|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 14:52:14 GMT 1
w dupie mam twoje wyjaśnienia, nawet ich nie czytałem, nie ufam Ci i tyle Lol to pogadane XD
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 14:52:55 GMT 1
z mafią się nie dyskutuje, nie znasz tego starego i mądrego powiedzenia?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 14:54:27 GMT 1
w dupie mam twoje wyjaśnienia, nawet ich nie czytałem, nie ufam Ci i tyle Czyli twój oficjalny plan to że już jesteś pewny że jestem w mafii i trzeba linczować? Jeśli jesteś w mieście to już nie klapki na oczach tylko jakiś worek na głowie.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 14:56:40 GMT 1
No to Ryszard do wywalenia w linczu, bo nawet jeśli niewinny to nam przepierdoli gierkę. Zaślepieni akolici na równi z mafiozami szkodzą miastu.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 14:58:08 GMT 1
przekonaj mnie, że ktoś inny jest winny, jeśli jesteś niewinny masz tę przewagę nade mną, że sobie możesz siebie skreślić z listy podejrzanych
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 15:01:49 GMT 1
przekonaj mnie, że ktoś inny jest winny, jeśli jesteś niewinny masz tę przewagę nade mną, że sobie możesz siebie skreślić z listy podejrzanych 1. Po co skoro ty już swoje wiesz i mnie nawet nie czytasz 2. Najpierw sam bym musiał być pewny. A dobrym slotem jest pitbul i pisałem o nim znaczną część dnia i nie zamierzam teraz pajacować przed tobą bo ci się nie chce czytać tematu
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 15:06:00 GMT 1
coś tam Cię poczytam jak padniesz niewinny, nie bój żaby
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 15:12:29 GMT 1
Kacper też mi się nie podoba, nie jest to jego typowa miejska meta, plus były momenty, gdzie mam wrażenie chciał mnie wrzucić na minę
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 15:31:31 GMT 1
coś tam Cię poczytam jak padniesz niewinny, nie bój żaby Na cmentarzu to może być trochę zbyt późno. Poczytaj lepiej dzisiaj jeśli ci to potrzebne. W sumie to pomyślałem chwilę i dojrzałem do niewinności Diega.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 15:36:36 GMT 1
Magmar i Wykrywacz - dajcie coś od siebie dzisiaj, bo to krytycznie potrzebne.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 15:38:24 GMT 1
No i jak oceniacie analizę Wykrywacza? BIIIIIIP, zieleń czy musicie jeszcze doczytać? Muszę jeszcze doczytać. Doczytałeś już?
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 15:43:47 GMT 1
no Diego jest niewinny, trochę go wczoraj testowałem, musiałby mieć jaja ze stali, by tak sobie pogrywać, kiedy ja już próbowałem zakopywać topór bo mi się dyskusja wydawała bez sensu
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 15:45:05 GMT 1
Ania też będzie niewinna, jak jej słodziłem to się naburmuszyła, że nie wiadomo dlaczego ją chwalę, to raczej miejski odruch.
Wokulski będzie niewinny, bo pięknie powtarza (martwić się nim będzie można jeśli nie poleci w mordzie przed meczówką)
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 15:47:10 GMT 1
Pitbull mi nie pasuje o tyle, że gra - przynajmniej w moim odczuciu - miejscami teatralnie, tak jakby chciał podkreślić swoją niewinność. Nie jest to gra Kacpra kombinatora, który gra mega naturalnie jako mafiozo, ale może tu specjalnie przyjął taką pozę
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 15:54:41 GMT 1
Problem z takimi małymi edycjami jest taki, że tu się może wylosować naprawdę chujowa mafia bez wielkiego pomysłu na grę, ciężko jest szukać cudów na kiju. Dla mnie takim plot twistem byłoby mafiowanie Madagaskara, który chce mnie wcisnąć w kolejkę, potem pewnie jeszcze Pitbulla, Adamczewskiego i Magmara i wygrać grę.
A ja uważam, że linczowanie czwórki Pitbull, Adamczewski, Magmar, Madagaskar musi dać wygraną miasta.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 15:57:15 GMT 1
No chyba, że ten Wykrywacz Mafijnych Postów...
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 15:57:29 GMT 1
via mobile
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 15:57:29 GMT 1
Jakbyśmy mieli zawrzeć Ciebie to kogo byś wyrzucił
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 16:00:10 GMT 1
Nie wiem, trochę się z tego robi strzelanina, bo za mało osób się uniewinniło przed tym jak padł pierwszy mafiozo, przez co ten drugi może liczyć na przetrwanie
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 16:05:54 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 16:05:54 GMT 1
Problem z takimi małymi edycjami jest taki, że tu się może wylosować naprawdę chujowa mafia bez wielkiego pomysłu na grę, ciężko jest szukać cudów na kiju. Dla mnie takim plot twistem byłoby mafiowanie Madagaskara, który chce mnie wcisnąć w kolejkę, potem pewnie jeszcze Pitbulla, Adamczewskiego i Magmara i wygrać grę. A ja uważam, że linczowanie czwórki Pitbull, Adamczewski, Magmar, Madagaskar musi dać wygraną miasta. Mam taką samą czwórkę tylko z tobą zamiast Madagaskara 😎 Ten WMP mnie przekonał dzisiaj swoją grą, nalegał na upraszczanie i linczowanie w gronie on - Magmar, no jaki interes miałby w czymś takim będąc w mafii samotnie
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 16:06:37 GMT 1
no to mozemy droga konsensusu dzisiaj zlinczować Magmara
|
|