|
Ogólny
Feb 22, 2024 14:45:40 GMT 1
via mobile
Post by Squbaniec on Feb 22, 2024 14:45:40 GMT 1
Monti ma za dużo odpałów w tej edycji. Mafijna wersja Montiego jest dużo bardziej stabilna niż to co teraz prezentuje. No nie wiem czy takie strumienie świadomości z tej edycji byłby w stanie odwzorować w mafii.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Ogólny
Feb 22, 2024 14:59:27 GMT 1
Post by BOSS on Feb 22, 2024 14:59:27 GMT 1
Jakby Stępień-Shinkansen byli niewinni to mafia zamiast mnie by zamordowała Kshaqa Gdybym wyszedł na pojedynek ze Stępniem/Shinkansenem, to Mateja, Jeremi i Eneldo zagłosowaliby za mną Mord na mnie nie ma sensu w przypadku braku winy Stępnia-Shinkansena, bo gdybym został w grze to mafia mogłaby wykorzystać mnie do zlinczowania silnych niewinnych a na końcu próbować wyjebać mnie
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:07:48 GMT 1
Post by BOSS on Feb 22, 2024 15:07:48 GMT 1
Żeby nie być tak bezrefleksyjnie stunelowanym, to na wine Shinkansena daje 80% Jak nie Shinkansen to Frank
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:13:32 GMT 1
Post by BOSS on Feb 22, 2024 15:13:32 GMT 1
Następną rozgrywkę przez pierwsze 2-3 dni gram jak upośledzony żeby przeżyć pierwsze dwa mordy więc biada piernikowy mnie będziesz do linczu pchał ALE BYM WJECHAŁ W TEMAT TERAZ
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:31:30 GMT 1
Post by lowrider on Feb 22, 2024 15:31:30 GMT 1
Jakby Stępień-Shinkansen byli niewinni to mafia zamiast mnie by zamordowała Kshaqa Gdybym wyszedł na pojedynek ze Stępniem/Shinkansenem, to Mateja, Jeremi i Eneldo zagłosowaliby za mną Mord na mnie nie ma sensu w przypadku braku winy Stępnia-Shinkansena, bo gdybym został w grze to mafia mogłaby wykorzystać mnie do zlinczowania silnych niewinnych a na końcu próbować wyjebać mnie ty miałeś głos na mafiozie, kshaq na matei takie gołe ready, w których pewnie wszyscy będą niewinni: kwicoł - no średnia edycja, zółty z przebłyskami, dzisiaj ten post nt. stępnia dobry, jeśli będzie więcej takich niewymuszonych kminek, to w zieloną stronę, nikt - w sumie to go ani razu nie przeczytałem, nie umiem się wypowiedzieć xD gdzieś tak podświadomie czuję, że gary w mafii nawet jakby nie miał czasu, to takim sportowym zacięciem by się starał zagrać coś więcej niż taką, za przeproszeniem, lekko zapłakaną pizdę co trzeci dzień mija i się rozkręcić nie może porządnie, tym bardziej po tym, jak skończył świąteczną ulam - tak jak czytałem sobie te jego posty, to stwierdziłem, że może być niewinny w sumie, tylko zazwyczaj jest niewinny jak mi wychodzi, że w sumie to może być winny xD duży effort włożony, nie wiem czy to zależne od strony; szkoda, że nikt nie pociągnął tego temu, że chyba mateję czy kogośtam sobie uniewinnił od czapy i że to zagranie typu wzięcie rudego w obronę przez ulama, trochę na półce z kwicołem, może trochę niżej shinkansen - no jak moje czytanie gierki z cmentarza ma się na czymś opierać, to już zostaję przy swoim townreadzie tutaj, nie widziałem jeszcze mafiozy, który tak by zagrał stępień - dla mnie jego read to chyba klucz do rozwiązania gierki, z gierki jest/powinien być, ale jeśli ktoś się miał budować/ustawiać gierkę wyciąganiem tematu stachurskiego, to on, nie podoba mi się, że robi to samo co kacper teraz, tj. zostawia sobie shinkansena na później, to jest moment, w którym dwaj miastowi albo odpalają w siebie bomby, albo przełykają niewinność drugiego zostaje trójka mateja / jeremi / filthy frank, nie chciało mi się ich czytać tbh, jestem w stanie zawierzyć shinkansenowi, że jeremi może być czysty (to aktualne?) i jeśli z tej dwójki nie da się kogoś uniewinnić, to prędzej bym tutaj próbował kogoś trafić niż teraz po omacku w kwicoł / ulam; w ogóle kwicoł powinien zauważyć na tym etapie niewinność shinkansena, w sumie ją zauważa, tylko na innych przesłankach xD, więc tera tak: - naiwne byłoby założenie, że gierka jest już wygrana i ten lincz na stachurskym załatwił sprawę, stachu w d1 miał ciepło i mafia powinna się w jakiś sposób spozycjonować na niego, żeby na tym linczu co najmniej nie stracić - kto stracił na linczu stachurskiego? no szinkansen - niewinny, kto zyskał na linczu na stachurskim - no stępień i głosujący na niego, tam zostaje wtedy mateja i jeremi. mateja był kontrkandydatem, wchodząc 2v1 wokół remisu (no bo chyba nie można było przewidzieć, kto zleci?) byłoby trochę risky, a do tego kacperek mi na messku się żalił wczoraj na tę kurwę bota plus ta sygnatura, więc na podstawie wiedzy spoza rozgrywki można by chyba zaryzykować i odrzucić mateję. no zostaje ten jeremi jeszcze, nie wiem, nie chciało mi się go czytać xddd - przyjmując, że jeremi niewinny no zostaje ten stępień jebany, trochę plot twistowo, ale ja bym go chyba sprawdził - zakładając, że lincz na stępniu gry nie kończy, zostaje grupa: frank, kwicoł, ulam, nikt, to bym dalej chyba się w kierunku franka zwrócił w pierwszej kolejności, bo w sumie kombinuje w rozsądnym kierunku, niby każdy z tej trójki on+ulam+nikt to może być, no aaaaaale jakoś tego nie czuję chyba; - znowu: pułapką logiczną jest zakładanie, że jakieś wydarzenie było dla mafii turbo tragedią, wiadomo że dostali strzała, ale ten strzał musiał być wkalkulowany w to wszystko, te głosy w powietrze w tym kontekście mi tak dziwnie trochę wyglądają załóżmy, że ten mateja faktycznie jest niewinny i leci wczoraj. miastu dwa lincze zostają no i dzisiaj d3 byłyby pewnie dożynki z dorzynaniem stachurskiego po wyślizgnięciu się z dwóch linczów, gdzie jako alternatywa pewnie grzany byłby konflikt shinkansen-stępień. stachurski czytał ich obu jako niewinnych, więc miał średnią moc przebicia. w związku z tym, ewentualną taktyką dla mafii (przy założeniu niewinności stępnia) powinno być mieć kogoś tak spozycjowanego, żeby po niewinności matei w d2 móc przeforsować kogoś z pary shinkansen-stępień. na kogo to wychodzi? na garego? nie chce mi się więcej, wracam do roboty
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:32:57 GMT 1
Post by luczyk on Feb 22, 2024 15:32:57 GMT 1
Jakby Stępień-Shinkansen byli niewinni to mafia zamiast mnie by zamordowała Kshaqa Gdybym wyszedł na pojedynek ze Stępniem/Shinkansenem, to Mateja, Jeremi i Eneldo zagłosowaliby za mną Mord na mnie nie ma sensu w przypadku braku winy Stępnia-Shinkansena, bo gdybym został w grze to mafia mogłaby wykorzystać mnie do zlinczowania silnych niewinnych a na końcu próbować wyjebać mnie Stępień dla mnie jest niewinny. Ale no nie jestem w stanie ogarniać gierki, bo jak se przeczytam 5 stron, to oni w tym czasie nawalili 10 XD
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:35:40 GMT 1
Post by lowrider on Feb 22, 2024 15:35:40 GMT 1
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:37:02 GMT 1
Post by lowrider on Feb 22, 2024 15:37:02 GMT 1
w sumie stępień chyba przełknął tę pigułkę niewinności pociąga
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:38:51 GMT 1
Post by luczyk on Feb 22, 2024 15:38:51 GMT 1
Jakby Stępień-Shinkansen byli niewinni to mafia zamiast mnie by zamordowała Kshaqa Gdybym wyszedł na pojedynek ze Stępniem/Shinkansenem, to Mateja, Jeremi i Eneldo zagłosowaliby za mną Mord na mnie nie ma sensu w przypadku braku winy Stępnia-Shinkansena, bo gdybym został w grze to mafia mogłaby wykorzystać mnie do zlinczowania silnych niewinnych a na końcu próbować wyjebać mnie No i tutaj nie do końca tak jest moim zdaniem. Ja np. często morduję gości, którzy mnie nie podejrzewają a nawet uniewinniają, żeby miasto mogło sobie pomyśleć. Oho jakby ten Łuczyk miał być w mafii, to by go nie mordował. Wyjątkiem był Diego, który na mnie usiadł tak mocno jak nikt od dawien dawna.
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:41:35 GMT 1
Post by luczyk on Feb 22, 2024 15:41:35 GMT 1
No ale Stępień przed mordem to 100% niewinny Stępień, chyba że tak dobrze to odegrał.
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:43:14 GMT 1
Post by luczyk on Feb 22, 2024 15:43:14 GMT 1
Na teraz stawiałbym na Franka i Ulama, ewentualnie Nikt.
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 15:47:24 GMT 1
Post by lowrider on Feb 22, 2024 15:47:24 GMT 1
ulam wszedł mi do kolejki to zaczął postować miejsko xD
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 16:01:15 GMT 1
Post by luczyk on Feb 22, 2024 16:01:15 GMT 1
Ja zostałem na 98-tej stronie ale czytam tylko okolice okołolinczowo mordowe. Całość nie do ogarnięcia przy takim tempie pisania.
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 16:08:12 GMT 1
Post by lowrider on Feb 22, 2024 16:08:12 GMT 1
no jak tyle osób pisze ponad 100 postów na dobę, a szinkansen dobija do 500 łącznie, to jest to całkowicie obrzydliwe i jest to ze szkodą dla rozgrywki, według mnie XD
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Ogólny
Feb 22, 2024 16:26:57 GMT 1
Post by BOSS on Feb 22, 2024 16:26:57 GMT 1
Jakby Stępień-Shinkansen byli niewinni to mafia zamiast mnie by zamordowała Kshaqa Gdybym wyszedł na pojedynek ze Stępniem/Shinkansenem, to Mateja, Jeremi i Eneldo zagłosowaliby za mną Mord na mnie nie ma sensu w przypadku braku winy Stępnia-Shinkansena, bo gdybym został w grze to mafia mogłaby wykorzystać mnie do zlinczowania silnych niewinnych a na końcu próbować wyjebać mnie No i tutaj nie do końca tak jest moim zdaniem. Ja np. często morduję gości, którzy mnie nie podejrzewają a nawet uniewinniają, żeby miasto mogło sobie pomyśleć. Oho jakby ten Łuczyk miał być w mafii, to by go nie mordował. Wyjątkiem był Diego, który na mnie usiadł tak mocno jak nikt od dawien dawna. Dziękuję za cenną lekcje, sensei.
Niestety nie wiem jak to jest, bo nigdy nie grałem jako mafioza, ale ma to sens. Tylko dlaczego gracze tak długo zwlekali z wyciągnięciem mojego testamentu? Pierwszy zrobił to Frank, jako drugi Kshaq. Ja mimo wszystko będę konsekwentny i zostanę przy mafijnym Stępniu.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Ogólny
Feb 22, 2024 16:28:21 GMT 1
Post by BOSS on Feb 22, 2024 16:28:21 GMT 1
no jak tyle osób pisze ponad 100 postów na dobę, a szinkansen dobija do 500 łącznie, to jest to całkowicie obrzydliwe i jest to ze szkodą dla rozgrywki, według mnie XD Zgoda, mnie się lepiej gra kiedy jest limit. Jeśli chcemy grać bez limitów, to nigdy nie rozwiniemy community, bo ja np miałem dwóch chętnych kolegów do grania tutaj, ale jak zobaczyli ile czasu w te rozgrywkę trzeba włożyć to im przeszła ochota
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 16:33:35 GMT 1
Post by lowrider on Feb 22, 2024 16:33:35 GMT 1
czas pomyśleć o edycjach 4/20
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Ogólny
Feb 22, 2024 16:36:29 GMT 1
Post by BOSS on Feb 22, 2024 16:36:29 GMT 1
Edycja z bongiem? To ja odpadam bo rzuciłem ten SHIT
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Ogólny
Feb 22, 2024 16:47:23 GMT 1
Post by BOSS on Feb 22, 2024 16:47:23 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/103356/thread mnie takie posty utwierdzają w swoich podejrzeniach, że mafia jest w gronie SSS i robią już sobie podchody pod jakąś kolejkę typu Frank->Nikt->Kwicoł ale to i tak jest praktycznie nie do ugrania A może jestem po prostu biased
|
|
|
Ogólny
Feb 22, 2024 17:17:04 GMT 1
Post by Volverin on Feb 22, 2024 17:17:04 GMT 1
No chyba będzie trzeba nawet w tych małych edycjach wrzucić limit, bo się znowu robi festiwal pisania wszystkiego co ślina na język przyniesie.
|
|