|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:50:13 GMT 1
a jesli nie ma zgody na nikogo z pary gary-monti to powinienem poleciec ja, by pokazac ze jestem niewinny i nie mialem zlych intencji w tym co widzialem i by bylo dosc linczow by wyjasnic sprawe gary-monti i poszukac tych z doczepki
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:50:30 GMT 1
po prostu przedstaw mi swoj punkt widzenia, bo ja swoj pokazuje, uwazam ze powinienes poleciec Ty, a jesli jestes niewinny to Nikt, ktory widzial u Ciebie rzeczy ktore tylko ja widzialem, a cos takiego mialo miejsce w edycji swiatecznej, gdzie tez widzialem cos u Kevina, ale podchwycil to jedynie Japonczyk na pewno przed mordem ci bede przedstawial kolejke caly moj stand jest w postach i absolutnie nie dam ci ulozyc gry po twojemu, bo nie jestes zwyciezca
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:50:40 GMT 1
to jednak ten mateja może, mamy ostatni dzień żeby sprawdzić, czy rzeczywiście nie ma chuja żeby w mafii były same glony no ale nie ma w mafii samych glonów, jest co najmniej jeden aktywniesjzy no pewnie tak, to była drwina ze Stępnia xD ale znowu robimy rozpierdol w ostatnie 10 minut gry, gdzie pół dnia było gadane, żeby się wstrzymać do mordu
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:51:00 GMT 1
no Mateja sie w zaden sposób nie uniewinni ale w tym zajebanym mieście jest teraz potrzebny sukces
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:51:22 GMT 1
Boss daj mi mafijną dwójkę, nie mam czytać Twoich postów
podobno masz tu najwyższą skuteczność w strzelaniu
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:51:35 GMT 1
natomiast mateja jesli jest winny to spoko pieknie, ale jesli jest niewinny to w zasadzie daje mafii zwyciestwo, bo nie wyjdziemy z tego supla, tym bardziej ze kacper swiruje z mafia glonowa
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:51:48 GMT 1
jakaś konsolidacja i wspólny mianownik
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:52:44 GMT 1
i jesli bym cos robil na miejscu mafii jesli nie ma w niej matei to go dzisiaj cisnal na bemben, bo zlinczowanie go niewiele powie, konflikty w miescie pozostana nierozliczone i generalnie bedzie jak bylo
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:52:46 GMT 1
natomiast mateja jesli jest winny to spoko pieknie, ale jesli jest niewinny to w zasadzie daje mafii zwyciestwo, bo nie wyjdziemy z tego supla, tym bardziej ze kacper swiruje z mafia glonowa odpowiedz co Ci nie odpowiada w proponowanej przeze mnie trójce przed chwilą
|
|
|
Post by Robert Mateja on Feb 21, 2024 20:52:47 GMT 1
No, właśnie o tym pisałem, pisząc że nie chcę rozwalić Wam rozgrywki xD bo wiem, że gdy lecę teraz jako niewinny to będą już ciężary dla miasta i w sumie może by do tego nie doszło, jakbym był bardziej aktywny i bardziej ogarnięty, ale o tym już pisałem. To nie edycja zapoznawcza tu nie ma głaskania po główce.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 20:52:48 GMT 1
Boss daj mi mafijną dwójkę, nie mam czytać Twoich postów podobno masz tu najwyższą skuteczność w strzelaniu Sprawdziłbym kogoś z dwójki Stępień-SShinkansen, ale ten pierwszy tendencja zwyżkowa RN Nie było mnie przez ostatnie dwie godziny i trochę ciężko mi cokolwiek nadrobić
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:53:09 GMT 1
w mafii zawsze tak robilem, prowadzilem konflikt lub przygladalem sie konfliktowi a jednoczesnie kibicowalem by padl ktos z boku, wlasnie taki mateja
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:53:18 GMT 1
natomiast mateja jesli jest winny to spoko pieknie, ale jesli jest niewinny to w zasadzie daje mafii zwyciestwo, bo nie wyjdziemy z tego supla, tym bardziej ze kacper swiruje z mafia glonowa ale jak nie wyhjdziemy z supła? jutro Nikt bedzie dawal sos, Mateja sosu nie bedzie dawal Ty sie boisz ze Ci braknie firepoweru na Nikta
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:53:45 GMT 1
takim obserwujacym tu moze byc Kacper ale nawet jesli to i tak go nie bedziemy linczowac
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:54:34 GMT 1
Kurwa Stępien jakby był winny to na chuj pchać tego Nikta, to sie nie dodaje ???????????????????????????????????????
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:54:52 GMT 1
takim obserwujacym tu moze byc Kacper ale nawet jesli to i tak go nie bedziemy linczowac ja jestem w tej chwili tym który próbuje rozwiązać ten zajebany supeł
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 20:55:10 GMT 1
ZLINCZUJMY STACHURSKIEGO
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:55:17 GMT 1
ja chce konflikt rozwiazac, glosujcie na mnie, garego lub montiego, kacper i monti chca status quo, kshaq sie przyglada, a gary gra w pilke
|
|
|
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:55:37 GMT 1
Ja pisałem czemu mam Jeremiego za niewinnego, więc jeśli chcesz więcej informacji to rozszerz albo skonkretyzuj pytanie. Kogo miałem za niewinnego też wydaje mi się nie jest trudno rozstrzygnąć mając jakaś kotwice w gierce ale powiedzmy wstawię sobie tu kawiat na to że może faktycznie jesteś zajechany. Miałem za niewinnego na tamtym etapie Stępnia i Kwiczoła. Za winnego miałem Stachurskiego. Stachursky z tego wyszedł, Stępień zaczął grać na rozbijanie core i to kontynuuje do tej pory, został mi wówczas tylko Kwiczoł na niewinnym. Jak Kwiczoł jest w stanie tak odzwierciedlić w tym momencie swoją miastowa metę utylizując do tego kreację przez newralgiczny moment to ja zdejmuje czapę i się kłaniam, ale moim zdaniem jest miastowym. Może problem jest w tym, że uważam, że Twoje pytania nie dają nic, może niesłusznie, ale ostatnim razem jak mieliśmy taka wymianę to Ty byłeś mafijnym Lapończykiem który też nie miał czasu a ja niewinnym Kevinem. Nie przeszkadza mi Twój powrót na meczówkę, nie liczyłem tego, ale nawet jeśli jesteś w mafii i wtedy dasz z wątroby wciąż zostaje ewentualnie kwestia Twojego partnerstwa. No tylko bez fałszywej skromności napiszę, że aktywny ja, to ktoś, z im trzeba się liczyć. I jak nie wiesz, czy trzeba mi ufać i nie masz mojego zaufania, to zostawienie mnie może rozjebać grę. Bo mogę jako miastowy ciągnąć w inną stronę niż Ty miastowy, mogę też być w mafii i naganiać tak, żeby wygrać grę, mogę kogoś zbałamucić. No nie podoba mi się, że tak sobie lekceważysz moją obecność w grze, bo ostrzegam, że w piątek nie będę stał już z boku. A co do wcześniejszego wyjaśnienia, to skoro było 2 niewinnych, Kwicoł i Stępień, to czemu wplotłeś to w akapit i moim wejściu? Co to miało do rzeczy? Wróciłem, kogo bijemy? Mam 15 stron zaległości. przeciez on wraca, nie zdaje sobie sprawy z tego, ze moze zleciec i bronie go swoja piersia i pisze takiego NADETEGO I BUFONOWATEGO posta i tak mialby zrobic lider mafii trzyosobowej?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 20:55:57 GMT 1
Nikita już jest, więc to nie będzie nóż w plecy, prawda?
|
|