|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:02:11 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:02:11 GMT 1
no jakbyś się prędzej uratował szczylem niż Wiktorią, to tak, chujowo to by wyglądało dlaczego? co to za załozenie z pozycji nadwiedzy? przecież Szczyla biłem a Wiktorię chciałem przeciągnąć, co Ty tworzysz teraz za jakiś nowy konstrukt? no jeśli ty na tamtym etapie wyjebałbyś szczyla, który grał dwa razy lepiej niż szemrana Wiktoria, to gorzej dla ciebie, to byłoby zawsze mniej rozsądne + ty nie pisałeś, że dużo twoich susów to było sprawdzanie/testowanie/drążenie? ależ alergicznie zareagowałeś na te rozważania lepiej mi powiedz, jak chciałbyś drukarkę wyjebać, bo pisałeś, że mogłeś drukarkę
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:02:22 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:02:22 GMT 1
No to teraz pytanie -> Drukarka. Skoro ja bym zmienił głos, to najchętniej na Drukarkę. Wiktoria głosuje zgodnie ze swoimi podejrzeniami. kawa | victoria | szczyl | | osa | szczyl | tolkien | drukarka | hp | tolkien | protasiewicz | kuba | victoria | drukarka | kuba | victoria |
No i czy tu nie robią się ciężary? Skoro mafia musiała antycypować, przynajmniej w miarę ogarnięta mafia, że się pojawię i jak Wiktoria da głos zgodnie z tym co pisze w temacie, to czy nie będzie remisu Wiktoria - Drukarka - Tolkien i przy Drukarce w mafii to jest 66% na zejście mafiozy? A do tego mamy Szczyla, który chyba prędzej by ukurwił Drukarza niż mnie. I ten kuriozalny głos o 20:59 Wiktorii. jak można to pominąć?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:02:53 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:02:53 GMT 1
i co, mafia wiktoria + tolkien we dwóch się wpierdala na przypał w drukarkę?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:03:15 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:03:15 GMT 1
kawa | victoria | szczyl | | osa | szczyl | tolkien | tolkien | hp | tolkien | protasiewicz | kuba | victoria | kuba | kuba | victoria |
IMO z perspektywy mafii Szczyl - Victoria aż się prosi o taką sytuację. Mają remis trójstronny Victoria - Tolkien - Kuba, wbijam ja i mam Victorię której wcześniej nie chciałem dziś linczować i Kubę, o którym pisałem w temacie, że dziś on. Więc prędzej na Kubę. i tę
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:04:08 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:04:08 GMT 1
i co, mafia wiktoria + tolkien we dwóch się wpierdala na przypał w drukarkę? ale jaki przypał, co ty pierdolisz? przecież Wiktoria te drukarkę cały dzień pchała, mogła co najmniej osiągnąć z nim remis a jeszcze był Szczyl czekający do ostatniej sekundy i zamiast tego dała na mnie no ja nie wierzę w co się teraz zakapućkałeś
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:04:46 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:04:46 GMT 1
dlaczego? co to za załozenie z pozycji nadwiedzy? przecież Szczyla biłem a Wiktorię chciałem przeciągnąć, co Ty tworzysz teraz za jakiś nowy konstrukt? no jeśli ty na tamtym etapie wyjebałbyś szczyla, który grał dwa razy lepiej niż szemrana Wiktoria, to gorzej dla ciebie, to byłoby zawsze mniej rozsądne + ty nie pisałeś, że dużo twoich susów to było sprawdzanie/testowanie/drążenie? ależ alergicznie zareagowałeś na te rozważania lepiej mi powiedz, jak chciałbyś drukarkę wyjebać, bo pisałeś, że mogłeś drukarkę jak alergicznie kurwa? w 10 minut zrobiłeś się tak mafijny że głowa mała, kawusi nie starczyło chyba w zbiorniku
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:05:34 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:05:34 GMT 1
dlaczego? co to za załozenie z pozycji nadwiedzy? przecież Szczyla biłem a Wiktorię chciałem przeciągnąć, co Ty tworzysz teraz za jakiś nowy konstrukt? no jeśli ty na tamtym etapie wyjebałbyś szczyla, który grał dwa razy lepiej niż szemrana Wiktoria, to gorzej dla ciebie, to byłoby zawsze mniej rozsądne + ty nie pisałeś, że dużo twoich susów to było sprawdzanie/testowanie/drążenie? ależ alergicznie zareagowałeś na te rozważania lepiej mi powiedz, jak chciałbyś drukarkę wyjebać, bo pisałeś, że mogłeś drukarkę co ma do tego moje drazenie, skoro rozważamy tu z pozycji tego co inni pomyślą gdzie wyląduje mój głos a nie co ja wiem?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:05:59 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:05:59 GMT 1
haha rozważasz Tolkiena na pytanie szczyla: jesteś mafijny
a sam się irytowałeś, że Kuba się dziwi, że go podejrzewasz
słabe to max
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:07:32 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:07:32 GMT 1
Kawusia w mafii jesteś i nie wiem czemu tak spektakularne seppuku jebnales no ale dobra gra do tej pory
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:07:40 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:07:40 GMT 1
ale ty rozumiesz, że ja rozważam scenariusz hipotetycznej mafii wiktoria + tolkien
i na moje wjebanie się całym składem mafii w drukarkę, która pada w remisie z Wiktorią byłoby przypałowe, niezależnie od podkładek
a wyjebanie szczyla przed Wiktorią niezgodne ze sztuką
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:07:47 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:07:47 GMT 1
przecież nie chodzi o to że mnie rozważasz tylko jak to robisz
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:08:24 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:08:24 GMT 1
dostałeś wręcz wypust pod to, żeby zrobić coś autorskiego, ja od dwóch dni widzę u ciebie no ten nie tamten nie no jak by mieli to robić a na końcu to nie wiadomo i chuj
a dajesz takie kaczki
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:09:09 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:09:09 GMT 1
robię to wspaniale i sensownie
ja nie widzę możliwości, że ty w mafii z wiktorią wywalasz drukarkę razem yolo ładujemy
są inne czynniki na twój kolor, ale głosowanie z d1 nie jest aż tak uniewinniające, że hard clear
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:10:22 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:10:22 GMT 1
a szczyl zaczął temat i cicho xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:10:36 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:10:36 GMT 1
no ale ja mam w dupie hard clear, tylko mi chodzi o gwałcenie logiki, jak to się nagle stało, że Drukarka okazuje się nielinczowalny? przecież tam było multum opcji z gry, poszła ze strony Wiktorii najbardziej sztuczna, najbardziej wymuszona i to o czymś świadczy
a to Ty żeś mnie wjebywał na pomarańczowego tuż przed jak zerknalem
no wyoutowana mafia jesteś
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:11:15 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:11:15 GMT 1
no idąc twoim rozumowaniem, to miałem wspaniałą podkładkę, żeby cię wyjebać z drukarką i Wiktorią, a nie zrobiłem tego
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:11:20 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:11:20 GMT 1
chodzi o to że z jednej strony wbijasz tego Szczyla od dwóch dni ale ale na końcu lamus dupa cicho
dużo robisz, żeby trzymać ludzi w kręgu podejrzeń ale nie linczować ich samemu
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:11:50 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:11:50 GMT 1
to powiedz mi, jak miało dojść do linczu w d1 na drukarce w świecie mafia wiktoria tolkien?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:12:09 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:12:09 GMT 1
no idąc twoim rozumowaniem, to miałem wspaniałą podkładkę, żeby cię wyjebać z drukarką i Wiktorią, a nie zrobiłem tego dałeś listę z Wiktoria na czerwono, jak miałbyś mnie wyjebać przed nią glosujac z nią?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:12:11 GMT 1
via mobile
Post by szczyl on Apr 22, 2024 9:12:11 GMT 1
no gościu, przecież wszystko napisałem i postaraj się zrozumieć mój to rozumowania: 1. czynimy założenie, że nie było questa w remisie 2. wtedy jedyną nieabsurdalna opcją pozostaje quest na protasiewiczu 3. badamy czy mafia victoria+drukarka mogła w jakiś logiczny sposób pomyśleć, żeby dać questa protasiewiczowi jeżeli tak, to spoko jeżeli nie, to masz następujące rozwiązania: a) quest był w remisie i został zagrany jakiś plejs b) questa nie było w remisie i quest na protasiewiczu jest mocnym factorem na niewinność drukarki jeszcze się zastanawiam teraz co w wersji mafii victoria+protas, no wtedy chyba tylko wersja z plejsem nam zostaje jak twój jak powtarzasz za mną No przecież ja to rozpisałem wczoraj jak ty byłeś zatunelowany na drukarkę a teraz tłumaczę bo gadam z kawusia A potem gadasz że gram chujowo
|
|