|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:17:34 GMT 1
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:17:56 GMT 1
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:18:17 GMT 1
bo jak padnie Mateja niewinny to jutro będziemy w tym samym gównie co dzisiaj a jak padnie niewinny nikt to jesteśmy w lepszej sytuacji? no o tyle, że wtedy wiem, że nie podpuszczał mnie z Shinkansenem i widział to samo co ja, czyli Shinkansen mafia, tym bardziej jeśli nie padnie w mordzie. wolałbym zacząć od Shinkansena, ale zlinczowanie Nikta wydaje mi się sensowniejsze strategicznie od Matei. Chyba, że zakładamy jakąś mafię glonowo wycofaną Ulam, Mateja, Frank
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 20:18:23 GMT 1
Matejka, jak wyślesz dokładnie to co masz teraz napisane, to gwarantuję, że na ciebie nie zagłosuję.
|
|
|
Post by jeremi on Feb 21, 2024 20:18:43 GMT 1
wkurwia mnie ze musze zaufac Tobie albo Stepniowi
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:18:43 GMT 1
kurwa no jak ja patrzę na grę Montiego teraz to mam flasbacki z mojej poprzedniej edycji
serio chłop by nawoływał wszystkich do tematu w momencie gdzie pewnie dość łatwo mógłby pchać kogoś do linczu w ciszy?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 20:19:52 GMT 1
kurwa no jak ja patrzę na grę Montiego teraz to mam flasbacki z mojej poprzedniej edycji serio chłop by nawoływał wszystkich do tematu w momencie gdzie pewnie dość łatwo mógłby pchać kogoś do linczu w ciszy? No ok, Monciarz niewinny, Stępień też, bo uparty tak jak wcześniej – tak jak sam pisałeś. I co teraz.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 20:20:20 GMT 1
Ulam już te mecze ogląda czy o co biega? Mówił, że zniknie?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:20:23 GMT 1
no teraz w mafii Kwicoł z Niktem, ale Kwicoł się na lincz na Nikcie nie zgodzi
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:21:18 GMT 1
a jak padnie niewinny nikt to jesteśmy w lepszej sytuacji? no o tyle, że wtedy wiem, że nie podpuszczał mnie z Shinkansenem i widział to samo co ja, czyli Shinkansen mafia, tym bardziej jeśli nie padnie w mordzie. wolałbym zacząć od Shinkansena, ale zlinczowanie Nikta wydaje mi się sensowniejsze strategicznie od Matei. Chyba, że zakładamy jakąś mafię glonowo wycofaną Ulam, Mateja, Frank ja widzę w tym ten problem, że jak jebniemy dzisiaj Nikta, to zostajemy dalej z ledwie aktywnym Mateją, który jak jest winny, to już do końca gry będzie białą plamą na mapie, a jak jest niewinny, to mafia spokojnie będzie mogła sobie go przepchać gdzieś na koniec i kurwa nie wiesz co się stanie a jak dobrze pójdzie to typ poleci za jakąś aktywność czy brak głosu i jesteśmy już w takiej piździe, że się nie wygrzebiemy z niej Gary jak jest niewinny przynajmniej może rzucić coś ciekawego do tematu
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:21:36 GMT 1
kurwa toć przed chwilą pozwoliłeś mi nadrabiać
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:21:50 GMT 1
i takie to jest z wami granie, jakbym sam wskazywał graczy jak mówiłem to gra izi wygrana, bo bym sobie patrzył kto kogo urabia i że wtedy razem w mafii nie są, trochę na czutkę, trochę na instynkt, trochę na doświadczenie i tych dwóch by się w 5 linczach ujebało. Ale lepiej iść za tropami shinkansena xD
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:21:57 GMT 1
no teraz w mafii Kwicoł z Niktem, ale Kwicoł się na lincz na Nikcie nie zgodzi xD to musi być bait człowieku
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:22:37 GMT 1
kurwa no jak ja patrzę na grę Montiego teraz to mam flasbacki z mojej poprzedniej edycji serio chłop by nawoływał wszystkich do tematu w momencie gdzie pewnie dość łatwo mógłby pchać kogoś do linczu w ciszy? No ok, Monciarz niewinny, Stępień też, bo uparty tak jak wcześniej – tak jak sam pisałeś. I co teraz. pisałem też o nim inne rzeczy - wygodnie ci było je pominąć?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 20:22:56 GMT 1
Tak, bo mnie nie przekonały.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:23:20 GMT 1
i będzie od sasa do lasa, teraz mateja, jutro stępień, a pojutrze pewnie shinkansen bo nikt przekona miasto xD co już zresztą sugerował żeby w takie coś pójść.
monti zwali na mnie, a wystarczyło go dziś zlinczować by mieć co do niego pewność i w razie niewinności walnąć w garego, a jeśli kwicoł nie padnie w mordzie też go posłać do piachu za współudział
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:24:28 GMT 1
jest zakaz głosowania na pociąg i stępnia
NA MOJĄ KURWA ZASZARPANĄ W TEJ EDYCJI ODPOWIEDZIALNOŚĆ
kto się nie zgadza
ustawiać się po kolei
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:24:32 GMT 1
jak shinkansen jest niewinny ale głupi to w mafii jest nikt, który czeka na chujowe typy shinkansena by go wyjebać z rozgrywki na finiszu
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:24:37 GMT 1
no dobra kurwa, to dawaj w nikta dzisiaj, ale jak zleci zielony to jutro lecisz, potem mateja i elo
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 20:24:45 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:24:45 GMT 1
zabawne jest to że sam grasz od sasa do lasa od samego startu tylko ja mam wątpliwości a ty chcesz ukurwić cała współpracę miasta ustawicznie
|
|