|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:30:59 GMT 1
topielica, jakiego mordu? W setupie jest, że mord dopiero gdy padnie 2 mafiozów? Bresson, jeśli już z tej trójki układać, od najbardziej winnego do najmniej, to u mnie tak: 1. Paco Moncayo 2. Topielica 3. Magnus Carlsberg Cesarz, szybko szukasz rewanżu za wczorajsze głosowanie, to zrozumiałe Nerevaryjczyk, nic nie zmieniałem. Nie chciałem na niego głosować, czym dłużej milczał tym mniej był mafijny ten Mroczek. Owszem, bywa że mafia stosuje jakieś cuda na kiju albo po prostu się nie zgadali dobrze/jeden z nich się wypiął na grę, ale to pewnie sporadyczne, mniej oczywiste przypadki. O jak ładnie Carslberga pozycjonuje!
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:31:47 GMT 1
to na kogo dzisiaj głosujesz? No Olisadebe? Wydaje mi się, że jego wczorajsze zachowanie jest na tyle mafijne, że możemy na razie zejść ze ścieżki głosujących na Zduńskiego.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 13:32:26 GMT 1
myślałem że Carlsberg najmniej ci dzisiaj siedzi
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:32:42 GMT 1
Tym bardziej, że Olisadebe mógł polecieć pierwszego dnia i to nam może rozwiązać sytuację, czy mafia musiała kogoś ratować w D1.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:33:34 GMT 1
myślałem że Carlsberg najmniej ci dzisiaj siedzi Carslberg jest głównym faworytem do trzeciego z grona Carslberg, Magnata, Nereverayjczyk, Paco. Ciebie mam za niewnnego, tego poszukiwania prawdy nie da się zaimitować.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 13:36:38 GMT 1
zmroziło mnie jak łatwo postanowiłeś wybrać za cel Olisadebe, w ogóle go chyba wcześniej nie typowałeś
jeśli jesteś w duecie z Carlsbergiem to nie ręczę za siebie!!!!
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:38:09 GMT 1
A czy nie zauważyłeś, że Olisadebe się poddał i nic nie pisze? Nie chciałem na razie tego zauważać, ale zauważam.
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 26, 2024 13:38:57 GMT 1
mlodycesarz a jak zlecę niewinny, to walniesz Bressona w łeb? Bo już to szukanie pozycjonowania w postach mafiozy, to niezła czopka.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:39:34 GMT 1
Chciałem trochę przetestować reakcje pod kątem Olisadebe, ale wszedłeś trochę zbyt emocjonalnie w temat. No, ale nie mam Ci za złe.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:40:39 GMT 1
mlodycesarz a jak zlecę niewinny, to walniesz Bressona w łeb? Bo już to szukanie pozycjonowania w postach mafiozy, to niezła czopka. Nie zabraniam Ci interpretowania Marudy, ale chyba nie chce Ci się tego robić. O powodach nie wspomnę.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:42:45 GMT 1
Nie raczyłeś nawet, Carslberg, odpowiedzieć na pytanie.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 13:44:59 GMT 1
A czy nie zauważyłeś, że Olisadebe się poddał i nic nie pisze? Nie chciałem na razie tego zauważać, ale zauważam. ja dużo zauważam na jego temat, NIE CIERPIĘ TEGO GRACZA, ale ty jakoś za łagodnie postanowiłeś przerzucić na niego głos, szczególnie biorąc pod uwagę twoją dotychczasową fiksację na Paco/Carlsbergu, dziwi mnie że taka lekka wpadka u niego już przechyla szalę na jego niekorzyść
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 13:47:08 GMT 1
mlodycesarz a jak zlecę niewinny, to walniesz Bressona w łeb? Bo już to szukanie pozycjonowania w postach mafiozy, to niezła czopka. nie będę gdybał co po linczu, jak Bresson mi podpadnie to go walnę, na chwilę obecną już mu mniej ufam, ale sytuacja się robi gęsta
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 13:49:45 GMT 1
jak wy jesteście w mafii we dwójkę Carlsberg i Bresson to mi tak beret ryjecie że mi zaraz wkręcicie że ja w mafii jestem i sam na siebie zagłosuję
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:52:34 GMT 1
A czy nie zauważyłeś, że Olisadebe się poddał i nic nie pisze? Nie chciałem na razie tego zauważać, ale zauważam. ja dużo zauważam na jego temat, NIE CIERPIĘ TEGO GRACZA, ale ty jakoś za łagodnie postanowiłeś przerzucić na niego głos, szczególnie biorąc pod uwagę twoją dotychczasową fiksację na Paco/Carlsbergu, dziwi mnie że taka lekka wpadka u niego już przechyla szalę na jego niekorzyść Pokaż mi tę wpadkę, bo nie wiem czy mówimy o tym samym.
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 26, 2024 13:54:35 GMT 1
Robert Bresson, bo zadajesz dużo pytań, które - moim zdaniem - niekoniecznie porządkują rozgrywkę, a mają na celu raczej mącenie i wypluwanie nicków. Jak choćby zabawa w pozycjonowanie, z której teraz skrzętnie korzystasz (i to cwany ruch ogólnie, bo można to potem do woli wyciągać, a to tylko niepoparte niczym rankingi). To z drugiej strony, skoro kierujesz się mądrościami Reda, jaką ja prezentuję nadwiedzę?
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 13:57:32 GMT 1
Robert Bresson , bo zadajesz dużo pytań, które - moim zdaniem - niekoniecznie porządkują rozgrywkę, a mają na celu raczej mącenie i wypluwanie nicków. Jak choćby zabawa w pozycjonowanie, z której teraz skrzętnie korzystasz (i to cwany ruch ogólnie, bo można to potem do woli wyciągać, a to tylko niepoparte niczym rankingi). To z drugiej strony, skoro kierujesz się mądrościami Reda, jaką ja prezentuję nadwiedzę? Nie zauważyłem jej, przynajmniej na ten moment, u Ciebie.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 14:23:19 GMT 1
Carlsberg, kto myślisz że zagłosowałby dzisiaj na Bressona? powiedzmy, że ja też oddaję na niego głos
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 26, 2024 14:28:26 GMT 1
myślę, że Magnata też na luzie
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 14:30:48 GMT 1
większość rozgrywki usprawiedliwiam niezrozumiałość postów Bressona tym, że to fiu bździu od tych wszystkich francuskich filmów
niestety, rzeczywiście coś jest w opinii Carlsberga, że jego główne wpisy w temacie to mącenie, coraz bardziej mnie zawodzi zaufanie które dałem jego głupocie w pierwszych dniach
tylko, że w ogóle nie widziałbym Bressona w mafii z Olisadebe, w takim wypadku nie wiem na kogo przekierowuję trzeci celownik. trochę mnie kusi teoria duo Carlsberg-Bresson, ale do kogo wtedy ja piszę? do siebie?
|
|