|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 15:22:09 GMT 1
niech będzie ten Carlsberg, tak mam głos ustawiony obecnie, ale chcę usłyszeć co Paco sądzi na ten temat
i fajnie by było jakby Nerevaryjczyk zagrał tak jak on sobie wyobraża że gra
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 15:26:35 GMT 1
Nerevar Rising to się słucha w oryginale, generalnie soundtrack Morrowinda jest cudny E: A Bresson faktycznie chyba będzie tą trzecią mafią
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 15:31:49 GMT 1
ja wiem że jest, liczyłem że cię profanacja trochę pobudzi
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 15:32:05 GMT 1
Bardzo słabo jest też podnoszona kwestia - dlaczego Maruda nie zagłosował na Moncayo? Jestem bardzo ciekaw, co Paco sądzi na ten temat E: Ja to generalnie najlepiej się czuję przerzucając się postami, więc na jakieś analizy z mojej strony nie licz xd Ale zauważ, że podnoszę temat Magnusa od dość dawna, a on się nie odniósł w jakikolwiek sposób (choćby tylko po to, żeby mi powiedzieć, żebym zamknął japę). Mądra mafiuszka z niego, ale mafiuszka.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 15:39:18 GMT 1
Dzisiaj mam urodziny, około 19 spadam sprzed komputera, tym razem jest to pewne, zatem zapowiadam.
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 15:41:59 GMT 1
Dzisiaj mam urodziny, około 19 spadam sprzed komputera, tym razem jest to pewne, zatem zapowiadam. Oj, ktoś tu kłamie. Przyspieszony na Auhasardzie?
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 15:42:04 GMT 1
wszystkiego najlepszego!
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 15:42:36 GMT 1
Pany co robimy bo ja dziś mogę nie być tu o 20 więc pasuje coś ustawic
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 26, 2024 15:43:27 GMT 1
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 15:44:43 GMT 1
Pany co robimy bo ja dziś mogę nie być tu o 20 więc pasuje coś ustawic chyba głosujemy na carlsberga. sam nie wiem jak się z tym czuję, ale wszystko wskazuje na to, że bardziej zgranej decyzji dzisiaj nie będzie.
|
|
|
Post by Emmanuel Olisadebe on Apr 26, 2024 15:45:40 GMT 1
Nie no, panowie. Jak można chcieć ubijać dzisiaj Magnusa? Gdyby nie to, że na OpenMafia przy moim nicku jest napisane Twoja rola: Mieszkaniec, to bym prędzej głosował na siebie niż na niego. Magnus jest najbardziej niewinny z wszystkich tutaj obecnych.
Uwalmy Paco i gdy wyskoczy na czerwono zrozumiecie u Magnusa to co, ja widzę już od dawna.
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 15:46:20 GMT 1
Pany co robimy bo ja dziś mogę nie być tu o 20 więc pasuje coś ustawic Głosujemy na ciebie. Daj mi dwóch swoich podejrzanych i dwóch, których masz za niewinnych
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 15:47:24 GMT 1
patrzcie na olisadebe no ocb!!!
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 15:48:07 GMT 1
Coś w tym jest xD
E: Z Paco to ja bym se pogadał
E2: już lecę spędzać sobotni wieczór słuchając pijanego murzyna
|
|
|
Post by Emmanuel Olisadebe on Apr 26, 2024 15:50:36 GMT 1
Dzisiaj mogę mieć lepszą formę, ale dopiero po 21, więc jak mi zrobicie na czerwono Paco, to zrobię piękną kolorowankę i w sobotni wieczór, przy 12-letniej whisky opowiem Wam co robiłem w czwartek.
|
|
|
Post by Emmanuel Olisadebe on Apr 26, 2024 15:53:21 GMT 1
Jeszcze wracając do mojej formy, to Emsi też był chimeryczny i właśnie dlatego go wybrałem, bo doskonale oddaje mój charakter. Czasem kontuzja, czasem brak celności, ale jak wpadnie to wchodzi wspaniale. W kolejnej edycji chyba będę Pawłem Kryszałowiczem i powtórzę jego wyczyn z meczu z Estonią. Tylko to musi być edycja z czterema mafiozami, bo Paweł jebnął 4 gole w jednym meczu (z czego 3 w 5 minut).
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 26, 2024 15:54:12 GMT 1
jeśli Bresson w mafii, to kto z nim tworzy komplet, Carlsberg? to nie pytanie retoryczne jak coś to jest dobre pytanie, ogólnie, przyznam, że zupełnie o tym nie myślałem, bo ja w ogóle nie umiem szukać mafii w taki sposób, raczej już post factum zauważam zależności ale załóżmy, że wina Bressona wyklucza winę Paco; ja wykluczam te osoby, o których wspominałem wcześniej, więc tak naprawdę zostaje mi Nigeryjczyk. i tak: interakcji między nimi było sporo, a to Bresson pytał go o zasady gry (bo udaje, że on nic nie wie, wiadomo), a to Nigeryjczyk pyta, kto to Bresson, zero mięsa, ale to też dlatego, że Nigeryjczyk dość ciepło się o nim wypowiadał; z ciekawych postów Nigeryjczyka na pewno jest jeszcze ten pomysł spontanicznego linczu na Marudę, co jest spoko, ale to totalnie nie miało prawda się udać, ale też nie było poparte choćby tym, że coś tam o nim pisał przedtem, no nie wiem, czy to jest ta słynna nadwiedza? W ogóle para Bresson-Nigeryjczyk? To się trzyma kupy?
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 15:55:05 GMT 1
Cieszę się, że z nory wylazłeś, powiedz teraz, czemu wczoraj głosowałeś na Paco Ustawiłem przedwczoraj, nie zdążyłem przemienić, bo byłem w kluczowym momencie na mieście. Zamierzałem głosować na Ciebie. Ludzie mają czelność pisać, że mafia wiedziała jak się głosy rozłożą gdy taki Brensson wysłał na kogoś innego niż chciał, a Nevereyjczyk nie zagłosował w ogóle xD
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 15:55:38 GMT 1
no bo wydaje mi się, że Olisadebe coś tam od siebie daje, a Bresson raczej pozuje granie. Ten pierwszy, nawet jak gra słabiej, to coś wnosi. Zresztą widać to na przykładzie postu Marudy, gdzie Oli stawia jasną tezę (post pisany przez kogoś), a Bresson rzuca: "A co o tym myślice? bo ja nie czytałem, ale może myślicie?" - to jest kolejny kontrproduktywny zabieg Bressona, który napisał już prawie 100 postów, a moim zdaniem wniósł niewiele i nie zależy mu na szukaniu mafii. Dlatego ja chętnie wepchnę tego Bressona przed Paco w kolejkę, bo wina tego pierwszego wykluczyłaby winę Paco i zarówno Ty (bo widzę, że dalej nie jesteś co do niego pewny, jak widzę), jak i ja, moglibyśmy trochę zluzować. No i plis, nie wypominaj mi kawki, bo jest 12:00, więc pracuję jak prawdziwy prekariusz, a i tak nie ma z kim pogadać. A co ty mi tu kolejkujesz Carlsberg?
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 16:01:54 GMT 1
|
|