|
Post by Kwicoł on Feb 19, 2024 23:08:15 GMT 1
A bo nie lubię, jak mi ktoś tak godo, że na pewno go zaciupią.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 19, 2024 23:08:56 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 19, 2024 23:08:56 GMT 1
I powiedz mi Stachursky jak to jest, że im bardziej mam Cię na celowniku tym bardziej miastowo wyglądam? A to nie ty pisołeś drzewiej, że Stachursky wie, że nie lubisz jak ktoś cię za szybko uniewinnia? To idąc tą logiką, nie wszedłby mocniej w próby zaciupania cię ciupaską, żeby jak gnida dworska nie wyglądoć? Myślę że chciał zrobić dokładnie odwrotnie, czyli tak jak zrobił, ale wycofać się w odpowiednim momencie, uważam że pokrzyżowałem mu plany bo zamiast spropsować to obsobaczyłem, a jak Stępień wytoczył artylerię to wystąpił element obsranka. Późniejsze wulgarne odpowiedzi też trochę za mocno nasycone. Bo racji nie ma i powinien o tym wiedzieć, ale sprzedaje to inaczej niż jest w rzeczywistości.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 19, 2024 23:09:01 GMT 1
Właśnie, dlaczego Shinkansen zapytał właśnie Ciebie? Zastanawiałem się nad tym, ale zdążyłem zapomnieć. A jakie to mo znaczenie, chłopie? A czy musi mieć znaczenie? W matematyce nie chodzi o to, jak bardzo twierdzenie jest użyteczne, tylko ile ma elegancji w sobie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 19, 2024 23:09:30 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 19, 2024 23:09:30 GMT 1
A bo nie lubię, jak mi ktoś tak godo, że na pewno go zaciupią. a co mnie to obchodzi? głupi jakiś jesteś czy co?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 19, 2024 23:09:57 GMT 1
A są na nich dworskie gnidy? Fotografie, których jestem autorem, przedstawiają największe dzieła architektoniczne. Niosą za sobą historię, emocje i wizualną rozkosz. A to nie, jo se kościółek obejrzę i starczy, jak Pon Bucek powiedzioł. Ale byś mógł pomóc szukać.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 19, 2024 23:10:16 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 19, 2024 23:10:16 GMT 1
ze wszystkich zaangażowanych w temat nie ma w tym momencie ani Matejki ani Stacha którzy najbardziej oberwali
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 19, 2024 23:10:44 GMT 1
Pewnego dnia moja żona weszła do sypialni i poprosiła, abym położył dłoń na jej kolanie. Następnie pocałowała mnie w czoło i powiedziała, że jestem dla niej najważniejszy na świecie. To było dokładnie miesiąc przed tym, gdy odeszła ode mnie wraz z moim najlepszym przyjacielem. Czy to możliwe, że kiedykolwiek jeszcze komuś zaufam. A tym bardziej kobiecie?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 19, 2024 23:10:44 GMT 1
A bo nie lubię, jak mi ktoś tak godo, że na pewno go zaciupią. a co mnie to obchodzi? głupi jakiś jesteś czy co? Głupi, ale pocciwy.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 19, 2024 23:11:25 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 19, 2024 23:11:25 GMT 1
a co mnie to obchodzi? głupi jakiś jesteś czy co? Głupi, ale pocciwy. hmmm, spodziewałem się ostrzejszej odpowiedzi
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 19, 2024 23:11:32 GMT 1
A to nie ty pisołeś drzewiej, że Stachursky wie, że nie lubisz jak ktoś cię za szybko uniewinnia? To idąc tą logiką, nie wszedłby mocniej w próby zaciupania cię ciupaską, żeby jak gnida dworska nie wyglądoć? Myślę że chciał zrobić dokładnie odwrotnie, czyli tak jak zrobił, ale wycofać się w odpowiednim momencie, uważam że pokrzyżowałem mu plany bo zamiast spropsować to obsobaczyłem, a jak Stępień wytoczył artylerię to wystąpił element obsranka. Późniejsze wulgarne odpowiedzi też trochę za mocno nasycone. Bo racji nie ma i powinien o tym wiedzieć, ale sprzedaje to inaczej niż jest w rzeczywistości. No ta, agresja jak nie łon, tu się zgodzić mogę.
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 19, 2024 23:12:07 GMT 1
hmmm, spodziewałem się ostrzejszej odpowiedzi W złą kreację trafiłeś, panocku!
|
|
|
Post by Stępień on Feb 19, 2024 23:12:09 GMT 1
sprawdzam se swoje rzeczy ale pytanie było poważne No, rozumiem. W takim razie nie przeszkadzam. dlaczego nie chcesz przeszkadzać?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 19, 2024 23:12:59 GMT 1
Pewnego dnia moja żona weszła do sypialni i poprosiła, abym położył dłoń na jej kolanie. Następnie pocałowała mnie w czoło i powiedziała, że jestem dla niej najważniejszy na świecie. To było dokładnie miesiąc przed tym, gdy odeszła ode mnie wraz z moim najlepszym przyjacielem. Czy to możliwe, że kiedykolwiek jeszcze komuś zaufam. A tym bardziej kobiecie? A z miasta, jakbyś jednak zaufać mioł? To komu?
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 19, 2024 23:15:26 GMT 1
Moje życie skupione jest na fotografii, architekturze... Cenię sobie ład, harmonię i symetrię. Totalne przeciwieństwo człowieczeństwa. Wśród naturalnych szukajcie miastowych. Wśród miastowych szukajcie nienaturalnych.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 19, 2024 23:16:01 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 19, 2024 23:16:01 GMT 1
Sam zacząłeś go uniewinniać na podstawie tej samej sekwencji co ja i jeszcze ja mam Ci coś udowadniać, czy Ty spadłeś z chuja? nie, nie na podstawie tej samej u mnie to był proces który zaczął się po Twoim uniewinnieniu Stępnia, u Ciebie nastąpiło to od razu po tym jak dostałeś gonga I u mnie i u Ciebie kluczowym elementem było to, że pokazała się jego tożsamość która wyszła w chwili zwrotki na mnie A że wpoprzedniej edycji też nie robił nic innego tylko dawał zwrotek podejrzeń na każdego po kolei żeby potem na koniec móc pisać że na którymś etapie znalazł mafioze, zrobił to wiernie i wygląda to niewinnie I było to widać właśnie w tamtym momencie w którym napisałem że jest niewinny Do Ciebie mogło to dotrzeć 2 minuty później bo jesteś faja A może bo mafaja Zobaczymy jak to sobie wylosuje
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 19, 2024 23:16:48 GMT 1
Moje życie skupione jest na fotografii, architekturze... Cenię sobie ład, harmonię i symetrię. Totalne przeciwieństwo człowieczeństwa. Wśród naturalnych szukajcie miastowych. Wśród miastowych szukajcie nienaturalnych. A umiesz prowadzić zeszyt? Lubisz szkocką?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 19, 2024 23:16:52 GMT 1
Co ci powiem, to ci powiem, ale ci powiem.
Do rzyci te rady.
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 19, 2024 23:18:43 GMT 1
Lubię wino, bo przypomina mi czas spędzany z moją byłą żoną. Słońcem mojego życia, które przykryły chmury przygnane przez mojego najlepszego przyjaciela. Tyle wspólnych chwil, wyparowało jak krople deszczu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 19, 2024 23:23:23 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 19, 2024 23:23:23 GMT 1
nie, nie na podstawie tej samej u mnie to był proces który zaczął się po Twoim uniewinnieniu Stępnia, u Ciebie nastąpiło to od razu po tym jak dostałeś gonga I u mnie i u Ciebie kluczowym elementem było to, że pokazała się jego tożsamość która wyszła w chwili zwrotki na mnie A że wpoprzedniej edycji też nie robił nic innego tylko dawał zwrotek podejrzeń na każdego po kolei żeby potem na koniec móc pisać że na którymś etapie znalazł mafioze, zrobił to wiernie i wygląda to niewinnie I było to widać właśnie w tamtym momencie w którym napisałem że jest niewinny Do Ciebie mogło to dotrzeć 2 minuty później bo jesteś faja A może bo mafaja Zobaczymy jak to sobie wylosuje Jego tożsamość była widoczna po pierwszym poście. Podczepiłeś się, nie dostałeś ode mnie wymaganej zwrotki, bo podejrzewam że myślałeś że możesz na tym ugrać dwie pieczenie na jednym ogniu - ułożyć sobie mnie i Stępnia. Zamiast tego dostałeś mnie i Stępnia antagonizujących Ciebie i sam nie chciałbym być w Twojej skórze. Pomoc Matejki nic nie dała, został olany. Zrobiłeś instant u-turna, tymczasem obiektywnie rzecz biorąc niewinność Stępnia zaczęła wychodzić PO TYM jak napisałeś że jest niewinny, nie wcześniej. To co zrobiłeś to wyprzedzenie faktów i nadwiedza plus złe taktyczne podejście mające na celu ugrać dwóch silnych graczy, a nie dostać od nich wciry. Nie ma żadnej przesłanki do tego, żeby uniewinniać Stępnia po tym jak napisał że jesteś w mafii i się podczepiasz. To nie jest żaden estymator.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 19, 2024 23:27:41 GMT 1
Widzę dwóch niemal niekwestionowanych miastowych.
Pan Nikt Robert Mateja
Uważam, że ich luzu i humoru nie da się zagrać w mafii.
|
|