|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:26:25 GMT 1
Gospodarz zbyt dużo nie pisał, no ale dwa kluczowe posty lista szacownego grona: madagaskar adamczewski soplica wykrywacz diego tak to widzę, pitbulla niestety wyjebałem na kopach, ale może jeszcze się zasłuży dla lipic diego miał momenty w tej grze i na wejściu i jakoś rano dzisiej, że mi się nie podobał, ale potem ma momenty, że się podoba dość, takie wahanka to chyba go jeszcze umacniają w LSG janoszek i hamari coś kręcą, nie zasługują na takie wyróżnienie jeszcze Ania -> Russell/pitbull/Hamari
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:31:19 GMT 1
Długi post murzyna, bardzo istotny może się okazać PITBULL A REYNOLDS. ALBO REYNOLDS A PITBULL Spontaniczna masówka na pitbullu? Nie wiem kim jest Pitbull, ale w on z zasady jest krzywy, więc odpowiem 'tak' Nie czytałem wszystkich postów co prawda (albo czytałem, ale niezbyt dokładnie? kto by spamiętał w alkoholowym szale), ale propozycja masókwki na small dick energy bullu wciąż stoi, chętni? Powracam do tematu spontanicznej masóki na pitbullu, który wygląda jak jamnik Oczywiście głos oddany na mnie, nie na Pitbulla. -------- Coraz gorsze te plejsy mafii. No patrz, a ja byłem mu nawet skłonny uwierzyć, bo prawie zrobiłem to samo Ty się lepiej jamnik tłumacz, czemu mnie ignorujesz ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Ania chyba będzie niewinna Dennis to pomysł z takich którym nikt pewnie nie będzie oponował Pierwsze odniesienie sie do Reynoldsa. Takie z dystansem, na spokojnie, bez odsłaniania się, trochę, żeby wypośrodkować. Drugie i ostatnie! Ale też takie z dystansu. Pytanie niby osobiste, ale odpowiedź ogólna. Poza tym Pitbull w ogóle się do Reynoldsa i o Reynoldsie nie odzywał.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:32:44 GMT 1
I taki jeszcze zaraz potem O co mi chodzi w "krzywych" i dziwnych emocjach Pitbulla w tej rozgrywce? Tutaj Diego się tak do niego przymila... A pitbull jak na razie chyba jedyny w tej rozgrywce po prostu gra swoją gierkę a Pitbull odpowiada chwilę później w ten sposób: Pamiętam, że na bieżąco wydało mi się to jakieś nienaturalne.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:33:27 GMT 1
Ale kombo orki tennis z samej gry musi być top3 do wyjebania (chociaż nie padłem w mordzie), ale z drugiej strony tu widzę największy potencjał na poprawe Pominąłem ten wpis! Sam bym coś takiego napisał w dwuosobowej mafii o koledze, który jest blisko świecznika, ale jeszcze można go wyratować.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:35:29 GMT 1
Imo nad pitbullem można się zastanowić jeżeli rzeczywiście ten Dennis winny, no bo poza tymi zarzutami które podniosłeś to ja tam do tej pory wiele nie widzę Więc jakbym miał go rozważać to nie przed Dennisem Swoją drogą Dennis ma w piżdzie chyba i też nie wiem co o tym sądzić Rozumiem. Diego, jakiś update do tego?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:37:48 GMT 1
Raczej za niewinnego ciebie mam po tym co do tej pory grasz. Chciałbym, żebyś przed 21 dzisiaj opisał wszystkich graczy, jak to masz w zwyczaju. Czy Wokulski dał coś od siebie? Bo to kolejny zamordowany który zauważa, że Wokulski nie gra.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:38:59 GMT 1
Ciekawe, czy Murzyn zmienił zdanie na temat Pitbulla po tym, jak ten wyczuł od niego dobrą wolę. Zacząłem raczej oswajać się z myślą, że zostanę zamordowany i tworzona jest pod to podkładka. Mega ciekawy post
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 9:41:12 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Wokulski on Feb 4, 2024 9:41:12 GMT 1
Zacząłem raczej oswajać się z myślą, że zostanę zamordowany i tworzona jest pod to podkładka. Mega ciekawy post Ten sam Hamari potem mnie uniewinnił.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:43:51 GMT 1
Do przerwy 0:0. Mój brat rzeczywiście w mafii. Stanisław Wokulski - teraz, po tej liście, o którą go poprosiłem, jestem pewny, że jest niewinny. Widać po jego uczciwych rozterkach, po spokoju, po pewności siebie. Pewny zielony. Diego - myślę, że będąc w mafii grałby w sposób dużo bardziej wyważony. Nawet mając rolę próbował się jednak ograniczać, a tutaj prezentuje nam luźny strumień myśli. Nie przebija ściany, ale jest aktywny i widać, że niczego się nie obawia. Zielony. Ania gotuje - gra raczej uczciwie. Jeśli poszukiwania mafii nam nie wyjdą, będzie trzeba mocniej przypressować Anię i przekonać ją, że jej tajemniczość nie służy już miastu. Na razie jednak spokój. Ufam jej. Polacy na Madagaskarze - Czarny Ląd górą! Dużo treści jak na liczbę postów, ale raczej w miastowym stylu. Magmar - miastowy, który się ukrywa i chce rozwalić mafię w końcówce. Nie lubię takiej gry. Proszę mafię o zamordowanie tego gracza. Jesli jest w mafii, to tym gorzej, wtedy moralnie już przegrał. Wykrywacz Mafijnych Postów - człowiek, który jeszcze nie wystartował. Trzeba poczekać na rozwój rozgrywki. Ta lista, którą sporządził, raczej miastowy. Mafioza czułby presję, aby była ona lepsza i miała więcej treści niż "muszę doczytać". Jan Paweł Adamczewski - względnie kandydat na podręcznikowo grającego mafiozę. Trochę nie pamiętam jego twórczości, a nie mam teraz czasu sobie przypominać (oglądam jednocześnie trzy mecze). Stoi sobie lekko z boku, komentuje, coś tam powie. Może być tak, że gdy przeczytam go uważnie, gdy zostanie mniejsza liczba graczy, to te wszystkie wątpliwości się usuną, ale na razie są i nie zamierzam ich ignorować. Richard Russell - miał miastowe odruchy, gdy Diego i Soplica rzucili się na niego w sposób raczej nieuzasadniony. Formułował jakieś ogólne prawidła na temat gry w losowych momentach, ale to nie było jakieś nienaturalne. Z matematyki wychodzi, że ostatecznie musi być brany pod uwagę, ale na razie na spokojnie. Jacek Soplica - to kwestia losowa. Jeśli nam sie wylosował w mafii, to może być problem, bo ciężko odróżnić jego mafijną grę od miejskiej gry. Daję około 18% szans, że jest w mafii (2/11). Zgodnie z zasadą Lewkonia-Bayesa: prawdopodobieństwo będzie rosło, im więcej odkrytych kart okaże się zielonych - i to w tempie skokowym, a nie ciągłym, już bez mianownika w postaci liczby graczy minus ja. Pitbull - przypominacie sobie tego gracza grającego tak jak po tym, gdy zorientował się, że jest w tarapatach? Bo ja niezbyt. Wygląda to dziwnie. Ta cała argumentacja, że "Soplica fejkuje siebie" w stylu "napisze coś i pora na CSa. Powiązany - moim zdaniem - dodatnio z Reynoldsem. O tym później. Niepoinformowana większość musi zdobyć nieco więcej informacji. Dennis Reynolds - on nawet nie gra. Miał pograć w nocy, ale niczego nie zrobił. Czuł presję, ktorą na niego nałożyłem (Pitbull próbował ją z niego zdjąć). Niestety, jeśli jest w mieście, nie pomaga sobie. Typ gracza, którego trzeba się pozbyć, bo potem będą wyrzuty sumienia, jak będzie w mafii. Trzeba było to zrobić wczoraj, ale wymyśliliście Janoszek. Nie ma jednak tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo wiemy dzięki temu, że jest powiązany dodatnio z Pitbullem. Możliwe, że to kluczowy post murzyna. Ma za mafię Mnie, Pitbulla i Denisa, przy czym wiemy, że oberwał mordem już po śmierci Denisa. To by mocno wskazywało na Pitbula, tylko czy to nie byłoby zbyt odważne/głupie zagranie mafii? Jeśli brali pod uwagę czytanie murzyna no to może wchodzić w grę wrabianie mnie, ale w sumie to nie podejrzewam takich rozkmin, u nas zwykle testamentów się nie czyta, a co dopiero posty zmarłych. Czyli wskazuje wszystko na pitbula
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:44:55 GMT 1
Ten sam Hamari potem mnie uniewinnił. Tak, zauważyłem
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 9:45:01 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Wokulski on Feb 4, 2024 9:45:01 GMT 1
Zły post zacytowałem. Jeśli Hamari miał jeszcze przed moim dłuższym postem za raczej niewinnego to tylko czekał aż się to potwierdzi.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 9:46:07 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Wokulski on Feb 4, 2024 9:46:07 GMT 1
W międzyczasie spojrzę na swoją listę jak wygląda obecnie sytuacja.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:48:56 GMT 1
Murzyn w ostatnich postach ciśnie na pewniaka w Pitbula, trochę Ryszarda też wskazuje. No i w sumie to tyle. Posty Murzyna bardzo dobre i jeśli Pitbul mafia to murzyn MVP
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 9:51:38 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 9:51:38 GMT 1
Diego, jakiś update do tego? No ja na tym pitbullu siedziałem już wczoraj, natomiast jest jedna rzecz Kacperek wybitnym mafijnym strategiem nie jest, ale z drugiej strony się zastanawiam czy to nie byłoby aż za prymitywne, z takimi mordami które dosłownie wskazują na niego paluchem?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 9:55:58 GMT 1
Diego, jakiś update do tego? No ja na tym pitbullu siedziałem już wczoraj, natomiast jest jedna rzecz Kacperek wybitnym mafijnym strategiem nie jest, ale z drugiej strony się zastanawiam czy to nie byłoby aż za prymitywne, z takimi mordami które dosłownie wskazują na niego paluchem? Może nie spodziewał się, że ktoś będzie wracał do tych postów. Testamentów nie ma, a nie ma u nas kultury czytania zmarłych, że tak powtórzę. Jeszcze przejrzę pozostałych i może mozaika będzie jeszcze bardziej wyraźna.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 4, 2024 10:06:20 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? [/div]
Wczoraj popełniłem taki post. Obecnie żyją jedynie Diego i Adamczewski. Jeśli w tej grupie miałby być twist potencjalny to dalsze mordowanie z tej listy jest nieopłacalne. Lepiej jest potrzymać z 1-2 osoby aby wzbudzać większą niepewność. Przy czym Diego w większości edycji nie był mordowany przez mafię. Adamczewski przy takich mordach nie musi wzbudzać podejrzeń innych jak jest w mafii. Jeśli ktoś by miał skorzystać na mordach to on. Czy takie mordowanie pasuje do diego? Nie wiem. Zaraz do tego jeszcze się odniosę w dalszym ciągu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 10:10:23 GMT 1
via mobile
Post by Ania Gotuje on Feb 4, 2024 10:10:23 GMT 1
Magmar, wstawaj bo jak widziałeś wczoraj długie spanie kończy się śmiercią.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 10:15:38 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 10:15:38 GMT 1
Czy J.E. Adamczewski w ogóle przyznał się kim jest albo ktoś wie?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 10:16:38 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 10:16:38 GMT 1
Magmar, wstawaj bo jak widziałeś wczoraj długie spanie kończy się śmiercią. Pikacz też by mógł dzisiaj coś więcej pokazać Granie z dwoma glonami gdzie do złapania jest jeden mafiak nie jest zbyt komfortowe
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 10:22:29 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 10:22:29 GMT 1
No ja na tym pitbullu siedziałem już wczoraj, natomiast jest jedna rzecz Kacperek wybitnym mafijnym strategiem nie jest, ale z drugiej strony się zastanawiam czy to nie byłoby aż za prymitywne, z takimi mordami które dosłownie wskazują na niego paluchem? Może nie spodziewał się, że ktoś będzie wracał do tych postów. Testamentów nie ma, a nie ma u nas kultury czytania zmarłych, że tak powtórzę. Jeszcze przejrzę pozostałych i może mozaika będzie jeszcze bardziej wyraźna. Ty strasznie ciągniesz teraz w stronę tego pitbulla, gdzie wątpliwości natury logicznej nasuwają się dość oczywiste - dlaczego nie rozważasz potencjalnie drugiej strony medalu? Dlaczego mord na murzynie był wczoraj dla ciebie dziwny, a teraz podążasz jego tropem bez zająknięcia?
|
|