|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:07:22 GMT 1
Dzisiaj - bo to najprawdopodobniej przegrana. A na pewno, jeśli jesteśmy pewni, że Egze nie gra życiówki w mafii.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:08:12 GMT 1
Ulam pomału odkrywa to o czym ja chaotycznie piszę od dłuższego czasu Lepiej późno niż wcale.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:08:50 GMT 1
to by musiała być jednocześnie moja życiówka w mafii, bardzo słaby występ Montiego z Kwicołem w mieście i wyjątkowy zbieg okoliczności, że zawsze głosują tak samo
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:09:00 GMT 1
Stępień, czy ktoś z zainteresowanego grona podbijał to rozumowanie jako słuszne? Czy ktoś je zwalczał?
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:09:43 GMT 1
Z tej trójki.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:09:51 GMT 1
moim zdaniem powinniśmy po prostu zlinczować Shinkansena, bo wprowadza całą grę miasto na manowce, proponuje lincze z dupy (Mateja), a teraz jeszcze widzi mafię w Jeremim.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:10:49 GMT 1
To samo pytanie do jeremi. Ja nie przypominam sobie na tyle, by powiedzieć teraz, tu już musimy być całkowicie rzetelni i nie pisać nieprzemyślanych rzeczy, bo każde słowo może zaważyć na przegranej miasta.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:11:51 GMT 1
Stępień , czy ktoś z zainteresowanego grona podbijał to rozumowanie jako słuszne? Czy ktoś je zwalczał? nie wiem, moim zdaniem oni to ignorują, monti gada o jakichś swoich zwycięskich kolejkach, które nie trzymają się dupy (mateja-jeremi), kwicoł jest wycofany i najchętniej mnie by linczował, obaj raczej grają też na lincz na Franku z gry wychodzi na mafię Shinkansen-Kwicoł
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:12:53 GMT 1
poza tym to co pisałem, ten niewinny z dwójki Shinkansen-Kwicoł powinien zauważyć, że jest jebany w dupę przez tego drugiego, a nie widzi. Ani jeden, ani drugi.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:13:30 GMT 1
"Dlaczego nie jestem w stanie uniewinnić Franka?
Bo w momencie wajchy to na nim były trzy głosy zaznaczone publicznie (mój, Matejki, Ulama) plus jeden z “testamentu” Montiego."
W świetle tych powyższych słów Jeremiego jeszcze bardziej żałuję, że w sumie napisałem o tym głosie na Franka. Jednak matematyka to nie wszystko.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:13:56 GMT 1
do tego zostawienie Franka do meczówki i parcie w niego (Monti) byłoby świetną taktyką dla dwójki Shinkansen-Kwicoł.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:14:37 GMT 1
Jest coś jeszcze.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:15:11 GMT 1
To nie to, ale tak sobie pomyślałem, że niesamowicie miastowo nagle się zrobiło w rozgrywce od paru stron.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:15:44 GMT 1
Zważ Ulam co napisałem wcześniej o Franku. Głos na Shinkansena deklarowałem ja i Jeremi, Frank też to rozważał, na Franka raczej pójdą i Kwicoł i Shinkansen. W tym momencie Frank zaczyna siać wątpliwości wokół Ciebie. Albo jest w mafii razem z Shinkansenem albo w ogóle w mafii nie jest, bo takie zagranie z punktu widzenia mafiozy, gdy leci niewinny Monti, byłoby absurdalne.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 24, 2024 19:16:22 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 24, 2024 19:16:22 GMT 1
XD
słuchajcie wszystkich tylko nie Stepnia
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:17:05 GMT 1
Zważ Ulam co napisałem wcześniej o Franku. Głos na Shinkansena deklarowałem ja i Jeremi, Frank też to rozważał, na Franka raczej pójdą i Kwicoł i Shinkansen. W tym momencie Frank zaczyna siać wątpliwości wokół Ciebie. Albo jest w mafii razem z Shinkansenem albo w ogóle w mafii nie jest, bo takie zagranie z punktu widzenia mafiozy, gdy leci niewinny Monti, byłoby absurdalne. a to świadczy o tym, że mafia Kwicoł-Frank nie ma sensu. Gdybym ja z Jeremim zagłosował na Shinkansena to Frank z Kwicołem po prostu mogliby się dołączyć.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 24, 2024 19:17:42 GMT 1
Zważ Ulam co napisałem wcześniej o Franku. Głos na Shinkansena deklarowałem ja i Jeremi, Frank też to rozważał, na Franka raczej pójdą i Kwicoł i Shinkansen. W tym momencie Frank zaczyna siać wątpliwości wokół Ciebie. Albo jest w mafii razem z Shinkansenem albo w ogóle w mafii nie jest, bo takie zagranie z punktu widzenia mafiozy, gdy leci niewinny Monti, byłoby absurdalne. a to świadczy o tym, że mafia Kwicoł-Frank nie ma sensu. Gdybym ja z Jeremim zagłosował na Shinkansena to Frank z Kwicołem po prostu mogliby się dołączyć. Hm. Muszę się jeszcze zastanowić, ale na to wygląda.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:18:27 GMT 1
a skoro mafia Kwicoł-Frank nie ma sensu. To w mafii musi być Shinkansen. Zagadka rozwiązana.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 24, 2024 19:20:14 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 24, 2024 19:20:14 GMT 1
naprawdę mam nadzieję że po prostu jesteś głupi do kwadratu (jak ja i pewnie też Kwiczoł), a nie że jesteś w mafii
|
|
|
Post by Stępień on Feb 24, 2024 19:21:08 GMT 1
a myślisz, że jestem w mafii?
|
|