|
Post by magnuscarlsberg on Apr 24, 2024 7:51:03 GMT 1
A myślicie, że ktoś z mafii miał głos na Zduńskim? Ja deklarowałem chęć głosu, więc niewinny, wiadomo, ale jak tam wczuci mafiozi siedzieli i sobie dodali 2+2, to ktoś mógł się dołączyć do mnie, bo Zduński jednak był ubijalny ez. Czy to szukanie wiatru w polu?
|
|
|
Post by topielica on Apr 24, 2024 8:16:33 GMT 1
Imho co najmniej jedna mafia głosowała na Zduńskiego.
|
|
|
Post by Maruda on Apr 24, 2024 8:21:31 GMT 1
Czyli mówisz, że na Mroczka głosowała mafia? Kto z tamtej trójki? Albo dwójka? Edit: Olisadebe niewinny, wiadomka, raczej nie widzę, żeby ktoś w zapoznawczej to fejkował. Jeśli miałbym typować, to obstawiam że nie poszli tak perfidnie. Mroczek nie był aż tak oczywistym wyborem, żeby poszło tam na niego z 6-7 głosów i głosy mafii mogły się tam jakoś wymieszać w tłumie. Jak dla mnie tam max jedna mafia siedzi w tej trójce, chyba że mafia sytuację Mroczka widziała odmiennie ode mnie i może polecieli grubiej.
|
|
|
Post by magnata on Apr 24, 2024 8:24:53 GMT 1
Imho co najmniej jedna mafia głosowała na Zduńskiego. Dziwna jest zgodność między Wami, od samego początku jakoś tak sobie z dzióbków spijacie nie poddając w ogóle w wątpliwość swoich gdybań.
|
|
|
Post by magnata on Apr 24, 2024 8:25:36 GMT 1
Mlodycesarz co myślisz o Magnusie i Glonojadzie?
|
|
|
Post by topielica on Apr 24, 2024 8:36:39 GMT 1
Imho co najmniej jedna mafia głosowała na Zduńskiego. Dziwna jest zgodność między Wami, od samego początku jakoś tak sobie z dzióbków spijacie nie poddając w ogóle w wątpliwość swoich gdybań. Właśnie Maruda przed Twoim wpisem podparł nasze gdybania. Nie jest to wynik jakichś szachów 5D, tylko imho logiczne wnioski. Mafia nie głosowała hurtem na jedną osobę, do tego mało aktywną.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 24, 2024 9:06:39 GMT 1
via mobile
Post by Nerevaryjczyk on Apr 24, 2024 9:06:39 GMT 1
Magnat, a ty na poprzedniej stronie nie pisałeś, że głos na milczącego glona (jakim był, do czasu, Mroczek) ma sens dla mafii? xd
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 24, 2024 9:52:13 GMT 1
Ej, a czy ktoś wczoraj miał początkowo głos na Zduńskim (Mroczku), ale zmienił po jego wejściu?
|
|
|
Post by magnata on Apr 24, 2024 10:10:52 GMT 1
Magnat, a ty na poprzedniej stronie nie pisałeś, że głos na milczącego glona (jakim był, do czasu, Mroczek) ma sens dla mafii? xd Bozia, o czym Ty do mnie teraz rozmawiasz bo nie bardzo rozumiem? Pokaż mi gdzie tak pisałem?
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 24, 2024 10:17:30 GMT 1
Nigeryjczyk niezły mąciciel, ciekawie sobie dopowiada
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 24, 2024 10:32:03 GMT 1
O ile w dłuższej edycji problem nieaktywnych często rozwiązuje się sam, tj. ludzie odpadają za nieaktywność, tak tutaj może nie być na to czasu. Gramy zapoznawczą, więc mamy albo mało doświadczonych graczy albo nowych graczy, więc teoretycznie może trafić się ktoś, kto zapomni o rozgrywce, znudzi mu się, wyłoży jajca, cokolwiek. Zatem moim zdaniem o wiele łatwiej dogadać się/konfrontować z aktywnymi niż z nieaktywnymi, a że D1 jest i tak zwykle strzelaniem na ślepo, to nieaktywni są mniejszym złem. Nie przekonuje mnie to. Nadal jest to najlepsza opcja dla mafii. Mafia wie kto jest kim, a najłatwiej przepchnąć głosy na kogoś kto się nie broni Tu. Ale mogłem źle zrozumieć. a ty Mangus sobie odpuść, i tak na ciebie dziś wjeżdżam edit: w ogóle kurwa >dopowiada se >pytam
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 24, 2024 10:33:32 GMT 1
Najlepsza opcja dla mafii jak miasto idzie w glona =/= mafia powinna głosować na glona (czyli to ma dla niej sens)
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 24, 2024 10:33:49 GMT 1
no i dawaj jakieś dymy
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 24, 2024 11:12:29 GMT 1
spieszy ci się gdzieś? nie będę odsłaniał wszystkich kart tak wcześnie ale jesteś w mafii jak co
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 24, 2024 11:13:24 GMT 1
Mlodycesarz co myślisz o Magnusie i Glonojadzie? Glonojad to topielica? Oboje na żółto u mnie, to że lubią sobie posłodzić póki co jeszcze ich nie wrzuca na target u mnie (nawet trochę shipuję) Ja sobie w głowie zrobiłem już tunel na trio Maruda-Olisadebe-Moncayo, zaraz chyba spróbuję się poddać w wątpliwość i przyjrzeć pozostałym ponownie
|
|
|
Post by magnata on Apr 24, 2024 11:24:20 GMT 1
Nie przekonuje mnie to. Nadal jest to najlepsza opcja dla mafii. Mafia wie kto jest kim, a najłatwiej przepchnąć głosy na kogoś kto się nie broni Tu. Ale mogłem źle zrozumieć. a ty Mangus sobie odpuść, i tak na ciebie dziś wjeżdżam edit: w ogóle kurwa >dopowiada se >pytam Tu chodziło mi o to, że magnes propsuje głosowanie na nieaktywnych, czyli w moim rozumieniu może to być zabieg mafijny który jest najłatwiejszy do przepchania wśród miastowych, nie popierałem go tutaj, poddawałem w wątpliwość jego tok myślenia.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 24, 2024 11:43:51 GMT 1
Bonjour.
|
|
|
Post by magnata on Apr 24, 2024 11:44:40 GMT 1
Witam Holiłudowego artystę
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 24, 2024 11:44:57 GMT 1
Chciałbym, żeby każdy uszeregował grono:
Magnus Carlsberg Paco Moncayo Topielica
od najbardziej niewinnego do najbardziej winnego.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 24, 2024 11:45:36 GMT 1
nie no, magnus jednak zaangażowany, celny i w sam raz szczyptę chaotyczny, normalny miastowy imo, topielica taka trochę niepewna, dalej na znaku zapytania
Nerevaryjczyk rzeczywiście dziwne uniki i zwijki, może Olisadebe bym zdjął z celownika na jego rzecz, ale czuję że za bardzo się wtedy kieruję tzw popular vote, raczej bym obstawiał że to wynik jakiegoś rwanego zaangażowania u niego
|
|