|
Post by Stanisław Ulam on Feb 19, 2024 23:28:17 GMT 1
Właśnie, dlaczego Shinkansen zapytał właśnie Ciebie? Zastanawiałem się nad tym, ale zdążyłem zapomnieć. Nie wiem, może mnie pomylił z kimś, bo zapomniał, że jestem nikim. Do teraz mnie to bawi.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 19, 2024 23:33:14 GMT 1
Podoba mi się ten fioletowy przy moim czarno-białym portrecie. Komponuje się niczym nowoczesna okładka książki wydanej przez Krytykę Polityczną.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 19, 2024 23:34:00 GMT 1
Nie wiem, może mnie pomylił z kimś, bo zapomniał, że jestem nikim. Do teraz mnie to bawi.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 19, 2024 23:36:27 GMT 1
Ale podejmuję ryzyko bo w sumie nie mam nic do stracenia. kto pytał Stachurski timing wejścia i dobór słów trochę kontradyktoryjny do Stępnia, drugi wilk w stadzie taki co zagryza jak samiec alfa zamęczy pierwszy albo poszło damage control co ty gadasz?? Więc idę spać a wam życzę zastanowić się jak przechytrzyć mafię lub Stępnia. Dobranoc. hahaha długo wytrzymał chłoste Stachursky będzie mafia a Kwicoł miasto. Ulam nie wygląda na afrykańskiego piłkarza, więc może być mafia. Więc na teraz Ulam, Stachursky plus ktoś trzeci. Poza tym mam jetlag, bo cały zeszły tydzień chodziłem o 5 rano spać, a w tym tygodniu wstaję o 3.40. Trochę tak jakbym nagle zamieszkał w Melbourne. widzę, że nie zostawiasz żadnych kwestii niewytłumaczonych Mówię wam Stachursky będzie mafia. Stachursky jest jak ta koleżanka waszej byłej, co cały czas robiła wam pod górkę, a jak się rozstaliście biadoliła jaka to szkoda, bo ten Stępień to taki porządny był i zaczyna napierdalać pod nowego boya waszej eks. Typowa mafia. wszystko jest projekcją naszego umysłu Stępień jednak niewinny szybko sie odkleił kolega w sumie nigdy nie napisałem że jest winny *** Tu nie ma żadnej odklejki. Parę zdań, tych bez nicków już nie wrzucałem, uniewinnienie mnie, atak na Stachurskiego i Ulama. To nie jest wystarczająca podstawa, żeby nawet po tożsamości dawać tu znaczek 'miastowy'. Tymczasem u Stachurskiego to wygląda jak odgórne założenie, nie ma przejścia, nie ma nic poza tym, że dostaje na łeb atak i wycofuje się 'haha, tu was mam!'. No nie, Stępień zaczął wyglądać miastowo dopiero po 22:36:34 o której napisał Jacek defensywnego posta 'w sumie nigdy nie napisałem że jest winny'. W międzyczasie, 10:35 czyli tuż przed postem Stachurskiego 'Stępień jednak niewinny', ale już po ataku Stępnia jest ta wypowiedź: Mówię wam Stachursky będzie mafia. Jakieś poszlaki czy taki odstrzał, bo ktoś tu nie jest zwolennikiem jego twórczości. To jaaaa typ niepokornyyyyyy Więc to, że Stachurski mówi, że mamy te same wnioski jest nieprawdą, a podkreślił to sam Stępień, chociaż niekoniecznie słowami które mi się podobały. Natomiast ważne jest to, że obiektywnie rzecz ujmując, Stępień nie uniewinnił się przed 22:36:00, a zrobił to dopiero później. To co napisał Stachurski jest odgórnym założeniem, bo nie wyszła strategia i zaczęły na głowę mafii spadać hammerfisty, natomiast uważam, NIE MA OPCJI ŻEBY JUŻ WTEDY UNIEWINNIĆ STĘPNIA. Stachurski mafia.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 19, 2024 23:40:59 GMT 1
Streszczając - Stachursky się pozycjonuje. Miasto nie ma potrzeby pozycjonowania się. Wchodzi czasem w głupie konflikty bez odpowiedniej artylerii, ale raczej nie kalkuluje. Mafia za to na każdym kroku czuwa co napisać by nie podpaść, być w głównym nurcie i zlinczować niewinnnego.
Stachursky jest doskonałym przykładem kalkulowania mafiozy.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 19, 2024 23:55:24 GMT 1
nie, nie na podstawie tej samej u mnie to był proces który zaczął się po Twoim uniewinnieniu Stępnia, u Ciebie nastąpiło to od razu po tym jak dostałeś gonga I u mnie i u Ciebie kluczowym elementem było to, że pokazała się jego tożsamość która wyszła w chwili zwrotki na mnie A że wpoprzedniej edycji też nie robił nic innego tylko dawał zwrotek podejrzeń na każdego po kolei żeby potem na koniec móc pisać że na którymś etapie znalazł mafioze, zrobił to wiernie i wygląda to niewinnie I było to widać właśnie w tamtym momencie w którym napisałem że jest niewinny
Do Ciebie mogło to dotrzeć 2 minuty później bo jesteś faja
A może bo mafaja Zobaczymy jak to sobie wylosuje Shinksansen się podlizuje. Plus jeden do bycia w mafii. myślę, że już tutaj Stachursky wiedział kto jest za Stępniem
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 0:14:30 GMT 1
Co tu masz na myśli? Nie rozumiem tej ostatniej wstawki.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 0:23:26 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 0:23:26 GMT 1
W czym pomóc?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 0:41:35 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 0:41:35 GMT 1
Kto jest za Stępniem = czyli który gracz kryje się pod tą tożsamością? Jeśli uważasz to za konieczne dla rozwoju rozgrywki, rozjaśnij ten cały ostatni wpis, bo ja nie mogę wciąż zrozumieć wszystkich zawiłości.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 0:44:31 GMT 1
Kto jest za Stępniem = czyli który gracz kryje się pod tą tożsamością? Jeśli uważasz to za konieczne dla rozwoju rozgrywki, rozjaśnij ten cały ostatni wpis, bo ja nie mogę wciąż zrozumieć wszystkich zawiłości. jestem jedynym graczem, który pojawia się w każdej edycji, jeśli nie czysto osobowo, to chociaż w regulaminie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 0:45:10 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 0:45:10 GMT 1
A jeszcze wracając, Filth naprawdę wbił do tematu tylko po to, żeby w tak nieciekawy sposób skomentować moją skądinąd prowokującą myśl?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 0:48:36 GMT 1
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 0:48:49 GMT 1
YOU JUST GOT PRANKED BRO
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 0:51:26 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 0:51:26 GMT 1
W Stępieniu może nie podobać się to, że tak szybko przeszedł do działania. Ja mam niewątpliwie lepsze pomysły na rozegranie tej rozgrywki od niego, ale nie przyszło mi do głowy, żeby tak otwarcie o nich pisać już teraz. Zatem zgodnie z kryterium stosowności treści do czasu Stępień jawi się jako gracz podejrzany. Czy jednak gra miałaby być taka łatwa? A jeszcze wracając, Filth naprawdę wbił do tematu tylko po to, żeby w tak nieciekawy sposób skomentować moją skądinąd prowokującą myśl? całkiem ofensywny Ulam, trzy ataki w kilka godzin, może ma kody do Enigmy
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 1:03:02 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 1:03:02 GMT 1
W Stępieniu może nie podobać się to, że tak szybko przeszedł do działania. Ja mam niewątpliwie lepsze pomysły na rozegranie tej rozgrywki od niego, ale nie przyszło mi do głowy, żeby tak otwarcie o nich pisać już teraz. Zatem zgodnie z kryterium stosowności treści do czasu Stępień jawi się jako gracz podejrzany. Czy jednak gra miałaby być taka łatwa? A jeszcze wracając, Filth naprawdę wbił do tematu tylko po to, żeby w tak nieciekawy sposób skomentować moją skądinąd prowokującą myśl? całkiem ofensywny Ulam, trzy ataki w kilka godzin, może ma kody do Enigmy Kolego z Japonii, czy zdajesz sobie sprawę, że manipulujesz? Moje trzy wpisy w tamtym czasie na temat Stępnia były odpowiedzią na Twoje pytanie. W trzech wpisach, z powodu Twojego pytania, zrobiłem rachunek Stępnia. Napisałem, że jestem gotów go bronić, bo koncepcję losów uznałem za ciekawą, ale jednocześnie rozpisałem, co mi u niego nie pasuje.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 1:05:01 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 1:05:01 GMT 1
To znaczy, sprowokowałeś moje głośne zastanawianie się nad Stępniem, a teraz wyciągnąłeś tylko to, co Ci pasuje. Chapeau bas.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 1:05:04 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 1:05:04 GMT 1
tak, ten Stępień jest w miarę softowy, ale już bardzo dziwne jak na Kolegę Inteligentna usposobienie względem anonima
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 1:05:20 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 1:05:20 GMT 1
nie, wyciągnąłem to co widzę, aczkolwiek reakcja zastanawiająca
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 1:05:30 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 1:05:30 GMT 1
nie, wyciągnąłem to co widzę, aczkolwiek reakcja zastanawiająca
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 1:07:41 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 1:07:41 GMT 1
a sprawdziłem to w kontekście poprzedniej edycji gdzie jegomość grał i powiedziałbym że miastowa wersja jednak nie ma w zwyczaju randomowego wyciągania kreacji z norki
|
|