|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 17:42:33 GMT 1
nie umyka mi to
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 17:42:34 GMT 1
via mobile
Post by magnuscarlsberg on Apr 26, 2024 17:42:34 GMT 1
Cały dzień Wam piszę, rozkminiam, poddaję w wątpliwość jakieś tezy, wrzucam swoje, już mniejsza o to, ile w tym racji, bo to się okaże. Ale szukam.
A Ty, cesarz, gadasz ze mną cały dzień, żeby na koniec przyklepać lincz?
Bresson bez żadnej presji Nigeryjczyk bez żadnej Magnat bez żadnej presji Cesarz bez żadnej presji
Już pominę, że większość z wyżej wymienionych też bez prób wnoszenia jakichś nowych wniosków, spojrzeń czy prób mieszania w kotle.
Jak Wam potrzeba jakiegoś bodźca w postaci śmierci niewinnego, to może chociaż temu się przysłużę
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 17:50:58 GMT 1
Bressona dzisiaj parę razy skonfrontowałem, wymknął się, nie podoba mi się to i dlatego jest następny Neveryjczyka skonfrontowałem, odstaje ale się nie miesza, nie wydaje się poruszony, nie gra jakoś mega brudno i zagmatwanie więc nie widzę czemu miałby być targetem na dzisiaj magnat jest totalnie zielony, chłopak przychodzi tylko się powyzywać z tym kto go danego dnia uważa za winnego ja bez presji - tutaj nie dla mnie do rozgryzienia obecnie ale tu przede wszystkim chodzi o zbiór głosów której prowadziły do tego dnia, zarówno wczoraj jak i dzisiaj sporo osób cię podejrzewało, miałeś też bardzo dużo interakcji do tej pory z prawie każdym graczem, z których można potencjalnie wiele wyczytać jeśli jesteś mafiozą, albo nawet jeśli nim nie jesteś jeśli nim nie jesteś, to nie wiem co robić, będzie mi głupio i będę musiał porządnie przestudiować całą grę żeby zrozumieć co poszło nie tak nie pomaga też to, że większość dnia nikt poza naszą dwójką nie ma ochoty grać :/ to się naturalnie to przerodziło w pvp podpartym jakimś popular vote z poprzednich dni. nie wiem co na to poradzić! no ale jednak z paru naszych konfrontacji dzisiaj jednak nie przekonałeś mnie do niewinności, po prostu ciągle próbujesz przekierować moją uwagę nowymi teoriami, z których większość opiera się o 'jeśli umrę i jestem miastowy no to będzie źle!!' a z pozostałymi miałem też w poprzednich dniach już trochę sprzeczek i gadek i dalej opieram na nich swoją opinię, z tobą dopiero dzisiaj pierwszy raz bliżej pogadałem, bo czułem że jesteś trochę trudniejszym zawodnikiem do rozgryzienia i ostatecznie chyba najmądrzejsze na co wpadłem to pójść na fali tego linczu
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 17:59:38 GMT 1
Choć głos na Moncayo lub Magnusa też stałby na solidnych fundamentach, nie mówię, że nie. Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 18:05:52 GMT 1
Znaczy ja będę aktywniejszy po 20, ale pewnie, głos na Mangusa to głos na mafię.
No a kto ma cię bronić niby?
E: Heh, napisali więcej
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 18:05:56 GMT 1
Ja nie, Cesarz nie, magnata nie
Neverejczyk raczej nie
Zostaje Olisadebe, Bresson i Carlsberg, z tej trójki najbardziej mi pasuje para Emsi + Carlsberg.
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 18:10:42 GMT 1
A, no i ja nie przeczę Magnus, że jeśli faktycznie byś padł niewinny, to mi się ten bodziec przyda, więc dzięki, że jesteś gotów za to umrzeć <3
Ale to powiedz mi w takim razie, kto z dwójki Paco / Besson bardziej mafijny?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 18:19:06 GMT 1
via mobile
Post by magnuscarlsberg on Apr 26, 2024 18:19:06 GMT 1
Pisałem to już kilka razy: Bresson. Jezu, no nadróbcie te posty, bo jak pisałem dziś jak mafia, to nie wiem, jak pisać, żeby pisać, jak miasto. Chyba trzeba kurwa siedzieć w norze.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 18:54:01 GMT 1
dobra to ja daję głos na Bressona a co tam
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 18:57:29 GMT 1
A może nie deklarować, hmm?
Nie mówię, żeby nie mówić, kogo się ma za winnego i w ogóle, ale niech ma mafia trochę niepewności :3
Bresson miałby fajny prezent, tak paść w linczu, to fakt.
Ale kurwa, cholernie potrzebuję poznać kolor Magnusa xD
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 19:00:21 GMT 1
dobra to daję z powrotem na carlsberga
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 19:01:37 GMT 1
albo nie, jednak Bresson
dawać lincz na Bressonie, joyeux anniversaire
można poczekać jeden dzień z kolorem carlsberga, i tak i tak wszystko będzie jasne, a trochę mnie kupił na litość. w końcu rzeczywiście dzisiaj tutaj popracował w przeciwieństwie do francuzika!!!
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 19:04:03 GMT 1
Liberum veto
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 19:04:54 GMT 1
Mafioza Maruda nie wiedziałby, że mafioza Bresson dał na mnie?
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 19:06:30 GMT 1
Trochę w tym prawdy jest, ale z drugiej strony, to mimo wszystko nie jest gra w pisanie na forum, tylko w mafię. Czy mafijny Francuz by miał tak wyjebane?
E: @paco, a Maruda nie wiedział?
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 26, 2024 19:08:37 GMT 1
wiedziałby, ale on się dziwnie zachowywał w trakcie tego głosowania, mógł przerzucać głos na ciebie i tak i tak
kurde zostawiam głos na Bressonie i zwijka na parę godzin, ufam wam, że zrobicie co słuszne!
jakby padł mafioza i ja w mordzie, mój testament:
OLISADEBE JEST W MAFII
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 19:11:47 GMT 1
Trochę w tym prawdy jest, ale z drugiej strony, to mimo wszystko nie jest gra w pisanie na forum, tylko w mafię. Czy mafijny Francuz by miał tak wyjebane? E: @paco, a Maruda nie wiedział? No jakby WIEDZIAŁ (nie przypuszczał, zakładał, domyślał się) od kolegi mafiozy, że jest na mnie głos Bressona + Carlsberga to inaczej mógłby zagrać wczoraj.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 19:12:44 GMT 1
via mobile
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 19:12:44 GMT 1
Mam nadzieję, że Magnata to się jeszcze pojawi przed linczem. Tak samo Olisadebe. Nie żebym ich szejmował, po prostu wyrażam nadzieję :3
E: jeszcze sprawdzę (za jakieś 20 minut), czy Mangus był obecny przed linczem wtedy. Plus Francuz całkiem fituje do mafii, która ma kiepski przegląd pola, skoro nigdy go nie ma xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 19:19:08 GMT 1
via mobile
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 19:19:08 GMT 1
W ogóle Paco, masz Olisadebe za podejrzanego, c'nie? Uważasz, że ktoś się kreuje na nowicjusza, czy faktycznie świeży gracz, po prostu w mafii?
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 19:20:29 GMT 1
Świeży gracz, ale nie tak świeży na jakiego się kreuje jeśli jest w mafii.
|
|