|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:45:38 GMT 1
no i kurwa taka z Toba gra jest ciężko się z nim współpracuje ale to świadczy na jego niewinność jak nie możesz z nim współpracować to współpracuj ze mną tak jak ostatnio?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:46:03 GMT 1
jesli Monti jest niewinny to Gary musi byc winny no kurwa xD
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:46:05 GMT 1
Pan nikt uniewinnił się jakkolwiek czy zostawiamy go za nazwisko?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:46:28 GMT 1
nie ma chuja by w mafii siedzialy same glony
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 20:46:47 GMT 1
Ja mam Nikta niewinnego
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:47:06 GMT 1
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:47:16 GMT 1
jesteście świeżakiem, uciekliście po pressie, wracacie do gry i odżegnujecie od linczu na sobie bo nie dacie informacji
przecież samo danie informacji to jest jakiś scumslip
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 20:47:44 GMT 1
Ja pisałem czemu mam Jeremiego za niewinnego, więc jeśli chcesz więcej informacji to rozszerz albo skonkretyzuj pytanie. Kogo miałem za niewinnego też wydaje mi się nie jest trudno rozstrzygnąć mając jakaś kotwice w gierce ale powiedzmy wstawię sobie tu kawiat na to że może faktycznie jesteś zajechany. Miałem za niewinnego na tamtym etapie Stępnia i Kwiczoła. Za winnego miałem Stachurskiego. Stachursky z tego wyszedł, Stępień zaczął grać na rozbijanie core i to kontynuuje do tej pory, został mi wówczas tylko Kwiczoł na niewinnym. Jak Kwiczoł jest w stanie tak odzwierciedlić w tym momencie swoją miastowa metę utylizując do tego kreację przez newralgiczny moment to ja zdejmuje czapę i się kłaniam, ale moim zdaniem jest miastowym. Może problem jest w tym, że uważam, że Twoje pytania nie dają nic, może niesłusznie, ale ostatnim razem jak mieliśmy taka wymianę to Ty byłeś mafijnym Lapończykiem który też nie miał czasu a ja niewinnym Kevinem. Nie przeszkadza mi Twój powrót na meczówkę, nie liczyłem tego, ale nawet jeśli jesteś w mafii i wtedy dasz z wątroby wciąż zostaje ewentualnie kwestia Twojego partnerstwa. No tylko bez fałszywej skromności napiszę, że aktywny ja, to ktoś, z im trzeba się liczyć. I jak nie wiesz, czy trzeba mi ufać i nie masz mojego zaufania, to zostawienie mnie może rozjebać grę. Bo mogę jako miastowy ciągnąć w inną stronę niż Ty miastowy, mogę też być w mafii i naganiać tak, żeby wygrać grę, mogę kogoś zbałamucić. No nie podoba mi się, że tak sobie lekceważysz moją obecność w grze, bo ostrzegam, że w piątek nie będę stał już z boku. A co do wcześniejszego wyjaśnienia, to skoro było 2 niewinnych, Kwicoł i Stępień, to czemu wplotłeś to w akapit i moim wejściu? Co to miało do rzeczy? Wróciłem, kogo bijemy? Mam 15 stron zaległości. Czemu nie pociągnąłeś tematu mojej winy, o której chciałeś pogadać?
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:47:44 GMT 1
Ja pisałem czemu mam Jeremiego za niewinnego, więc jeśli chcesz więcej informacji to rozszerz albo skonkretyzuj pytanie. Kogo miałem za niewinnego też wydaje mi się nie jest trudno rozstrzygnąć mając jakaś kotwice w gierce ale powiedzmy wstawię sobie tu kawiat na to że może faktycznie jesteś zajechany. Miałem za niewinnego na tamtym etapie Stępnia i Kwiczoła. Za winnego miałem Stachurskiego. Stachursky z tego wyszedł, Stępień zaczął grać na rozbijanie core i to kontynuuje do tej pory, został mi wówczas tylko Kwiczoł na niewinnym. Jak Kwiczoł jest w stanie tak odzwierciedlić w tym momencie swoją miastowa metę utylizując do tego kreację przez newralgiczny moment to ja zdejmuje czapę i się kłaniam, ale moim zdaniem jest miastowym. Może problem jest w tym, że uważam, że Twoje pytania nie dają nic, może niesłusznie, ale ostatnim razem jak mieliśmy taka wymianę to Ty byłeś mafijnym Lapończykiem który też nie miał czasu a ja niewinnym Kevinem. Nie przeszkadza mi Twój powrót na meczówkę, nie liczyłem tego, ale nawet jeśli jesteś w mafii i wtedy dasz z wątroby wciąż zostaje ewentualnie kwestia Twojego partnerstwa. No tylko bez fałszywej skromności napiszę, że aktywny ja, to ktoś, z im trzeba się liczyć. I jak nie wiesz, czy trzeba mi ufać i nie masz mojego zaufania, to zostawienie mnie może rozjebać grę. Bo mogę jako miastowy ciągnąć w inną stronę niż Ty miastowy, mogę też być w mafii i naganiać tak, żeby wygrać grę, mogę kogoś zbałamucić. No nie podoba mi się, że tak sobie lekceważysz moją obecność w grze, bo ostrzegam, że w piątek nie będę stał już z boku. A co do wcześniejszego wyjaśnienia, to skoro było 2 niewinnych, Kwicoł i Stępień, to czemu wplotłeś to w akapit i moim wejściu? Co to miało do rzeczy? Wróciłem, kogo bijemy? Mam 15 stron zaległości. szmaty chcialy Cię zabić pod nieobecność przeczytaj ostatnie 4 i zdecyduj sam kogo bijesz
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 20:47:56 GMT 1
Kurwa Stępien jakby był winny to na chuj pchać tego Nikta, to sie nie dodaje
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:48:00 GMT 1
To inaczej Shinkansen co zrobisz jesli Mateja okaze sie niewinny
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 20:48:18 GMT 1
W moich postach jest napisane czemu go uniewinniłem, ale nie ma czasu tera grzebać
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:48:35 GMT 1
nie ma chuja by w mafii siedzialy same glony dwójka z mojej dolnej trójki + jakiś Kwicoł/Ulam jak to widzisz
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:48:48 GMT 1
jesteście świeżakiem, uciekliście po pressie, wracacie do gry i odżegnujecie od linczu na sobie bo nie dacie informacji przecież samo danie informacji to jest jakiś scumslip to jednak ten mateja może, mamy ostatni dzień żeby sprawdzić, czy rzeczywiście nie ma chuja żeby w mafii były same glony
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:48:57 GMT 1
To inaczej Shinkansen co zrobisz jesli Mateja okaze sie niewinny nie wyprzedzam faktów pozycjonując się jak ty całą rozgrywkę
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:49:11 GMT 1
po prostu przedstaw mi swoj punkt widzenia, bo ja swoj pokazuje, uwazam ze powinienes poleciec Ty, a jesli jestes niewinny to Nikt, ktory widzial u Ciebie rzeczy ktore tylko ja widzialem, a cos takiego mialo miejsce w edycji swiatecznej, gdzie tez widzialem cos u Kevina, ale podchwycil to jedynie Japonczyk
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:49:27 GMT 1
jesteście świeżakiem, uciekliście po pressie, wracacie do gry i odżegnujecie od linczu na sobie bo nie dacie informacji przecież samo danie informacji to jest jakiś scumslip to jednak ten mateja może, mamy ostatni dzień żeby sprawdzić, czy rzeczywiście nie ma chuja żeby w mafii były same glony no ale nie ma w mafii samych glonów, jest co najmniej jeden aktywniesjzy
|
|
|
Post by Robert Mateja on Feb 21, 2024 20:49:36 GMT 1
jesteście świeżakiem, uciekliście po pressie, wracacie do gry i odżegnujecie od linczu na sobie bo nie dacie informacji przecież samo danie informacji to jest jakiś scumslip No ta, ten argument był z dupy, bo wtedy trzeba byłoby bić zawsze tych co mają dużo postów i dużo interakcji, BO DAJĄ INFORMACJE
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:49:38 GMT 1
to jednak ten mateja może, mamy ostatni dzień żeby sprawdzić, czy rzeczywiście nie ma chuja żeby w mafii były same glony no ale nie ma w mafii samych glonów, jest co najmniej jeden aktywniesjzy przestań pytać i sam zdecyduj
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 20:49:57 GMT 1
Kurwa no jeśli Mateja to Chajzer to tu nie będzie zwyżki formy i do końca rozgrywki będziemy nad nim kminić
|
|