|
Post by magnata on Apr 23, 2024 20:01:52 GMT 1
Co wyście z tym zduńskim odjebali 😂 skąd on się Wam wziął w mafii?
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:02:57 GMT 1
rip Piotr Zduński a ledwo go zdążyliśmy poznać Maruda, magnata - jadę po was. magnata nieszkodliwy frustrat to chyba nie będzie mafia, ale Maruda póki co bardzo cichy posting, mów czym podpadłem wariacie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 23, 2024 20:03:30 GMT 1
via mobile
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 20:03:30 GMT 1
Piotr Zduński 3 - MagnusCarlsberg, Paco Moncayo, topielica no kto które się tłumaczy, że nie zdążyło zmienić? szkoda Zduńskiego
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 23, 2024 20:05:39 GMT 1
Teraz każdy mądry a przed linczem nie było odważnych żeby napisać, że Zduński taki niewinny xD
|
|
|
Post by magnata on Apr 23, 2024 20:05:46 GMT 1
Muszę nadrobić te posty ale jak dla mnie nic nie wskazywało na to, że on jest mafią. Na moim celowniku jest młody z mania wielkości. Od wczoraj jego wejście dramat, śmierdzi mi mafią. Kończenie potyczki słowami ‚nieważne’ brak chęci drążenia jak by nie chciał by reszta zobaczyła, że jego cel nie jest w mafii
|
|
|
Post by topielica on Apr 23, 2024 20:05:57 GMT 1
Zaczął teraz na finish cokolwiek pisać, ale w sumie bez ładu i składu :-| teraz bym poszedł za Roberta głosem
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 23, 2024 20:06:05 GMT 1
Piotr Zduński 3 - MagnusCarlsberg, Paco Moncayo, topielica no kto które się tłumaczy, że nie zdążyło zmienić? szkoda Zduńskiego Ja nie chciałem zmienić
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 23, 2024 20:07:06 GMT 1
Muszę nadrobić te posty ale jak dla mnie nic nie wskazywało na to, że on jest mafią. Na moim celowniku jest młody z mania wielkości. Od wczoraj jego wejście dramat, śmierdzi mi mafią. Kończenie potyczki słowami ‚nieważne’ brak chęci drążenia jak by nie chciał by reszta zobaczyła, że jego cel nie jest w mafii Chłopie minute temu piszesz "skąd wam się Zduński w mafii wziął" a teraz, że dopiero będzie nadrabiał posty xD
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 20:07:50 GMT 1
Teraz każdy mądry a przed linczem nie było odważnych żeby napisać, że Zduński taki niewinny xD Tylko mafia mogła wiedzieć, że Zduński jest zagrożony, jeśli miała co najmniej dwa głosy na sympatycznym Żmudinho Pernambucano.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:08:08 GMT 1
Muszę nadrobić te posty ale jak dla mnie nic nie wskazywało na to, że on jest mafią. Na moim celowniku jest młody z mania wielkości. Od wczoraj jego wejście dramat, śmierdzi mi mafią. Kończenie potyczki słowami ‚nieważne’ brak chęci drążenia jak by nie chciał by reszta zobaczyła, że jego cel nie jest w mafii co ty piszesz??? mania wielkości to choroba a nie wskaźnik przynależności mafijnej, wszystko drążę jak należy a potyczkę słowną nie wiem którą skończyłem słowami 'nieważne'. chyba że brak anegdotki o Kieślowskim cię zabolał, ale to jest tylko dla prawdziwych kinomanów
|
|
|
Rozgrywka
Apr 23, 2024 20:08:14 GMT 1
via mobile
Post by magnuscarlsberg on Apr 23, 2024 20:08:14 GMT 1
No ja po tych postach sprzed linczu, tobym raczej drugi raz zagłosował na niego
|
|
|
Post by magnata on Apr 23, 2024 20:08:20 GMT 1
rip Piotr Zduński a ledwo go zdążyliśmy poznać Maruda, magnata - jadę po was. magnata nieszkodliwy frustrat to chyba nie będzie mafia, ale Maruda póki co bardzo cichy posting, mów czym podpadłem wariacie Ahahaha ‚nieszkodliwy frustrat’ dobre dobre. Koleszko jak na razie Ty się frustrujesz najwięcej 😂 mówisz, że jedziesz po mnie a zachwile dodajesz, że raczej miastowy. Oj kupy dupy się to wszystko nie trzyma serio.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:09:13 GMT 1
ja jestem wkurwiony bo to mój styl frajerze!!! :*
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 23, 2024 20:09:34 GMT 1
Teraz każdy mądry a przed linczem nie było odważnych żeby napisać, że Zduński taki niewinny xD Tylko mafia mogła wiedzieć, że Zduński jest zagrożony, jeśli miała co najmniej dwa głosy na sympatycznym Żmudinho Pernambucano. Nie zgadzam się, zagrał najbardziej glonowato, a tacy gracze zawsze są na świeczniku w pierwszym dniu. Ja szczerze mówiąc spodziewałem się, że padnie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 23, 2024 20:10:18 GMT 1
via mobile
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 20:10:18 GMT 1
jejku, taki sztuczny mi się wydaje ten magnata w tych utarczkach z cesarzem
a co do Zduńskiego, to myślałem, że to oczywiste:v skoro obiecywał aktywność, to nie było sensu na niego głosować za bycie glonem
|
|
|
Post by magnata on Apr 23, 2024 20:10:22 GMT 1
ja jestem wkurwiony bo to mój styl frajerze!!! :* Chujowy masz ten styl kasztanie.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 20:10:28 GMT 1
Kieślowski, ależ inteligentny reżyser! Takie przemyślenia o przypadku to ja miałem, gdy byłem nastolatkiem, czyli całkiem niedawno. A refleksje o tym, że gdzieś tam w innym kraju ma się jakieś lustrzane odbicie duszy to chyba w Bravo Girl znalazł! Ależ inteligentny reżyser!
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:11:16 GMT 1
ja jestem wkurwiony bo to mój styl frajerze!!! :* Chujowy masz ten styl kasztanie. no i masz przejebane pobieram Gothica
|
|
|
Post by magnata on Apr 23, 2024 20:11:48 GMT 1
jejku, taki sztuczny mi się wydaje ten magnata w tych utarczkach z cesarzem a co do Zduńskiego, to myślałem, że to oczywiste:v skoro obiecywał aktywność, to nie było sensu na niego głosować za bycie glonem Siema bozia. Dobrze, że tylko Ci się wydaje
|
|
|
Post by Emmanuel Olisadebe on Apr 23, 2024 20:12:19 GMT 1
Fakty są takie, że Zduński strasznie chujowo zagrał. Przecież skoro cały dzień nie miał czasu żeby napisać cokolwiek, a potem jeszcze nagle się obudził w ostatniej chwili i zaczął napierdalać postami. Właśnie o takie bezsensowne pisanie mi chodziło, przecież gdyby w ogóle nie przyszedł dzisiaj to można by go usprawiedliwić brakiem czasu, ale zrobić coś takiego?
|
|