|
Post by mlodycesarz on Apr 22, 2024 21:11:22 GMT 1
a Nerevaryjczyk to kto jest niby?? jakaś księżycowa księżniczka?
|
|
|
Post by magnata on Apr 22, 2024 21:12:13 GMT 1
O Bozia google używać nie umie w pracy jestem, nie mam czasu czytać o jakichś randomach zresztą skoro już sobie tu jesteśmy i gadamy, to czemu miałbym o to nie zapytać? jeśli koleś ma taką kreację, to pewnie ma coś o nim do powiedzenia A propos jak już, nuworyszu Bozia chodzi do pracy? a co w pracy robisz? Leczysz nieuleczalnych? chodzisz po wodzie? A MOŻE ZAMIENIASZ WODE W WINO!! ooooooo to jest moc!
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 22, 2024 21:13:44 GMT 1
Wyślij do mnie le chauffeur. Quai de Bourbon 43. Jeżdżę tylko białymi Peugeot. Aaaaaa kurwa jak tak komplikujesz to nie. Ja Cię ugościć chciałem a tu gwiazda z Holyłud kurła. Pekaes też jeździ prawie jak Peugeot. Bedziesz chciał przyjedziesz. U mnie szofery to tylko bryczkami potrafią jeździć. I to nie do końca bo ostatnio jeden rozdupcył skład z beczkami piwa i w pizdu chłopy wkurwione. Panie, to pan do Paryża przyjedź. Jak magnat, to stać pana. Ja się nie ruszam do Polski, odkąd Zanussi mnie nawymyślał.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 22, 2024 21:14:39 GMT 1
Nie cierpię jak ludzie coś zaczynają i nagle mówią "nieważne" Umieram z ciekawości.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 22, 2024 21:15:04 GMT 1
no taka jedna akcja mi się przypomniała z Kieślowskim
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 22, 2024 21:16:33 GMT 1
a Nerevaryjczyk to kto jest niby?? jakaś księżycowa księżniczka? reinkarnacja wielkiego generała Indrolina Nerevera, który wypełnia przeprowiednię, obnaża kłamstwa Trójcy i pokonuje Dagoth Ura. Prosto z Morrowind
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 22, 2024 21:16:46 GMT 1
Aaaaaa kurwa jak tak komplikujesz to nie. Ja Cię ugościć chciałem a tu gwiazda z Holyłud kurła. Pekaes też jeździ prawie jak Peugeot. Bedziesz chciał przyjedziesz. U mnie szofery to tylko bryczkami potrafią jeździć. I to nie do końca bo ostatnio jeden rozdupcył skład z beczkami piwa i w pizdu chłopy wkurwione. Panie, to pan do Paryża przyjedź. Jak magnat, to stać pana. Ja się nie ruszam do Polski, odkąd Zanussi mnie nawymyślał. A co pan chce sie spotykać? Antymafia jest zakazana!
|
|
|
Post by magnata on Apr 22, 2024 21:16:49 GMT 1
Aaaaaa kurwa jak tak komplikujesz to nie. Ja Cię ugościć chciałem a tu gwiazda z Holyłud kurła. Pekaes też jeździ prawie jak Peugeot. Bedziesz chciał przyjedziesz. U mnie szofery to tylko bryczkami potrafią jeździć. I to nie do końca bo ostatnio jeden rozdupcył skład z beczkami piwa i w pizdu chłopy wkurwione. Panie, to pan do Paryża przyjedź. Jak magnat, to stać pana. Ja się nie ruszam do Polski, odkąd Zanussi mnie nawymyślał. Co nie stać jak stać? pokazać Ci mój sikor? Zanussi? nie znam ale nazwisko podejrzanie brzmi.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 22, 2024 21:18:12 GMT 1
Panie, to pan do Paryża przyjedź. Jak magnat, to stać pana. Ja się nie ruszam do Polski, odkąd Zanussi mnie nawymyślał. Co nie stać jak stać? pokazać Ci mój sikor? Zanussi? nie znam ale nazwisko podejrzanie brzmi. Widziałeś pan w "L'Argent" co daje człowiekowi pogoń za pieniądzem.
|
|
|
Post by magnata on Apr 22, 2024 21:18:25 GMT 1
Panie, to pan do Paryża przyjedź. Jak magnat, to stać pana. Ja się nie ruszam do Polski, odkąd Zanussi mnie nawymyślał. A co pan chce sie spotykać? Antymafia jest zakazana! Nie chce tylko chciałem, zanim tych szoferów żeś se nie kazał.
|
|
|
Post by magnata on Apr 22, 2024 21:19:15 GMT 1
Co nie stać jak stać? pokazać Ci mój sikor? Zanussi? nie znam ale nazwisko podejrzanie brzmi. Widziałeś pan w "L'Argent" co daje człowiekowi pogoń za pieniądzem. Sam nie gonie, chłopów gonie
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 22, 2024 21:19:22 GMT 1
Nie szoferów, a jednego, najlepiej, żeby nie był malowany węglem.
|
|
|
Post by Maruda on Apr 22, 2024 21:22:51 GMT 1
Nie cierpię rasizmu..
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 22, 2024 21:26:14 GMT 1
Panie, to pan do Paryża przyjedź. Jak magnat, to stać pana. Ja się nie ruszam do Polski, odkąd Zanussi mnie nawymyślał. Co nie stać jak stać? pokazać Ci mój sikor? Zanussi? nie znam ale nazwisko podejrzanie brzmi. to autor KAMUFLAŻU jako że my tu wszyscy z różnych ekip z różnych światów Smerfy Morrowindy Gothici, nawet francuzik się trafił, to chciałbym się jakoś z wami porozumieć, szybko odstrzelić mafiozów i cieszyć się wolnością gdzie zaczynamy
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 22, 2024 21:29:05 GMT 1
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 22, 2024 21:30:28 GMT 1
nie wytrzymię z francuzikiem!!!
|
|
|
Post by magnata on Apr 22, 2024 21:31:02 GMT 1
Co nie stać jak stać? pokazać Ci mój sikor? Zanussi? nie znam ale nazwisko podejrzanie brzmi. to autor KAMUFLAŻU jako że my tu wszyscy z różnych ekip z różnych światów Smerfy Morrowindy Gothici, nawet francuzik się trafił, to chciałbym się jakoś z wami porozumieć, szybko odstrzelić mafiozów i cieszyć się wolnością gdzie zaczynamy To może wycelujemy w Ciebie na samym początku i już będziesz wolny od wszystkich utrapień tego dziwnego zlepka? Co Ty na to?
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 22, 2024 21:34:09 GMT 1
no to wal!!! miłej gierki!!!
|
|
|
Post by Emmanuel Olisadebe on Apr 22, 2024 21:35:49 GMT 1
Ja nie wiedzieć co to malowany węgiel. Ja nie lubić kibiców Zagłębie Lublin, bo oni we mnie bananami rzucać. A to nieładnie.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 22, 2024 21:36:21 GMT 1
Olisadebe ty rozumieć mój ból. Kto ci szkodzi kto mafioza?
|
|