|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 1:20:43 GMT 1
winnych szukam w godzinach od 7 do 11
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:21:17 GMT 1
po co? ja nie nadrobiłem a i tak jestem w top miastowych, pozostałego mafiozę trzeba znaleźć po tym jak się teraz zachowa a nie po tym co było do tej pory
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 1:22:06 GMT 1
no ja nie wiem czy po fakcie to jest tak absurdalne, nie mieliście wglądu do aktualnego stanu głosowania, aczkolwiek to, że w mafii był akurat Dennis lekko robi Ci dobrze to ze nie mialem wgladu w glosowanie dziala w obie strony - po co mialbym go dociazac jak nie wiadomo jakie sie wylosuje?
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 1:23:13 GMT 1
po co? ja nie nadrobiłem a i tak jest w top miastowych, pozostałego mafiozę trzeba znaleźć po tym jak się teraz zachowa a nie po tym co było do tej pory i z jakiego powodu tak wlasnie trzeba go znalezc
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:23:39 GMT 1
no to ja Ci piszę, że raczej to głosowanie świadczy źle o innych graczach, gdyby źle świadczyło o Tobie, to bym sobie teraz tak miło z Tobą nie urządzał pogawędki
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:25:01 GMT 1
uczciwie byłoby zabić Magmara, ale pewnie okaże się niewinny, a w mafii będzie gracz pokroju Adamczewskiego. Tak na ogół jest
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 1:26:11 GMT 1
tak na ogół jest
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:27:17 GMT 1
przekonuje mnie argument Kacpra, że musiałby zagrać mega chujnię, by być w mafii z takim czymś
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 1:27:46 GMT 1
niemniej no chciales mnie zrobic z wokulskim kilka godzin temu wiec moge chociaz zasugerowac inna interpretacje faktow
jak pitbul nie bedzie wiecej grzany to tez bede zaskoczony
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:28:33 GMT 1
squbi pięknie parę razy powtarzał, no musiałby się nauczyć odtwarzać metę jeden do jednego, by być w mafii, do tego zrobił tak jak ja nieoptymalny ruch zjeżdżając z winnego, więc Squbi niewinny
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:30:26 GMT 1
mafiozi bywają nieporadni, ale na ogól mimo wszystko robią logiczne z późniejszego punktu widzenia ruchy, zejście z winnego Dennisa na "niewinnnego?" Madagaskara nie jest czymś optymalnym, trzeba mieć jaja ze stali żeby tak zmieniać na koniec głosy
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:32:17 GMT 1
Krzaczka chyba też sobie uniewinnię, bo strasznie irytujący był. Czy jako mafiozo tak brnąłby w dyskusję o tym, że mogę być winny, kiedy wszyscy inni mu mówili Russell wygląda na niewinnego? Też byłoby to raz że mało optymalne, a dwa kontrintuicyjne.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:33:47 GMT 1
Bipomat uniewinnia głosowanie plus miastowe wyjście z kreacji, co w gruncie rzeczy nie było łatwą sprawą, więc no chyba bym go jakoś bardzo nie cisnął na tym etapie, ale oczekuję większego wkładu
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:37:31 GMT 1
kurde im dłużej o tym myślę, tym bardziej Adamczewski pasuje na takiego optymalnego, zwyczajnego mafiozę, dobrze odgrywającego swoją rolę. Dowcipny jak to jego kreacja, raczej rozsądny, ale niepchający się bez sensu w konflikty, które mogłyby się skończyć jakimś przypadkowym linczem, ani zbyt niewinny by było podejrzane że nie leci w mordzie, ani nie na tyle winny by poleciał w linczu. Taka "zupa nic", każdy o niej słyszał, nikt nie wie jak smakuje.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 1:39:23 GMT 1
no spoko że trafiłeś, ale to kurwa nie wszystko np. Ania chce cię ciągle linczować jak trzeci dzien pod rzad zobacze jak zlamany kutas wokulski na chwile przed linczem probuje na sile ukrecic lincz przez swoje biasy to i tak odpuszcze wiec badz moim gosciem
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:43:07 GMT 1
1. Ania Gotuje - pieknie gra 2. Stanisław Wokulski - niewinnie gra 3. Hamari Traoré - padł niewinny 4. Dennis Reynolds - padł winny 5. Jacek Soplica - padł niewinny 6. Natalia Janoszek - padła niewinna 7. Pitbull - co z tym Kacprem? 8. Gospodarz - padł niewinny 9. Wykrywacz Mafijnych Postów - niewinnie wyszedł z kreacji 10. Jan Paweł Adamczewski - gra jak mafia 11. Magmar - do sprawdzenia w linczu 12. Polski Madagaskar - ostatnio raczej niewinnie 13. Richard Russell - niewinny egze 14. Diego - dużo nieoptymalnych ruchów
jak dla mnie pójście w trójkę Pitbull, Adamczewski, Magmar da nam zwycięstwo
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:46:40 GMT 1
przy czym Kacper musiałby zagrać mega chujowo by być w mafii, więc głosowanie na Magmara/Adamczewskiego powinno rozwiązać sprawę
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:50:03 GMT 1
ewentualnie ten Bipomat, no ale musiałby naprawdę dobrze podziałać
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:51:18 GMT 1
moje ucho mówi Adamczewski, tym bardziej, że mnie uniewinniał wtedy kiedy mogło mu to być na rękę
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 1:53:04 GMT 1
a jak Krzak nie rozumie dlaczego porzucilem swoją mysl o szybkim uniewinnieniu się, to wlasnie dlatego, 3 proste mordy za nami, a niewinny egze w grze
|
|