BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 19:53:53 GMT 1
Eeeee ale tak nie gadaj. Ja Franka przez całą rozgrywkę mam na swojej liście i też go po powrocie z basketu wspominałem
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 19:53:58 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 19:53:58 GMT 1
boss sprawdzamy Ciebie albo któregoś glona ale nie Mateję Stępień kogo zamiast bossa z glonów byś wysłał na wakacje
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 19:54:41 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 19:54:41 GMT 1
No bo nikt o zdrowych zmysłach nie chce gadać o mojej winie, czaisz? Nie stwierdzono tu takich, więc to żaden argument
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 19:54:52 GMT 1
Tych typów na openmafii nie trzeba wypełniać, nie? no jak ich nie masz to nie musisz
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 19:55:40 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 19:55:40 GMT 1
Eeeee ale tak nie gadaj. Ja Franka przez całą rozgrywkę mam na swojej liście i też go po powrocie z basketu wspominałem No ale w mikroskali kontekstu przedlinczowego to słabo wchodzi ten temat generalnie, nie tylko Franio
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 19:55:44 GMT 1
No bo nikt o zdrowych zmysłach nie chce gadać o mojej winie, czaisz? Nie stwierdzono tu takich, więc to żaden argument Kwiczoł pluje faktami, a więc plus.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 19:55:57 GMT 1
Kozacko byłoby zagrać taką gierkę, że jest trzech mafiozów ale nie znają swojej przynależności. Bo mnie już łeb paruje że trzech chłopów sobie może manipulować i dodawać otuchy na prywatnym czacie a ty musisz kminić czy ktoś cie w chuja nie robi
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 19:57:00 GMT 1
Napisz do mnie bejbe, nikomu nie powiem. ;*
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 20, 2024 19:58:02 GMT 1
Zlinczujmy Stanisława Ulama moi drodzy to będzie już tylko dwóch mafiozów do ubicia.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 19:59:57 GMT 1
A żeby nie przepadło, bo może wpadł lucky shot, to się przypomnę: Francois Pignon Obraz w głowie mi się wytworzył taki, że z dupy poszły strzały w jego kierunku i nie miał na to jak naturalnie odpowiedzieć, a na mafijnym mu powiedzieli, żeby dał se spokój, milczał i przeczekał, bo do linczu i tak daleko, a wdawanie się w taplanie z jakąś płotką może wyjść takiemu mafiozie tylko na złe i przyciągnąć niepotrzebną uwagę. Takie imo siedzienie w kreacji, która nie ma za bardzo ani ochoty do powiedzenia czegokolwiek ciekawego ani ochoty w jakimś konkretniejszym spełnieniu się kreacyjnie w pierwszym dniu (no offence, pal) też mi się źle kojarzy. [REDACTED] Oczywiście takie coś można odbić zupełną prawdą, że ma się życie, i się człowiek akurat poszedł umyć. No ale albo los, albo wspomniany kolega mi dał amunicję, więc strzelam. Ehh, do dupy takie granie. E: Jednak nie mogę tego powiedzieć, więc usunąłem XD Kurka ale ten post ma lekko miatowe wajby, ciężary....
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 20:01:00 GMT 1
No bo jestem z miasta, napisałem już to w 1. poście gry, dajcie se ze mną spokój, bo ja wam tej gry nie wygram, i kmińcie lepiej nad czymś innym.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 20:01:36 GMT 1
Mateja z kolei od godziny online i ssiedzi w norze
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 20:02:52 GMT 1
Młody BOSS, ciągle rosnę jakbym grał w Mario BROS
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:02:59 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:02:59 GMT 1
Zlinczujmy Stanisława Ulama moi drodzy to będzie już tylko dwóch mafiozów do ubicia. Dlaczego zignorowałeś moje poprzednie pytanie? Dlaczego tak turbo wąsko patrzysz na grę jak już wychylasz nos z kreacji?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 20:03:05 GMT 1
Mateja z kolei od godziny online i ssiedzi w norze O kurwa, rzeczywiście, geniusz aktywności nie ukrył. No to w kontekście jego postingu podejrzane, ale z drugiej strony na mafijnym by mu nie powiedzieli, żeby nie palił Jana?
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 20, 2024 20:03:44 GMT 1
Zlinczujmy Stanisława Ulama moi drodzy to będzie już tylko dwóch mafiozów do ubicia. Dlaczego zignorowałeś moje poprzednie pytanie? Dlaczego tak turbo wąsko patrzysz na grę jak już wychylasz nos z kreacji? Które pytanie?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:04:24 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:04:24 GMT 1
A żeby nie przepadło, bo może wpadł lucky shot, to się przypomnę: Francois Pignon Obraz w głowie mi się wytworzył taki, że z dupy poszły strzały w jego kierunku i nie miał na to jak naturalnie odpowiedzieć, a na mafijnym mu powiedzieli, żeby dał se spokój, milczał i przeczekał, bo do linczu i tak daleko, a wdawanie się w taplanie z jakąś płotką może wyjść takiemu mafiozie tylko na złe i przyciągnąć niepotrzebną uwagę. Takie imo siedzienie w kreacji, która nie ma za bardzo ani ochoty do powiedzenia czegokolwiek ciekawego ani ochoty w jakimś konkretniejszym spełnieniu się kreacyjnie w pierwszym dniu (no offence, pal) też mi się źle kojarzy. [REDACTED] Oczywiście takie coś można odbić zupełną prawdą, że ma się życie, i się człowiek akurat poszedł umyć. No ale albo los, albo wspomniany kolega mi dał amunicję, więc strzelam. Ehh, do dupy takie granie. E: Jednak nie mogę tego powiedzieć, więc usunąłem XD Kurka ale ten post ma lekko miatowe wajby, ciężary.... No a z drugiej strony pisał, że pidżon to jego ulubiony gracz, tak że plącze się w zeznaniach Chyba że chce linczować swoich ulubieńców, to git i lecimy dalej
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:05:08 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:05:08 GMT 1
Mateja z kolei od godziny online i ssiedzi w norze O kurwa, rzeczywiście, geniusz aktywności nie ukrył. No to w kontekście jego postingu podejrzane, ale z drugiej strony na mafijnym by mu nie powiedzieli, żeby nie palił Jana? Jak nie pisze, to nie widać jego avka i można nawet nie zauważyć
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 20:05:18 GMT 1
Mateja z kolei od godziny online i ssiedzi w norze O kurwa, rzeczywiście, geniusz aktywności nie ukrył. No to w kontekście jego aktywności podejrzane, ale z drugiej strony na mafijnym by mu nie powiedzieli, żeby nie palił Jana? May be
A Stępień-Shinkansen poddymili dwójkę,coś tam poudawali i w pewnym momencie "mój głos na BOSSie" i można iść afk w csika grać. Zero iso, zero wyciągania postów, zero presssingu. Panowie ja byłbym mafijnym debiutantem a nie Wykrywaczem Mafijnych Postów buhahaha
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 20, 2024 20:05:29 GMT 1
To chyba nie do mnie to pytanie Kwicole.
|
|