|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:36:02 GMT 1
Nigdy nie byłem orędownikiem losowania, byłem orędownikiem tego bym wskazał przypadkowego gracza - JA - WSKAZAŁ, a nie ULAM (mafiozo) WYLOSOWAŁ
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:37:09 GMT 1
Dobra, setup jest na tyle dziwny, że większe szanse są jak będę przypadkowo wskazywał na kogo mamy głosować i pod karą głosu na siebie w następnym dniu będziecie się tego trzymać, niż gdybyśmy się zdawali na to, że jako miasto sami się skonsolidujemy a mafia będzie dziadować. Jutro koło 18 wskażę na kogo głosujemy. NIE PRZYPADKOWEGO GRACZA, TYLKO PRZYPADKOWO!
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:37:43 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 19:37:43 GMT 1
Kurwa sory panowie
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:38:07 GMT 1
A poza tym oskarżanie mnie o to, że się wkurwiłem, że ktoś oddaje głos z dupy w wyniku losowania wbrew wszystkiemu i wszystkim, kiedy jednocześnie nie robiłem niczego by tego nie robił (czytaj godziłem się, że mogę z tego powodu paść) jest absurdalne.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:38:23 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 19:38:23 GMT 1
Zostałem wjebany w jedzenie obiadu z audytorami
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:38:41 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 19:38:41 GMT 1
Zara wracam do gry
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 19:38:52 GMT 1
ale ma styl Chajzerowy ten Mateja faktycznie Tej, a ty co o mnie właściwie sądzisz m.in. w związku z moimi najnowszymi postami, Skansenie? Bo takie mam wrażenie, że piękne i ładne "dziękuję uprzejmie" po tych postach odegrałeś, do których sam nie byłem przekonany, a wcześniej zdaje się miałeś mnie w dolnej trójce drabinki uniewinnień, a coś tu zasłyszałem, że jak jesteś w mieście, to rozszarpujesz swoje ofiary – to przekonałem cię? Odechciało ci się?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:39:17 GMT 1
Dobra, setup jest na tyle dziwny, że większe szanse są jak będę przypadkowo wskazywał na kogo mamy głosować i pod karą głosu na siebie w następnym dniu będziecie się tego trzymać, niż gdybyśmy się zdawali na to, że jako miasto sami się skonsolidujemy a mafia będzie dziadować. Jutro koło 18 wskażę na kogo głosujemy. NIE PRZYPADKOWEGO GRACZA, TYLKO PRZYPADKOWO! tak, przypadkowo, czyli nie mając odpowiednio dużo danych, bo nie jestem w mafii, a nie losowo w sensie w wyniku jakiegoś losowania. ta dyskusja jest absurdalna
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:39:32 GMT 1
Nie, nie było takiego założenia. Założenie było takie, że jeśli aktualna sytuacja jest korzystna dla mafii (czyli na świeczniku nie ma mafii), to mafia będzie zwalczać losowanie. Jeśli jest niekorzystna (na świeczniku jest mafia), mafia wtopi się w tłum i poprze losowanie. Wszystko to dotyczy stanu sprzed losowania (samo losowanie i to co potem jest mniej znaczące). A w jaki sposob to zalozenie ma dzialac dalej niz pierwszy lincz? I dlaczego w takim razie propozycja padla na 8 godzin przed linczem? 1) Od początku pisałem o losowaniu jako o strategii pierwszej, z założeniem, że może być druga. 2) Żeby miasto miało czas to przetrawić i żeby pisać względnie "na czystą kartę".
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:40:50 GMT 1
Ulam jest w mafii
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:40:53 GMT 1
NIE PRZYPADKOWEGO GRACZA, TYLKO PRZYPADKOWO! tak, przypadkowo, czyli nie mając odpowiednio dużo danych, bo nie jestem w mafii, a nie losowo w sensie w wyniku jakiegoś losowania. ta dyskusja jest absurdalna To wskaż - przypadkowo - na kogo głosujemy dzisiaj.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:42:05 GMT 1
Ja rozumiem ekscentryzm ekscentryzmem, ale zarzucanie mi, że mówiąc o tym, że chcę kogoś wskazać przypadkowo miałem na myśli losowe wskazanie mnie samego (czyli jedynego gracza co do którego przynależności mam pewność) jest tak absurdalne, że wymyślić mógł to tylko mafiozo.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:42:27 GMT 1
ale ma styl Chajzerowy ten Mateja faktycznie Tej, a ty co o mnie właściwie sądzisz m.in. w związku z moimi najnowszymi postami, Skansenie? Bo takie mam wrażenie, że piękne i ładne "dziękuję uprzejmie" po tych postach odegrałeś, do których sam nie byłem przekonany, a wcześniej zdaje się miałeś mnie w dolnej trójce drabinki uniewinnień, a coś tu zasłyszałem, że jak jesteś w mieście, to rozszarpujesz swoje ofiary – to przekonałem cię? Odechciało ci się? Nie mam zdania aktualnie. Ale to czekaj, Ty co drugi post to masz taki, że kojarzysz i Mateja to nie Kleyoo, a potem rozum odbiera i słyszałeś, że rozszarpuję. Którym Frankiem w końcu jesteś? Tym obeznanym, czy tym udającym laika?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:42:28 GMT 1
tak, przypadkowo, czyli nie mając odpowiednio dużo danych, bo nie jestem w mafii, a nie losowo w sensie w wyniku jakiegoś losowania. ta dyskusja jest absurdalna To wskaż - przypadkowo - na kogo głosujemy dzisiaj. Shinkansen. Jutro Ty.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:43:00 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 19:43:00 GMT 1
Robert Mateja Żeby nie uciekło kochaniutki. 1. Jaki nick? 2. Opinia o Franku. 3. Opinia o Stępniu. 4. Miejsce na dodatkowe przemyślenia o innych. Pisałeś coś wcześniej, że wiem o Shitskansenie i zapierdolu Pana Nikta to akurat sprawy przyziemne, nie wymagające uruchamiania szarych komórek, wystarczy przeczytać na szybko posty i to wszystko wiesz. Nie jest to żadna tajemna wiedza. Nick - Zygmunt Chajzer, wolałem się nie przyznawać, bo wyjdzie że drugi raz gram tak samo chjowo jak wtedy xD A co do opinii o graczach, to postaram się coś napisać. Choć ja raczej nie z tych co rozpoznają jakieś 200 iq plejsy a co gorsza nie z tych co znają tutaj wszystkie nicki i wszystkie kreacje. Źle się tak gra, gdy 90% graczy tym ciągle operuje a Ty zielony. No ale, mówię, spróbuję coś wymodzić, bo nie ma się co tłumaczyć niewiedzą przez całą rozgrywkę. Strasznie dziwne te szczegóły wylapujesz w takim razie, serio nie było przez cały dzień ciekawszych rozmów? Dałeś jakieś swoje typy jak mnie nie było? Bo dopiero nadrabiam
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:43:26 GMT 1
A dziękuję było, bo jestem aktualnie na laptopie, co sprzyja miłemu stylowi gry. No i biorąc pod uwagę, że Ulam mi się trochę przyzielenił, a Mateja czekam co wypoci to jestem w czarnej dupie z typami w tym momencie.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 19:43:46 GMT 1
Tej, a ty co o mnie właściwie sądzisz m.in. w związku z moimi najnowszymi postami, Skansenie? Bo takie mam wrażenie, że piękne i ładne "dziękuję uprzejmie" po tych postach odegrałeś, do których sam nie byłem przekonany, a wcześniej zdaje się miałeś mnie w dolnej trójce drabinki uniewinnień, a coś tu zasłyszałem, że jak jesteś w mieście, to rozszarpujesz swoje ofiary – to przekonałem cię? Odechciało ci się? Nie mam zdania aktualnie. Ale to czekaj, Ty co drugi post to masz taki, że kojarzysz i Mateja to nie Kleyoo, a potem rozum odbiera i słyszałeś, że rozszarpuję. Którym Frankiem w końcu jesteś? Tym obeznanym, czy tym udającym laika? No bo w tej grze to było na pewno o tobie pisane. Nie jest to informacja, do której sam doszedłem.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:44:03 GMT 1
Pisałeś coś wcześniej, że wiem o Shitskansenie i zapierdolu Pana Nikta to akurat sprawy przyziemne, nie wymagające uruchamiania szarych komórek, wystarczy przeczytać na szybko posty i to wszystko wiesz. Nie jest to żadna tajemna wiedza. Nick - Zygmunt Chajzer, wolałem się nie przyznawać, bo wyjdzie że drugi raz gram tak samo chjowo jak wtedy xD A co do opinii o graczach, to postaram się coś napisać. Choć ja raczej nie z tych co rozpoznają jakieś 200 iq plejsy a co gorsza nie z tych co znają tutaj wszystkie nicki i wszystkie kreacje. Źle się tak gra, gdy 90% graczy tym ciągle operuje a Ty zielony. No ale, mówię, spróbuję coś wymodzić, bo nie ma się co tłumaczyć niewiedzą przez całą rozgrywkę. Strasznie dziwne te szczegóły wylapujesz w takim razie, serio nie było przez cały dzień ciekawszych rozmów? Dałeś jakieś swoje typy jak mnie nie było? Bo dopiero nadrabiam Nie powtarzaj za mną Kwiczoł. I nie strasz mi Matejki, ja już czekam na odpowiedź prosto z serca.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:44:46 GMT 1
Przypomniało mi się, jak zacząłem lekko oskarżać Aldonę Marciniak. Wówczas Aldona zmieniła front, zaczeła mnie oskarżać, a potem zostałem zamordowany. Czyżby podkładka pod mord?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 19:44:50 GMT 1
Nie wiem co dziwnego w tym, że wiem, że to nie Kleyo, zwłaszcza w kontekście jednej z tożsamości, o którą mnie podejrzewałeś.
|
|