|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 4, 2024 10:55:40 GMT 1
Czy J.E. Adamczewski w ogóle przyznał się kim jest albo ktoś wie? Nie mam zupełnego pojęcia kim może być Adamczewski.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 10:56:43 GMT 1
Czy J.E. Adamczewski w ogóle przyznał się kim jest albo ktoś wie? Nie przyznał się i ma frajdę z tego, że jest nierozpoznany
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 11:00:30 GMT 1
Może nie spodziewał się, że ktoś będzie wracał do tych postów. Testamentów nie ma, a nie ma u nas kultury czytania zmarłych, że tak powtórzę. Jeszcze przejrzę pozostałych i może mozaika będzie jeszcze bardziej wyraźna. Ty strasznie ciągniesz teraz w stronę tego pitbulla, gdzie wątpliwości natury logicznej nasuwają się dość oczywiste - dlaczego nie rozważasz potencjalnie drugiej strony medalu? Dlaczego mord na murzynie był wczoraj dla ciebie dziwny, a teraz podążasz jego tropem bez zająknięcia? Jak przejrzałem posty to jednak nie był dziwny. Przyznaję, że wczoraj popołudniu odpuściłem grę, a powód tego jest taki jak pisałem - pojechałem na piwko i nie chodziłem do kibla czytać co tam na mafia corner. Nie jestem zadowolony z mojego wczorajszego wieczora, tak samo mogłem się bardziej przyłożyć do pierwszego linczu, choć tu akurat już mniej mam sobie za zarzucenia, bo to prawo pierwszego dnia. Także znam swoje słabości i w pełni rozumiem potencjalne wątpliwości co do mnie, choć uważam, że są bardzo płytkie. Gdybym był w mafii to nie pozwoliłbym sobie na takie odpuszczanie, bo dobrze wiem, czym się to kończy.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 11:02:41 GMT 1
Jeszcze dopisek do poprzedniego posta. Podążam tropem nie za murzynem tylko za wszystkimi potwierdzonymi zamordowanymi. Dziwne, że uprawiasz takie wybiórcze podejście do tematu.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 11:19:31 GMT 1
Czytam dalej ludzi, teraz Natką Dwa najważniejsze posty Natka, na kogo byś chciała, żebym zagłosował? Wokulski, to samo pytanie Zastanawiałam się nad kimś innym (Russel może), ale Wokulski tak kurwi logikę i to robiąc to tak mega na siłę, że no nie da rady nie puścić głosu. Natka wymień pewniaków miejskich Jak dla mnie na tę chwilę Diego, Gospodarz i Madagaskar. Uniewinniała z żyjących Diego, Madagaskara, broniła też Anki. Cisnęła głównie w Wokulskiego, wspominała też Russela. Także typy nieco inne niż mordowani, może ma to znaczenie, może nie. Pamiętajmy, że padła najwcześniej i nie z decyzji mafii, tylko w linczu.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 11:26:48 GMT 1
Jest jakaś rozpiska tożsamości? Mafia najwidoczniej też nie zna wszystkich tożsamości i ją to mierzi. Kto z żyjących też dopominał się wyjścia z roli? Tylko Kshaqa kojarzę.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 11:28:46 GMT 1
Aczkolwiek czytam dzisiejsze południe Diego i wyglądasz tam fajnie, to jak mnie już odjebiecie to możesz zostać liderem miasta z moim błogosławieństwem, amen! E: Jesteś Krzakiem? Z tego posta mam wajbik że Kshaq niewinny, no ale nie wiem czy to powinno mieć wpływ na ocenę.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 11:31:27 GMT 1
Denis strasznie dojebywał się do Pitbula. Czy on jest zawsze takim chujowym mafiozą? Bo może to była nieudolna próba antagonizacji pitbula. Posty Denisa wyglądają chujowo, co za życia zauważył murzyn.
Czy ktoś ma coś dobrego do powiedzenia na pitbula? Jakiś cytat, cokolwiek?
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 11:32:32 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 11:32:32 GMT 1
Ja mam na dzisiaj jeden estymator po którym szukałabym mafii ale na razie zostawię go dla siebie, bo inaczej go spalę
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 11:33:42 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 4, 2024 11:33:42 GMT 1
Szybko przejrzałem co się działo od wczoraj i Diego będzie raczej miastem.
Anka miasto.
Wokulski gra śmierdząco, ale chyba cała reszta ma go za miasto to załóżmy, że miasto
Adamczewski taki seledynowy z samej gry, teraz dał coś mocniej od siebie
Magmar do odpalenia.
Pitbull wydaje mi się z gry miastowy ale podobno mordy są na tych co mieli go w podejrzeniach. Do obczajenia czy rzeczywiscie i czy to nie byloby aż zbyt oczywiste.
Russell u mnie skacze z czerwonych odcieni do zielonych i z powrotem w bardziej czerwone. Wejscie słabe, środek fajny, wczoraj jakiś podejrzany wajb.
I wstępnie dzisiaj do odwalenia byłby Magmar. No i tutaj mam mały mindfuck bo z Dennisem to były dla mnie dwie najbardziej oczywiste mafie spośród grających, plus jeszcze ten Wokulski. No i naprawdę musiałaby to być wyjątkowo słaba mafia, skoro z doskoku i na wyjebce bym ich ogarnął już drugiego dnia.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 11:34:43 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 11:34:43 GMT 1
Denis strasznie dojebywał się do Pitbula. Czy on jest zawsze takim chujowym mafiozą? Bo może to była nieudolna próba antagonizacji pitbula. Posty Denisa wyglądają chujowo, co za życia zauważył murzyn. Czy ktoś ma coś dobrego do powiedzenia na pitbula? Jakiś cytat, cokolwiek? Tak, zawsze xD sorry szarlej, ale i tak gramy w podobnej lidze więc mogę być szczery xd Co do antagonizacji z innymi mafiozami to jest do sprawdzenia, natomiast mafia dwuosobowa się rządzi innymi prawami też, więc ciężko porównywać
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 11:34:48 GMT 1
♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ Każdy chłop coś musi chować Każdy kraj – kolonizować A czy to się nam opłaci? Skrzydeł nie podcinaj, bracie! ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ Polskie, polskie Karaiby I choć wszystko to na debet I po diabły komu my tam Zamorska Rzeczpospolita! ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 11:37:47 GMT 1
Diego dla mnie taki pół-podejrzany, przeplata dobre rzeczy z mocno śmierdzącymi. Dzisiaj dość aktywny. Musiałbym go też doczytać na spokojnie. Anka wydaje się miastowa, patrząc na dzisiejszy sposób dedukcji i brak zmiany sposoby retoryki w D0, gdy dostawała za to joby. Według mnie w mafii by zaczęła zmieniać sposób wypowiedzi. Dzisiaj tam dała fajny post z rana, gdzie wyczułem miastowy sposób rozumowania. Pitbull ma w sumie wyjebane, ale wziął się za grę. Wejście miał moim zdaniem dobre. Nie doczytywałem go jakoś uważnie, w sumie dzisiaj daje takie nullowe wajby. Ale nie na dzisiaj. Russell, wejście chujowe i wymuszone, teraz trochę lepiej. Zobaczymy jak pójdzie dalej. No i z to pójście w temat obozów też na pierwszy rzut oka spoko. To spłakanie i wieczne pokrzywdzenie, to też powinna być miastowa meta. Soplica, standardowo, równo jednostajnie. Na nosa to nie wyczuwam tu mafijki, ale nie podobał mi się tam jakiś post o Dennisie, że nic na niego nie ma. Trochę tak, jakby chciał być ślepy w tej kwestii. No i ma chyba mocne parcie na grę. Do zastanowienie Magmar chuj wi. Musiałby dać więcej konkretów, jak nie to wyjebka. Andrzejek z jednej strony miasto ale nie widziałem tu jakiegoś mocnego dociśnięcia tematu. Trzeba patrzeć jak się rozwinie. Dennis stosunkowo dużo postów pisanych, ale zero konkretów. Jakieś pierdy, bez pytań, bez drążenia, bez szukania mafii. Na ten moment pierwszy do odstrzału. Wokulski podejrzany, ma takie opinie, jak wiatr zawieje. Chociąz Janoszka też tak robiła, a była niewinna. Chociaż po niej niewinność można bylo dostrzec dopiero w fazie przedlinczowej obrony. Też trochę się zachowuje tak, jakby chciał lekko podgryźć ale to inni mieliby za niego wziąć ciężar dojechania kogoś. Murzyn z Mali w sumie to sam nie wiem. Musiałbym go doczytać uważniej. Jakoś tak najmniej mi się rzucał w oczy z tych mocnoaktywnych. Madagaskar bez jebanka, nie na dziś. Ale musiałbym wczytać się bardziej. Więc tak na szybko dzisiaj waliłbym tego Dennisa, ewentualnie Magmara albo Wokulskiego, w sumie chyba prędzej tego drugiego. Resztę bym chciał doczytać i dać czas. Nie waliłbym w Ankę i core miasta czyli szlachciców i w tego Diega jeszcze teraz. Pitbulla też bym dzisiaj odpuścił i tego Russella na pewno, bo w nocy coś tak dobrze dał, a teraz się zesrał jak to on w mieście. Nie bierzcie tego za mocną opinię bo to na szybko moje odczucia, bez rozkmin. Pikacz, update by się przydał, ale już z rozkminami. Ed o w samą porę
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 11:38:50 GMT 1
Szybko przejrzałem co się działo od wczoraj i Diego będzie raczej miastem. Anka miasto. Wokulski gra śmierdząco, ale chyba cała reszta ma go za miasto to załóżmy, że miasto Adamczewski taki seledynowy z samej gry, teraz dał coś mocniej od siebie Magmar do odpalenia. Pitbull wydaje mi się z gry miastowy ale podobno mordy są na tych co mieli go w podejrzeniach. Do obczajenia czy rzeczywiscie i czy to nie byloby aż zbyt oczywiste. Russell u mnie skacze z czerwonych odcieni do zielonych i z powrotem w bardziej czerwone. Wejscie słabe, środek fajny, wczoraj jakiś podejrzany wajb. I wstępnie dzisiaj do odwalenia byłby Magmar. No i tutaj mam mały mindfuck bo z Dennisem to były dla mnie dwie najbardziej oczywiste mafie spośród grających, plus jeszcze ten Wokulski. No i naprawdę musiałaby to być wyjątkowo słaba mafia, skoro z doskoku i na wyjebce bym ich ogarnął już drugiego dnia. Co Ci sie nie podoba u Russella?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 11:39:20 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 11:39:20 GMT 1
Dla mnie na dzisiaj nie do ruszenia jest Anka, Wokulski, kurde chyba ten Russel ale tu mam jeszcze wątpliwości, no i raczej Madagaskar
Pitbull do rozważenia no ale tu mam wątpliwości w drugą stronę, Magmar do rozważenia, WMP na razie gra merytorycznego glona więc też siłą rzeczy musi się tu przewijać
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 4, 2024 11:40:12 GMT 1
Dobra jest 10-2 teraz a po wydarzeniach dzisiejszych zrobi się 7-2 w najgorszym przypadku. Jak dobrze liczę to razem z dzisiejszym linczem są 3 pudła możliwe tylko a potencjalnych typów do zlinczowania jest po prostu za dużo jak na taką edycję. Największy problem jest z graczami, od których nie da się w ogóle uzyskać sensownych odczytów typu Denis, Magmar i WMP. Zauważył to sam Adamczewski. Dla mnie tam maksymalnie jedna mafia będzie w tych nickach. Zdziwię się jak tam dwie będą mafie. Jakby to miały być 3 lincze to nie starczy czasu zupełnie na chociaż chwilowe przyjrzenie się grubszym nickom. Setup nie sprzyja już dłuższego trzymania kart przy sobie więc pora je zacząć pomału odkrywać. Kolejna sprawa to niepokoi mnie trochę ten drugi dzień. Mam wrażenie, że dopóki taki Denis czy WMP nie spadną w linczu to gra w ogóle nie ruszy do przodu. Jak wczoraj po linczu na Natalii gra trochę poszła do przodu to znowu się zatrzymała w martwym punkcie. O tyle lepiej, że z dołów zaczęli dzisiaj pisać Richard i Ania więc z ich gry można coś wyciągnąć. Najlepszą opcją dla mnie byłby dzisiaj Dennis u którego nie zapowiada się by jego gra miałaby się nagle poprawić i zacząłby coś pisać. Mam wrażenie, że on czeka tylko na wyrok. Czas na najważniejszą część, czyli moje odczyty.
Niewinni. 1. Hamari Traoré -śledziłem sobie jego gierkę bez wyrażania o nim jednoznacznej opinii przez dłuższy czas. Ostateczny mój werdykt jest o nim taki, że jest niewinny. Wypowiadał się na wiele tematów jakie się pojawiały w mieście. Szuka potencjalnych mafiozów oraz patrzy w różnych kierunkach w razie czego jakby gdzieś w jego typach był błąd. Jego podpalenie się na znalezienie pary mafiozów też uważam za miejskie. Niewinny. 2. Diego-jesteście pewni, że chcecie rozważać na tym etapie potencjalnie jego winę nawet jeśli zdarzy mu się napisać, coś co jego pozycję osłabia? Jakby był w mafii to mam wrażenie, że unikałby takich antypatycznych ruchów wzmacniających niepewność wobec niego. Kolejna rzecz świadcząca na jego korzyść jest taka, że jest jednym z tych co pcha grę do przodu i próbuje unikać impasu jaki się wytwarza w dniu drugim. Ostatnie czego mi trzeba na tym etapie to podważanie jego niewinności. Niewinny. 3. Jan Paweł Adamczewski-sobie prześledziłem jeszcze raz jego posty i jedyny werdykt jaki powinienem wydać w jego sprawie to niewinny. Nie ma co tam wzbudzać przedwcześnie paranoi co do jego gry i spadku aktywności w dniu drugim skoro podobnie o części graczy by można było napisać to samo w sprawie aktywności i miałoby to ręce i nogi. 4. Ania Gotuje-na ile ją czytam to gra dość niewinnie. Nie widać na niej jakiejś wymuszonej aktywności i merytoryki. W drugim dniu też daje na ile ma możliwości i na razie nie wyczuwam od niej złych intencji w jej postowaniu. O ile wczoraj jeszcze nie zasługiwała na uniewinnienie, to dzisiaj nie chciałbym jej na pewno linczować o ile w ogóle powinno się wstrzymać się z rozważaniem jej na lincz. 5. Polski Madagaskar???-to jak wszedł po linczu i zaczął opierdalać miasto za zły wybór do linczu i potem ciągnięcie tego tematu jest zbyt ryzykowne na mafiozę. Z gry też wyglądał na niewinnego. Jakby coś się nie zgadzało po 1-2 linczach błędnych i tego jak mordy się układają to bym mu się bliżej przyjrzał. Ma teraz najlepszą pozycję by chociaż trochę wpłynąć na grę. Tylko nie oddawajcie mu pełni władzy w mieście, bo to źle może się skończyć.
Potencjalne twisty czyli najmocniejsi gracze. 1.Jacek Soplica-no i mam problem na ile ma autentyczne chęci swojej gry w mieście, a na ile chce się wkupywać core jako potencjalny mafioza. Jak jest w mafii to jego gra nie da mu za bardzo profitów, ponieważ może być potencjalnie do sprawdzenia jako ostatni. Tworzenie obozów na takim etapie gry nie za bardzo pomaga na tym etapie, ponieważ powoduje to polaryzację nastrojów w mieście a drugie dla potencjalnego mafiozy jakim mógłby być Jacek dobre ustawienie się w obozie, w który się lepiej wkupi w łaski. Kolejny problem jest taki na ile jego gra ma sens po stronie mafii, czyli na ile będzie wstanie na tyle trollować aby wygrać jako mafioza grę (co może być trudne zwłaszcza jak źle pomorduje graczy) czy w pewnym momencie nie zmieni retoryki. To co mi w nim nie gra to ma za dużo kąśliwych uwag w stosunku do Diego wzbudzając zaufanie tych co mogą mieć co do Diego wątpliwości. 2.Richard Russell – z nim mam zwykle taki problem na ile zasługuje na uniewinnienie, a na ile powinien być rozważany jako potencjalny mafioza. Chociaż w tej rozgrywce ze swoimi możliwościami pisania wydaje się dość zagubiony i nie wie, jak się odnosić do graczy. W mafii by zadbał o to by być przede wszystkim stabilny i spełniać oczekiwania graczy bez wzbudzania większych wątpliwości. Jeśli jest niewinny to prędzej czy później padnie w mordzie albo będzie na niego owczy pęd. 3.pitbull -na podstawie samych wajbów to jest bardziej niewinna wersja tego gracza. Na podstawie mapy gry to wypada blado. Jednak przy nim jest jeden czynnik mogący świadczyć o jego niewinności, czyli miał w ogóle wywalone w swoją pozycję do tej pory i bardziej wyglądał na tego co się woli świetnie bawić zamiast 1 dzień zrobić tryhard. Widziałem od środka w mafii- miał złoty timing i robił wszystko czego by akurat oczekiwałoby od niego miasto. Ciekawa jest jego relacja z Madagaskarem a raczej jej brak. Oni mają jakąś głębszą relacją i brak tej relacji jest bardzo dziwny jak grają razem. Za każdym razem próba porozumienia na tym forum wychodzi od pitbulla a nie Madagaskaru co też dość często jest zastanawiające.
Pozostali: 1.Dennis- z profilu gry i sposobu w jaki jest jego temat poruszany pasuje na potencjalnego mafiozę, co utrudnia rozczytanie jego gry. Kogoś w ogóle przekonuje postawa jaką prezentuje w temacie tak, aby go zostawić? Bo mnie nie. Dostał swoją szansę po g1 aby mógł się rozpisywać, a jedyne co zrobił to delikatne ataki w stronę pitbulla jakby chciał zrobić bardzo wczesne odseparowanie od potencjalnego kolegi z mafii. Swoją grą pokazuje, że czeka na wyrok i zostawienie go na dalsze etapy będzie generować jedynie problemy. 2.Magmar-problem pt. co o nim powiedzieć jak z jego postów nie da się za bardzo nic wyciągnąć i jedyne co da się rozważyć to jego potencjalna tożsamość i czy kryje się tam ogar testujący limity jak bardzo może w mafii lub w mieście sobie glonować. Gra tak by też nie dało się o nim za dużo powiedzieć. 3. WMP – jeśli jest w mafii to nagroda za najbardziej wkurzającego mafiozę powinna trafić do niego. Analizowanie takich gagatków jak on to chuj nie gra.
Jaki plan działania widziałbym na najbliższy czas?
1. Pierwsze co powinno dzisiaj nastąpić to zlinczowanie Denisa. Kupuje was to co do tej pory zagrał? Wątpię. Prawdopodobnie będzie w mafii a zostawianie go na następny dzień to strzał w kolano. Wygląda na to jakby już się poddał i czekał na wyrok. 2. Co jeśli Denis winny? Wiadomo nie ma świętowanka, bo to połowa drogi jest a drugi może dowolnie się pozycjonować. 3. Co jeśli jednak Denis niewinny? Mocno trzeba by było zwrócić uwagę na mordy jakie poszły, ponieważ one potencjalnie mogą podpowiedzieć jaki typ graczy leci i komu te mordy potencjalnie są na rękę ( tylko tutaj bym uważał, bo dobranie potencjalnie złego klucza mordów czy złe przeanalizowanie ich może doprowadzić do katastrofy. 4. Rozważyłbym chociaż na chwilę jako twista jakim jest Madagaskar. Ma najlepszą pozycję obecnie nie negowaną przez nikogo praktycznie i on doskonale wiedząc jaką ma pozycję powinien mieć motywację do działania by znaleźć mafię. Tym czasem nawet jeśli jego grę można zakwalifikować do raczej niewinną to parasolu ochronnego nie powinien mieć.
No to wracam do tej listy co wczoraj zrobiłem.
W pozostałych zostali przy życiu WMP/Magmar. Którykolwiek z nich w mafii jest to dość słaba mafia się wylosowała i niefortunnie dla któregoś z nich się ułożyła rozgrywka, że został z kolegą w mafii na samym dole. Większy potencjał na uniewinnienie jest w WMP. Lincz na Magmarze byłby linczem dość leniwym w takiej sytuacji nawet jeśli jest w mafii. Najlepiej by było jakby ktoś z tej grupki się uniewinnił zamiast marnować z 1-2 lincze na tą grupę, która więcej o graczach nie powie.
Z szarej strefy żyją Richard i pitbull
Richard w swoim stylu zaczął się uniewinniać. Poza tym to dobry strateg i mógłby inaczej kierować mordami. Za dobrze potrafi wyczuć miejskie nastroje by sobie mordować pewnych niewinnych. On by sobie z milion razy przekminił kogo mordować i przede wszystkim mord oprawcy nie pasuje mi do niego. W mafii dwuosobowej już by dawno sobie tak ustawił mordy by jego pozycja nie byłaby zagrożona. W przypadku większej mafii by dostosował strategię pod kolegów w zależności jacy by mu się trafili i mógłby parę osób z dołów przygarnąć do siebie. W ogóle jego nocne kminy ze swojej perspektywy to jest coś za co można go uniewinnić.
Pitbull niby wydaje się jako oczywisty jako potencjalny drugi mafioza, ale należy tutaj zrobić stopklatkę. W mafii taki gracz jest dużo bardziej stabilny i wie jak osiągnąć swój cel w temacie. Nie pozwoliłby sobie za bardzo na podważanie swojej pozycji na tak wczesnym etapie. Nie kojarzę go jako strategia, ale jakby chciał jednak mieć lepszą pozycję to jednak odrobinę lepiej by pomordował. Przy mocniejszym koledze w mafii oddałby odpowiedzialność za mordy. On raczej wolałby kreować nastroje w mieście z drugiego szeregu. Zresztą w mieście on wie kiedy mnie może uniewinnić kiedy ktoś inny może mieć przy mnie znaki zapytania i tak było w większości przypadków jak widział moje niewinne momenty. Poza tym dość dziwnie jest pchany przez jednego gagatka.
Jak w szarej strefie są sami niewinni to znak że powinienem szukać wyżej potencjalnego twista.
Wykluczam z rozważań Anię i Diego.
Zostają Madagaskar i Adamczewski. O Madagaskarze zdążyłem dość sporo w międzyczasie napisać jako potencjalnym twiście to przejdę dalej.
Adamczewski. No i co tutaj z tobą zrobić. Jak sam chciałeś to dostałeś wczoraj ode mnie uniewinnienie, ale jesteś na tyle problematyczny że prawidłowo nie powinienem dawać tego uniewinnienia tobie. Pozycję masz na tyle bezpieczną, że byłeś pomijany w rozważaniach oraz na tyle bezpiecznie grasz że nie jesteś celem do mordu. Co ty chciałeś tym postem? mafiacorner.boards.net/post/98323 To że nie będę ciebie potem rozważał później? To że jesteś niby oczywistym celem do uniewinnienia kiedy w rzeczywistości nie jesteś? Ktoś w ogóle pamięta takie naprawdę mocne uniewinnienie w jego stronę, które by rozwiało większość wątpliwości co do jego osoby? Bo ja nie kojarzę by jakiś konkret wpadł w tamtą stronę. Na pewnym etapie powinien zostać sprawdzony linczu, ponieważ jest tutaj potencjał na silnego mafiozę co może dotrwać do końca.
Jest jedna ważna kwestia mogąca pomóc odnalezienie ostatniego mafiozy jakby były problemy im bliżej potencjalnej meczówki. Nie wiem czy to zostawić dla siebie, ale chyba lepiej by było jakby tak zostało. Poczekam z tym do dnia w którym potencjalnie bardziej się przyda.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 4, 2024 11:41:10 GMT 1
Dla mnie na dzisiaj nie do ruszenia jest Anka, Wokulski, kurde chyba ten Russel ale tu mam jeszcze wątpliwości, no i raczej Madagaskar Pitbull do rozważenia no ale tu mam wątpliwości w drugą stronę, Magmar do rozważenia, WMP na razie gra merytorycznego glona więc też siłą rzeczy musi się tu przewijać No ja mam wątpliwości czy w ogóle Pitbull powinien być rozważany. Trochę zbyt proste by było jakby Pitbull był drugim mafiozą po Denisie.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 11:41:40 GMT 1
Teraz gdy mamy już pewność winy Dennisa, bardzo ciekawi mnie dlaczego przez cały dzień się nie bronił. Skoro w piątek wieczorem obiecywał, że rano zrobi jakąś analizę, do tego siedział do 3, to śmiem twierdzić, że sobotę miał wolną. Wczoraj rano (nie tylko rano, wszak zlinczowano go 1 głosem) wcale nie był całkowicie przegrany, nawet na mojej liście z dnia poprzedniego był dopiero któryś w kolejce. Czy wiecie kto grał Denisem? I czy znając jego tożsamość można go uznać za słabego gracza czy wręcz przeciwnie? Bo jeśli okazał się mniej doświadczonym graczem to opcje widzę dwie. Wylosowało mu do pary innego na podobnym poziomie i nie potrafili zareagować lub liczyli że uda im się uratować dupę wychodząc (tak jak mi się udało, choć ja autentycznie byłam nieobecna). Wtedy najgorzej wygląda Magmar. Opcja nr 2, wylosowało kogoś kto przewodzi w tej mafii, ale gdy jest nieobecny to Dennis nie wiedział co zrobić więc wolał siedzieć cicho i czekać na rozkazy. Gdy rozkazy mogły się pojawić było już gorąco. W tym przypadku do kompletu pasuje mi np. Madagaskar lub Wykrywacz (co ciekawe oboje głosowali ostatecznie na Dennisa). Dajcie znać czy można Denissa uznać za słabszego gracza czy moja teoria jest do dupy? Zobaczę jeszcze na wczorajsza aktywność np. Wokulskiego czy Adamczewskiego, ale wydaje mi się, że było aktywni już od południa i będąc w mafii kazali by Denisowi większą aktywność. Ani czemu wlasciwie ty mi nie chcesz zaufac? Rozumiem, ze znowu wyszedlem z heurystyki, ale bez watpienia kryje sie za tym cos wiecej.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 11:44:03 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 11:44:03 GMT 1
Dla mnie na dzisiaj nie do ruszenia jest Anka, Wokulski, kurde chyba ten Russel ale tu mam jeszcze wątpliwości, no i raczej Madagaskar Pitbull do rozważenia no ale tu mam wątpliwości w drugą stronę, Magmar do rozważenia, WMP na razie gra merytorycznego glona więc też siłą rzeczy musi się tu przewijać No ja mam wątpliwości czy w ogóle Pitbull powinien być rozważany. Trochę zbyt proste by było jakby Pitbull był drugim mafiozą po Denisie. No te mordy wręcz krzyczą że to on, dlatego się waham, że to być może nie on xD
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 11:44:09 GMT 1
Denis strasznie dojebywał się do Pitbula. Czy on jest zawsze takim chujowym mafiozą? Bo może to była nieudolna próba antagonizacji pitbula. Posty Denisa wyglądają chujowo, co za życia zauważył murzyn. Czy ktoś ma coś dobrego do powiedzenia na pitbula? Jakiś cytat, cokolwiek? Tak, zawsze xD sorry szarlej, ale i tak gramy w podobnej lidze więc mogę być szczery xd Co do antagonizacji z innymi mafiozami to jest do sprawdzenia, natomiast mafia dwuosobowa się rządzi innymi prawami też, więc ciężko porównywać W jaki sposób chciałbyś to sprawdzić? A w przypadku dwuosobowej mafii to antagonizacja wydaje się jeszcze bardziej optymalnym scenariuszem dla mafii.
|
|