|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:11:32 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 11:11:32 GMT 1
Czyli twoim planem jest wywalenie niemiłej kreacji, nie mafiozy, tak? Jak napisałam, jeśli nic lepszego się w ciągu dnia nie rzuci w oczy i będę w tym samym miejscu gdzie byłam na początku gry (czyli wtedy każdy może być w mafii), to oczywistym jest wybór w kreację, która mnie denerwuje. Zastanawia mnie jaki jest sens oszczędzać glony jeśli nie ma rolnych? Żeby pokazać innym jak bardzo jest się "rozsądnym, wyważonym" miastowym.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 11:11:35 GMT 1
XD murzyn jakiego omgusa teraz pierdolnął I jak o nim świadczy użycie omgusa a takim momencie?
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:12:22 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:12:22 GMT 1
A być może, ale fajnie byłoby też usłyszeć uzasadnienie samej Ani. Bo tak to trochę zabiłeś dyskusję xD ale może sam to sprowokowałem pytaniem, nwm Ale co to za różnica? Jak argument cię przekonuje to co za różnica kto go wywołuje? Czuję, że zaczyna mi się tworzyć bias na winę Diego, proszę resztę o weryfikację. A tak a propos omgusów 😎 to co to w sumie za post z tym "zaczyna mi się tworzyć bias"? Czyli twoim zdaniem jestem winny? Czy jestem niewinny ale ty zbiasowany? W ogóle taki wjazd jak miękka pipka która nie chce powiedzieć wprost ale delikatnie podszczypuje na wybadanie reakcji
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:13:27 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:13:27 GMT 1
XD murzyn jakiego omgusa teraz pierdolnął I jak o nim świadczy użycie omgusa a takim momencie? Nijak a co?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:14:04 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 11:14:04 GMT 1
Co to jest omgus.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:14:26 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:14:26 GMT 1
Jak napisałam, jeśli nic lepszego się w ciągu dnia nie rzuci w oczy i będę w tym samym miejscu gdzie byłam na początku gry (czyli wtedy każdy może być w mafii), to oczywistym jest wybór w kreację, która mnie denerwuje. Zastanawia mnie jaki jest sens oszczędzać glony jeśli nie ma rolnych? Żeby pokazać innym jak bardzo jest się "rozsądnym, wyważonym" miastowym. Albo żeby pokazać że nie marnuje się czasu na nieobecnych, ale ci to pytanie podeszło, co
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:15:29 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:15:29 GMT 1
A pitbull jak na razie chyba jedyny w tej rozgrywce po prostu gra swoją gierkę
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:15:54 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:15:54 GMT 1
Poza mną of kors
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:16:34 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:16:34 GMT 1
I może wokulski jeszcze, reszta albo nie gra albo nie znam
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 11:20:42 GMT 1
I jak o nim świadczy użycie omgusa a takim momencie? Nijak a co? Zadowala mnie odpowiedź że nijak. Zdziwiłoby mnie jakbyś miał mocniej określone stanowisko na podstawie tej przesłanki.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 11:22:26 GMT 1
Ale co to za różnica? Jak argument cię przekonuje to co za różnica kto go wywołuje? Czuję, że zaczyna mi się tworzyć bias na winę Diego, proszę resztę o weryfikację. Taki, że jak ktoś kłamie to może się zakałapućkać w odpowiedzi, co ty teraz tworzysz Jan Paweł No to teraz się zakałapućkałeś. Bo jak podałem argument za niewinnością Anki i ty go przyjmujesz to jak możesz jeszcze oczekiwać, że ona się zakałapućka? Chociaż jak teraz to piszę, to widzę, że no w sumie to się nie do końca wyklucza.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:22:49 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 11:22:49 GMT 1
Lista Księdza Robaka: Ania Gotuje Stanisław Wokulski Dennis Reynolds Natalia Janoszek Pitbull Richard Russell Diego Piszcie o sobie nawzajem.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:24:32 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:24:32 GMT 1
Taki, że jak ktoś kłamie to może się zakałapućkać w odpowiedzi, co ty teraz tworzysz Jan Paweł No to teraz się zakałapućkałeś. Bo jak podałem argument za niewinnością Anki i ty go przyjmujesz to jak możesz jeszcze oczekiwać, że ona się zakałapućka? Chociaż jak teraz to piszę, to widzę, że no w sumie to się nie do końca wyklucza. No to w ogóle się nie wyklucza chłopak xD bo ty podałeś swoją perspektywę, ale Anka mogła powiedzieć zupełnie coś innego, co tu jest ciężkiego do analizy
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:25:09 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 11:25:09 GMT 1
Co w tym mafijnego? Raz, dwa! Odpowiadaj! BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:25:47 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:25:47 GMT 1
Co w tym mafijnego? Raz, dwa! Odpowiadaj! BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP Ej wykrywacz bipnij dwa razy jak grałeś w Gothica
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 11:26:04 GMT 1
Dobra już chyba można powiedzieć, co mi tak zaczęło śmierdolić u Diego. Dzień dobry. Czas najwyższy zająć się szukaniem szpiegów wysłanych przez świrów z Sekty. Bagiennym zielskiem śmierdzi mi kilku kretów, w szczególności Richard Russell, Wykrywacz Mafijnych Postów i Natalia Janoszek. Kobiety pod barierą powinny zajmować się przygotowywaniem kąpieli, a nie panoszyć się w Temacie z Rozgrywką. Tego Jacka Soplicę też w sumie jakiegoś dziwnego zrzucili, ale muszę się mu dokładniej przyjrzeć. Wchodzi w temat i rzuca kilka nicków. Pierwszy powtarza po konsensusie 2-3 wcześniejszych postów. Pozostałe to bicie w tworzący się powoli core miasta. Nie mówię od razu, że to core, ale na tamten moment wyglądało, że idzie w tym kierunku. Działanie na rozbicie miasta w tym momencie wjechało idealnie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:28:32 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:28:32 GMT 1
Dobra już chyba można powiedzieć, co mi tak zaczęło śmierdolić u Diego. Dzień dobry. Czas najwyższy zająć się szukaniem szpiegów wysłanych przez świrów z Sekty. Bagiennym zielskiem śmierdzi mi kilku kretów, w szczególności Richard Russell, Wykrywacz Mafijnych Postów i Natalia Janoszek. Kobiety pod barierą powinny zajmować się przygotowywaniem kąpieli, a nie panoszyć się w Temacie z Rozgrywką. Tego Jacka Soplicę też w sumie jakiegoś dziwnego zrzucili, ale muszę się mu dokładniej przyjrzeć. Wchodzi w temat i rzuca kilka nicków. Pierwszy powtarza po konsensusie 2-3 wcześniejszych postów. Pozostałe to bicie w tworzący się powoli core miasta. Nie mówię od razu, że to core, ale na tamten moment wyglądało, że idzie w tym kierunku. Działanie na rozbicie miasta w tym momencie wjechało idealnie. XD okej, to biję w konsensus czy core miasta? Bo to chyba nie za bardzo się dodaje Poza tym jaki core? Kogo widzisz w core po pół dnia rozgrywki? Jeżeli Soplicę, to 1) dyskusyjne 2) to jeden gracz Jeżeli w core widzisz kogokolwiek innego z tego posta, no to już jest mocno niepokojące xD
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 11:28:44 GMT 1
No to teraz się zakałapućkałeś. Bo jak podałem argument za niewinnością Anki i ty go przyjmujesz to jak możesz jeszcze oczekiwać, że ona się zakałapućka? Chociaż jak teraz to piszę, to widzę, że no w sumie to się nie do końca wyklucza. No to w ogóle się nie wyklucza chłopak xD bo ty podałeś swoją perspektywę, ale Anka mogła powiedzieć zupełnie coś innego, co tu jest ciężkiego do analizy No ale my szukamy mafii czy zwycięstwa erystycznego? Tzn no ja mafii, ty to nie wiem
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 11:30:20 GMT 1
Dobra już chyba można powiedzieć, co mi tak zaczęło śmierdolić u Diego. Wchodzi w temat i rzuca kilka nicków. Pierwszy powtarza po konsensusie 2-3 wcześniejszych postów. Pozostałe to bicie w tworzący się powoli core miasta. Nie mówię od razu, że to core, ale na tamten moment wyglądało, że idzie w tym kierunku. Działanie na rozbicie miasta w tym momencie wjechało idealnie. XD okej, to biję w konsensus czy core miasta? Bo to chyba nie za bardzo się dodaje Poza tym jaki core? Kogo widzisz w core po pół dnia rozgrywki? Jeżeli Soplicę, to 1) dyskusyjne 2) to jeden gracz Jeżeli w core widzisz kogokolwiek innego z tego posta, no to już jest mocno niepokojące xD Gdybyś bił tylko w core albo tylko w konsensus to by cię to bardziej uniewinniało. A na tamten moment zaczynaliśmy tworzyć jakąś więź porozumienia z Soplicą i Pikaczem
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:31:04 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:31:04 GMT 1
No to w ogóle się nie wyklucza chłopak xD bo ty podałeś swoją perspektywę, ale Anka mogła powiedzieć zupełnie coś innego, co tu jest ciężkiego do analizy No ale my szukamy mafii czy zwycięstwa erystycznego? Tzn no ja mafii, ty to nie wiem CZY TY JESTEŚ CHORY GOŚCIU? Jak inaczej chcesz szukać mafii jak nie rozmawiać z ludźmi i sprawdzać ich reakcję? Ty jakieś piramidalne bzdury tworzysz teraz i jeśli jesteś jedną z osób, które podejrzewam, to to jest w chuj śmierdzące
|
|