|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:36:51 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 20:36:51 GMT 1
znaczy ja jakoś czułem, że quest byłby na hp, ale nie przeanalizowałem tego dokładnie, czy to się pokrywa z treścią tematu w okolicach 20-21, gdy wybierali a jeśli drukarka niewinna, to nie pomyśleliby, że nie będziemy linczować drukarki, bo ogarniemy, że Victoria ją faktycznie chciała wyjebać? tolkien co o tym myślisz? bo ja jakoś intuicyjnie czułem, że quest hp bądź protas, ale jak viable było to prawdopodobieństwo [że quest na hp] i w oparciu o co? ja nie czuje ani trochę żeby Wiktoria ja faktycznie chciała wyjebać już wiemy że Wiktoria faktycznie wąchała niewinnego Osę pięć minut przed śmiercią a na Drukarkę posłała jak nie było zagrożenia dała na mnie zamiast na Drukarkę Drukarka by zleciała jakby Wiktoria na nią zagłosowała albo byłby remis
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:37:20 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 20:37:20 GMT 1
Pod wodzą takiego geniusza miasto potrójny remis zajebało, no nieźle ale ciekawe info dostaliśmy, że na żadnym mogło questa nie być, nie tak źle jednak wyszło
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:37:46 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 20:37:46 GMT 1
Widze niezłe masz ptsd i syndrom wyparcia chłopie żongluje głosami jak houdini i drugi lincz wygrałem nam tym grę a ty przechodzisz chuja zrobiłeś znowu i jeszcze marudzisz zostawiłeś głos na tym osie i essa, Buenos Aires, o 21 nie dało rady być?
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 20:38:16 GMT 1
Powiedziałem że lecę do buenos aires.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 20:38:38 GMT 1
ja uważam że kmina z tym żeby Drukarkę oszczędzić, na której jest quest, żeby ją wyjebać w lincz jest bezsensu, bo to chujowy trade, masz lincz na Drukarce i mord, Ose ze Szczylem z remisu i jedziesz dobra rozpiszmy to jakoś zaczynamy z 6-1 1) quest dzisiaj nie wchodzi, jutro wchodzi (na niewinnej drukarce) po linczu dzisiaj: 5-1 po linczu jutro: 4-1 po mordzie jutro: 3-1 pojutrze gramy meczówkę 3-1, jak nie trafimy a wejdzie quest to jest koniec gry 2) quest dzisiaj wchodzi (na niewinnej drukarce) po linczu dzisiaj: 5-1 po mordzie dzisiaj: 4-1 po linczu jutro: 3-1 a) jak wejdzie jutro quest, to mord -> 2:1 i taka jest meczówka we wtorek b) jak nie wejdzie jutro quest, to zostaje 3-1 na wtorek -> po linczu 2-1 i jeśli nie wejdzie quest gramy dalej w środę, jak wejdzie to kończymy dobrze jest czy coś pojebałem
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:39:48 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 20:39:48 GMT 1
tolkien co o tym myślisz? bo ja jakoś intuicyjnie czułem, że quest hp bądź protas, ale jak viable było to prawdopodobieństwo [że quest na hp] i w oparciu o co? ja nie czuje ani trochę żeby Wiktoria ja faktycznie chciała wyjebać już wiemy że Wiktoria faktycznie wąchała niewinnego Osę pięć minut przed śmiercią a na Drukarkę posłała jak nie było zagrożenia dała na mnie zamiast na Drukarkę Drukarka by zleciała jakby Wiktoria na nią zagłosowała albo byłby remis w sumie tu ciasno raczej quest na nas i Kubie odpada, bo głosowaliśmy na Victorię, jeśli miasto miałoby tam szukać, to nie w d2 osa, drukarka, szczyl bez questa no zostaje ten protas jedynie faktycznie doszedłem co ty tylko z opóźnieniem xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:40:17 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 20:40:17 GMT 1
ja nie czuje ani trochę żeby Wiktoria ja faktycznie chciała wyjebać już wiemy że Wiktoria faktycznie wąchała niewinnego Osę pięć minut przed śmiercią a na Drukarkę posłała jak nie było zagrożenia dała na mnie zamiast na Drukarkę Drukarka by zleciała jakby Wiktoria na nią zagłosowała albo byłby remis w sumie tu ciasno raczej quest na nas i Kubie odpada, bo głosowaliśmy na Victorię, jeśli miasto miałoby tam szukać, to nie w d2 osa, drukarka, szczyl bez questa no zostaje ten protas jedynie faktycznie doszedłem co ty tylko z opóźnieniem xd no dlatego to jest 70% na Drukarkę w mafii w tym momencie, ale zobaczmy co tam policzył Szczyl
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 20:41:01 GMT 1
Ja jutro wezmę przeczytam w ogóle co się stało, pomyślę i się ustosunkuje. Dziś już nie mam ochoty ani siły. A w sumie to nawet nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie czy był ten remis. Konsensusowo Osa i tak był do odjebania raczej.
Więc to, że pozwoliliście na taki remis to bardziej metodologiczny kretynizm niż coś faktycznie szkodliwego dla tej konkretnej rozgrywki imo.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:41:34 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 20:41:34 GMT 1
Szczyl jest bardzo pomocny i się zajmuje tym, co istotne.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:42:09 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 20:42:09 GMT 1
Tolkien już widzę że głowa w dupie i jedziemy.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:42:13 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 20:42:13 GMT 1
Ja jutro wezmę przeczytam w ogóle co się stało, pomyślę i się ustosunkuje. Dziś już nie mam ochoty ani siły. A w sumie to nawet nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie czy był ten remis. Konsensusowo Osa i tak był do odjebania raczej. Więc to, że pozwoliliście na taki remis to bardziej metodologiczny kretynizm niż coś faktycznie szkodliwego dla tej konkretnej rozgrywki imo. no nie był do odjebania i zauważyłem to ja i protas przed linczem
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 20:42:15 GMT 1
Szczyl jest bardzo pomocny i się zajmuje tym, co istotne. znaczy ja nie mówię, że jesteś winny/niewinny, tylko chcę podjąć decyzję mając pełnię wiedzy, tj. rozbrojonego ewentualnie plejsa
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:42:34 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 20:42:34 GMT 1
Kubuś wpada pół godziny po linczu i rozstawia po kątach xD Protasiuk bez głosu
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:42:34 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 20:42:34 GMT 1
przecież jakby protas miał questa na drukarce to by na niego zagłosował
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:42:51 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 20:42:51 GMT 1
Top rozgrywka panowie.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 20:43:28 GMT 1
Ja jutro wezmę przeczytam w ogóle co się stało, pomyślę i się ustosunkuje. Dziś już nie mam ochoty ani siły. A w sumie to nawet nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie czy był ten remis. Konsensusowo Osa i tak był do odjebania raczej. Więc to, że pozwoliliście na taki remis to bardziej metodologiczny kretynizm niż coś faktycznie szkodliwego dla tej konkretnej rozgrywki imo. no nie był do odjebania i zauważyłem to ja i protas przed linczem No to przykro mi, że kolega się zreflektował na niewinną grę tak późno. Czy po czym wy go tam wypatrzyliście, że niewinny?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:43:42 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 20:43:42 GMT 1
przecież jakby protas miał questa na drukarce to by na niego zagłosował no nie wiem, czy to takie proste jakby quest wszedł, to by oczy się zwróciły na wagon drukarkowy
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 20:43:48 GMT 1
Ja jutro wezmę przeczytam w ogóle co się stało, pomyślę i się ustosunkuje. Dziś już nie mam ochoty ani siły. A w sumie to nawet nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie czy był ten remis. Konsensusowo Osa i tak był do odjebania raczej. Więc to, że pozwoliliście na taki remis to bardziej metodologiczny kretynizm niż coś faktycznie szkodliwego dla tej konkretnej rozgrywki imo. no nie był do odjebania i zauważyłem to ja i protas przed linczem A właśnie, skoro protas bez głosu to jak on kurwa zauważył, że Osa niewinna?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:44:04 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 20:44:04 GMT 1
przecież jakby protas miał questa na drukarce to by na niego zagłosował no mógłby być outujace jednak, ale mimo wszystko jest tak: nie ma questa na osie - protas i Tolkien próbują ratować osę, Tolkien aktywnie no to tak, quest na drukarce - protas wybiera drukarkę w linczu i ma w grze osę która bronił no kurwa trochę to dobre swiatlo na niego rzuca
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 20:44:32 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 20:44:32 GMT 1
ten Kuba to mi spada właśnie za Szczyla
|
|