|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:45:15 GMT 1
Nie mam zdania aktualnie. Ale to czekaj, Ty co drugi post to masz taki, że kojarzysz i Mateja to nie Kleyoo, a potem rozum odbiera i słyszałeś, że rozszarpuję. Którym Frankiem w końcu jesteś? Tym obeznanym, czy tym udającym laika? No bo w tej grze to było na pewno o tobie pisane. Nie jest to informacja, do której sam doszedłem. Ciekawe. Tutaj Pshemo, tam Taco, kiedy indziej kapibara, Mateja to nie kleyoo a na końcu o mnie wiesz, bo pisane było.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:45:32 GMT 1
To wskaż - przypadkowo - na kogo głosujemy dzisiaj. Shinkansen. Jutro Ty. Więc w całej tej złotej koncepcji chodziło o to, że to Ty będziesz wyznaczać kandydatów na lincz, a miasto będzie się słuchać?
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:45:45 GMT 1
Nie wiem co dziwnego w tym, że wiem, że to nie Kleyo, zwłaszcza w kontekście jednej z tożsamości, o którą mnie podejrzewałeś. A rozwiniesz? Bo ja nie znam backgroundu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:45:57 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 19:45:57 GMT 1
Już widzę że zbierają się łajdaki sugerujące że się chowam
Że wam kurwa nie wstyd
Powstrzymałem wczoraj sam pędzącą na mnie husarie i teraz miałbym się przed wami chować? Niedoczekanie
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:46:22 GMT 1
Jacek, porzuć performans i pomóż trochę, bo nie jest kolorowo.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:46:44 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 19:46:44 GMT 1
Jak Kwicoł nie widzi mojej niewinności to już nie ma dla niego ratunku. Oby był w mafii. Stary ja po prostu nie jestem w stanie znaleźć powodu dlaczego grasz tak a nie inaczej, mam wrażenie że wznosisz na wyżyny właśnie takie manipulowanie emocjami jak w tym poście wyżej i jestem skonsternowany Do tego biorąc pod uwagę jak mocno nawalasz w Montiego, którego mam za raczej niewinnego, pojawia się tak mocna różnica w spojrzeniu na stan rzeczy, która zapala mi czerwoną lampkę, ty zdajesz się nie mieć w ogóle wątpliwości przy tym typie, nawalasz jednostajnie i bez przerwy
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:46:54 GMT 1
Obiad z audytorami obiadem z audytorami ale na te oczy widziałem, że na MU to coś pisałeś. Nadrabiaj i gadamy.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:47:09 GMT 1
Weźmy teraz na tapet drugą grupę. Grupa druga: BOSS Stępień Stanisław Ulam Jacek Stachursky Filthy Frank BOSS - nie ma sensu rozważać jego winy z uwagi na nieprzepisowe, sprzeczne z regulaminem, zachowanie z wczoraj (dlaczego Volverin nie zareagował, gdzie sprawiedliwość?), chyba że razem z nim w mafii jest Shinkansen, Kwicoł lub są oni obaj. Wtedy ten głos na siebie miałby umocowanie, bo BOSS byłby pewien, że nie poleci, gdyż to wymieniona przeze mnie dwójka kontrolowała wczoraj wynik (choć bardziej Shinkansen). Wersja z Shinkansenem mało prawdopodobna, bardziej z Kwicołem. Ale najpierw i tak sprawdziłbym Kwicoła. Stępień - po pierwsze, sprawa z porzuceniem losowania, do której się nie przyzna, ale przypadkowość = losowość. Po drugie, główny aktor w razie mafii wężowej (SSS, mafia trzech S, Stępień-Stachursky-Shinkansen). Po trzecie, przedziwne zachowanie wczoraj przy linczu, którego przypominać chyba nie trzeba. Stępień mądry po fakcie czy przed faktem? W moich kilku koncepcjach plejsów mafijnych oraz składów mafijnych Stępień pojawia sie najczęściej. Czy to coś mówi? Czy to wskazuje drogę na dziś? Czy losowanie było prorocze? Stanisław Ulam - niewinny Jacek Stachursky - aktualnie się kompromituje. Na początku trochę przystopowałem z oskarżaniem go, bo było mi lekko głupio po ostatniej edycji, kiedy dałbym sobie uciąć rękę, że Pitbull jest w mafii, a nie był. Nie wiem czy ktoś oprócz mnie też (@kwicoł?), ale widziałem i widzę nadal podobieństwa między grą Stachurskiego i Pitbulla. Tego, że milczy wcale nie uznaję za okoliczność łagodzącą, wręcz przeciwnie. Mnie to się wydaje podejrzane. "Ot, wybroniłem się, nie chcą już mnie linczować, więc czas na relaks". Jeśli tak to będzie wyglądać, jeśli pewne powiązania będą wskazywać na niego, to będzie mi jeszcze głupiej, że bylo mi głupio na początku. Filthy Frank - to był gracz, który do niedawna uprawiał wyłącznie performens w stylu Świątecznej Dubeltówki. Teraz zaczął grać, w mojej ocenie szczerze i uczciwie, na konto miasta, dając swoje wnioski i swój wkład, który uważam za cenny. Raczej niewinny. Jeśli Mateja niewinny, na 99,99% niewinny. I teraz jeszcze trzeba wrócić do tego co wyżej i do tego co niżej: W naszej najnowszej metodzie mamy dwie grupy. Grupa pierwsza: Jeremi Kwicoł Pan nikt Robert Mateja Shinkansen Grupa druga: BOSS Stępień Stanisław Ulam Jacek Stachursky Filthy Frank Weźmy najpierw na tapet pierwszą grupę. Jeremi - podbił koncepcję losowania, w każdym wariancie powtarzam, korzystną dla miasta, za co plus. Sięgał dość głęboko i cytował nawet stare posty. To już jakiś wysiłek, którego w mafii mógłby nie podjąć, skoro napisał tylko 21 postów i widać, że nie ma czasu lub nie chce mu się. Bronił BOSS-a, którego niewinność na razie zakładam, czyli plus. Autor jednego z najzabawniejszych wpisów o lotnisku w Gujanie. Minus za to przyłączenie się do dziwnej kampanii przeciwko Shinkansenowi, natomiast nie pasowały mu pewne rzeczy w Montim już znacznie wcześniej. Raczej mnie przekonuje do swojej miastowości. Ma przeczytać Franka, Mateję, Nikogo i mnie, czekam na wyniki. Kwicoł - wyraziłem swoje wątpliwości. Jest mało decydujący w tej edycji. Nie ogranicza interakcji i szerokości myśli, ale to są, moim zdaniem, komentarze. Nie przekonuje mnie, że to on nagonił na Pignona, to Shinkansen. Ale właśnie, Shinkansen - jest zdominowany przez niego, a jako Diego nie był, bo Gospodarz poleciał w pierwszym mordzie. Rozważam więc Kwicoła w kontekście winy, ale na razie to perspektywa odległa. Jeśli jest w mafii, to raczej przegra przez słabość kolegów. Dlatego, właśnie, trzeba patrzeć, jak zachowuje się pod tym kątem, że nie wszystko zależy od niego. Przejmowalibyście inicjatywę w takiej sytuacji czy grali z tyłu? Pan nikt - jeśli jeszcze nie dość wyraźnie cofnąłem uniewinnienie, to cofam teraz, bo gdy uniewinniałem za żarty, i to śmieszne, nie myślałem, że to ten akurat gracz z Częstochowy. Zastanawiam się zresztą, jakim cudem gracz o takiej charakterystyce, chcący się zawsze we wszystkim upewnić, przeanalizować indywidualnie, podjąć samodzielną decyzję, przyłożył rękę do linczu na Pignonie? Znajduję to: Pignona mogę. Ulama też jakby co. I BOSSa też. I przeraża mnie, że jest tu najprawdopodobniej trzech niewinnych (o warunkach mafiowania BOSS-a później). No, zastanawiające. Podejrzane. Ale czy gdyby był w mafii, to by tak się tym chwalił? Co myślicie? Robert Mateja - pewny niewinny. Jeśli myślicie, że debiutant w mafii (bo to chyba Klej, fan Falaye Sacko) grałby z takim luzem w D1, to jesteście w błędzie. Moim zdaniem to niemożliwe, tym bardziej, że ten gracz nawet gdy był w mieście, miał potrzebę tłumaczenia się (zatem nie jest takim luzakiem, jak tu niektórzy, którzy zamiast grać piszą o Tuchelu albo przebywają w międzynarodowym, a nie zaściankowym towarzystwie). Shinkansen - aktualnie rozważam jego winę tylko w koncepcji mafii trzy S. SSS. Mafii wężowej, nazwijmy to, czyli Stępień-Stachursky-Shinkansen. Ale nieprzypadkowo Shinkansen jest na końcu, bo można rozważać go dopiero, gdy potwierdzi się wina dwóch pierwszych. A wtedy - jak wiemy - wygraliśmy. Poza tym większa chwiejność niż zwykle, ale to raczej kwestia formy, a nie roli. Tak to widzę. Klasyczne dla siebie przebijanie ściany i rozważanie decylionów scenariuszy. Niech zdecyduje czysta empiria. W grupie pierwszej mam trzech względnie niewinnych i dwóch podejrzanych. W grupie drugiej mam jednego pewnego niewinnego, dwóch względnie niewinnych i dwóch podejrzanych. Czyli wychodzi mi, że mafia jest w gronie Kwicoł, Pan Nikt, Stępień i Stachursky. Serio tak mocno by się wylosowało?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:47:43 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 19:47:43 GMT 1
Dwóch nie trafiłeś. Mateja będzie niewinny. Chcemy w związku z tym go linczować? XD nie no, mafiozo chyba takieo pytania by nie zadał, co?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:47:44 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 19:47:44 GMT 1
Jacek, porzuć performans i pomóż trochę, bo nie jest kolorowo. Mam czas nadrobić ostatnie 6 godzin czy mam się zahaczyć gdzieś w trakcie
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:48:10 GMT 1
Nie no, to najgorsza wersja Stępnia od stu lat (a nie jest tak, że poprzednie to były wyżyny), mam na nim głos, ale szczerze mówiąc ciężko mi powiedzieć czym jest to szaleństwo spowodowane. Szkoda, że jesteście łajzy i nie czytaliście dyskordowej, bo widzę analogię, ale jestem trochę zmęczony tymi kartoflami.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 19:48:19 GMT 1
No bo w tej grze to było na pewno o tobie pisane. Nie jest to informacja, do której sam doszedłem. Ciekawe. Tutaj Pshemo, tam Taco, kiedy indziej kapibara, Mateja to nie kleyoo a na końcu o mnie wiesz, bo pisane było. Taco to był dosłownie tekst jego piosenki, z którym się utożsamiłem w danym momencie, ludzie. Z Pshemem grałem, kapibarę czytałem w związku z tym, że grała w edycji, którą musiałem sprawdzić, żeby wiedzieć o chuj chodzi z tymi parabolami. Z tobą również grałem, jesteś bardzo charakterystycznym graczem, więc ciężko, żebym nie zanotowywał informacji na twój temat.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:48:33 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 19:48:33 GMT 1
Obiad z audytorami obiadem z audytorami ale na te oczy widziałem, że na MU to coś pisałeś. Nadrabiaj i gadamy. To chyba widziałeś też co i ile tam napisałem i że tam do przeczytania miałem 5 a nie 500 postów
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:48:36 GMT 1
Nie no, musi być jakiś błąd w scenariuszu i pewnie któryś glon zaskoczy.
Ale zacząłbym chyba od najbardziej podejrzanego z grupy drugiej, bo w niej wybieram z czterech, a w drugiej jednak z pięciu.
25% > 20%.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:48:53 GMT 1
Jacek, porzuć performans i pomóż trochę, bo nie jest kolorowo. Mam czas nadrobić ostatnie 6 godzin czy mam się zahaczyć gdzieś w trakcie Zdążysz imo, chce zebys jakies typy walnal na koniec, bo ja nie ukrywam jestem w ciemnej dupie w tym momencie.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:48:57 GMT 1
Nie no, to najgorsza wersja Stępnia od stu lat (a nie jest tak, że poprzednie to były wyżyny), mam na nim głos, ale szczerze mówiąc ciężko mi powiedzieć czym jest to szaleństwo spowodowane. Szkoda, że jesteście łajzy i nie czytaliście dyskordowej, bo widzę analogię, ale jestem trochę zmęczony tymi kartoflami. nie ma żadnego szaleństwa, jestem jedynym który nie boi się iść pod prąd i pewnie po raz kolejny wyjdzie na moje
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:49:10 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 19:49:10 GMT 1
Czy wy się serio kurwa pociąg ze Stępniem znowu pożarliście i psujecie jedyną rzecz która nam wczoraj wyszła?
Ja pierdolę
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:49:13 GMT 1
Dwóch nie trafiłeś. Mateja będzie niewinny. Chcemy w związku z tym go linczować? XD nie no, mafiozo chyba takieo pytania by nie zadał, co? Ta? Przecież piszę to od godziny, za co byłem krytykowany, a teraz nagle fakt autentyczny i prawdziwy?
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:49:30 GMT 1
Obiad z audytorami obiadem z audytorami ale na te oczy widziałem, że na MU to coś pisałeś. Nadrabiaj i gadamy. To chyba widziałeś też co i ile tam napisałem i że tam do przeczytania miałem 5 a nie 500 postów No, tam wieje waflem, ale tu jest WALKA.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 19:49:41 GMT 1
Nie wiem co dziwnego w tym, że wiem, że to nie Kleyo, zwłaszcza w kontekście jednej z tożsamości, o którą mnie podejrzewałeś. A rozwiniesz? Bo ja nie znam backgroundu. Jedna z tych tożsamości wie zdecydowanie więcej o Kleyo niż reszta. Tożsamości. I graczy tutaj zebranych.
|
|