|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:12:24 GMT 1
Bresson ciebie pojebało z tym hejtem na Kieślowskiego!!! jestem atakowany przez czechów i francuzików kurwa pomocy!!!
|
|
|
Post by magnata on Apr 23, 2024 20:12:31 GMT 1
Chujowy masz ten styl kasztanie. no i masz przejebane pobieram Gothica Gdybym miał przejebane to byś go usunął a nie pobierał
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:12:51 GMT 1
możesz mieć rację to nie pobieram na razie
|
|
|
Post by Maruda on Apr 23, 2024 20:13:41 GMT 1
Co mogę powiedzieć, podtrzymuję to co pisałem o nie/głosowaniu na tego "perfidnego" glona, ale mimo tego, przynajmniej na razie, nie będę nikogo specjalnie winić za takie głosowanie, bo jest to oczywiście na swój sposób wytłumaczalne. A dlaczego ty cesarz? Jesteśmy na takim etapie, że każda pierdółka dobra żeby się doczepić. Według mnie w mafii zawsze musi być ktoś kto się wychyla, prowadzi grę, narzuca swoje typy, wpada w interakcje, owszem jest takich graczy tu więcej, ale to Ciebie wytypowałem. Coś tam rzucasz o anegdotkach, potem piszesz że nieważne, strasznie się rzucasz jak ktoś cię dotknie a to przecież był tylko pierwszy dzień gry... Chociaż czy to byłoby mafijne zachowanie tak się od razu rzucać?
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 23, 2024 20:14:56 GMT 1
Co mogę powiedzieć, podtrzymuję to co pisałem o nie/głosowaniu na tego "perfidnego" glona, ale mimo tego, przynajmniej na razie, nie będę nikogo specjalnie winić za takie głosowanie, bo jest to oczywiście na swój sposób wytłumaczalne. A dlaczego ty cesarz? Jesteśmy na takim etapie, że każda pierdółka dobra żeby się doczepić. Według mnie w mafii zawsze musi być ktoś kto się wychyla, prowadzi grę, narzuca swoje typy, wpada w interakcje, owszem jest takich graczy tu więcej, ale to Ciebie wytypowałem. Coś tam rzucasz o anegdotkach, potem piszesz że nieważne, strasznie się rzucasz jak ktoś cię dotknie a to przecież był tylko pierwszy dzień gry... Chociaż czy to byłoby mafijne zachowanie tak się od razu rzucać? Kto?
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 20:15:37 GMT 1
Fakty są takie, że Zduński strasznie chujowo zagrał. Przecież skoro cały dzień nie miał czasu żeby napisać cokolwiek, a potem jeszcze nagle się obudził w ostatniej chwili i zaczął napierdalać postami. Właśnie o takie bezsensowne pisanie mi chodziło, przecież gdyby w ogóle nie przyszedł dzisiaj to można by go usprawiedliwić brakiem czasu, ale zrobić coś takiego? To czemu Twojego głosu na nim nie widzę?
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:16:17 GMT 1
bije od ciebie Maruda lekki chłód, trochę mnie to niepokoi, tak samo ma go Olisadebe wasza dwójka plus Paco Moncayo wydaje mi się grać w trochę inną grę niż reszta... no ale oczywiście za dużo myślę jak na miastowego, powinienem się schować i nic nie rozkminiać w końcu to tylko pierwszy dzień
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 20:16:41 GMT 1
Kieślowski mnie dał znać, że zaczął się dzień drugi.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:18:14 GMT 1
zaczekaj aż zacznie ci mówić na którzym przykazaniu jesteś
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 20:19:12 GMT 1
No, powiedzmy, że mu to wyszło.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 20:21:16 GMT 1
|
|
|
Post by Emmanuel Olisadebe on Apr 23, 2024 20:21:57 GMT 1
To czemu Twojego głosu na nim nie widzę? Bo nie po to wrzucałem w translator te Twoje francuskie wstawki, żeby zobaczyć co to za pierdoły piszesz, żeby potem nagle w ostatniej chwili zmieniać zdanie. Szanuję swój czas i swoją pracę.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 23, 2024 20:26:46 GMT 1
via mobile
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 20:26:46 GMT 1
Fakty są takie, że Zduński strasznie chujowo zagrał. Przecież skoro cały dzień nie miał czasu żeby napisać cokolwiek, a potem jeszcze nagle się obudził w ostatniej chwili i zaczął napierdalać postami. Właśnie o takie bezsensowne pisanie mi chodziło, przecież gdyby w ogóle nie przyszedł dzisiaj to można by go usprawiedliwić brakiem czasu, ale zrobić coś takiego? straszne bzdury, typ nie miał czasu (może zaspał, mi się zdarza regularnie), ale postarał się, żeby chociaż przed linczem się pojawić, dał znać, że będzie aktywny w przyszłości i napisał parę fajnych, autentycznych postów. Miał specjalnie udawać, że go nie ma i siedzieć cicho? Jak parę innych osób tu?
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 20:27:25 GMT 1
Rozumiem. W wyobraźni murzyna nie ma czegoś takiego, jak praca pro bono.
|
|
|
Post by Maruda on Apr 23, 2024 20:34:48 GMT 1
Choćby Breson czy Nerevaryjczyk. Cesarz, z tym "to był tylko pierwszy" napisane było w kontekście tak "gwałtownego" twojego rzucania się na każde dotknięcie. Ani nie byłeś jakoś specjalnie osaczony ani nic, żeby tak mocno reagować...
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 23, 2024 20:36:57 GMT 1
Fakty są takie, że Zduński strasznie chujowo zagrał. Przecież skoro cały dzień nie miał czasu żeby napisać cokolwiek, a potem jeszcze nagle się obudził w ostatniej chwili i zaczął napierdalać postami. Właśnie o takie bezsensowne pisanie mi chodziło, przecież gdyby w ogóle nie przyszedł dzisiaj to można by go usprawiedliwić brakiem czasu, ale zrobić coś takiego? straszne bzdury, typ nie miał czasu (może zaspał, mi się zdarza regularnie), ale postarał się, żeby chociaż przed linczem się pojawić, dał znać, że będzie aktywny w przyszłości i napisał parę fajnych, autentycznych postów. Miał specjalnie udawać, że go nie ma i siedzieć cicho? Jak parę innych osób tu? Gościu, opamiętaj się, sam pisałeś, że mafia może siedzieć w glonach, a tuż po linczu rzucasz, że to było oczywiste i wylewasz krokodyle łzy, że miasto źle postąpiło. Jak to było oczywiste, to było przed linczem napisać na kogo byś na pewno nie głosował, a nie tu teraz będziesz prawił morały.
|
|
|
Post by magnata on Apr 23, 2024 20:40:40 GMT 1
W takiej małej edycji w D1 to w ogóle chyba trzeba nieaktywnych tłuc, bo co nam z glonów. Po co tłuc nieaktywnych i robić strzały na ślepo? Chciał bym zrozumieć Twój sposób myślenia
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 23, 2024 20:47:12 GMT 1
Choćby Breson czy Nerevaryjczyk. Cesarz, z tym "to był tylko pierwszy" napisane było w kontekście tak "gwałtownego" twojego rzucania się na każde dotknięcie. Ani nie byłeś jakoś specjalnie osaczony ani nic, żeby tak mocno reagować... walczę o kolejny dzień bez żadnych pleców, imo normalne jest dla miastowego większe roztargnienie, co mi nie pasuje to gracze którzy zachowują się jakby następny dzień mieli zagwarantowany (ja mogę paść dwa razy w trakcie dnia - w trakcie linczu i w trakcie ataków mafii, mafioza musi tylko przetrwać lincz)
|
|
|
Rozgrywka
Apr 23, 2024 20:47:47 GMT 1
via mobile
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 20:47:47 GMT 1
straszne bzdury, typ nie miał czasu (może zaspał, mi się zdarza regularnie), ale postarał się, żeby chociaż przed linczem się pojawić, dał znać, że będzie aktywny w przyszłości i napisał parę fajnych, autentycznych postów. Miał specjalnie udawać, że go nie ma i siedzieć cicho? Jak parę innych osób tu? Gościu, opamiętaj się, sam pisałeś, że mafia może siedzieć w glonach, a tuż po linczu rzucasz, że to było oczywiste i wylewasz krokodyle łzy, że miasto źle postąpiło. Jak to było oczywiste, to było przed linczem napisać na kogo byś na pewno nie głosował, a nie tu teraz będziesz prawił morały. mordo, ale ja nie mam specjalnie żalu o tego Mroczka, szkoda trochę, ale w pierwszym linczu ciężko trafić, byłem też zaskoczony, że on padł, ale to edycja zapoznawcza, więc muszę zmienić nastawienie. Po prostu zupełnie się nie zgodziłem z olisadebem w kwestii tego, co najlepszego może zrobić niewinny w takiej sytuacji Plus podsmierduje mi nieco, więc go prowokuję
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 23, 2024 20:48:44 GMT 1
W takiej małej edycji w D1 to w ogóle chyba trzeba nieaktywnych tłuc, bo co nam z glonów. Po co tłuc nieaktywnych i robić strzały na ślepo? Chciał bym zrozumieć Twój sposób myślenia O ile w dłuższej edycji problem nieaktywnych często rozwiązuje się sam, tj. ludzie odpadają za nieaktywność, tak tutaj może nie być na to czasu. Gramy zapoznawczą, więc mamy albo mało doświadczonych graczy albo nowych graczy, więc teoretycznie może trafić się ktoś, kto zapomni o rozgrywce, znudzi mu się, wyłoży jajca, cokolwiek. Zatem moim zdaniem o wiele łatwiej dogadać się/konfrontować z aktywnymi niż z nieaktywnymi, a że D1 jest i tak zwykle strzelaniem na ślepo, to nieaktywni są mniejszym złem.
|
|