|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 20:54:18 GMT 1
No masz nas dlatego chce go wyjebac na alibi A chcesz? Zdaje się, że tylko tak mówisz.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:56:30 GMT 1
No masz nas dlatego chce go wyjebac na alibi A chcesz? Zdaje się, że tylko tak mówisz. No bo obie odpowiedzi są poprawne
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 20:58:36 GMT 1
A chcesz? Zdaje się, że tylko tak mówisz. No bo obie odpowiedzi są poprawne Nie bardzo rozumiem, ale to chyba nie jest aż takie istotne.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 21:01:17 GMT 1
No że umyślnie wyolbrzymiam pewne tezy, ale nie atakuje całkowicie losowo
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 21:01:52 GMT 1
A co myślisz o tym, że nasza kserokopiarka jest kserokopiarką czegoś, co już było i nie skończyło się zbyt dobrze?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 21:06:27 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 21:06:27 GMT 1
Wyjebie Ci w potylicę zaraz Kuba.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 21:06:45 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 21:06:45 GMT 1
Będę cię kurwa ruchał bo mój jesteś Kubuś.
Opamiętaj się.
|
|
|
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 19, 2024 21:07:46 GMT 1
A co myślisz o tym, że nasza kserokopiarka jest kserokopiarką czegoś, co już było i nie skończyło się zbyt dobrze? co ty kurwa pierdolisz gangsterze zajebany
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 21:08:13 GMT 1
No wstyd A mówić o grze to piła po jego stronie, w takiej edycji teoretycznie ryzykowne byłoby tak grać, bo jak ty będziesz wkurwial kreacja, to miasto ci odjedzie, no ale dla mnie wstyd
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 21:10:15 GMT 1
Będę cię kurwa ruchał bo mój jesteś Kubuś. Opamiętaj się. Ale o co ci chodzi, mi tylko chodzi o to, że już była podobna kreacja, broń boże nawet nie próbuję się domyślać kto tam siedzi. Po prostu zastanawia mnie motywacja. Po co robić coś co już było?
|
|
|
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 19, 2024 21:10:59 GMT 1
Poza tym takie szybkie uporządkowanie gry gdzie wskazuje się dwóch głównych winnych, a później otwarcie frontu na dwóch kolejnych graczy, jest bardzo korzystne z punktu widzenia mafiozy. To jest już ten moment w którym zastanawiamy się czy szczyl w ogóle wskazał tam winnych czy po prostu dwie kreacje ze słabym wejściem i osę czy jeszcze nie? Siema szczyl, dlaczego jestem kreacją ze słabym wejściem?
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 21:12:00 GMT 1
Bo ci się papier zaciął byku
|
|
|
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 19, 2024 21:12:49 GMT 1
Żebym ciebie zaraz nie zaciął. To jest pytanie na serio, byku. Jakie przesłanki kierowały tobą, kiedy pisałeś tego posta?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 21:13:28 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 19, 2024 21:13:28 GMT 1
mnie ciekawi temat Victorii, więc chętnie usłyszę od Kuby i Szczyla, czemu wejście Victorii było słabe?
też pytanie do Osy, czemu w mafii może być Wiktoria?
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 21:17:28 GMT 1
Haha ja kurwie jaki dosiad robią Zaraz wam wszystkie posty tłumaczyć będę musiał bo każdy ma pytanie
Gierka na osiem osób, minus protasiewicz co się nie wpisał, minus ja, zostały cztery osoby, żartowniś co mu tuszu w drukarce brakowało boki zrywać i facet co gra laska, dostał jakąś bombę, napisał że dwa obsrane posty w kreacji i poszedł
Tłumacz się dlaczego weszli słabo
|
|
|
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 19, 2024 21:20:48 GMT 1
Tutaj całkiem ciekawa sekwencja. ja jestem niewinny kuba mimo pedalskich zapędów może wyglądać najlepiej ten stary dziad tolkien też może być ok kawusia za głos na zdechłego osę może być best of the rest ten protasiewicz to tam chuj z nim no i zostają dwa wybitne wejścia w postaci victorii justice i drukarki plus zdechły osa który bardzo chce, żeby go zauważyć gra uporządkowana pora na fortnita ja jestem niewinny kuba mimo pedalskich zapędów może wyglądać najlepiej ten stary dziad tolkien też może być ok kawusia za głos na zdechłego osę może być best of the rest ten protasiewicz to tam chuj z nim no i zostają dwa wybitne wejścia w postaci victorii justice i drukarki plus zdechły osa który bardzo chce, żeby go zauważyć gra uporządkowana pora na fortnita Zgadzam się. Z czym się zgadzasz, Kuba? Z całością posta? Po kilku stronach rozgrywki znalazłeś bratnią duszę? W mafii może być Justice i Drukarka Tu z kolei przeszliśmy od "wybitnych wejść" do mafii. Od razu jak pojawiła się okazja do podczepki. Nadaktywność Osy o niczym nie świadczy. Chociaż ma plusa za to, że wszedł ze mną w wymianę cytatów.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 21:20:52 GMT 1
Czy ktoś zechce bronić Szczyla, czy mamy konsensus, że jest w opozycji?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 21:21:18 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 19, 2024 21:21:18 GMT 1
szczyl ogarnij się, tu się nie dziwi, że tylko osiem osób się zapisało, potem obrzydzony konfliktem, teraz zniesmaczony dopytywaniem go
nie wiem, jak to świadczy o przynależności, ale więcej miłości życzę
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 21:21:39 GMT 1
Ojejku, aczkolwiek nie podoba się moim oczom ta odpowiedź Drukarza.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 21:22:18 GMT 1
Chyba muszę zdecydować po której stronie wolałbym być.
|
|