|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:50:08 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 19:50:08 GMT 1
A w jaki sposob to zalozenie ma dzialac dalej niz pierwszy lincz? I dlaczego w takim razie propozycja padla na 8 godzin przed linczem? 1) Od początku pisałem o losowaniu jako o strategii pierwszej, z założeniem, że może być druga. 2) Żeby miasto miało czas to przetrawić i żeby pisać względnie "na czystą kartę". Czy było dzisiejsze losowanie Ulam?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:50:09 GMT 1
załóżmy że jestem sobie niewinnym Shinkansenem - powinienem widzieć niewinnego Stępnia i winnego Nikta, tymczasem typ mnie oskarża i robi ze mnie szaleńca.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:50:17 GMT 1
MATEJA WYŚLIJ ILE JUŻ NAPISAŁEŚ
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:51:22 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 19:51:22 GMT 1
Strasznie dziwne te szczegóły wylapujesz w takim razie, serio nie było przez cały dzień ciekawszych rozmów? Dałeś jakieś swoje typy jak mnie nie było? Bo dopiero nadrabiam Nie powtarzaj za mną Kwiczoł. I nie strasz mi Matejki, ja już czekam na odpowiedź prosto z serca. Kurwa czytam po kolei
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:51:28 GMT 1
nie mam winnych w tym momencie, ja pierdolę xd
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:51:32 GMT 1
mało tego - robienie ze mnie szaleńca - podpieranie się dawnymi edycjami, w których grałem totalnie inaczej - są doskonałą podkładką pod to, by mnie wypierdolić a potem stwierdzić, że sam sobie byłem winny i takie tam, nie raz, nie dwa to widziałem
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:51:40 GMT 1
Nie powtarzaj za mną Kwiczoł. I nie strasz mi Matejki, ja już czekam na odpowiedź prosto z serca. Kurwa czytam po kolei to był running gag
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 19:52:27 GMT 1
1) Od początku pisałem o losowaniu jako o strategii pierwszej, z założeniem, że może być druga. 2) Żeby miasto miało czas to przetrawić i żeby pisać względnie "na czystą kartę". Czy było dzisiejsze losowanie Ulam? Zapowiadałem, ale to był czysty żart.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 19:52:28 GMT 1
Weźmy teraz na tapet drugą grupę. Filthy Frank - to był gracz, który do niedawna uprawiał wyłącznie performens w stylu Świątecznej Dubeltówki. Teraz zaczął grać, w mojej ocenie szczerze i uczciwie, na konto miasta, dając swoje wnioski i swój wkład, który uważam za cenny. Raczej niewinny. Jeśli Mateja niewinny, na 99,99% niewinny. Co takiego w moim wkładzie było takiego cennego dla ciebie? Jeśli tylko to, że Mateja to nie Kleyo, to czy byłaby to akurat jedyna rzecz, która zmieniałaby twoje postrzeganie co do tego gracza? I czy w ogóle jego tożsamość grała dla ciebie jakąkolwiek rolę w linczowej decyzji? Mogłbyś przypomnieć kogo chciałeś linczować dzisiaj? Czy ograniczało się to wyłącznie do LOSOWANIA?
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:53:12 GMT 1
mało tego - robienie ze mnie szaleńca - podpieranie się dawnymi edycjami, w których grałem totalnie inaczej - są doskonałą podkładką pod to, by mnie wypierdolić a potem stwierdzić, że sam sobie byłem winny i takie tam, nie raz, nie dwa to widziałem Nie da się zaprzeczyć, że sam byłbyś sobie winny, ale jakbym chciał Cię wypierdolić to mogłem to już zrobić jakbym muchę strząsał. Tymczasem ja i Jaculę uniewinniłem, i Bossa, i Ciebie nie atakuję. No wybitna gra mafiozy by była, dopaść, pobawić się i zostawić żeby mi potem noże w plecy wbijali. Mateja winny czy już niewinny? Co sądzisz o Franku i Jeremim? I Nikcie. Najlepiej z uzasadnieniem.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:53:13 GMT 1
w grze Shinkansena jest tak dużo złej woli i "dziwnych przypadków" robienia rzeczy, które mają go budować a nie znajdować mafię, a jednocześnie utrudniać miastu zwycięstwo (typu wczorajsza masówka) że to musi być mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 19:53:53 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 19:53:53 GMT 1
XD nie no, mafiozo chyba takieo pytania by nie zadał, co? Ta? Przecież piszę to od godziny, za co byłem krytykowany, a teraz nagle fakt autentyczny i prawdziwy? Ja go za to nie uniewinniam w 100% tylko se rzucam w eter spostrzeżenie, ale łatwo się było przyjebać, nie?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:54:07 GMT 1
Poza tym jest dokładnie tak jak przewidziałem. Kiedy dla pozycji Shinkansena było to wygodne chciał robić ze mnie durnia i pisać, że jestem niewinny. Kiedy zbliża się lincz i można przekonać innych by mnie wpierdolić w lincz, pisze że ma na mnie głos, bo jestem winnym szaleńcem.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:54:36 GMT 1
Jedyny który to zauważa to Nikt. I jeśli Shinkansen jest niewinny to Nikt jest mafiozem
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:55:06 GMT 1
w grze Shinkansena jest tak dużo złej woli i "dziwnych przypadków" robienia rzeczy, które mają go budować a nie znajdować mafię, a jednocześnie utrudniać miastu zwycięstwo (typu wczorajsza masówka) że to musi być mafia. Ja się motam od ściany do ściany, pięć przebijając, a ten opisuje swoją grę nakierowaną na rozwalenie jakiejkolwiek konsolidacji w tym mieście i braterstwa broni i podpina pod to mnie.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:55:14 GMT 1
Ale skoro Shinkansen nie zauważa tego co robi Nikt i go w związku z tym nie jedzie, to dałbym 85-15 że w mafii jest Monciarz.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:56:30 GMT 1
Poza tym jest dokładnie tak jak przewidziałem. Kiedy dla pozycji Shinkansena było to wygodne chciał robić ze mnie durnia i pisać, że jestem niewinny. Kiedy zbliża się lincz i można przekonać innych by mnie wpierdolić w lincz, pisze że ma na mnie głos, bo jestem winnym szaleńcem. Piszę też, że nie mam ochoty do Ciebie nawoływać, a był moment, że Boss pisał, że bardzo chętnie Ciebie. Przestań już manipulować, bo święty turecki by nie wytrzymał, a we mnie literalnie zaczyna się rodzić furia i mam ochotę Cię wypierdolić tylko za stek wierutnych kłamstw, podżegania i bycie jawnym szkodnikiem. I naprawdę dużo miłości do bliźniego mnie kosztuje, żeby Cię nie zmasakrować.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:57:35 GMT 1
Monti tak naprawdę to co robisz nie jest tak ważne jak to po co to robisz, kiedy to robisz i jak tym co robisz wpływasz na innych. Widzę w twojej grze mnóstwo małych bo małych ale manipulacji. Tego czegoś co nazywam faulowaniem. Robienie ze mnie durnia jest jednym z takich fauli.
Ja mam Cię za mafię, ale nie napiszę, że jesteś durniem bo nagoniłeś na niewinnego.
Ty robisz ze mnie durnia celowo, bo wiesz, że jest cała grupa osób, która jest na to podatna.
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 19:58:23 GMT 1
Mój problem z Niktem jest taki, że jest zwyżkowy i dokładnie opisywałem dlaczego się na nim nie koncentruję, jestem przekonany, że nawet tego nie czytałeś.
Zresztą to Ty pisałeś, że w mafii nie trzeba czytać postów.
Problem polega na tym, że już nikt Cię nie słucha, a w momencie gdy jest lekkie zejście z Matejki i brak celu na lincz Ty się właściwie prosisz o to, żeby spaść z rowerka. No po co?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 19:59:20 GMT 1
kurwa Monti to napisz wprost "STĘPIEŃ JEST WINNY LINCZUJEMY GO", potem doprowadź do linczu na mnie tak jak wczoraj doprowadziłeś, a potem niech Cię inni za to rozliczają
|
|