansa Jana Pawła na zachowanie władzy. Nikt mi za darmo niczego nie dał, sam musiałem wszystko odziedziczyć. Janie Pawle, odpowiedz mi na jedno pytanie. Trafnie zauważyłeś, że mój post był pisany nieco teatralnie. Natomiast, po tym jak przywitałeś się ze mną w rozgrywce, wiem, że dzieje Myrtany nie są ci obce. Dlaczego atakujesz za kreacyjny styl gry, samemu w nim tkwiąc? To samo pytanie mógłbym zadać Wykrywaczowi Mafijnych Postów, choć nie wiem, czy on jest fanem potrawki z chrząszczy. To może być wasz Test Zaufania.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:16:16 GMT 1
Wykrywaczu, Pitbull napisał najmniej postów spośród jakkolwiek aktywnych. Przeanalizuj te wypowiedzi, proszę. To dosłownie chwila, momencik, kilka minut. Dlaczego przyporządkowałeś go do grupy aktywnych? Gdzie jest ta granica aktywny - glon, którą arbitralnie najwyraźniej postawiłeś? Masz wszystkie dane, żeby to ustalić, ale odpowiem: jeden post.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:17:11 GMT 1
Zastanawiające, jak wielu graczy widzi w mafii Ryszarda.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:17:53 GMT 1
Dlaczego przyporządkowałeś go do grupy aktywnych? Gdzie jest ta granica aktywny - glon, którą arbitralnie najwyraźniej postawiłeś? Masz wszystkie dane, żeby to ustalić, ale odpowiem: jeden post. Jest to, za przeproszeniem, chuj nie odpowiedź. Żądam transparentności, jeżeli mamy współpracować w poszukiwaniach świrów z sekty.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 9:18:10 GMT 1
Nie teatralność oceniłem, oj nie. Nie. Niestety są inne problemy z twoim postem. Cyceron zwykł mówić "Diego gra mafijnie". To jego słowa jakby co, nie moje.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:18:26 GMT 1
Zastanawiające, jak wielu graczy widzi w mafii Ryszarda. Ilu? Jak na razie widziałem z jedną osobę poza mną, która go wymieniała.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:19:17 GMT 1
Nie teatralność oceniłem, oj nie. Nie. Niestety są inne problemy z twoim postem. Cyceron zwykł mówić "Diego gra mafijnie". To jego słowa jakby co, nie moje. Cyceron zwykł również mówić "Jan Paweł buduje narrację pod zlinczowanie niewinnego." Czy ten cytat też jest przez ciebie chętnie używany?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:21:11 GMT 1
Musisz doprecyzować pytanie, bo co mam Ci odpowiedzieć? No tak po prostu uznałem, że jak ktoś nie napisał nic albo napisał jednego posta, to glonuje, a jak ktoś napisał 7 czy 9 (czy ile ich tam było), to nie glonuje.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 9:21:45 GMT 1
Nie teatralność oceniłem, oj nie. Nie. Niestety są inne problemy z twoim postem. Cyceron zwykł mówić "Diego gra mafijnie". To jego słowa jakby co, nie moje. Cyceron zwykł również mówić "Jan Paweł buduje narrację pod zlinczowanie niewinnego." Czy ten cytat też jest przez ciebie chętnie używany? Ja panu nie przerywałem!!
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:22:02 GMT 1
To do Diego.
|
|