|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:22:54 GMT 1
Zastanawiające, jak wielu graczy widzi w mafii Ryszarda. Ilu? Jak na razie widziałem z jedną osobę poza mną, która go wymieniała. No jak się dziś pojawiłeś, to się nie dziwię. 😉
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:23:05 GMT 1
Musisz doprecyzować pytanie, bo co mam Ci odpowiedzieć? No tak po prostu uznałem, że jak ktoś nie napisał nic albo napisał jednego posta, to glonuje, a jak ktoś napisał 7 czy 9 (czy ile ich tam było), to nie glonuje. No i ok Natomiast 90% postów pitbulla to fillery Swoją drogą nawet jeśli pitbull nie jest szpiegiem świrów z sekty, to jest paskudnym złodziejem
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:23:23 GMT 1
Nie no, jest nas co najmniej trzech.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:24:04 GMT 1
Jacek, ty Soplicę masz w nazwisku, czy w przełyku? Jakie "dziś się pojawiłeś"?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:24:04 GMT 1
Ja, Adamczewski i Ty, ale wydaje mi się, że był ktoś jeszcze.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:24:34 GMT 1
Kurde rozbijasz te posty na 10 wiadomości i nie wiadomo na co odpowiadać, jak 5 sekund później już jest odpowiedź
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:26:42 GMT 1
Musisz doprecyzować pytanie, bo co mam Ci odpowiedzieć? No tak po prostu uznałem, że jak ktoś nie napisał nic albo napisał jednego posta, to glonuje, a jak ktoś napisał 7 czy 9 (czy ile ich tam było), to nie glonuje. No i ok Natomiast 90% postów pitbulla to fillery Swoją drogą nawet jeśli pitbull nie jest szpiegiem świrów z sekty, to jest paskudnym złodziejem A nie wiem, możliwe, nie czytałem. Liczbę postów obczajałem na liście użytkowników.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 9:26:51 GMT 1
Jacek Soplica myśli bardzo podobnie do mnie. Jednak naród Sarmatów wywodzi się z jednej krwi.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:29:04 GMT 1
Nie macie wrażenia, że jak na rozgrywkę z tak wysokim limitem postów, to w temacie jest dość spokojnie, nawet z niedużą liczbą graczy?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 9:30:21 GMT 1
Nie macie wrażenia, że jak na rozgrywkę z tak wysokim limitem postów, to w temacie jest dość spokojnie, nawet z niedużą liczbą graczy? Też to zauważyłem. A o czym to świadczy?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:31:32 GMT 1
Nie macie wrażenia, że jak na rozgrywkę z tak wysokim limitem postów, to w temacie jest dość spokojnie, nawet z niedużą liczbą graczy? Też to zauważyłem. A o czym to świadczy? O tym, że miasto jest leniwe, a świry z sekty najprawdopodobniej nie są specjalnie zagrożone.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:33:47 GMT 1
Jacek, ty Soplicę masz w nazwisku, czy w przełyku? Jakie "dziś się pojawiłeś"? Oj, dawno, dawno nie piłem Soplicy i tym podobnych trunków. Sprowokowałem Cię delikatnie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:34:32 GMT 1
Jacek, ty Soplicę masz w nazwisku, czy w przełyku? Jakie "dziś się pojawiłeś"? Oj, dawno, dawno nie piłem Soplicy i tym podobnych trunków. Sprowokowałem Cię delikatnie. I jakie rezultaty tej prowokacji?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:36:19 GMT 1
Nie macie wrażenia, że jak na rozgrywkę z tak wysokim limitem postów, to w temacie jest dość spokojnie, nawet z niedużą liczbą graczy? Przemo nie gra. To on jest głównym winowajcą tej nieznośnej intensywności, bo nie dość, że sam klepie te posty, to jeszcze prowokuje interakcje.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 9:36:20 GMT 1
Ja bym chciał jeszcze jakieś wnioski od Wokulskiego. Skoro aspiruje do Komitywy Szlacheckiej to musi udowodnić swoją wartość. Jam ledwo tolerowany jestem w Komitywie Szlacheckiej z powodu pochodzenia i wykonywanego zawodu.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 9:37:14 GMT 1
Gdzież moje maniery. Dzień dobry wszystkim.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 9:38:50 GMT 1
Dzień dobry Stanisławie, jakbyś miał oceniać, to większą dziwką jest Łęcka, czy Janoszek?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 9:42:42 GMT 1
Oj, dawno, dawno nie piłem Soplicy i tym podobnych trunków. Sprowokowałem Cię delikatnie. I jakie rezultaty tej prowokacji? Eeeeeee, takie sobie. Myślałem, że się bardziej podpalisz. 😉
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 9:42:42 GMT 1
Dzień dobry Stanisławie, jakbyś miał oceniać, to większą dziwką jest Łęcka, czy Janoszek? Łęcka zdecydowanie. Pełna rozpusty i uważa że praca fizyczna to kara za grzechy i puszcza się ze wszystkimi z którymi może o ile jest pochodzenia arystokratycznego.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 9:46:07 GMT 1
Dzień dobry Stanisławie, jakbyś miał oceniać, to większą dziwką jest Łęcka, czy Janoszek? Łęcka zdecydowanie. Pełna rozpusty i uważa że praca fizyczna to kara za grzechy i puszcza się ze wszystkimi z którymi może o ile jest pochodzenia arystokratycznego. Czyż zatem ona nie wykonuje poniekąd pracy fizycznej?
|
|