|
Niebo
Mar 3, 2024 21:24:28 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:24:28 GMT 1
No teraz mam czuja, że jednak go nie użyją skubańcy.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:25:44 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 3, 2024 21:25:44 GMT 1
I TERAZ – może mafia będzie liczyła, że wyceluje tak nieoczywiście, że zakitrają tego anioła swojego i zostawią go na mniejszą pulę graczy, gdzie też my będziemy mieli większą szansę na trafienie?? też o tym myślałem i jest to możliwe pytanie, jak bardzo ciepło ma mafia z pozycji growej czy nadchodzący mord MUSI wejść koniecznie, czy są tak spozycjonowani, że mają kogo linczować?
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:28:19 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:28:19 GMT 1
I TERAZ – może mafia będzie liczyła, że wyceluje tak nieoczywiście, że zakitrają tego anioła swojego i zostawią go na mniejszą pulę graczy, gdzie też my będziemy mieli większą szansę na trafienie?? pytanie, jak bardzo ciepło ma mafia z pozycji growejNom, i tutaj chyba dlatego już musimy szukać możliwej mafii, żeby wyczuć prawdopodobieństwo i obraz gry, który mafia już teraz ma na discordzie.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:36:31 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:36:31 GMT 1
Ale ja ci mówię, my i tak nie możemy być pewni, ale czego możemy się spodziewać z samej mechaniki gry? Wejdźmy na chwilę w onuce mafii.
Obraz gry może być faktycznie taki, że po tym linczu nie wiadomo właściwie wiele więcej, pisał o tym Pshemo, że jak padnie dzisiaj winny albo niewinny Shadowheart, to i tak wiele więcej nie będzie wiedział.
I oni muszą myśleć przyszłościowo – albo teraz z ustawianiem się do linczu na Angel of Darkness, albo z kitraniem jego mocy. Teraz mamy najmniejsze prawdopodobieństwo trafienia z samej ilości informacji plus wielkości puli graczy, z czasem ta będzie maleć, mafia może też się obawiać, że my będziemy te modlitwy kitrać. No mi z tego równania wychodzi, że teraz najbardziej im się będzie opłacało samo manerowanie nas z mordem, a jak już będą podejmować taką próbę, to nie potrzebują do tego wzmocnionego mordu – on im się przyda, jak pole manewru i tak już będzie ograniczone.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:37:17 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:37:17 GMT 1
Mam rację, Romku?
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:38:11 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:38:11 GMT 1
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:45:30 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:45:30 GMT 1
KURNA
jestem o tym tak przekonany, że w imię racji byłbym w stanie cię teraz zlinczować, Pierniku XD
muszę się uspokoić
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:50:35 GMT 1
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 3, 2024 21:50:35 GMT 1
"No mi z tego równania wychodzi, że teraz najbardziej im się będzie opłacało samo manerowanie nas z mordem, a jak już będą podejmować taką próbę, to nie potrzebują do tego wzmocnionego mordu – on im się przyda, jak pole manewru i tak już będzie ograniczone." - czyli jaki wniosek, nie modlic sie w ogole, bo mala szansa trafienia, czy jedna modlitwa w nieoczywisty cel?
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:51:45 GMT 1
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 3, 2024 21:51:45 GMT 1
KURNA jestem o tym tak przekonany, że w imię racji byłbym w stanie cię teraz zlinczować, Pierniku XD muszę się uspokoić super, ze o tym myslisz ja jestem fatalny w mechaniki, serio, gram w mafie czysto niemechanicznie xd
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:54:52 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:54:52 GMT 1
"No mi z tego równania wychodzi, że teraz najbardziej im się będzie opłacało samo manerowanie nas z mordem, a jak już będą podejmować taką próbę, to nie potrzebują do tego wzmocnionego mordu – on im się przyda, jak pole manewru i tak już będzie ograniczone." - czyli jaki wniosek, nie modlic sie w ogole, bo mala szansa trafienia, czy jedna modlitwa w nieoczywisty cel? Że oni nie użyją wzmocnionego mordu, więc my nie tracilibyśmy na tym, że zwiększalibyśmy swoje szanse wysyłając więcej niż jedną modlitwę.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:54:52 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 3, 2024 21:54:52 GMT 1
myślę, że shadowheart nadal może być winny
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:56:00 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:56:00 GMT 1
myślę, że shadowheart nadal może być winny Kłóciłbym się z tobą na podstawie czutki, ale i tak chyba nieistotne, bo się za niego nie pomodlimy teraz tak czy siak.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:56:54 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:56:54 GMT 1
"No mi z tego równania wychodzi, że teraz najbardziej im się będzie opłacało samo manerowanie nas z mordem, a jak już będą podejmować taką próbę, to nie potrzebują do tego wzmocnionego mordu – on im się przyda, jak pole manewru i tak już będzie ograniczone." - czyli jaki wniosek, nie modlic sie w ogole, bo mala szansa trafienia, czy jedna modlitwa w nieoczywisty cel? Że oni nie użyją wzmocnionego mordu, więc my nie tracilibyśmy na tym, że zwiększalibyśmy swoje szanse wysyłając więcej niż jedną modlitwę. A już na pewno nie miałoby sensu odpuszczanie modlenia się. Na pewno będziemy się modlić, to moja prawda futbolu.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 21:58:51 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 21:58:51 GMT 1
No czuję te wajby z discorda mafijnego lecące tutaj, że oni siebie nawet przekonują, że my się tego mordu wzmocnionego będziemy bali. DLATEGO tym bardziej oni muszą uderzać w jakieś manewry.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 22:00:23 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 22:00:23 GMT 1
Muszą chcieć mordować celnie ORAZ nasze modlitwy wprowadzić w maliny. To trochę inna mechanika niż z tym księdzem, nawet bardzo inna.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 22:02:25 GMT 1
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 3, 2024 22:02:25 GMT 1
niecele mordu:
Shadowheart - może być w mafii moim zdaniem, a jak niewinny, to nie będzie celem mordu Jeremy Clarkson - imo nie będzie celem mordu
Jacek Mejer - imo nie będzie celem mordu Laura Breckenridge - może być w mafii moim zdaniem - tu się chyba nie zgadzamy Nicest Man in Hollywood - imo niewinny, ale na pewno nie będzie celem mordu, może mieć ciepło jutro Zbigniew Boniek - imo nie będzie celem mordu
możliwe cele mordu:
D'Angelo - imo może być w mafii, ale jak niewinny, to może być "fortelowo" celem mordu WOJEK - imo niewinny, może być celem mordu KSIĄŻULO - imo niewinny, może być celem mordu Jacek Kutasik - chyyyba będzie niewinny, może być mocno "fortelowym" celem mordu Borys Dejnarowicz - hmm, raczej niewinny, nie wiem, jak z celem mordu, może być celem "fortelowo" Przejedyny Burmistrz Miasta - nie mam 100% przekonania o niewinności, może być celem mordu
dwójka z d1:
Paulie Gualtieri - imo może być celem mordu, bardzo niewinny, dla mnie to byłby taki oczywisty cel, jakby użyli wzmocnionego, topka niewinności w mieście Prorok - nie do końca mi gra, może być celem mordu
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 22:04:00 GMT 1
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 3, 2024 22:04:00 GMT 1
bardziej tak Ci mogę pomóc, niż w optymalizacji setupowej xD
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 22:06:41 GMT 1
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 3, 2024 22:06:41 GMT 1
pamiętajmy też, że mafia z dużym prawdopodobieństwem może założyć, że mocno będę chciał pomodlić się za Garego, ze względu na nasze relacje
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 22:17:24 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 22:17:24 GMT 1
I dlatego się za niego nie pomodlimy GG
Ja to nawet do niego przekonania nie mam jako do miasta, więc jak jest miastem i mafia będzie chciała go odjebać to się mafii łatwe wylosowało.
ALE nie będzie chciała, bo będą chcieli zabić drugiego piernika, ale na tych zawodach was pokonamy, mafio.
|
|
|
Niebo
Mar 3, 2024 22:19:42 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 3, 2024 22:19:42 GMT 1
niecele mordu:
Shadowheart - może być w mafii moim zdaniem, a jak niewinny, to nie będzie celem mordu Jeremy Clarkson - imo nie będzie celem mordu
Jacek Mejer - imo nie będzie celem mordu Laura Breckenridge - może być w mafii moim zdaniem - tu się chyba nie zgadzamy Nicest Man in Hollywood - imo niewinny, ale na pewno nie będzie celem mordu, może mieć ciepło jutro Zbigniew Boniek - imo nie będzie celem mordu
możliwe cele mordu: D'Angelo - imo może być w mafii, ale jak niewinny, to może być "fortelowo" celem mordu WOJEK - imo niewinny, może być celem mordu KSIĄŻULO - imo niewinny, może być celem mordu Jacek Kutasik - chyyyba będzie niewinny, może być mocno "fortelowym" celem mordu Borys Dejnarowicz - hmm, raczej niewinny, nie wiem, jak z celem mordu, może być celem "fortelowo" Przejedyny Burmistrz Miasta - nie mam 100% przekonania o niewinności, może być celem mordu
dwójka z d1:
Paulie Gualtieri - imo może być celem mordu, bardzo niewinny, dla mnie to byłby taki oczywisty cel, jakby użyli wzmocnionego, topka niewinności w mieście Prorok - nie do końca mi gra, może być celem mordu
Kutasika na pewno nie zamordują.
|
|