BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 9:58:27 GMT 1
Jestem ale nie nadrabiam tematu bo jestem ale jestem zarobiony
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:02:20 GMT 1
Widzę dwóch niemal niekwestionowanych miastowych. Pan Nikt Robert Mateja Uważam, że ich luzu i humoru nie da się zagrać w mafii. No Ulam chyba będzie niewinny, nie można takiego absurdu z taką pewnością napisać nie wierząc w to co się pisze. Licznik typowej ekscentryczności jeszcze nie wyjebał, ale urus
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:02:50 GMT 1
Franuś, ty zaczniesz nam cuś dawać?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:06:56 GMT 1
hahaha długo wytrzymał chłoste Stachursky będzie mafia a Kwicoł miasto. Ulam nie wygląda na afrykańskiego piłkarza, więc może być mafia. Więc na teraz Ulam, Stachursky plus ktoś trzeci. widzę, że nie zostawiasz żadnych kwestii niewytłumaczonych Mówię wam Stachursky będzie mafia. Stachursky jest jak ta koleżanka waszej byłej, co cały czas robiła wam pod górkę, a jak się rozstaliście biadoliła jaka to szkoda, bo ten Stępień to taki porządny był i zaczyna napierdalać pod nowego boya waszej eks. Typowa mafia. wszystko jest projekcją naszego umysłu Stępień jednak niewinny szybko sie odkleił kolega w sumie nigdy nie napisałem że jest winny *** Tu nie ma żadnej odklejki. Parę zdań, tych bez nicków już nie wrzucałem, uniewinnienie mnie, atak na Stachurskiego i Ulama. To nie jest wystarczająca podstawa, żeby nawet po tożsamości dawać tu znaczek 'miastowy'. Tymczasem u Stachurskiego to wygląda jak odgórne założenie, nie ma przejścia, nie ma nic poza tym, że dostaje na łeb atak i wycofuje się 'haha, tu was mam!'. No nie, Stępień zaczął wyglądać miastowo dopiero po 22:36:34 o której napisał Jacek defensywnego posta 'w sumie nigdy nie napisałem że jest winny'. W międzyczasie, 10:35 czyli tuż przed postem Stachurskiego 'Stępień jednak niewinny', ale już po ataku Stępnia jest ta wypowiedź: Jakieś poszlaki czy taki odstrzał, bo ktoś tu nie jest zwolennikiem jego twórczości. To jaaaa typ niepokornyyyyyy Więc to, że Stachurski mówi, że mamy te same wnioski jest nieprawdą, a podkreślił to sam Stępień, chociaż niekoniecznie słowami które mi się podobały. Natomiast ważne jest to, że obiektywnie rzecz ujmując, Stępień nie uniewinnił się przed 22:36:00, a zrobił to dopiero później. To co napisał Stachurski jest odgórnym założeniem, bo nie wyszła strategia i zaczęły na głowę mafii spadać hammerfisty, natomiast uważam, NIE MA OPCJI ŻEBY JUŻ WTEDY UNIEWINNIĆ STĘPNIA. Stachurski mafia.Co do tego plus posta Stępnia z dołu - no ma to ręce i nogi. Trzyma się kupy. Mi się mega nie podoba ton w jakim on z wami gadał, mam wrażenie że zwykle prezentuje więcej luzu a tu wjechała jakaś spinka dziwna. Tylko no czy to nie jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe? Kiedy ostatnio tak dobrego mafiozę złapaliśmy w d1? Przypominam że mówimy o ziomku, który naturalnością w temacie, bez względu na reprezentowaną stronę, bije na głowę możliwe że nas wszystkich. nwm no, mamy jeszcze cały dzień żeby go poczytać
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 10:09:39 GMT 1
Kwicoł Sinkansen Ułam raczej niewinni
Sinkansen daje duży effort i próbuje ciągnąć gre do przodu i daje zielone światło na to, chyba że wyjebie dwóch niewinnych z rzędu wtedy będzie do sprawdzenia Pan Nikt też raczej nie będzie do sprawdzenia dziś, trzeba zawęzić pole dyskusji do: Stachursky Filty Rich Robert Mateja
Nie wiem co z Francois Pignon i Jeremi - za mało materiału
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:09:48 GMT 1
tak, ten Stępień jest w miarę softowy, ale już bardzo dziwne jak na Kolegę Inteligentna usposobienie względem anonima Pressing wobec przemykaczy jest w tej edycji słaby, gra się ogniskuje wokół konfliktów głównych graczy. Trzeba to trochę zmienić. Sam - zdawało mi się - próbowałeś pressować Pana Nikogo. To jest dobre spostrzeżenie, bo ja też o tym myślałem, szczególnie w kontekście poprzedniej edycji. Gramy bez ról, nikt nie ma powodu kitrać się między słabo aktywnymi graczami. Raczej żadnych totalnych nowicjuszy nie ma w tej gierce, więc wcale bym się nie zdziwił, jakby w trio Frank, Nikt, ten Francuzik, siedziała sobie z jedna mafijka spokojnie.
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:11:08 GMT 1
Kwicoł Sinkansen Ułam raczej niewinni Sinkansen daje duży effort i próbuje ciągnąć gre do przodu i daje zielone światło na to, chyba że wyjebie dwóch niewinnych z rzędu wtedy będzie do sprawdzenia Pan Nikt też raczej nie będzie do sprawdzenia dziś, trzeba zawęzić pole dyskusji do: Stachursky Filty Rich Robert Mateja Nie wiem co z Francois Pignon i Jeremi - za mało materiału Mateja dla mnie jest taki pół na pół, no jest dość sztywny, ale i wydaje się bardzo unbothered wszystkimi negatywnymi postami, które lecą w jego stronę. To chyba nie jest nikt z "koru wjebańców", więc wydaje mi się, że w mafii trochę by pękł?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:11:48 GMT 1
ps. dlaczego pana nikta wyjebujesz z ludzi do sprawdzenia? bo ja nie zauważyłem żadnego powoduy na razie żeby mu dawać taryfę ulgową
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 10:20:24 GMT 1
A wiesz tak jakoś, wracając jeszcze do tego posta: Widzę dwóch niemal niekwestionowanych miastowych. Pan Nikt Robert Mateja Uważam, że ich luzu i humoru nie da się zagrać w mafii. To rzeczywiście Pan Nikt całkiem przyjemnie się dla mnie kreuje, nie chciałbym go za to karać w D1 W przeciwieństwie do np Filthy Richa, który też się kreuje ale mnie ta kreacja irytuje
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 10:22:44 GMT 1
Kwicoł Sinkansen Ułam raczej niewinni Sinkansen daje duży effort i próbuje ciągnąć gre do przodu i daje zielone światło na to, chyba że wyjebie dwóch niewinnych z rzędu wtedy będzie do sprawdzenia Pan Nikt też raczej nie będzie do sprawdzenia dziś, trzeba zawęzić pole dyskusji do: Stachursky Filty Rich Robert Mateja Nie wiem co z Francois Pignon i Jeremi - za mało materiału Mateja dla mnie jest taki pół na pół, no jest dość sztywny, ale i wydaje się bardzo unbothered wszystkimi negatywnymi postami, które lecą w jego stronę. To chyba nie jest nikt z "koru wjebańców", więc wydaje mi się, że w mafii trochę by pękł? Jakbym usunął Mateje z tej listy to zostanie mi Stachursky i kreujący się Filthy Rich - a to dla mnie trochę za wąska lista. Oczywiście cały ten mój post można traktować z przymrużeniem oka bo jest dopiero 10 i jak ktoś z mojego core zaśmierdzi mi gierką to będzie maglowany, ale jakiś przegląd pola wypada rzucić
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 10:24:35 GMT 1
Czekam na Stachurskiego inicjatywe bo wczoraj pisał: A dzisiaj wjeżdża w taki sposób: Dobrze że nowy dzień nowy ja I cisza.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 10:29:33 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:29:33 GMT 1
A wiesz tak jakoś, wracając jeszcze do tego posta: Widzę dwóch niemal niekwestionowanych miastowych. Pan Nikt Robert Mateja Uważam, że ich luzu i humoru nie da się zagrać w mafii. To rzeczywiście Pan Nikt całkiem przyjemnie się dla mnie kreuje, nie chciałbym go za to karać w D1 W przeciwieństwie do np Filthy Richa, który też się kreuje ale mnie ta kreacja irytuje No dobra, tylko idąc tym tropem, to mafiak będzie chciał być przyjemny, czy nieprzyjemny? Mi w franku się nie podoba to że jak na razie w tej swojej kreacji nie daje żadnego contentu relewantnego dla gry ale ten sam problem ma pidżon, może nawet większy bo on przynajmniej używa słów xD no ale to że franek może irytować to imo jest co najwyżej antymiastowe, nie mafijne W każdym razie imo słabe podwaliny tego uniewinnienia dla Nikta jak na razie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 10:31:48 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:31:48 GMT 1
W ogóle mi się nie podoba, że żeby uniewinnić gościa którego wykluczasz z grona podejrzanych, musisz sięgać do posta innego gracza
|
|
|
Post by Robert Mateja on Feb 20, 2024 10:33:01 GMT 1
Shinkansen to moje "bronienie" Stachurskyego to miało być niby zabawne, wyciągnięcie na wierzch tematu jego twórczości, żeby nawiązać do kreacji i cokolwiek popisać. Bo przyznam, że niezbyt się przyłożyłem do czytania wszystkiego od początku, więc tak pisałem o dupie Maryni. Wiadomo trochę sus, bo lepiej jak w wątku jest więcej "merytorycznych" postów, no ale dla mnie było trochę za wcześnie na konkrety, a też nie chciałem wyjść na osobę co siedzi ciągle cicho na dupie. A jeśli faktycznie odebrałeś to co pisałem jako tuuurbo bronienie Jacka, to chyba przesada, ale rozumiem masz prawo, na tym etapie każdy punkt zaczepienia cenny
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 10:35:20 GMT 1
A wiesz tak jakoś, wracając jeszcze do tego posta: To rzeczywiście Pan Nikt całkiem przyjemnie się dla mnie kreuje, nie chciałbym go za to karać w D1 W przeciwieństwie do np Filthy Richa, który też się kreuje ale mnie ta kreacja irytuje No dobra, tylko idąc tym tropem, to mafiak będzie chciał być przyjemny, czy nieprzyjemny? Mi w franku się nie podoba to że jak na razie w tej swojej kreacji nie daje żadnego contentu relewantnego dla gry ale ten sam problem ma pidżon, może nawet większy bo on przynajmniej używa słów xD no ale to że franek może irytować to imo jest co najwyżej antymiastowe, nie mafijne Ja Ci go nie zabraniam przyciskać, mnie się po prostu w D1 nie chce bo siedzi za kreacją, nie irytuje mnie i szkoda mi na to czasuCo do Richa to może tak być, a może wjeżdżać z reverse psychology - przycisneli mnie po dwóch postach, to zostanę w kreacji i pomyślą że mafioza tak nie zrobi. Chuj wi Kwicoł Ja póki co odpuszczam temat tych dwóch graczy, bo jednego mi się nie chce grillować(Nikt), a drugi to chuj wie, dla mnie opcja zapasowa na bezpieczny lincz. Zobaczymy jak się to rozwinie. A Kwicoł powiedz mi jeszcze, bo setup jest jaki jest. Uważasz że jeśli mafioza zostanie przyciśnięty w D1 i będzie blisko linczu, to mafiaki będą go bronić?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 10:36:20 GMT 1
W ogóle mi się nie podoba, że żeby uniewinnić gościa którego wykluczasz z grona podejrzanych, musisz sięgać do posta innego gracza No i nie pisz mi że ja go uniewinniam bo napisałem:
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:47:41 GMT 1
No dobra, tylko idąc tym tropem, to mafiak będzie chciał być przyjemny, czy nieprzyjemny? Mi w franku się nie podoba to że jak na razie w tej swojej kreacji nie daje żadnego contentu relewantnego dla gry ale ten sam problem ma pidżon, może nawet większy bo on przynajmniej używa słów xD no ale to że franek może irytować to imo jest co najwyżej antymiastowe, nie mafijne Ja Ci go nie zabraniam przyciskać, mnie się po prostu w D1 nie chce bo siedzi za kreacją, nie irytuje mnie i szkoda mi na to czasuCo do Richa to może tak być, a może wjeżdżać z reverse psychology - przycisneli mnie po dwóch postach, to zostanę w kreacji i pomyślą że mafioza tak nie zrobi. Chuj wi Kwicoł Ja póki co odpuszczam temat tych dwóch graczy, bo jednego mi się nie chce grillować(Nikt), a drugi to chuj wie, dla mnie opcja zapasowa na bezpieczny lincz. Zobaczymy jak się to rozwinie. A Kwicoł powiedz mi jeszcze, bo setup jest jaki jest. Uważasz że jeśli mafioza zostanie przyciśnięty w D1 i będzie blisko linczu, to mafiaki będą go bronić? ciężko powiedzieć jeżeli koledzy linczowanego mafiaka będą mieli bezpieczne pozycje, to powiedziałbym, że raczej wybraliby opcję szybkiego spozycjonowania się na nim i wypchnięcia go kosztem swojej lepszej pozycji w gierce, chociaż to zależy też od tego czy mamy do czynienia z ryzykantami, nie wiem czy siedzi z nami jakiś gambiciarz natomiast jakby obaj dołożyli się do linczu to ciężko potem może być wyjebać dwóch w miarę uniewinnianych ziomków za zlinczowanie mafiozy, mała edycja, trzeba uniewinniać no a mafiak ze słabą pozycją spoza immediate świecznika i tak nic nie ugra, tylko zostanie szybciej zlinczowany za potencjalny manewr ratujący xD więc pewnie raczej po cichu musiałby się do takiego linczu dołożyć tak że podsumowując, TO ZALEŻY
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 10:49:19 GMT 1
W ogóle mi się nie podoba, że żeby uniewinnić gościa którego wykluczasz z grona podejrzanych, musisz sięgać do posta innego gracza No i nie pisz mi że ja go uniewinniam bo napisałem: no dobra, to już czepianie się słówek, no ale imo ale można to odczytać jako po prostu zepchnięcie go na dalszy plan i to w sumie bez konkretnego statementu dlaczego, poza postem Ulama
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 10:50:38 GMT 1
Dobra Kwicoł:
Kwicoł Sinkansen Ułam raczej niewinni
Sinkansen daje duży effort i próbuje ciągnąć gre do przodu i daje zielone światło na to, chyba że wyjebie dwóch niewinnych z rzędu wtedy będzie do sprawdzenia Stachursky Filty Rich Robert Mateja
Nie wiem co z Francois Pignon, Jeremi i Pan Nikt - za mało materiału
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 10:51:08 GMT 1
|
|