|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 18:41:14 GMT 1
No właśnie jak ma nic nie pisać, to po co by w grę wchodził? Nie powiedzieliby mu, żeby se, nie wiem, posta gdzie indziej pisał, i przekleił tutaj? Zmienił tę aktywność – przecież kto by mu to wypomniał po zwróceniu na to przez ludzi uwagę, gdzie podejrzenia są zbudowane i tak głównie na czymś innym?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 18:42:30 GMT 1
No to mi wygląda jak takie emmm indywidualnie nieogarnianie, a nie nieogarnianie mając frakcję, z którą się kontaktuje.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 18:42:46 GMT 1
Myślę o tym, i wyczuwam pudło.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 18:43:48 GMT 1
Saving Private Mateja.
To zamiast się tak czaić Franek-łowca bramek to od razu do konkretów i proponuj alternatywę, bo przecież do tego to wszystko zmierza.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 18:45:47 GMT 1
Mam z tyłu głowy, że napisaliście o tym, żeby nie celować w inną grubą rybę, bo jak nie trafimy, to jakby podwójny mord dla mafii. Problem w tym, że z mojej perspektywy to wszyscy tutaj tłuściochy jesteście.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 18:46:57 GMT 1
No minus Dżem remi uniewinniony wielce
|
|
|
Post by Robert Mateja on Feb 21, 2024 18:48:16 GMT 1
Witam witam i o zdrowie pytam. Myślę co tu napisać, żeby nie rozwalić Wam gierki swoją nieprzydatnością. A dlaczego? Ponieważ wiadomo, jestem niewinny, a jak dziś zlecę na co są duże szanse to mafia będzie już w bardzo dobrej sytuacji. Na początek może nędzne słowa wyjaśnienia i usprawiedliwiania się, skoro Pan Nikt mógł sobie na to pozwolić, to równiez to zrobię. Wczoraj byłem w robocie od 7:30 do 18, po robocie na szybkiego coś tam próbowałem nadrobić z postami, jak już przez to przebrnąłem to nie potrafiłem nic wymyślić, więc przykleiłem się do głosowania. Potem Liga Mistrzów, po LM już praktycznie prysznic i lulu, trochę zlałem gierkę muszę przyznać, bo wiedziałem, że niektórzy już wczoraj mnie chcieli wrzucić na świecznik albo przynajmniej byłem w kolejce na świecznik, a jak zobaczyłem, że przyczyniłem się do śmierci niewinnego to już wiedziałem, że dziś będzie krucjata na mnie. Teraz wróciłem z roboty, poświęciłem trochę czasu by przelecieć przez wszystkie zaległe strony i... no nie pomyliłem się za bardzo, ale to nic odkrywczego, to było pewne. Tak czytając te wszystkie strony lekko zlasował mi się mózg, zaczęła mnie przytłaczać ilość informacji i powiązań z poprzednimi edycjami. Bekę miałem też jak czytałem, że jestem Anią Gotuje, potem jakimiś jeszcze innymi nickami A dlaczego? Bo jestem tu gościnnie na zaproszenie MG, obiecałem mu że zagram, ale wybrałem chyba niekorzystny czas na rozpoczęcie gry, bo zapierdol w robocie, a po robocie człowiek nie ma ani siły ani ochoty uruchomić szare komórki... Nurtuje mnie oczywiście postać Shitskansena, z racji że ciągle ciśnie w moją stronę. Chciałbym by wyjaśnił, co da mu ubicie mnie, tak nieprzydatny glon, rozumiem. Ale poza tym? Rzuciło mi się w oczy jego hasło- ubijmy Mateję, a potem pomyślimy. Ja chętnie pomyślę już teraz. Jakieś powiązania? Nie ma za bardzo punktu zaczepienia po mojej śmierci. Myślę, że mój sposób gry, a właściwie brak gry, to bardzo głupie rozwiązanie dla Matei-mafiozy, zwłaszcza teraz gdy coraz mocniej wjeżdża na świecznik. Nawet jak nie miałbym czasu to na pewno na discordzie pozostali mafiozi by mi podsuwali co pisać, kogo obsmarować itp. a nie kazali siedzieć cicho na dupie, bo to chyba niezbyt często się sprawdza. A dlaczego jeszcze nurtuje mnie Shitskansen? Pierw była wajcha na niewinnego, teraz baaardzo mocno ciśnie w moją stronę, padnę jako niewinny i...? Dwóch niewinnych leci, można powiedzieć, z jego rąk. Chyba trochę zbyt odważne byłoby to jak na mafię, co? Chyba, że zdaje sobie sprawę, że setup jest taki a nie inny i że można sobie tu pozwolić na takie jazdy bez trzymanki.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 18:48:54 GMT 1
Co myślicie o Franku teraz? Moim zdaniem on autentycznie poszukuje. Brak winy Matei go uniewinnia na 100%.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 18:49:03 GMT 1
No ale to czekaj. Ja zły bo Stępień i Nikt o mnie piszą kalumnie. W wielkie ryby nie celować bo tak piszemy (ja konkretnie, proszę się tak nie czaić), Dże Remi uniewinniony wielce.
A Franek uniewinnia Jeremiego?
Co tam w głowie siedzi poza komentowaniem tego co MY robimy. Jesteś swój chłop na pewno, siadaj do ogniska i opowiadaj co Ty myślisz.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 18:51:08 GMT 1
Shitskansen podoba mi się.
Ale nie wiem czy kupuje ten post, jak dostaje baty za bycie Kleyoo to czemu nie miałby się odkleić?
Mateja, grałeś kiedyś w mafia forumowa?
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 18:51:29 GMT 1
Co myślicie o Franku teraz? Moim zdaniem on autentycznie poszukuje. Brak winy Matei go uniewinnia na 100%. Kurde, drugi raz już robisz taki wymyk.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 18:56:26 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 18:56:26 GMT 1
Co myślicie o Franku teraz? Moim zdaniem on autentycznie poszukuje. Brak winy Matei go uniewinnia na 100%. Stać cię mordo na mniej naiwne wnioski, serio Tzn naturalnosciowo nie wygląda źle, ale robienie takich naiwnych powiązań tobie nie przystoi
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 18:57:40 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 18:57:40 GMT 1
Może jednak tego Stępnia sprawdzić, chłop kilka razy się spłakał z głosowaniem na siebie, po czym za każdym razem stwierdzał że w sumie wyjebmy pociąg albo kogokolwiek tam
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 18:59:43 GMT 1
no ja chętnie
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:01:26 GMT 1
Co jest nie tak z głośnym zastanawianiem się nad Frankiem? Może uniewinnianie go niektórym zaburza matematykę?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:02:41 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 19:02:41 GMT 1
Nie przeszkadza mi uniewinnianie go,przeszkadza mi uniewinnianie kogokolwiek na naiwnych przesłankach
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:02:43 GMT 1
Chodzi o to, że jesteś sumem głębokowodnym a pływasz w oczku czasem.
|
|
|
Post by Robert Mateja on Feb 21, 2024 19:03:12 GMT 1
Tak grałem w forumową mafię, nawet raz tutaj, ale już dawno temu.
Natomiast zastanawia mnie co napisał teraz Ulam. Co moja niewinność będzie miała wspólnego z niewinnością Franka? Może mi coś umknęło gdy wertowałem te posty, ale wygląda ten post Ulama... dziwnie.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:03:14 GMT 1
Tak jakby Ulam złamał szyfr Enigmy a potem poległ na tabliczce mnożenia.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:03:16 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 19:03:16 GMT 1
Kurwa Monti nie powtarzaj po mnie
|
|